2017 EKİM Anne adayları

Merhaba kizlar ben de ekim.annesi olucam ins. Bu basligi yeni gördüm ve hemen geldim benimde gecen hafta doktorum 2li test yaptir dedi haftaya onu yaptiracagim bir de kucukcekmecede onereceginiz hastane ve doktor var mi ??????

Ay maşallah çok büyümüş çok tatlı canım bncede erkek gibi . Sırtını dönmş bide küsmş sanki minnoş ya

Rennie şurubu almıştım o da fayda etmedi talcid daha iyi geliyor dr. Da günde 3 defaya kadar alabilirsin dedi bazı geceler uyuyamaz oldum napim

aynen gece benide uyutmuyor bazen beni şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor galiba benim yumurcak ama işte canım çıkıyor valla izin kullanmayı da düşünmüyorum ekime kadar napıcam bilmiyorum nasıl dayanıcam böyle

Merhaba kizlar ben de ekim.annesi olucam ins. Bu basligi yeni gördüm ve hemen geldim benimde gecen hafta doktorum 2li test yaptir dedi haftaya onu yaptiracagim bir de kucukcekmecede onereceginiz hastane ve doktor var mi ??????

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Herkes gordu bebisini rahatsiniz tabi bir aydir haberim yok nabiyo ne ediyo:)

Ben Çekmeköy'de oturuyorum canım bana her yer uzak İş yerim de Taksim'de. Her gün şehirler arası yolculuk :))

oooo Allah kolaylık versin valla zor olur hele hamile hamile nasıl dayanıyorsun o kadar yola ben kartalda oturuyorum gebzede çalışıyorum ama servisim var Allah tan ama daha önceki doktorum ermeni hastanesindeydi bende oraya gidiyordum ve tekrardan gebzeye gidiyordum zor oluyor heleki Sabah Sabah perti çıkıyor insanın bir de hamileyken of of

Benim de servisim var canım. Yoksa halim harap olurdu zor oluyor servis olduğu halde.

Benim de servisim var canım. Yoksa halim harap olurdu zor oluyor servis olduğu halde.

tabi canım olmaz mı o kadar yol ben servisten iner inmez Sabah doğru lavaboya zor dayanıyorum valla yanımda poşet taşıyorum ama şimdi servisin içinde kimsenin midesini bulandırmıyım diye Sabah Sabah sıkıyorum dişimi

Kizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsin Az bana bisiy diyin moral verin

Yaaa bu çok güzel maşşaallhhhh

Allah yardımcımız olsun ama arada talcid al istersen ben de yeni işten ayrılmıştım çalışana çok zor walla evet bizim gibi ağır geçirenler galiba daha antremanlı olucak :)

kız dur bende daha görmedim cumartesi görcem rahat tut içini oooo o içerde neler yapıyor şuan katıyor karıştırıyor ortalığı sen merak etme
İyi bari bi tane daha benden:) ben cuma aksami gorucem sen cumartesi @THEY- sende cumartesi gidecektin degil mi? Haydi bakalim insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz

Kizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsin Az bana bisiy diyin moral verin

Canım Allahın izniyle inşallah herşey normal sorunsuz çıkıcıcak merak etme duanı eksik etme içini rahat tut ki bebeğinde huzurlu olsun. Bu arada bende araştırıyorum 2li testi 15 güne kadar yaptırıcam ama her kafadan bir ses çıkıuor kimisi vajinal ultrosanla bakıldı diyor kimisi normal rutin her ay girdiğimz ultrasonla bakıldı diyor hangisi yapılıyor kafam karıştı bilgi verebilirmisin rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…