- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.181
Hıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyorcok uzuldum allah sabir versin
İlk hamileligin miydi kuzu?Hıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyor
Çok geçmiş olsun cnm çok acı tarifsiz biliyorum ama yine bi bebeğin olucak ve sağlıkla alıcaksın kucağına inşallah ...Hıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyor
Kacta durmus kalbi kuzu?Hıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyor
Melis şok geçirdim ilk bebekmiydi canim inan çok uzüldüm Allah sabır versinHıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyor
8+6 da gittim cok iyidi 9+4 te durmus bır hafta önce.bir kızım var allaha bin şükür tek dusuncem cok streslendım cok agladım bendenmi oldu dıe dusunuyorunMelis şok geçirdim ilk bebekmiydi canim inan çok uzüldüm Allah sabır versin
Üzülme olurmu Rabbim bir daha nasip eder ins. bende senin gibiyim kendimdende tedirgin oldum
Hıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyor
Allah sabir versin canım. Rabbim evladini sana bağışlasın. Bir sonraki gebeligin sağlıklı olur inşallah.8+6 da gittim cok iyidi 9+4 te durmus bır hafta önce.bir kızım var allaha bin şükür tek dusuncem cok streslendım cok agladım bendenmi oldu dıe dusunuyorun
Canim kendini oyle hisey icin sakin sucmalama. İnsanlar neler yasiyor da bebeklerine birsey olmuyor, olacagi varmis... benim de ilk bebegimin kalbi durmustu 8+5 te, ben ne stres yapmistim ne birsey, duracagi varmis ne yazikki...8+6 da gittim cok iyidi 9+4 te durmus bır hafta önce.bir kızım var allaha bin şükür tek dusuncem cok streslendım cok agladım bendenmi oldu dıe dusunuyorun
Yakınız. Benim 10+110+3 benimle aynı olan varmı ?
Canimmmm geçmiş olsun Allah sabır versinKızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
Benim de çatlatma ignem 28 ocakta yapıldı ama ben 10+1'im. Sen benden öndesin. Ben de anlamadım.valla ben klomenle hamile kaldığım için 3 şubatta çatlatma iğnesi olmuştum büyük ihtimal ilk ilişkide tutu canım benim ama nasıl aynı oluyoz onu hala çözemedim
Geçmiş olsun canım. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
Geçmiş olsun canım allah sana sağlıklı bi evlat nasip etsin çocuğunu da sana bağışlasın canını sıkma desekte bu mümkün değil biliyorum allah sana sabır versinHıcbıseyım yoktu kızlar cok saskınım ıcımı bosalttılar sanki canım acıyor
Sorma kuzum bende sanki ilk zamanlar hemen yorulma uyku isteği kusma istahsizlik kilo verdimKizlar ya bugun yataktan cikamadim allahim sanki ilk zamanlardaki halime dondum agridan kivraniyorum resmen adet agrisi gibi kalcama vuruyor cok fena size de oluyor mu bu ara sira 2-3 haftadir zerre kadar agrim yoktu bugun kopartti resmen
Kusmuyorum da anca midem bulaniyo hicbisey yiyemiyorum kussam belki daha rahat olurSorma kuzum bende sanki ilk zamanlar hemen yorulma uyku isteği kusma istahsizlik kilo verdim
Çok üzüldüm allah sabır versin.inş bir daha olur allah çocuğuna sağlık versinKızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?