2017 EKİM Anne adayları

ankarada olanlarrr eryaman hastanesinde dogum yapan veya arastıran giden varmı fiyatlar sasırtıcı derecede cok iyi geldi bana mail atmıslar yazıyorum bakın sizcede oyle degilmi:)
hastanemizde Kadın doğım polikliniğinde 2 hekim var;
Muayene ücretleri :75 tl
Doğum
sezaryen/Normal :1400 tl
günlük oda ücreri:97 tl
günlük refakat :32 tl

Normal ve Sezaryen doğum ücreti aynı olmakla birlikte bu fiyat yıl içerisinde güncellenebilir.Doğumunuza yakın tekrar fiyat almanızı öneriyoruz
Bunun dışında hastanemizde
Oda süsleme(anne karyolosı+yatak başı+kapı süsü)
Lohusa şerbeti+ikramlıklar(kuru pastalar)
Bebek albümü(doğum öncesi-doğum esnasında-doğum sonrası fotoğraf)
Bebek çantası
2500 TL(doğum ücreti ve yukarıdaki hizmetler dahil)

Melis şok geçirdim ilk bebekmiydi canim inan çok uzüldüm Allah sabır versin
Üzülme olurmu Rabbim bir daha nasip eder ins. bende senin gibiyim kendimdende tedirgin oldum
8+6 da gittim cok iyidi 9+4 te durmus bır hafta önce.bir kızım var allaha bin şükür tek dusuncem cok streslendım cok agladım bendenmi oldu dıe dusunuyorun

8+6 da gittim cok iyidi 9+4 te durmus bır hafta önce.bir kızım var allaha bin şükür tek dusuncem cok streslendım cok agladım bendenmi oldu dıe dusunuyorun
Allah sabir versin canım. Rabbim evladini sana bağışlasın. Bir sonraki gebeligin sağlıklı olur inşallah.

Canim kendini oyle hisey icin sakin sucmalama. İnsanlar neler yasiyor da bebeklerine birsey olmuyor, olacagi varmis... benim de ilk bebegimin kalbi durmustu 8+5 te, ben ne stres yapmistim ne birsey, duracagi varmis ne yazikki...

Bak sen cok sanslisin inan, bir evladin var siginabilecegin, benim ilk bebegimdi, simdi aynisini ikinci de de yasarsam diye aklim cikiyor... cuma gunu kontrolum benim de bakalim gidince ogrenicem bir aydir gormuyorum zaten...

Kızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
Geçmiş olsun canım. Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Kizlar ya bugun yataktan cikamadim allahim sanki ilk zamanlardaki halime dondum agridan kivraniyorum resmen adet agrisi gibi kalcama vuruyor cok fena size de oluyor mu bu ara sira 2-3 haftadir zerre kadar agrim yoktu bugun kopartti resmen
Sorma kuzum bende sanki ilk zamanlar hemen yorulma uyku isteği kusma istahsizlik kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…