2017 EKİM Anne adayları

11+1 im sadece kendi nabzimi yakaliyorum:)

Kizlar ya bugun yataktan cikamadim allahim sanki ilk zamanlardaki halime dondum agridan kivraniyorum resmen adet agrisi gibi kalcama vuruyor cok fena size de oluyor mu bu ara sira 2-3 haftadir zerre kadar agrim yoktu bugun kopartti resmen

Canim adet sancıları bende de oluyor. Hatta bacaklarım o kadar ağrıyor ki uyuyamiyorum bile. Hiç korkma sen bebislerimiz Allaha emanet. Emin ellerde
Hadi ya:) oh cok sukur insallah yolundadir hersey. Bende sun geceden beri oyleyim iste adet agrisi gibi bacaklarima vuran bir agri... kalcama belime vuruyor... midem bulaniyor zaten ama hic onemi yok bebegim iyi olsun vallahi onemsiz:) saol kuzum icimi rahatlattin biraz

Hiç olumsuz bişey aklına getirme canım. Aynı şikayetler hep oluyor. Ben 5 gündür oglenleri yürüyüşe başladım 30 dk kadar yürüyorum. Bacaklarım iyice ağrıyor ama isten eve gelince cok yoruldugum için aksamları artık rahat uyuyorum. Tavsiye ederim. Dün akşam nasıl yorulduysam gözümü acamadim uykudan 19.30 da uyumusum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…