- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.221
Uyandim bende takvim olmayinca hepimizi tek tek gebelik forumunda etiketleyerek tekrar baslik acmaya calisiyodum o arada baktim bursa hepsi gorunuyo anlmadim gitti:) actigim konu da vop oldu iyimi:)günaydın bacılar. hamilelik takvimlerimiz geri mi geldi ne ben görüyorum artık :))
Gunaydin canim, bu sabah bulantisiz uyandim hatta canim peynir cekti kalktim kendime peynir tabagi hazirladjm yatakta yiyorum:) dersim yok bugun:) gecmis olsun cok ozeniyorum aslinda bi kusma da benden geleydi su hamilelik bitmeden cok sevinecektim:)bugün sabah çok kötü uyandım. midem karışıktı. sonra bişeyler yemeye çalıştım ve hamileliğimden bu yana ilk defa istifra ettim. çok kötüydü. kusmak fobimdir benim. boğulacaktım nerdeyse. servise binerken yanıma poşet aldım. hala da iyi sayılmam.
Sorma tatlim yaw yabanci yabanci uyeler var onlarin ustune gidince bi de misafir gibi olduk:) hepinizi baska bi sayfa acip orda toplucam en sonunda:)
aman canım yaa nesine özeniyosun valla bana nazar değdi. bulantısı yok kusması yok diye diye millet nazar değdirdi. :) çok korkuyorum kusmaktanGunaydin canim, bu sabah bulantisiz uyandim hatta canim peynir cekti kalktim kendime peynir tabagi hazirladjm yatakta yiyorum:) dersim yok bugun:) gecmis olsun cok ozeniyorum aslinda bi kusma da benden geleydi su hamilelik bitmeden cok sevinecektim:)
Ben yapana kadar biseyler oldu ya da oldugu gibi ben tasidim bilmiyom:) ben yeni konu acmis hepinizi de orda etiketlemistim sayfayi bi yeniledim oldugu gibi topik oraya gecmis:) sanirim farkinda olmadan topic tasimayi ogrendim:) bence mune bana bi yetki verir artik:)Valla bebekim bence de cok mantıklıbeklemedeyim seni
Olsun ayol hamile oldugun belli olsun az:) cok ozeniyom ama olmuyo bendeaman canım yaa nesine özeniyosun valla bana nazar değdi. bulantısı yok kusması yok diye diye millet nazar değdirdi. :) çok korkuyorum kusmaktan
kirmizigitar tar önce meyve ye sonra baharatlı çubuklar sonra çikolata karistr migdeyi kusarsn. Ay yazarken tiskindim
Kusmak hc güzel birsy degl en az br en fazla 3 kere kusuyorum günlük karnimn etleri agriyo brde birsy yemiyorm kusacam diye artk biktm bnde .
ayy hergün sabah serviste kustuğumu düşünseneOlsun ayol hamile oldugun belli olsun az:) cok ozeniyom ama olmuyo bende
canım normalde kız anneleri çok bulantı yaşarmış ama belki bizim oğlanlar da saçlı olacak değil mikirmizigitar tar önce meyve ye sonra baharatlı çubuklar sonra çikolata karistr migdeyi kusarsn. Ay yazarken tiskindim
Kusmak hc güzel birsy degl en az br en fazla 3 kere kusuyorum günlük karnimn etleri agriyo brde birsy yemiyorm kusacam diye artk biktm bnde .
okeanoss00 kuzu gel gel burdayis
Ya ben tam tasimaya ugrasiyodum iste yeni baslik actim bi de sayfa yeniledim o arada bunu tasidiklarini fark ettim ya ben tasidim farkinda olmadan ya da mune bize kiyak gecti:)Ay nolmuş yahu konumuzu mu taşımışlar?
Oldu biseyler ama noldu anlmadim:) aynen burdan devam edelim yahu iyi burasi oldugu gibi gelmisiz baksanaKızlar napıyoruz ben karıştım yahu. Burdan mı devam etcez diğer yerden mi?kirmizigitar bacım senin açtığın diğer yer de hala duruyo taşınmamış sanırım
canım normalde kız anneleri çok bulantı yaşarmış ama belki bizim oğlanlar da saçlı olacak değil mi
Bende bugün ilk kez istifra ettim canım grip boğaz ağrısı ondan mı bilmiyrm okula gitmedim iyiki gitmemişim acaba bitmesi gereken yerde başlıyor mu bizimkibugün sabah çok kötü uyandım. midem karışıktı. sonra bişeyler yemeye çalıştım ve hamileliğimden bu yana ilk defa istifra ettim. çok kötüydü. kusmak fobimdir benim. boğulacaktım nerdeyse. servise binerken yanıma poşet aldım. hala da iyi sayılmam.
Guzel annelerr evet yokmu folic birakip baska ilaca baslayan. Benim folic bittu simdi doktor FEMIX OMEGA diye bi ilac kullanmami soyledi. Arastirdim balik yagiymis. acaba doktorlarla ilac firmalari anlasio ya oyle biseymi yoksa baska bisey mi almaliyim diye hemen almadim. Baska ilac baslayan yada başlayacak olan varsa yazabilir mi bugun alcam ilacimi ona göre. .
ahh bu erkekler bizim ki de kız çocuk için içi gidiyoooBenim ilk zaman d vitamini yüzünden midem bulanıyordu. Eşim o zaman kız mı olucak diyodu. İlacı bıraktım bulantı geçti adam bi tık daha sevindi sanki. Nerden duymuşsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?