2017 EKİM Anne adayları

günaydın bacılar. hamilelik takvimlerimiz geri mi geldi ne ben görüyorum artık :))
Uyandim bende takvim olmayinca hepimizi tek tek gebelik forumunda etiketleyerek tekrar baslik acmaya calisiyodum o arada baktim bursa hepsi gorunuyo anlmadim gitti:) actigim konu da vop oldu iyimi:)

Gunaydin canim, bu sabah bulantisiz uyandim hatta canim peynir cekti kalktim kendime peynir tabagi hazirladjm yatakta yiyorum:) dersim yok bugun:) gecmis olsun cok ozeniyorum aslinda bi kusma da benden geleydi su hamilelik bitmeden cok sevinecektim:)

aman canım yaa nesine özeniyosun valla bana nazar değdi. bulantısı yok kusması yok diye diye millet nazar değdirdi. :) çok korkuyorum kusmaktan

Valla bebekim bence de cok mantıklı beklemedeyim seni
Ben yapana kadar biseyler oldu ya da oldugu gibi ben tasidim bilmiyom:) ben yeni konu acmis hepinizi de orda etiketlemistim sayfayi bi yeniledim oldugu gibi topik oraya gecmis:) sanirim farkinda olmadan topic tasimayi ogrendim:) bence mune bana bi yetki verir artik:)

Hehehheheheheh hamile kusmasi dedik ayol mide fesadi degil:)

canım normalde kız anneleri çok bulantı yaşarmış ama belki bizim oğlanlar da saçlı olacak değil mi

canım normalde kız anneleri çok bulantı yaşarmış ama belki bizim oğlanlar da saçlı olacak değil mi
Benim ilk zaman d vitamini yüzünden midem bulanıyordu. Eşim o zaman kız mı olucak diyodu. İlacı bıraktım bulantı geçti adam bi tık daha sevindi sanki. Nerden duymuşsa

Bende bugün ilk kez istifra ettim canım grip boğaz ağrısı ondan mı bilmiyrm okula gitmedim iyiki gitmemişim acaba bitmesi gereken yerde başlıyor mu bizimki

canım ben dün gittim kontrole folbit kullanıyordum bıraktırdı. sabah aç karnına yine içeripğinde folik asit olan bir hap verdi.
birde akşamları tok demir damlası ve vitamin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…