2017 EKİM Anne adayları

arada oluyor yine ama önlemini kendim alabiliyorum birde dayanılmıcak gibi olmuyor en azından artık önceden sürekli doktora gitmekten iflahım geçildi resmen yol geçen hanına dönmüştü alt taraf
Ya birde br hastalık başlayınca gecmk bilmiyor sürekli tekrarlayp duruyo.

ne güzel canım olabilir 2 kere yumurtlama olabiliyormuş

canım bende klozete çamaşır suyu döküyorum başak türlü temizlenmiyor ben ağzımı burnumu kapatıyorum şal ile falan öyle yapıyorum çünkü temizlik malzemeleri de midemi kaldırıyor benim öyle daha rahat yaparsın gerçi benim çoğunu eşim yaptı ağır olan işleri

ay bende oyle agzım kapalı midem bulanmıyorda insan korkuyor ya ama bir yandan dusunuyorum dısarı cıkıyoruz magazalara oraya buraya giriyoruz oda parfumleri kimyasal kokular soluyoruz hep bu kdr kolay birsey olmaz sanırım

ay bende oyle agzım kapalı midem bulanmıyorda insan korkuyor ya ama bir yandan dusunuyorum dısarı cıkıyoruz magazalara oraya buraya giriyoruz oda parfumleri kimyasal kokular soluyoruz hep bu kdr kolay birsey olmaz sanırım

ya benimki bişey olmasından değil midemden dolayı kapatıyorum canım mağazayada gittiğim zaman peçeteyle kapatıyorum burnumu ağzımı muhakkak kapatıyorum yani yoksa öğürmekten canım çıkıyor birde milletin içinde iyice kötü oluyor

ay cokmu etkiliyor bende aksine severim biliyormusun zararı olmasa camasır suyunu koklarım devamlı:)) benide tavuk kokusu kotu yapıyor sadece her hamileligin kendine gore ozelligi var ya cok ilginc:)

ay cokmu etkiliyor bende aksine severim biliyormusun zararı olmasa camasır suyunu koklarım devamlı:)) benide tavuk kokusu kotu yapıyor sadece her hamileligin kendine gore ozelligi var ya cok ilginc:)

canım bende temizlik malzemelerinin kokusunu çok severim hatta öyleki her ay yumuşatıcı değiştiriyorum ben koku yüzünden koku hassaslığı var bende ama şimdi hamile kaldıktan sonar bu hassaslık işkence oldu resmen hiçbirşeyi koklayamıyorum direk midem ağzıma geliyor ne olursa yemek kokusu deterjan parfüm her türlü koku mahvediyor beni valla hatta hamile kalmadan once bir sıvı saç kremi aldım bayılmıştım kokusuna şimdi kullanamıyorum duruyor öyle o yüzden burundan nefes almamaya çalışıyorum

hep boyle surecekmi acaba kac haftalık hamilesin ilerleyen zamanlarda gecer belki

hep boyle surecekmi acaba kac haftalık hamilesin ilerleyen zamanlarda gecer belki

10. hafta bu hafta canım 7 haftada bir başladı mide bulantısı duraksız devam ediyor bir haftasonları biraz hafifliyor gibi valla bilmiyorum ki 4 aya kadar gider diyorlar ama ben dua ediyorum inşallah o kadar sürmez diye birde kusamıyordum artık kusmaya da başladım belki hafifler diyorum

Ben ecen carsamba yaptim o isi allhim nasil rahatladim vallaha billaha kendime geldim:) kestie kestir bi de kas biyik aldir o da bonusu olsun:)
Herkes konuşup durdu sacini kestirme kestirme diye fetvada baktim tibbada baktım hepsinde de kestirebilirsiniz dediler. Ohh sacim rahatladı

toksoplazma testinde ıgg pozitif cıkan varmı aranızda ben hamileligin basında yaptırdım ıgm negatifdi doktor bugun yine
bakalım dedi bu sefer ıgg yede bakıldı pozitif cıkması iyi heralde bunun bagısıklık oluyor

bende aynıyım kokusuna bayıldığım çamaşırlarımı fırlatıp atmak istiyorum resmen

Bundan sonra bu sayfada hamilelik takvimi gozukmeyecekmis galiba Mune'nin aciklamasindan öyle anladım. Sponsorlu olmayan pembe sayfalarda hamilelik takvimi aktif zaten. Acaba orada bir topic mi acsak kizlar?

Ya çok sinir bozucu hamilelik.takvimimin olmaması açalım eğer orada gozukecekse birada da yazarız herkes oraya gelir burasını kapatiriz

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 12+2 haftalık hamileyim bugün angeltalk aldım kalp atışını dinleme cihazı bugün denedim hafiften duyar gibi oldum heralde tam duymak için biraz daha büyümesi gerek bebeşimin aranızda bu aleti kullananınız varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…