- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.301
ay gozlerimi kapatmısSağım solum sobe saklanmayan ebee... F feyzayldz @Fatmanurirfan doktordan geldim kızlar. Etiketlememi istemiştiniz. Benimki saklanbaç moduna girmiş, çok uğraştı doktor bu görüntü için, hep sırtı dönüktü. Kasıklarım ağrıdı cihazdan, arada sarstı ama yok ancak bu görüntü alınabildi. E bi MaşaAllahınızı alırız :) yüksek ihtimal erkek hatta %90 erkek dedi, bayaa uğraştı görebilmek için
Yok kusmuyorum :)Sende kusma varmi:)
Sağol canım aklımda bulunsun. Ben de 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'den Zühal Çelebi'ye randevu aldım memnun kalmazsam seninkini de denerim.okeanoss00 özel Göztepe Gülşen barçınlıya gittim bugün. Gitmeden tüm konuşacaklarımı not almıştım, çıkmadan kontrol ettim hepsini konuşmuşuz. En az 40dk sürdü muayene süresi. Hiç bir yerde 10 dk sürdüğünü hatırlamam. Oturmaya misafirliğe gelmiş gibiydik. Ben çok memnun kaldım. Konuşmaktan hiç yorulmayan birisi. Enerjisi çok iyi.
Muayene ücreti SGKlı 175₺. İdrar kültürü de verdim, o da 75₺.
9+3 mü çıktı ultrasonda?Kizlar benim de minnak iyiymis bosuna strese girmisim yine 2 hafta boyunca. Ama su goruntulerin net olmayisi beni cildirtiyo ya :) 2 hafta snra ikili test icin gel dedi sehir disinda da olsan mutlaka yaptir dediEki Görüntüle 1974631
9+3 mü çıktı ultrasonda?
Ultrason kağıdında yazar canım yazmıyor mu? Maşallah :)10w yaziodu sadece canm ya bu kez bisy anlamadim kollari felan hareket ediyodu ona bakmaktan hic bsy anlayamadim.boyu posu ne durumda hicbsy sormadim.sadece durumu iyi dedi ona odaklandim
Ultrason kağıdında yazar canım yazmıyor mu? Maşallah :)
Ultrason kağıdında yazar canım yazmıyor mu? Maşallah :)
Allah Allah evet yazmıyor canım. Olsun sağlıklı demiş ya önemli olan o bence :)Yan tarafı boyle kalp grafisi var ondan yazmiyodur belkide ya da ben anlamadim :)
Sağım solum sobe saklanmayan ebee... F feyzayldz @Fatmanurirfan doktordan geldim kızlar. Etiketlememi istemiştiniz. Benimki saklanbaç moduna girmiş, çok uğraştı doktor bu görüntü için, hep sırtı dönüktü. Kasıklarım ağrıdı cihazdan, arada sarstı ama yok ancak bu görüntü alınabildi. E bi MaşaAllahınızı alırız :) yüksek ihtimal erkek hatta %90 erkek dedi, bayaa uğraştı görebilmek için
Kiz deme oyle:) takildim tabi zaten bebisimin kalbi atiyomu diye aklim cikiyoay Allah ım taktı kız kusmaya
Canım hayırlı olsun bende bugün dayamayıp doktora gittim:)bana da erkek dedi benimki hiç saklamadı doktor bastırdıkça bacaklarını daha çok açtı yiğidin malı meydanda olur hesabı :)))Sağım solum sobe saklanmayan ebee... F feyzayldz @Fatmanurirfan doktordan geldim kızlar. Etiketlememi istemiştiniz. Benimki saklanbaç moduna girmiş, çok uğraştı doktor bu görüntü için, hep sırtı dönüktü. Kasıklarım ağrıdı cihazdan, arada sarstı ama yok ancak bu görüntü alınabildi. E bi MaşaAllahınızı alırız :) yüksek ihtimal erkek hatta %90 erkek dedi, bayaa uğraştı görebilmek için
Allah Allah evet yazmıyor canım. Olsun sağlıklı demiş ya önemli olan o bence :)
Kiz deme oyle:) takildim tabi zaten bebisimin kalbi atiyomu diye aklim cikiyo
Âmin. Cümlemize inşaAllah. Sen de yakında bu görüntüler alırsın, çok hızlı büyüyorlar MaşaAllahay canım maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah çok tatlı minnoş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım alayım bari en azından bir gün arayla dayanabilirsemCanım bende de mide bulantısı sorunu çok fazla ve artık bunalttı haftalardır bende dün dayanamadım ve o ilaçtan bir tane içtim zararı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa doktorlar rahat bir şekilde vermezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?