- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.281
canım Allah yardımcın olsun. ben bir gün bile çıkmayınca çok kötü ve şişkin oluyorum. bol su iç sabahları kuru kayısı ye üzerine ılık su iç canım 4 gün olcak nerdeyse çok tehlikeli.Kızlar benim 1 haftadır mide bulantılarım geri geldi. Öldürmez ama süründüren cinsten. Bu halime şükür tabi ben yemek yiyorum ama yediklerimin tadı yok hiç. Mutsuz hissediyorum kendimi. Sindirim sistemim ne güzel normale dönmüştü sabah farkettim pazar gününden beri tuvalete çıkmamışım ve bugün karnım acayip şiş o yüzden.
geçmiş olsun Allah kızına bağlık sıhhat versin inşallah tekrar olur üzme kendini ama biliyorum ne kadar hayırlısı desekte evlat başka bi durum. rabbim sabrını versin. öğrenince çok etkilendim Allah kimseye yaşatmasın sanada tekrarını yaşatmasınKızlar bugun doktora gıttım gecen hafta bebegımın kalbı durmus aldılar kurtajla cok kotuyum allah hepınıze saglık versın
Bugün çok aşırı şişkinlik var canım. Her sabah bir adet kuru incir ve kuru kayısı yiyorum ama kahvaltıdan sonra :) Günde 3 litre su içiyorum. Neden böyle oluyor anlamadım. Bugün çok kötüyüm gerçekten.canım Allah yardımcın olsun. ben bir gün bile çıkmayınca çok kötü ve şişkin oluyorum. bol su iç sabahları kuru kayısı ye üzerine ılık su iç canım 4 gün olcak nerdeyse çok tehlikeli.
canım aç karnına yemen gerekiyor kayısıyı. yoksa işe yaramıyor. bizzat denedim. ki sende görmüşssün zaten. akşamları da yatmadan bir iki saat önce yoğurt ye. o da iyi geliyorBugün çok aşırı şişkinlik var canım. Her sabah bir adet kuru incir ve kuru kayısı yiyorum ama kahvaltıdan sonra :) Günde 3 litre su içiyorum. Neden böyle oluyor anlamadım. Bugün çok kötüyüm gerçekten.
gün kurusu kayısısı özellikle. aç karnına 3 adet ye. sonra birazcık ılık su iç üstüne. farkı göreceksin. kahvaltıdan yarım saat sonra falan yoğurt yemekte bağırsakları çalıştırıyormuş.Bugün çok aşırı şişkinlik var canım. Her sabah bir adet kuru incir ve kuru kayısı yiyorum ama kahvaltıdan sonra :) Günde 3 litre su içiyorum. Neden böyle oluyor anlamadım. Bugün çok kötüyüm gerçekten.
Maalesef canım, hiç birşey yokken bir anda su geliyormuş, kiminde ağrı kiminde ağrısız. Sorun bağ dokusunun zayıf olması, açıklık bir anda oluyor o yüzden. Biz anlayamayız. Vajinal ultrasonla bakıyorlar. Karından bakılan ultrason yanıltırmış. Şansı olan kontrolde iyi de bir doktorsa şüphelenip baktığında farkediliyor. 14ila 24hafta arasındaki doğumlarda en çok akla gelen bu sebepmiş.
Senin için henüz erken, istersen hiç germe muayenede kendini. 12. Haftada ölçüm yaptır. Öncesi bişey ifade etmiyormuş. Bende bu yüzden bekledim. Çarşamba günü ilk olucak. 12+2de
Cnm böyle sorunun olduğu zaman geceden 1 su bardağı ılık suyun içine 1 tane ceviz içi koy bir tanede kuru kayısı sabah aç karnına önce suyunu iç sonra dibinde kalan ceviz ve kayısıyı ye kısa bi sure sonra rahatlarsinBugün çok aşırı şişkinlik var canım. Her sabah bir adet kuru incir ve kuru kayısı yiyorum ama kahvaltıdan sonra :) Günde 3 litre su içiyorum. Neden böyle oluyor anlamadım. Bugün çok kötüyüm gerçekten.
Canım bende de mide bulantısı sorunu çok fazla ve artık bunalttı haftalardır bende dün dayanamadım ve o ilaçtan bir tane içtim zararı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa doktorlar rahat bir şekilde vermezlerKızlaaar 5. Haftadan beri hiç azalmadan devam eden kusmalarım beni mahvetti her yediğim günde en fazla içtiğim 2 bardak su aklınıza ne geliyorsa içimde durmuyor..
Okadar da asitli ki midem yemek borum hep yanıyor dr.um zofer diye bi ilaç verdi içince normale dönüyorum ama içimde de hep bi endişe..ilaç dışında hiç bişi rahatlamadı siz olsanız napardınız
Aynen ya sanki ilk dönem hamileligimdeyimKızlar benim 1 haftadır mide bulantılarım geri geldi. Öldürmez ama süründüren cinsten. Bu halime şükür tabi ben yemek yiyorum ama yediklerimin tadı yok hiç. Mutsuz hissediyorum kendimi. Sindirim sistemim ne güzel normale dönmüştü sabah farkettim pazar gününden beri tuvalete çıkmamışım ve bugün karnım acayip şiş o yüzden.
Daha bebek için yiyip yememen çok önemli değil canm 14.haftadan sonra yediklerinden besleniyor diye biliyorum o zamnada geçer inslh yorma kafani.valla canım bence hiç bakmasın valla bende sakin bir hamilelik geçirenlere çok özeniyorum şuan keşke bende öyle olsambenim neden korktuysam başıma geldi midem zaten hamilelikten once kötüydü benim midem kesin çok kötü olur diyordum ahada başıma geldi kusamıyorum diye çok korkuyordum şimdide kusturmaya başladı tabi kusmamaktan daha iyi ama buseferde midede hiç yemek kalmıyor nasıl beslencek bu çocuk ya bir pınçık kalcak içerde valla korkuyorum çabuk atlatsam bari bu dönemi yoksa kilo falanda alamıcam bu gidişle gerçi tabi güzel bişey ama çocuk için değil
benimki de 1.4 çıktı. 2li test yaptırmadık sadece ölçü aldı oyüzden. Değerler gayet iyi dedi doktorumayyy canım çok sağol içim rahatladı sen iyi deyince ense kalınlığına netten baktım 2 - 3 mm arası diyor 3 mm i geçerse sıkıntı diyor 1 mm hakkında birşey yok korktum bende...
sen baktırdın ense kalınlığı falan ? senin bebiş ne durumda
Ben az önce baktırdım ilk kez. 4cm çıktı çok şükür. Normal ölçüde. 12+2 yim bugün. 17 ila 24 arası zamanı bekleyen çok doktor varmış, öncesi yanıltıyor diyorlar. Ama sen kaybından bahsettin mi, ısrarcı ol, içim rahat etmez falan de. Zor bişey de değilmiş.Bana bakmadı bu hafta.dediki sana 17 ile 24 hafta arasında bakmamız lazım.zaten kaybım 17 de geç olmazmı. Göründüğüm doçent ise 11.haftada bakılmalısın demişti.her kafadan bir ses çıkıyor çıldırcam bu doktor yorumlarına gerçekten
Daha bebek için yiyip yememen çok önemli değil canm 14.haftadan sonra yediklerinden besleniyor diye biliyorum o zamnada geçer inslh yorma kafani.
Sağım solum sobe saklanmayan ebee... F feyzayldz F Fatmanurirfan doktordan geldim kızlar. Etiketlememi istemiştiniz. Benimki saklanbaç moduna girmiş, çok uğraştı doktor bu görüntü için, hep sırtı dönüktü. Kasıklarım ağrıdı cihazdan, arada sarstı ama yok ancak bu görüntü alınabildi. E bi MaşaAllahınızı alırız :) yüksek ihtimal erkek hatta %90 erkek dedi, bayaa uğraştı görebilmek için
Kızlar benim 1 haftadır mide bulantılarım geri geldi. Öldürmez ama süründüren cinsten. Bu halime şükür tabi ben yemek yiyorum ama yediklerimin tadı yok hiç. Mutsuz hissediyorum kendimi. Sindirim sistemim ne güzel normale dönmüştü sabah farkettim pazar gününden beri tuvalete çıkmamışım ve bugün karnım acayip şiş o yüzden.
Sende kusma varmi:)Kızlar benim 1 haftadır mide bulantılarım geri geldi. Öldürmez ama süründüren cinsten. Bu halime şükür tabi ben yemek yiyorum ama yediklerimin tadı yok hiç. Mutsuz hissediyorum kendimi. Sindirim sistemim ne güzel normale dönmüştü sabah farkettim pazar gününden beri tuvalete çıkmamışım ve bugün karnım acayip şiş o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?