- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.121
Bende çözemedim ve kafayı yemek üzereyim nasıl aynı oluyo yavalla ben klomenle hamile kaldığım için 3 şubatta çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal ilk ilişkide tutu canım benim ama nasıl aynı oluyoz onu hala çözemedim
İlginc bir doktormus:)
Allah iyiliğini versn . Hc dikkat etmemstm :))))Canım neden doktor yazmıyorsun? Sürekli görüyorum ingilizce yazmanın bir sebebi var mı merak ettim :)
Gunlk ped mantar yapıyor doktorum izin vermiyor pecetede yasak ancak pamuklu bez koyabilirsn diyor eski body leri kesip koyuyorum bnde zatn sürekli camasirimida degistiriyorumm.
Kuzum sen nasıl 3 şubatta oldun iğneyi yumurtan klomene rağmen o kadr geç mi gelişti?valla ben klomenle hamile kaldığım için 3 şubatta çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal ilk ilişkide tutu canım benim ama nasıl aynı oluyoz onu hala çözemedim
Bilmiyorum kuzum kimyasal var hepsinede mantarı tetikler dedi gunlk ped hakkında. Su içmenin guzl emfeksiyona karşı iyi olurbenimde aksine mantarı azalttı ped sanki bende çamaşır değiştiriyorum ama ped daha kolay oluyor hemde ıslaklığı hissetmiyorum birde su içiyorum çok acaba diyorum ondan mı geliyor o kadar
canım peçete niye yasak ben gün içinde sürekli peçete koyup değiştiriyorum lavaboya girdikçe. hiç bi zararını görmedim hatta iyi bile geldi.Gunlk ped mantar yapıyor doktorum izin vermiyor pecetede yasak ancak pamuklu bez koyabilirsn diyor eski body leri kesip koyuyorum bnde zatn sürekli camasirimida degistiriyorumm.
Senin yumurtan geç çatlamış arkadaslarinki erken çatlamış döllenme zamanları aynıdır büyük ihtimal 1 2 gün ara olabilir aynı çıkmanın sebebi ultrason cihazının farkliligndanda olabilir senin bebeğin hızlı gelişiyor da olabilir . Çok kurcalamayn aranizda fazlada yok zatn 4 5 gün olur o kadrBende çözemedim ve kafayı yemek üzereyim nasıl aynı oluyo ya
canım peçete niye yasak ben gün içinde sürekli peçete koyup değiştiriyorum lavaboya girdikçe. hiç bi zararını görmedim hatta iyi bile geldi.
geç çatladığını nereden anladın peki ?Senin yumurtan geç çatlamış arkadaslarinki erken çatlamış döllenme zamanları aynıdır büyük ihtimal 1 2 gün ara olabilir aynı çıkmanın sebebi ultrason cihazının farkliligndanda olabilir senin bebeğin hızlı gelişiyor da olabilir . Çok kurcalamayn aranizda fazlada yok zatn 4 5 gün olur o kadr
Haftaniz uyumluymus ya canm gelişim olarak adet tarihlerinizde tutmuyo bunlardan kaynaklanabilir dedm kesin geç yumurtlamissindir diye brsey yok tabi ihtimal onlar.geç çatladığını nereden anladın peki ?
Kuzum sen nasıl 3 şubatta oldun iğneyi yumurtan klomene rağmen o kadr geç mi gelişti?
Bilmiyorum kuzum kimyasal var hepsinede mantarı tetikler dedi gunlk ped hakkında. Su içmenin guzl emfeksiyona karşı iyi olur
Himm anladm canm bnde 30 günde br adet oluyorm benmkide 16.17.18 günlerde oluyor yumurtlamam ayni seninki gbi aşağı yukarı bnde klomen kullanmıştm daha önce adetn 12.yda 13.gunu vurmuştu iğneyi doktor çok hızlı gelişmiş klomen yüzünden.canım 31 günde bir adet oluyorum 28 günde bir değil o yüzden hatta adet düzensizliği olduğu için daha geç bile olabiliyor adetin 5. günü başlamıştım klomene bittiğinde 3 adet yumurtam oluşmuştu
Evet sistis meselesiaynen canım zaten onunla önüne geçebildim yoksa hiç su içmezdim ve evliliğimin 2,5 yılı işkence oldu o yüzden
Himm anladm canm bnde 30 günde br adet oluyorm benmkide 16.17.18 günlerde oluyor yumurtlamam ayni seninki gbi aşağı yukarı bnde klomen kullanmıştm daha önce adetn 12.yda 13.gunu vurmuştu iğneyi doktor çok hızlı gelişmiş klomen yüzünden.
Benimde 30 günde bir oluyor adetle diğer adetin 14 gün ortaları yumurtlama günleri sayılıyor zatenHimm anladm canm bnde 30 günde br adet oluyorm benmkide 16.17.18 günlerde oluyor yumurtlamam ayni seninki gbi aşağı yukarı bnde klomen kullanmıştm daha önce adetn 12.yda 13.gunu vurmuştu iğneyi doktor çok hızlı gelişmiş klomen yüzünden.
Evet sistis meselesiiyiki gecms artk :)
Bn daha önce kullandm tutmamıştır bu hamileligimde bise kullanmadm tıbbi olarak corek otu bal tarçın kürü yaptm brde preseed jel kullandm tuttu çok şükür.. adetn 18.gunu yumurtlamistm ama bn 12.gunu yumurtladn diye hissettim belkide iki kere yumurtladmanladım canım çok iyi ama hızlı gelişmiş erken tutmuş oluyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?