2017 EKİM Anne adayları

okeanoss00 özel Göztepe Gülşen barçınlıya gittim bugün. Gitmeden tüm konuşacaklarımı not almıştım, çıkmadan kontrol ettim hepsini konuşmuşuz. En az 40dk sürdü muayene süresi. Hiç bir yerde 10 dk sürdüğünü hatırlamam. Oturmaya misafirliğe gelmiş gibiydik. Ben çok memnun kaldım. Konuşmaktan hiç yorulmayan birisi. Enerjisi çok iyi.
Muayene ücreti SGKlı 175₺. İdrar kültürü de verdim, o da 75₺.

ay gozlerimi kapatmıs miniminnacık sekercik ya Allah saglıkla buyumesini nasip etsin

Sağol canım aklımda bulunsun. Ben de 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'den Zühal Çelebi'ye randevu aldım memnun kalmazsam seninkini de denerim.

Kizlar benim de minnak iyiymis bosuna strese girmisim yine 2 hafta boyunca. Ama su goruntulerin net olmayisi beni cildirtiyo ya :) 2 hafta snra ikili test icin gel dedi sehir disinda da olsan mutlaka yaptir dedi

Maşallah ona ya çok tatlı çıkmış

Canım hayırlı olsun bende bugün dayamayıp doktora gittim:)bana da erkek dedi benimki hiç saklamadı doktor bastırdıkça bacaklarını daha çok açtı yiğidin malı meydanda olur hesabı :)))

Kiz deme oyle:) takildim tabi zaten bebisimin kalbi atiyomu diye aklim cikiyo

bebişim kuzum kendini strese sokma yazık yavruya bak doğunca canına okuyacak sen böyle olduğun için atıyordur tabi kuzum Allah korusun kötü düşünme kötüyü çağırma evrene pozitif enerji gönder kuzucum bebişi de rahat bırak azcık

ay canım maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah çok tatlı minnoş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Âmin. Cümlemize inşaAllah. Sen de yakında bu görüntüler alırsın, çok hızlı büyüyorlar MaşaAllah

Sağol canım alayım bari en azından bir gün arayla dayanabilirsem sürekli içmek sorun olur mu diye endişelendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…