- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.361
Estevia Tıp Merkezi'ne gidiyordum. 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'e randevu aldım canım. Sen nereye gidiyorsun?Bende çekmeköyde oturuprum cnm sen hastane olarak nereyi tercih ettin peki ?
Allah yardımcımız olsun ama arada talcid al istersen ben de yeni işten ayrılmıştım çalışana çok zor wallaevet bizim gibi ağır geçirenler galiba daha antremanlı olucak :)
İyi bari bi tane daha benden:) ben cuma aksami gorucem sen cumartesi @THEY- sende cumartesi gidecektin degil mi? Haydi bakalim insallah hepimiz guzel haberlerle doneriz
Her şey güzel çıkacak, hiçbir sorun olmayacak yüreğini ferah tut :)Kizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsinAz bana bisiy diyin moral verin
Kizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsinAz bana bisiy diyin moral verin
Estevia Tıp Merkezi'ne gidiyordum. 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'e randevu aldım canım. Sen nereye gidiyorsun?
Merhabalar. Benim de randevum 8 nisanda. Ay günler geçmiyor sanki. İnsan bir an önce görmek istiyor.Sağol canım aklımda bulunsun. Ben de 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'den Zühal Çelebi'ye randevu aldım memnun kalmazsam seninkini de denerim.
Ay biz 2defa eşim için gittik Ermeni hastanesine. Ümraniye'den bile işkence geldi Gebze +40dk demek. Nasıl gidiyorsunoooo Allah kolaylık versin valla zor olur hele hamile hamile nasıl dayanıyorsun o kadar yola ben kartalda oturuyorum gebzede çalışıyorum ama servisim var Allah tan ama daha önceki doktorum ermeni hastanesindeydi bende oraya gidiyordum ve tekrardan gebzeye gidiyordum zor oluyor heleki Sabah Sabah perti çıkıyor insanın bir de hamileyken of of
Az kaldı randevuna. Sabret.Kiz deme oyle:) takildim tabi zaten bebisimin kalbi atiyomu diye aklim cikiyo
Medipol'de de yogun bakim unitesi var canim. Bakalim bir deneyecegim memnun kalmazsam oraya da bakarim. Kismet olursa ben de normal dogum istiyorum doktorumu o yuzden degistiriyorum zaten yoksa memnundum.Ben çok araştırdım anadolu yakasında özellikle anne bebek dostu bir hastane bebek yoğun bakımı olmasına özen gösterdim Kozyatağı Central Hospital e gidiyorum. Deneyimli ve doğum yapmış annelerle iletişime geçtim hep bu hastaneyi tavsiye ettiler. Medipol aklımdaydı ama vazgeçtim bi kaç olumsuz şeyler duyunca gerçi her hastanede olabilir. Sende git dene bakalım ama central aklında olsun hem normal doğumu destekleyen eğitimler veren doktorlar var
Az daha sabretmemiz lazim az kaldi :)Merhabalar. Benim de randevum 8 nisanda. Ay günler geçmiyor sanki. İnsan bir an önce görmek istiyor.
Medipol'de de yogun bakim unitesi var canim. Bakalim bir deneyecegim memnun kalmazsam oraya da bakarim. Kismet olursa ben de normal dogum istiyorum doktorumu o yuzden degistiriyorum zaten yoksa memnundum.
tabi canım olmaz mı o kadar yol ben servisten iner inmez Sabah doğru lavaboya zor dayanıyorum valla yanımda poşet taşıyorum ama şimdi servisin içinde kimsenin midesini bulandırmıyım diye Sabah Sabah sıkıyorum dişimi
Canım doktora gidince söyle hemen ilaç yazar burda hepimiz yazıyoruz şunu iç iyi gelir falan diye ama sen uyma :) bana iyi gelen sana iyi gelmez en iyisini doktorun bilir: ) doktoruma çok bulantı var dedim dramamine diye bir ilaç verdi adını ilk defa duydumtabi canım olmaz mı o kadar yol ben servisten iner inmez Sabah doğru lavaboya zor dayanıyorum valla yanımda poşet taşıyorum ama şimdi servisin içinde kimsenin midesini bulandırmıyım diye Sabah Sabah sıkıyorum dişimi
Bana da ayni ilactan verdi. Sadece 1 kez ictim. Cok zorlamadigi surece ilac icmiyorum.Canım doktora gidince söyle hemen ilaç yazar burda hepimiz yazıyoruz şunu iç iyi gelir falan diye ama sen uyma :) bana iyi gelen sana iyi gelmez en iyisini doktorun bilir: ) doktoruma çok bulantı var dedim dramamine diye bir ilaç verdi adını ilk defa duydum
Bende dün oyleydim cnm yeni geldim dr.dan gördüm herseyi normal boşuna stres yapmış endiselenmisimKizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsinAz bana bisiy diyin moral verin
Canım Allahın izniyle inşallah herşey normal sorunsuz çıkıcıcak merak etme duanı eksik etme içini rahat tut ki bebeğinde huzurlu olsun. Bu arada bende araştırıyorum 2li testi 15 güne kadar yaptırıcam ama her kafadan bir ses çıkıuor kimisi vajinal ultrosanla bakıldı diyor kimisi normal rutin her ay girdiğimz ultrasonla bakıldı diyor hangisi yapılıyor kafam karıştı bilgi verebilirmisin rica etsem
Ben folio kullaniodum bugün itibariyle bıraktım aç tok farketmio cnmKızlar folic asiti aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz? Gerçi 10 gün sonra bırakacağım ben de ama acaba yanlıs mı kullandım bu zamana kadar? Bi de hangi folic asiti kullandınız?
2 yıl önceki doktorum farketmez demişti şimdiki doktor yemeklerden iki saat sonra kullan dedi.bu haftaya kadar inofolic kullandım bugün değiştirdik gyno ferro sanol verdi üzerinde demir+folik asit+b 12 yazıyorKızlar folic asiti aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz? Gerçi 10 gün sonra bırakacağım ben de ama acaba yanlıs mı kullandım bu zamana kadar? Bi de hangi folic asiti kullandınız?
Bende az ilaçtan ve az ultrason dan yanayım :) sabah dışarı çıkarsam ancak öyle alacağımBana da ayni ilactan verdi. Sadece 1 kez ictim. Cok zorlamadigi surece ilac icmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?