2017 EKİM Anne adayları

Rennie şurubu almıştım o da fayda etmedi talcid daha iyi geliyor dr. Da günde 3 defaya kadar alabilirsin dedi bazı geceler uyuyamaz oldum napim

Kizlar benim de minnak iyiymis bosuna strese girmisim yine 2 hafta boyunca. Ama su goruntulerin net olmayisi beni cildirtiyo ya :) 2 hafta snra ikili test icin gel dedi sehir disinda da olsan mutlaka yaptir dediEki Görüntüle 1974631
10.hafta için görüntü normal canım. 2hafta sonra net görüntü alırsın. Doktor bana da illa yaptır 2li testi içiniz rahat olur dedi hatta şu yurtdışına gönderilenlerden önerdi. Ama risk yokmuş ense burun ölçüsü iyi dedi. Biz yaptırmak istemedik, içimiz zaten rahat. Mevlam neyi takdir ederse. Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin

Hafifler ya 12.haftadam sonra inslh guzl günler gelecek

Canım hayırlı olsun bende bugün dayamayıp doktora gittim:)bana da erkek dedi benimki hiç saklamadı doktor bastırdıkça bacaklarını daha çok açtı yiğidin malı meydanda olur hesabı :)))
MaşaAllah. İyiymiş, benimki çok uğraştırdı. Bu topikte çoğunluğun erkek olucak galiba . Hepsi hayırlı sağlıklı olsun

Sana sormuş yine benim doktor sormadı bile ikili test yapacağız dedi sesim bile çıkmadı güveniyorum sanırım sonraki randevu 1ay sonra

Sağol canım aklımda bulunsun. Ben de 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'den Zühal Çelebi'ye randevu aldım memnun kalmazsam seninkini de denerim.

canım bende delta hospital da Tahir Tosyalıya randevu aldım netten de araştırdım birde giden yakınlarım var herkes çok memnun onunda muayenesi yarım saatten az sürmüyormuş üstelik muayene ücreti 53 tl sgk lı doğum fiyatlarını da sordu eşim sgk zorunlu sezaryen 1500 normal 972 tl di sanırım üstelik suit oda istersen geceliği 100 tl aklında bulunsun ben cumartesi gideyim memnun kalırsam doktordan yine yazarım

Delta hospital nerde canım?

bende aşarmedim hiç 13. haftamıza girdik yememde sıkıntı yok ama aşermede sıkıntı var aşermem lazım

aynen ya şöyle mevsim meyvesi olmayanlardan aşersek de azcık eziyet olsa sırf psikopatlık olsun benim bugün bir ara ekşi erik koktu burnuma eşime dedim eşim diyorki aman sakın aşerme daha zamanı gelmedi koptum telefonda

Düzelmiyor bacım benim 10 haftadan sonra arttı ne yapıyorsa içerde tosuncuk

ay sorma canım bende konuşuyorum bebişle diyorum hiç anlaşamıyoruz ama seninle nolcak bu iş herkes diyorki gümbür gümbür geliyor valla bu çocuk canıma okudu daha şimdiden

ya işte herkesin 1mm üzeri çıkmış benimki 1 mm neden ki gelişmiyormu acaba boyuda 53 mm dedi ama
Canım, ultrasonda işaretleme yaparak ölçüyorlar. Doktorda yanılma payı yüksek bu değerlerin dedi zaten. Sana yuvarlak hesap söyledi belkide. Çok takılma bence. Gelişip gelişmemeyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bebeğin duruşuyla alakalıdır. Benim doktor çok zor ölçtü mesela.

Hmmm anladım canım özele gittimi daha detaylı sorarım o zaman bende doktoruma devlettekilere birşey sorulmuyor tatmin edemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…