2017 EKİM Anne adayları

Bende bugün ilk kez istifra ettim canım grip boğaz ağrısı ondan mı bilmiyrm okula gitmedim iyiki gitmemişim acaba bitmesi gereken yerde başlıyor mu bizimki
bilmiyorum ki canım yaa ben de işe gidip gitmeme konusunda kararsız kalmıştım ama izin almak istemedim. servise binerken yanıma poşet aldım bide en öne oturdum. Allahtan kusmadım. ama hala korkuyorum

bilmiyorum ki canım yaa ben de işe gidip gitmeme konusunda kararsız kalmıştım ama izin almak istemedim. servise binerken yanıma poşet aldım bide en öne oturdum. Allahtan kusmadım. ama hala korkuyorum
Yalnız kusmak çok kötü bişeymiş bütün organlarım ağzıma geldi sanki inş son olur bu sende dikkat et bugün yorma kndini yine de

Yalnız kusmak çok kötü bişeymiş bütün organlarım ağzıma geldi sanki inş son olur bu sende dikkat et bugün yorma kndini yine de
aynen o kadar kötü ki boğulucam sandım. eşim olacak herif de uyuyodu ben kusarken iyice sinir oldum Allahtan masabaşı bi işim var canım yoksa dediğin gibi dayanamadım

Bende bugün ilk kez istifra ettim canım grip boğaz ağrısı ondan mı bilmiyrm okula gitmedim iyiki gitmemişim acaba bitmesi gereken yerde başlıyor mu bizimki

bizimki bitip sizinki mi başlıcak acaba kuzum ben kaç gündür istifra etmekten içim dışıma çıktı her Sabah işe gelir gelmez lavaboya koşuyorum iki gram badem falan yiyorum sabahları midemi tutsun diye oda çıkıyor bende kusamıyordum ama kusturmaya başladı en azından bir rahatlık geliyor kusunca öbür türlü sürekli bulanıyor bütün gün bulantı çekiyorum çok kötü oluyor

Allah korusun canım yaa inşallah başlamaz. bu ilk ve son olur inşallah. ben kusmak istemiyorum. sabah hiç faydalı bişey yiyemedim normalde süt içerdim yumurta yerdim. bu sebepten onlar iptal oldu. iş yerine gelince bi parça kara simit yedim bastırdı biraz.

kız öyle deme o kadar kötü ki kusasıya kadar canı çıkıyor insanın boğazım mahvoldu kaç gündür kusmaktan kasıklarım sancıyor çok kötü tamam bir rahatlama geliyor kustuktan sonar ama çok sürmüyorki bişey yiyorsun tekrar bulanıyor mide yemek Kabul etmiyor resmen ne güzel rahat geçiriyon işte daha ne istiyon

valla benimde okuyunca midem ağzıma geldi kuzum oyyyy o nasıl bir karışım öyle insanın kusası yoksa bile kusası geliyor

Allah korusun inş başlamaz hiçbişey yiyemedim bugün sadece 2 ceviz iki badem yumurta yiyordum ben normalde şimdi korkuyorum yemeğe

Allah korusun inş başlamaz hiçbişey yiyemedim bugün sadece 2 ceviz iki badem yumurta yiyordum ben normalde şimdi korkuyorum yemeğe

canım valla bende öyleyim yarım simiti zarzor yiyorum kuru incir badem falan yiyorum ki midem boş kalmasın diye ama şuan onları da midemde tutmaya çalışıyorum az bulantı var ama bazen ağzıma geliyor herşey Rabbimin izniyle bir atlatsak şu dönemi

aynen o kadar kötü ki boğulucam sandım. eşim olacak herif de uyuyodu ben kusarken iyice sinir oldum Allahtan masabaşı bi işim var canım yoksa dediğin gibi dayanamadım
Ben her gün kussam eşime neler çektirirdim bilmiyorum bugün kustuğumu görünce ağlycaktı canım yanıyor diye. İyi en azından oturyrsn ordan oraya koşturmuyrsn çnkü yorulunca da mide bulanıyor

valla canım ben süt içemiyorum şuan gece yatmadan once içiyordum başlarda mide bulantısı başlayınca bıraktım gece uyutmuyor yoksa peynir yogurt yiyebiliyorum yumurta da haftasonları kahvaltıda yiyorum ama yemek yemek işkence gibi mide bulantısıyla resmen ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden

Ben mide bulantım da geçer diyordum iki üç güne kadar şimdi bugünkü hiç olmadı allah yardımcımız olsun şöyle 20li 30lu haftalara gelelim kazasız belasız

günaydın :)
herkeste var sanırım bi mide şikayeti bendede sanki çıkartsam rahatlıcak gibiyim ama çıkmıyo ilk gebeliğimde 9 ay çıkarttım bundada bir yanma bir bulantı deli ediyor nefes aldırmıyor. ne zaman geçicek bilemedim. eşim durup durup yok hamilelik sana göre bişey değil diyo. sanki herkes çok rahat hamilelik geçiriyorda ben sıkıntılıymışım gibi

aynen canım kusmak benimde fobim çünkü kusamıyorum işkence çekiyorum resmen

Ben mide bulantım da geçer diyordum iki üç güne kadar şimdi bugünkü hiç olmadı allah yardımcımız olsun şöyle 20li 30lu haftalara gelelim kazasız belasız

valla bende geçcek diye bekliyorum ama her geçen gün daha beter oluyor amin canım en azından şu bulantılı dönemi atlatsak hayırlısıyla da hamileliğimizin tadını çıkarsak hiç aşeremedim daha yaa

kızlar selam ben geldim cumadan beri giremedim bütün mesajlarıda okumak ne mümkün okuyamadım...

pazartesi kontrolüm vardı 2 li test yaptırmayacağım için dün sadece ense kalınlığına baktık 12 haftamdayım 1 mm çıktı doktorum yoktu gösteremedim ay balında özele gideceğim sizce nasıl ense kalınlığı ?

birde bebeişim keyfi yerindeydi yüz üstü mışıl mışıl uyuyordu haraket ederken görmek nasip olmadı.

idrar yolu enfeksiyonu çıktı onun için ilaç verdi. Rutin kullanacağım ilaçları değiştirdi vitamin ve demir damlası vs.

birde en kötüsü 1 aydır kaşıntım vardı son hafta iyice azdı cildiyeye gittim ve kurdeşen dedi uyuyamıyorum bütün gece kaşına kaşına ağlıyorum hamile olduğum için ilacıda muallakta kalarak verdi. perişan durumdayım

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…