- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.101
Canım benim darısı başına inşallah:) merak etme herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için
Canım neden doktor yazmıyorsun? Sürekli görüyorum ingilizce yazmanın bir sebebi var mı merak ettim :)ay maşallah canım benim sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah minnoşungözün aydın sen zor olanları atlatmışın benim cumartesi günü randevum bakalım benim doctor ne dicek
Canım neden doktor yazmıyorsun? Sürekli görüyorum ingilizce yazmanın bir sebebi var mı merak ettim :)
Canım neden doktor yazmıyorsun? Sürekli görüyorum ingilizce yazmanın bir sebebi var mı merak ettim :)
canım benim ki sadece bir his. inşallah senin gönlüne göre olur her şeyA Arya Stark kız deme beeee erkek gibi mi :))) Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almamı nasip etsin de cinsiyeti ne olursa olsun :)kirmizigitar kız bacım öyle tabi de hani kız olacak diodun sen bana noldu be yaa?
Bnmde iki günde yoğun ondan önce kuru geçen günüm de çok olurduNe bilim bende cok yogun bi akinti hali yok su an:) ilk zamanlar oluyodu ama enfeksiyondanmis:) belki ilerde olur bakalim
Ben ben ben ama çok yazamıyorum bir bakıyorum 50 sayfa geçmiş çok hızlısınız10+3 benimle aynı olan varmı ?
aaa ne kadar garip benim 9 ocak , aramızda 5 gün var ama aynıyız senle nası oluyo kız oBen ben ben ama çok yazamıyorum bir bakıyorum 50 sayfa geçmiş çok hızlısınızsat 14 ocak
aaa ne kadar garip benim 9 ocak , aramızda 5 gün var ama aynıyız senle nası oluyo kız o
Doktorunu arama sansin yokmu?
İlginc bir doktormus:)doktorum kanamayı nedense çok önemsemiyor bebeğin durumu iyi diyor. haftaya ikili tarama için gidicem zaten. artarsa mutlaka giderim ama şimdi bu kadarcık için bilemedim. bi de kimse bilmiyor ofis kalabalık arayamıyorum duyan olcak diye. dışarı çıkma şansım da yok :/
Nubu goremedim sekerim:) belgelerle gelmissin ne diyim simdi:)A Arya Stark kız deme beeee erkek gibi mi :))) Allahım sağlıklı sıhhatli kucağıma almamı nasip etsin de cinsiyeti ne olursa olsun :)kirmizigitar kız bacım öyle tabi de hani kız olacak diodun sen bana noldu be yaa?
İnslh geçer canmBen 12 saatte bir aliyorum dun aksam 12 de icmeyi unuttum bugun de icmedim :) simdi ictim bakalim agri gececek mi:)
Vallahi kafam allak bullak oldu , sinirimden çatlıcam , döllenme günlerini söyleyen doktor varmı aranızda ?benimde 16 ocak canım satharbi nasıl oluyor?
Maşallah bebeğineSelam herkese :) hoş dün beni sallamadınız kırıldım hepinize ama neyse unuttum şimdi :) sabah kontrolümüz hem de ikili testimiz vardı. Ense kalınlığı 1,4 mm çıktı çok şükür. Şimdi haftaya kadar tahlil sonuçlarını bekliicez. O diil de bebişim 5 cm olmuş çok sevindim :) Zıp zıp oynuyodu zıpır ya :) ensesini doktor ölçebilsin diye canım çıktı. 2 kere kalkıp çikolata yedim. Sonunda izin verdi benim minnak deliŞimdiiiiii asıl konuya gelelim. Cinsiyet için 1 ay sonraya randevu verdi doktor teyzemiz ama benim elimde çok güzel 11+5 lik fotolar var :) Nubcular bakıversin hemen haydi :)))) B Biravucmutluluk teyzesi yorum bekliyoruz senden. Sen meraklısın böyle şeylere :)Eki Görüntüle 1974228 Eki Görüntüle 1974229
Vallahi kafam allak bullak oldu , sinirimden çatlıcam , döllenme günlerini söyleyen doktor varmı aranızda ?
birimiz 9 ocak , birimiz 14 ocak birimiz 16 ocakk şokk yani bilemedim kafamda karıştı açıkçası
Gunlk ped mantar yapıyor doktorum izin vermiyor pecetede yasak ancak pamuklu bez koyabilirsn diyor eski body leri kesip koyuyorum bnde zatn sürekli camasirimida degistiriyorumm.benim daha şimdiden öyle bazen kendimi işiyormuş gibi hissediyorum günlük ped kullanıyorum rahat oluyor o sende kullan istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?