- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.341
Ay maşallah çok büyümüş çok tatlı canım bncede erkek gibi . Sırtını dönmş bide küsmş sanki minnoş yaSağım solum sobe saklanmayan ebee... @feyzayldz F Fatmanurirfan doktordan geldim kızlar. Etiketlememi istemiştiniz. Benimki saklanbaç moduna girmiş, çok uğraştı doktor bu görüntü için, hep sırtı dönüktü. Kasıklarım ağrıdı cihazdan, arada sarstı ama yok ancak bu görüntü alınabildi. E bi MaşaAllahınızı alırız :) yüksek ihtimal erkek hatta %90 erkek dedi, bayaa uğraştı görebilmek için
Rennie şurubu almıştım o da fayda etmedi talcid daha iyi geliyor dr. Da günde 3 defaya kadar alabilirsin dedi bazı geceler uyuyamaz oldum napim
Merhaba kizlar ben de ekim.annesi olucam ins. Bu basligi yeni gördüm ve hemen geldim benimde gecen hafta doktorum 2li test yaptir dedi haftaya onu yaptiracagim bir de kucukcekmecede onereceginiz hastane ve doktor var mi ??????
Tesekkur ederim.canim hosbuldum :)hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben Çekmeköy'de oturuyorum canım bana her yer uzakoda küçükyalı da canım çok uzak mı ki sana
Herkes gordu bebisini rahatsiniz tabi bir aydir haberim yok nabiyo ne ediyo:)bebişim kuzum kendini strese sokma yazık yavruya bak doğunca canına okuyacak sen böyle olduğun içinatıyordur tabi kuzum Allah korusun kötü düşünme kötüyü çağırma evrene pozitif enerji gönder kuzucum bebişi de rahat bırak azcık
Ben Çekmeköy'de oturuyorum canım bana her yer uzakİş yerim de Taksim'de. Her gün şehirler arası yolculuk :))
Herkes gordu bebisini rahatsiniz tabi bir aydir haberim yok nabiyo ne ediyo:)
Kucukcekmece sefakoy halkali atakentte tavsiye edeceginiz hastane ve doktor var mi kizlar
Benim de servisim var canım. Yoksa halim harap olurdu zor oluyor servis olduğu halde.oooo Allah kolaylık versin valla zor olur hele hamile hamile nasıl dayanıyorsun o kadar yola ben kartalda oturuyorum gebzede çalışıyorum ama servisim var Allah tan ama daha önceki doktorum ermeni hastanesindeydi bende oraya gidiyordum ve tekrardan gebzeye gidiyordum zor oluyor heleki Sabah Sabah perti çıkıyor insanın bir de hamileyken of of
Benim de servisim var canım. Yoksa halim harap olurdu zor oluyor servis olduğu halde.
Sağım solum sobe saklanmayan ebee... @feyzayldz F Fatmanurirfan doktordan geldim kızlar. Etiketlememi istemiştiniz. Benimki saklanbaç moduna girmiş, çok uğraştı doktor bu görüntü için, hep sırtı dönüktü. Kasıklarım ağrıdı cihazdan, arada sarstı ama yok ancak bu görüntü alınabildi. E bi MaşaAllahınızı alırız :) yüksek ihtimal erkek hatta %90 erkek dedi, bayaa uğraştı görebilmek için
Allah yardımcımız olsun ama arada talcid al istersen ben de yeni işten ayrılmıştım çalışana çok zor wallaaynen gece benide uyutmuyor bazen beni şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor galiba benim yumurcak ama işte canım çıkıyor valla izin kullanmayı da düşünmüyorum ekime kadar napıcam bilmiyorum nasıl dayanıcam böyle
Hoşgeldin canım ben de atakent te oturuyorum bakırköy e gidiyorum bulamadım oralardaKucukcekmece sefakoy halkali atakentte tavsiye edeceginiz hastane ve doktor var mi kizlar
İyi bari bi tane daha benden:) ben cuma aksami gorucem sen cumartesi @THEY- sende cumartesi gidecektin degil mi? Haydi bakalim insallah hepimiz guzel haberlerle donerizkız dur bende daha görmedim cumartesi görcem rahat tut içini oooo o içerde neler yapıyor şuan katıyor karıştırıyor ortalığı sen merak etme
Kizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsinAz bana bisiy diyin moral verin
Ben Çekmeköy'de oturuyorum canım bana her yer uzakİş yerim de Taksim'de. Her gün şehirler arası yolculuk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?