2017 EKİM Anne adayları

Kızlar özet geçiyorum prima marka elçisi. Olduğundan dolayı ve amaç markaya soru sorma olduğundan dolayı sayfamız yanlış yerde açılmış o yüzden takvimler imiz silinmiş.

Arkadaslar ben kaplicaya geldim dus aldim buranin suyuyla sanki sudan sonra yuzumde boyle gul gibi leke çıktı nemlendirici surdum yanıyorum

Annem kaplica hamilelikte zararli degil mi? Bizim de yaklasik -4-5 yildir her sene mutlaka gittigimiz bir otel var afyonda, bu yil hamilelikten gidemedik korktum ben sicak felan iyi gelmezse diye:)
Arkadaslar ben kaplicaya geldim dus aldim buranin suyuyla sanki sudan sonra yuzumde boyle gul gibi leke çıktı nemlendirici surdum yanıyorum

Sorma tatlim yaw yabanci yabanci uyeler var onlarin ustune gidince bi de misafir gibi olduk:) hepinizi baska bi sayfa acip orda toplucam en sonunda:)

Saol canım gitmeyelim öyleyse yeni bi topic kurar oraya gideriz farketmez

bugün sabah çok kötü uyandım. midem karışıktı. sonra bişeyler yemeye çalıştım ve hamileliğimden bu yana ilk defa istifra ettim. çok kötüydü. kusmak fobimdir benim. boğulacaktım nerdeyse. servise binerken yanıma poşet aldım. hala da iyi sayılmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…