2017 EKİM Anne adayları

Canım çok geçmiş olsun. ense kalınlığı çok iyi çok iyi çıkmış maşallah. bi daha ki sefere ultrasona girmeden çikolata falan ye. ya da tok karnına git bebişini hareketli gör çok güzel oluyo :) benimde kanım düşük demirim yerlerde o yüzden her gece gyne ferro sanol içiyorum. gece yatarken içiyorum çünkü o da mide bulantısı yapıyor.

ayyy canım çok sağol içim rahatladı sen iyi deyince ense kalınlığına netten baktım 2 - 3 mm arası diyor 3 mm i geçerse sıkıntı diyor 1 mm hakkında birşey yok korktum bende...

sen baktırdın ense kalınlığı falan ? senin bebiş ne durumda

evet canım benim ki de 1,5 çıkmıştı geçen hafta yaptırmıştım. ben ikili test te yaptırdım. onda da bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Rabbim sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

lovedido canım şimdi baktım da seninle satlarımız aynı. cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorun benimkinde erkeğe benziyor dedi. ama benim ki ultrasonda 5-6 gün ileri görünüyormuş. o yüzden ikili testi erken yaptı doktorum.

kuzum yüz üstü yatıyordu benim sıpa ( anası- babası kılıklı )... varmı tahmin dedim yüzüstü yatıyor göremedim ki uyuyor dedi ben kız istiyorum içimden hep kız geçiyor Rabbim sağlıkla versinde inaşşalh
zaten devlete gitmiştim hatta ilk defa bu dr gösterdi bebeği bir önceki gittiğim göstermedi bile.

önümüzdeki hafta özele gideceğim araştırmalarım sonucu iyi dr buldum inşallah o zaman tahmin olursa yazarım sana Aryam Starkım

merakla bekliyorum canım. benim de inşallah bir dahakine kesinleşmiş olur paylaşırız burdan.

Ama bebegim saf suyuna girmedim ... sadece bi dus aldım 5 dk.
Annem kaplica hamilelikte zararli degil mi? Bizim de yaklasik -4-5 yildir her sene mutlaka gittigimiz bir otel var afyonda, bu yil hamilelikten gidemedik korktum ben sicak felan iyi gelmezse diye:)

Kızlaaar 5. Haftadan beri hiç azalmadan devam eden kusmalarım beni mahvetti her yediğim günde en fazla içtiğim 2 bardak su aklınıza ne geliyorsa içimde durmuyor..
Okadar da asitli ki midem yemek borum hep yanıyor dr.um zofer diye bi ilaç verdi içince normale dönüyorum ama içimde de hep bi endişe..ilaç dışında hiç bişi rahatlamadı siz olsanız napardınız

canım endişelenme bence. bebek ilk üç ay senin depolarından besleniyor. inşallah kısa zamanda normale dönersin. benim arkadaşım 9 ay boyunca kusmuş çok şükür sağlıklı bir oğluşu var.

canım normalde kız anneleri çok bulantı yaşarmış ama belki bizim oğlanlar da saçlı olacak değil mi
Bnmki bulantı değil kuzum ya tiksinmekten kusuyorum bn anı bir koku duymada ve br anlk bulantyla kusuyorum normal zamnda yok çok şükür :) biliyormusn bnde ondan diye düşünüyorum çünkü 11 haftada daha kötü olmaya basladm tırnak ve saçları çıkıyor ya ondan sanırm ama ondanda bttik hep kusarz

Aaaaa bak tırnaklar aklıma geldi ama saçlarını unuttum ben demek 11 hafta hiç kusmadan geçirip 12. hafta full kusmam bundanmış

Aaaaa bak tırnaklar aklıma geldi ama saçlarını unuttum ben demek 11 hafta hiç kusmadan geçirip 12. hafta full kusmam bundanmış
Bn bunla alakalı diye düşünüyorum bn 8.hafta basladm ara ara kusmaya ama artk 2 haftadır iyice arttı çok fena da br baş ağrısı var. Hergun öğlen kusuyorum malesf

Ozeniyorms kuzm baksana ne diyim kussun dedm ama tık yok hatnda :)

valla ben sabahtan beri yediğimi çıkardım şuan midem boş sadece su var iki gram yemek sokmaya çalışıyorum mideme daha çok bulanmasın diye mahvoldum bence bir daha düşün kirmizigitar hiç iyi bişey değil

Ama onuda düşünuyorum koca br 9 ay ge ip kusmamak olmaz br tadına bakmalıydi

Ama onuda düşünuyorum koca br 9 ay ge ip kusmamak olmaz br tadına bakmalıydi

valla canım bence hiç bakmasın valla bende sakin bir hamilelik geçirenlere çok özeniyorum şuan keşke bende öyle olsam benim neden korktuysam başıma geldi midem zaten hamilelikten once kötüydü benim midem kesin çok kötü olur diyordum ahada başıma geldi kusamıyorum diye çok korkuyordum şimdide kusturmaya başladı tabi kusmamaktan daha iyi ama buseferde midede hiç yemek kalmıyor nasıl beslencek bu çocuk ya bir pınçık kalcak içerde valla korkuyorum çabuk atlatsam bari bu dönemi yoksa kilo falanda alamıcam bu gidişle gerçi tabi güzel bişey ama çocuk için değil

ay kızlar ben kendi kendime seviniyordum anneme çektim diye. annemin hamilelikleri çok kolay geçmiş bi de hiç kilo almamış sadece 5 kilo alıyomuş onu da zaten doğumda gidiyomuş, ama dedim ya nazar oldu nazar :)))

canım bende seninle aynı durumdayım sayılır benimde bulantılarım 7. haftada başladı ve günden güne çoğaldı önceleri kusamıyordum ama bu hafta kusmaya da başladım sabahtan beri yediğimi çıkardım nasıl öğlen yemeği yicem diye düşünüyorum şuan bakalım inşallah oda çıkmaz Sabah zaten işe gelir gelmez çıkarıyorum bence ilaç kullanman daha iyi en azından midene iki gram yemek girer ilaç sayesinde bir de zararsız bir ilaçsa korkma bence bana doctor erken diye vermedi ama cumartesi doctor randevum var gittiğimde sorcam bakalım ne dicek mide yanması bendede var heleki kusunca boğazım mideme kadar cayır cayır yanıyor valla gaviscon mide yanması için iyiymiş denedin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…