2017 EKİM Anne adayları

Canım benim darısı başına inşallah:) merak etme herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için

amin canım benim inşallah ama ben kötü düşünmüyorum hiç kötüyü aklıma getirmiyorum tek sıkıntım bulantı onuda bebişle anlaşamadık bir türlü hep konuşuyorum ama yok söz dinlemiyor sıpa

ay maşallah canım benim sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah minnoşun gözün aydın sen zor olanları atlatmışın benim cumartesi günü randevum bakalım benim doctor ne dicek
Canım neden doktor yazmıyorsun? Sürekli görüyorum ingilizce yazmanın bir sebebi var mı merak ettim :)

Doktorunu arama sansin yokmu?

doktorum kanamayı nedense çok önemsemiyor bebeğin durumu iyi diyor. haftaya ikili tarama için gidicem zaten. artarsa mutlaka giderim ama şimdi bu kadarcık için bilemedim. bi de kimse bilmiyor ofis kalabalık arayamıyorum duyan olcak diye. dışarı çıkma şansım da yok :/

İlginc bir doktormus:)

Maşallah bebeğine çok tatlı Allah esirgesn. Nub gôremiyorum bacak kısmı net degl af buyur yorum yapamicam

Vallahi kafam allak bullak oldu , sinirimden çatlıcam , döllenme günlerini söyleyen doktor varmı aranızda ?
birimiz 9 ocak , birimiz 14 ocak birimiz 16 ocakk şokk yani bilemedim kafamda karıştı açıkçası

valla ben klomenle hamile kaldığım için 3 şubatta çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal ilk ilişkide tutu canım benim ama nasıl aynı oluyoz onu hala çözemedim

benim daha şimdiden öyle bazen kendimi işiyormuş gibi hissediyorum günlük ped kullanıyorum rahat oluyor o sende kullan istersen canım
Gunlk ped mantar yapıyor doktorum izin vermiyor pecetede yasak ancak pamuklu bez koyabilirsn diyor eski body leri kesip koyuyorum bnde zatn sürekli camasirimida degistiriyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…