- 2 Kasım 2016
- 778
- 729
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.261
Canım çok geçmiş olsun. ense kalınlığı çok iyi çok iyi çıkmış maşallah. bi daha ki sefere ultrasona girmeden çikolata falan ye. ya da tok karnına git bebişini hareketli gör çok güzel oluyo :) benimde kanım düşük demirim yerlerde o yüzden her gece gyne ferro sanol içiyorum. gece yatarken içiyorum çünkü o da mide bulantısı yapıyor.kızlar selam ben geldim cumadan beri giremedim bütün mesajlarıda okumak ne mümkün okuyamadım...
pazartesi kontrolüm vardı 2 li test yaptırmayacağım için dün sadece ense kalınlığına baktık 12 haftamdayım 1 mm çıktı doktorum yoktu gösteremedim ay balında özele gideceğim sizce nasıl ense kalınlığı ?
birde bebeişim keyfi yerindeydi yüz üstü mışıl mışıl uyuyordu haraket ederken görmek nasip olmadı.
idrar yolu enfeksiyonu çıktı onun için ilaç verdi. Rutin kullanacağım ilaçları değiştirdi vitamin ve demir damlası vs.
birde en kötüsü 1 aydır kaşıntım vardı son hafta iyice azdı cildiyeye gittim ve kurdeşen dedi uyuyamıyorum bütün gece kaşına kaşına ağlıyorum hamile olduğum için ilacıda muallakta kalarak verdi. perişan durumdayım
Canım çok geçmiş olsun. ense kalınlığı çok iyi çok iyi çıkmış maşallah. bi daha ki sefere ultrasona girmeden çikolata falan ye. ya da tok karnına git bebişini hareketli gör çok güzel oluyo :) benimde kanım düşük demirim yerlerde o yüzden her gece gyne ferro sanol içiyorum. gece yatarken içiyorum çünkü o da mide bulantısı yapıyor.
evet canım benim ki de 1,5 çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım. ben ikili test te yaptırdım. onda da bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahayyy canım çok sağol içim rahatladı sen iyi deyince ense kalınlığına netten baktım 2 - 3 mm arası diyor 3 mm i geçerse sıkıntı diyor 1 mm hakkında birşey yok korktum bende...
sen baktırdın ense kalınlığı falan ? senin bebiş ne durumda
evet canım benim ki de 1,5 çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım. ben ikili test te yaptırdım. onda da bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
lovedido canım şimdi baktım da seninle satlarımız aynı. cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun benimkinde erkeğe benziyor dedi. ama benim ki ultrasonda 5-6 gün ileri görünüyormuş. o yüzden ikili testi erken yaptı doktorum.
merakla bekliyorum canım. benim de inşallah bir dahakine kesinleşmiş olur paylaşırız burdan.kuzum yüz üstü yatıyordu benim sıpa ( anası- babası kılıklı )... varmı tahmin dedim yüzüstü yatıyor göremedim ki uyuyor dediben kız istiyorum içimden hep kız geçiyor Rabbim sağlıkla versinde inaşşalh
zaten devlete gitmiştim hatta ilk defa bu dr gösterdi bebeği bir önceki gittiğim göstermedi bile.
önümüzdeki hafta özele gideceğim araştırmalarım sonucu iyi dr buldum inşallah o zaman tahmin olursa yazarım sana Aryam Starkım
Annem kaplica hamilelikte zararli degil mi? Bizim de yaklasik -4-5 yildir her sene mutlaka gittigimiz bir otel var afyonda, bu yil hamilelikten gidemedik korktum ben sicak felan iyi gelmezse diye:)
canım endişelenme bence. bebek ilk üç ay senin depolarından besleniyor. inşallah kısa zamanda normale dönersin. benim arkadaşım 9 ay boyunca kusmuş çok şükür sağlıklı bir oğluşu var.Kızlaaar 5. Haftadan beri hiç azalmadan devam eden kusmalarım beni mahvetti her yediğim günde en fazla içtiğim 2 bardak su aklınıza ne geliyorsa içimde durmuyor..
Okadar da asitli ki midem yemek borum hep yanıyor dr.um zofer diye bi ilaç verdi içince normale dönüyorum ama içimde de hep bi endişe..ilaç dışında hiç bişi rahatlamadı siz olsanız napardınız
Hehehheheheheh hamile kusmasi dedik ayol mide fesadi degil:)
Bnmki bulantı değil kuzum ya tiksinmekten kusuyorum bn anı bir koku duymada ve br anlk bulantyla kusuyorum normal zamnda yok çok şükür :) biliyormusn bnde ondan diye düşünüyorum çünkü 11 haftada daha kötü olmaya basladm tırnak ve saçları çıkıyor ya ondan sanırm ama ondanda bttik hep kusarzcanım normalde kız anneleri çok bulantı yaşarmış ama belki bizim oğlanlar da saçlı olacak değil mi
Ozeniyorms kuzm baksana ne diyim kussun dedm ama tık yok hatnda :)valla benimde okuyunca midem ağzıma geldi kuzum oyyyy o nasıl bir karışım öyle insanın kusası yoksa bile kusası geliyor
Bnmki bulantı değil kuzum ya tiksinmekten kusuyorum bn anı bir koku duymada ve br anlk bulantyla kusuyorum normal zamnda yok çok şükür :) biliyormusn bnde ondan diye düşünüyorum çünkü 11 haftada daha kötü olmaya basladm tırnak ve saçları çıkıyor ya ondan sanırm ama ondanda bttik hep kusarz
Bn bunla alakalı diye düşünüyorum bn 8.hafta basladm ara ara kusmaya ama artk 2 haftadır iyice arttı çok fena da br baş ağrısı var. Hergun öğlen kusuyorum malesfAaaaa bak tırnaklar aklıma geldi ama saçlarını unuttum ben demek 11 hafta hiç kusmadan geçirip 12. hafta full kusmam bundanmış
Ozeniyorms kuzm baksana ne diyim kussun dedm ama tık yok hatnda :)
Ama onuda düşünuyorum koca br 9 ay ge ip kusmamak olmaz br tadına bakmalıydivalla ben sabahtan beri yediğimi çıkardım şuan midem boş sadece su var iki gram yemek sokmaya çalışıyorum mideme daha çok bulanmasın diye mahvoldum bence bir daha düşünkirmizigitar hiç iyi bişey değil
Ama onuda düşünuyorum koca br 9 ay ge ip kusmamak olmaz br tadına bakmalıydi
Kızlaaar 5. Haftadan beri hiç azalmadan devam eden kusmalarım beni mahvetti her yediğim günde en fazla içtiğim 2 bardak su aklınıza ne geliyorsa içimde durmuyor..
Okadar da asitli ki midem yemek borum hep yanıyor dr.um zofer diye bi ilaç verdi içince normale dönüyorum ama içimde de hep bi endişe..ilaç dışında hiç bişi rahatlamadı siz olsanız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?