2017 EKİM Anne adayları

Gunlk ped mantar yapıyor doktorum izin vermiyor pecetede yasak ancak pamuklu bez koyabilirsn diyor eski body leri kesip koyuyorum bnde zatn sürekli camasirimida degistiriyorumm.

benimde aksine mantarı azalttı ped sanki bende çamaşır değiştiriyorum ama ped daha kolay oluyor hemde ıslaklığı hissetmiyorum birde su içiyorum çok acaba diyorum ondan mı geliyor o kadar

valla ben klomenle hamile kaldığım için 3 şubatta çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal ilk ilişkide tutu canım benim ama nasıl aynı oluyoz onu hala çözemedim
Kuzum sen nasıl 3 şubatta oldun iğneyi yumurtan klomene rağmen o kadr geç mi gelişti?

benimde aksine mantarı azalttı ped sanki bende çamaşır değiştiriyorum ama ped daha kolay oluyor hemde ıslaklığı hissetmiyorum birde su içiyorum çok acaba diyorum ondan mı geliyor o kadar
Bilmiyorum kuzum kimyasal var hepsinede mantarı tetikler dedi gunlk ped hakkında. Su içmenin guzl emfeksiyona karşı iyi olur

Gunlk ped mantar yapıyor doktorum izin vermiyor pecetede yasak ancak pamuklu bez koyabilirsn diyor eski body leri kesip koyuyorum bnde zatn sürekli camasirimida degistiriyorumm.
canım peçete niye yasak ben gün içinde sürekli peçete koyup değiştiriyorum lavaboya girdikçe. hiç bi zararını görmedim hatta iyi bile geldi.

Bende çözemedim ve kafayı yemek üzereyim nasıl aynı oluyo ya
Senin yumurtan geç çatlamış arkadaslarinki erken çatlamış döllenme zamanları aynıdır büyük ihtimal 1 2 gün ara olabilir aynı çıkmanın sebebi ultrason cihazının farkliligndanda olabilir senin bebeğin hızlı gelişiyor da olabilir . Çok kurcalamayn aranizda fazlada yok zatn 4 5 gün olur o kadr

canım peçete niye yasak ben gün içinde sürekli peçete koyup değiştiriyorum lavaboya girdikçe. hiç bi zararını görmedim hatta iyi bile geldi.
bnde koyuyorum arada caktrma. Valla bilmiyorum doktor bey öyle söyledi açıklama yapmadı peçete konusunda ama gunlk ped kimyasal şeyler olduğu için ddi . Bilmiyorum bnde

geç çatladığını nereden anladın peki ?

Kuzum sen nasıl 3 şubatta oldun iğneyi yumurtan klomene rağmen o kadr geç mi gelişti?

canım 31 günde bir adet oluyorum 28 günde bir değil o yüzden hatta adet düzensizliği olduğu için daha geç bile olabiliyor adetin 5. günü başlamıştım klomene bittiğinde 3 adet yumurtam oluşmuştu

Himm anladm canm bnde 30 günde br adet oluyorm benmkide 16.17.18 günlerde oluyor yumurtlamam ayni seninki gbi aşağı yukarı bnde klomen kullanmıştm daha önce adetn 12.yda 13.gunu vurmuştu iğneyi doktor çok hızlı gelişmiş klomen yüzünden.

anladım canım çok iyi ama hızlı gelişmiş erken tutmuş oluyor o zaman

Benimde 30 günde bir oluyor adetle diğer adetin 14 gün ortaları yumurtlama günleri sayılıyor zaten

temizlik yapmadım ne zamandır bikac gundur yavas yavas yapıyorum ev mahvolmus ya camasır suyu kullanmadım hic ama tuvalete doktum kapıyı kapattım sonra girdim hemen su doktum baska turlu olmuyor ya camasır suyu iyi degil diyorlar ama bu sekilde sıkıntı olmaz heralde diye dusundum

anladım canım çok iyi ama hızlı gelişmiş erken tutmuş oluyor o zaman
Bn daha önce kullandm tutmamıştır bu hamileligimde bise kullanmadm tıbbi olarak corek otu bal tarçın kürü yaptm brde preseed jel kullandm tuttu çok şükür.. adetn 18.gunu yumurtlamistm ama bn 12.gunu yumurtladn diye hissettim belkide iki kere yumurtladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…