2017 EKİM Anne adayları

Allah yardımcımız olsun ama arada talcid al istersen ben de yeni işten ayrılmıştım çalışana çok zor walla evet bizim gibi ağır geçirenler galiba daha antremanlı olucak :)

aynen canım cumartesi doctor randevum var sorcam digger doktorum bu erken ilaç kullanman taraftarı değilim demişti ama işteyken gerçekten eziyet oluyor birde resepsiyondayım bırakıp gidiyorum valla lavaboya napıyım yapcak bişeyim yok

Kizlar yarin ikili yest sonuclarina bakilcak ensesi olculcek bende bir heyecan gerginlik sormayin gitsin Az bana bisiy diyin moral verin

canım benim sakin ol kötü bişey olmıcak olumlu düşün sakın olumsuz düşünme bak bebişini görceksin kimbilir ne zıpırlıklar yapacak şimdi onu düşün canım

Estevia Tıp Merkezi'ne gidiyordum. 8 Nisan'a Koşuyolu Medipol'e randevu aldım canım. Sen nereye gidiyorsun?

Ben çok araştırdım anadolu yakasında özellikle anne bebek dostu bir hastane bebek yoğun bakımı olmasına özen gösterdim Kozyatağı Central Hospital e gidiyorum. Deneyimli ve doğum yapmış annelerle iletişime geçtim hep bu hastaneyi tavsiye ettiler. Medipol aklımdaydı ama vazgeçtim bi kaç olumsuz şeyler duyunca gerçi her hastanede olabilir. Sende git dene bakalım ama central aklında olsun hem normal doğumu destekleyen eğitimler veren doktorlar var

Ay biz 2defa eşim için gittik Ermeni hastanesine. Ümraniye'den bile işkence geldi Gebze +40dk demek. Nasıl gidiyorsun

Medipol'de de yogun bakim unitesi var canim. Bakalim bir deneyecegim memnun kalmazsam oraya da bakarim. Kismet olursa ben de normal dogum istiyorum doktorumu o yuzden degistiriyorum zaten yoksa memnundum.

Kızlar folic asiti aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz? Gerçi 10 gün sonra bırakacağım ben de ama acaba yanlıs mı kullandım bu zamana kadar? Bi de hangi folic asiti kullandınız?

Medipol'de de yogun bakim unitesi var canim. Bakalim bir deneyecegim memnun kalmazsam oraya da bakarim. Kismet olursa ben de normal dogum istiyorum doktorumu o yuzden degistiriyorum zaten yoksa memnundum.

Anladım canım hayırlısı olsun İnşallah yine benimde aklımda olsun herhangi bir durumda iletişime geçeriz Çekmeköy zor yer her hastane uzak zaten allahtan tıp merkezleri var

Canım doktora gidince söyle hemen ilaç yazar burda hepimiz yazıyoruz şunu iç iyi gelir falan diye ama sen uyma :) bana iyi gelen sana iyi gelmez en iyisini doktorun bilir: ) doktoruma çok bulantı var dedim dramamine diye bir ilaç verdi adını ilk defa duydum

Bana da ayni ilactan verdi. Sadece 1 kez ictim. Cok zorlamadigi surece ilac icmiyorum.

Canım ikili test kan alınarak yapılıyor zeka testi diyede geçiyor. Şahsen ben yaptırmadım sadece ense kalınlığına bakıldı oda normal ultrason gibi karından bakıldı.

Kızlar folic asiti aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz? Gerçi 10 gün sonra bırakacağım ben de ama acaba yanlıs mı kullandım bu zamana kadar? Bi de hangi folic asiti kullandınız?
Ben folio kullaniodum bugün itibariyle bıraktım aç tok farketmio cnm

2 yıl önceki doktorum farketmez demişti şimdiki doktor yemeklerden iki saat sonra kullan dedi.bu haftaya kadar inofolic kullandım bugün değiştirdik gyno ferro sanol verdi üzerinde demir+folik asit+b 12 yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…