- 12 Temmuz 2006
- 59.411
- 226.704
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.201
Vereceğim linkte Curly beyin açıklaması mevcut
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anneleri.978651/page-776O hangisiyle link atın da hepimiz aynı yere gidelim
Aynen ya ben iki gruba da bakıyorum ne yazılmış diye niye gelmiyor ki kimse zaten yine hepimiz orda olacaz değişen bişey yok ki :)Gelmiyor kız kimse
Kızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
Canim sponsorlu sayfalarda cikmayacakmis artik takvimler burasi da prima sponsoru ya o yuzden olmucakmis
Gunaydin canim.gecmis olsunGünaydın kızlar bugün çok kötü boğazım ağrıyo ve grip olmuşum çok kötü bayılacak gibiyim
Arkadaslar ben kaplicaya geldim dus aldim buranin suyuyla sanki sudan sonra yuzumde boyle gul gibi leke çıktı nemlendirici surdum yanıyorum
Saol canım bu gripten snra keşke sadece başım ağrıyıp midem bulansa diyorumGunaydin canim.gecmis olsun
cok sukur ben dunku agridan sonra bugun cok iyiyim:) bas agrisi ve hafiften mide bulantisi mevcut ama o kadar olur:)
Sorma tatlim yaw yabanci yabanci uyeler var onlarin ustune gidince bi de misafir gibi olduk:) hepinizi baska bi sayfa acip orda toplucam en sonunda:)Günaydın kızlartopiği bırakmiyoruz sanirim di mi? kirmizigitar bacım bana da çok yabancı geldi o taraf yahu. F Fatmanurirfan anacım geçmis olsun sana da cok. Dinlen bol bol ılık bişeyler iç. C vitamini al toparlarsın hemencik
Saol canım gitmeyelim öyleyse yeni bi topic kurar oraya gideriz farketmezGünaydın kızlartopiği bırakmiyoruz sanirim di mi? kirmizigitar bacım bana da çok yabancı geldi o taraf yahu. F Fatmanurirfan anacım geçmis olsun sana da cok. Dinlen bol bol ılık bişeyler iç. C vitamini al toparlarsın hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?