- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.161
11+1 im sadece kendi nabzimi yakaliyorum:)Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 12+2 haftalık hamileyim bugün angeltalk aldım kalp atışını dinleme cihazı bugün denedim hafiften duyar gibi oldum heralde tam duymak için biraz daha büyümesi gerek bebeşimin aranızda bu aleti kullananınız varmı acaba
Biz sizi bekleriz canımMevcut bi konu var arkadaşlar hepimiz orda toplanalım bi sürü sayfa takp etmek zorunda kalmayız
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anneleri.978651/page-776
Arada bana da oluyor canım normal benceKizlar ya bugun yataktan cikamadim allahim sanki ilk zamanlardaki halime dondum agridan kivraniyorum resmen adet agrisi gibi kalcama vuruyor cok fena size de oluyor mu bu ara sira 2-3 haftadir zerre kadar agrim yoktu bugun kopartti resmen
Ben ikisinde de varım Burdaki tarihler kaybolmuş sponsorlu sayfa oldugu için falan demişlerdi ondan ddm orda da sıkıntı oldu ama düzelttiler pembe sayfa orasıBiz sizi bekleriz canım
Bilmiyom canim ya insallah iyidir minnagim korktum resmen ilk haftalarima dondum sankiArada bana da oluyor canım normal bence
Çok ağrıyosa Dr unumu arasan veya acil gitsen mi benceBilmiyom canim ya insallah iyidir minnagim korktum resmen ilk haftalarima dondum sanki
Canim adet sancıları bende de oluyor. Hatta bacaklarım o kadar ağrıyor ki uyuyamiyorum bile. Hiç korkma sen bebislerimiz Allaha emanet. Emin ellerdeBilmiyom canim ya insallah iyidir minnagim korktum resmen ilk haftalarima dondum sanki
Canim ben arada diğer tarafı da takip ediyordum zaten. Bayadir yazmiyodum ama Bugün takvimimi görmek için tekrar yazmaya başladım :)Kizlar napcaz simdi? Bu sayfayi birakip baska topikte mi toplancaz?
Niye gitti bu hamilelik takvimi yaaaa
Hadi ya:) oh cok sukur insallah yolundadir hersey. Bende sun geceden beri oyleyim iste adet agrisi gibi bacaklarima vuran bir agri... kalcama belime vuruyor... midem bulaniyor zatenCanim adet sancıları bende de oluyor. Hatta bacaklarım o kadar ağrıyor ki uyuyamiyorum bile. Hiç korkma sen bebislerimiz Allaha emanet. Emin ellerde
İlk haftalardaki gibi... doktorumu aradigimda agri icin hep ayni seyi soyluyor:) kanama olmadigi surece normal:) o yuzden su an arasam sa bisey degismez.Çok ağrıyosa Dr unumu arasan veya acil gitsen mi bence
Hiç olumsuz bişey aklına getirme canım. Aynı şikayetler hep oluyor. Ben 5 gündür oglenleri yürüyüşe başladım 30 dk kadar yürüyorum. Bacaklarım iyice ağrıyor ama isten eve gelince cok yoruldugum için aksamları artık rahat uyuyorum. Tavsiye ederim. Dün akşam nasıl yorulduysam gözümü acamadim uykudan 19.30 da uyumusum :)))Hadi ya:) oh cok sukur insallah yolundadir hersey. Bende sun geceden beri oyleyim iste adet agrisi gibi bacaklarima vuran bir agri... kalcama belime vuruyor... midem bulaniyor zatenama hic onemi yok bebegim iyi olsun vallahi onemsiz:) saol kuzum icimi rahatlattin biraz
Canim cok geçmiş olsun. Çok üzüldüm Rabbim bol sabır versin.Kızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
Haklisin cnm kanama yoksa sıkıntı yok onlara göreİlk haftalardaki gibi... doktorumu aradigimda agri icin hep ayni seyi soyluyor:) kanama olmadigi surece normal:) o yuzden su an arasam sa bisey degismez.
Kızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?