- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.381
Ben de hep tok karnına içtim. Bugün bi arkadaşım aç karnına içilmesi gerekiyor diyince tereddüte düştüm. Ben de folic trio kullanıyorum.2 yıl önceki doktorum farketmez demişti şimdiki doktor yemeklerden iki saat sonra kullan dedi.bu haftaya kadar inofolic kullandım bugün değiştirdik gyno ferro sanol verdi üzerinde demir+folik asit+b 12 yazıyor
Ben de hep tok karinla ictim. Eczaci bana sabahlari tok karinla ic demisti.Ben de hep tok karnına içtim. Bugün bi arkadaşım aç karnına içilmesi gerekiyor diyince tereddüte düştüm. Ben de folic trio kullanıyorum.
Bende tok iciodum geneldeBen de hep tok karnına içtim. Bugün bi arkadaşım aç karnına içilmesi gerekiyor diyince tereddüte düştüm. Ben de folic trio kullanıyorum.
Canım ikili test kan alınarak yapılıyor zeka testi diyede geçiyor. Şahsen ben yaptırmadım sadece ense kalınlığına bakıldı oda normal ultrason gibi karından bakıldı.
Teşekkür ederim canım wallahi kimisi vajinal kameryla ölçülüyor fln diyince kafam karıştı benimde endişe bakalım yaşayarak öğrenicez herşeyi tabi
Cnm bende akıntım oluyo bazen dedim banada en son alttan baktı ense kalinligina fln karından bakti onunda öyle bişidirBen girerken bir kadına alttan bakcam pantolunu çıkar dedi ama bana karından baktı bence o başka birşey olabilir çünkü banada benden sonra gelene de karından baktı tatlım onun acelesi vardı dr una yetişmesi gerekiyordu sıramı ona verdim :) o 13 haftalıktı ben 12 haftalık bu arada
hatMerhaba aranizda kahverengi akintisi olan var mi benim dun basladi doktor igne yapti ve progesteron verdi kullaniyorum ama ne zamana gecer merak ettim devam ediyor hala tecrubesi olanlardan fikir almak istedim
Cnm bende akıntım oluyo bazen dedim banada en son vajinal ultrasonla baktı ense kalinligina fln karından bakti onunda öyle bişidir
Biraz istirahat et cnm benimde oldu progestan kullandım geçti bir kaç güne geçer
Insallah :)
Ben de geçen hafta yaptırdım canım karından bakılıyor endişe etme :) Güzel sonuçlar alırsın inşallah :)Teşekkür ederim canım wallahi kimisi vajinal kameryla ölçülüyor fln diyince kafam karıştı benimde endişe bakalım yaşayarak öğrenicez herşeyi tabi
Ben az önce baktırdım ilk kez. 4cm çıktı çok şükür. Normal ölçüde. 12+2 yim bugün. 17 ila 24 arası zamanı bekleyen çok doktor varmış, öncesi yanıltıyor diyorlar. Ama sen kaybından bahsettin mi, ısrarcı ol, içim rahat etmez falan de. Zor bişey de değilmiş.
Çok da farketmez takma kafana: )Ben de hep tok karnına içtim. Bugün bi arkadaşım aç karnına içilmesi gerekiyor diyince tereddüte düştüm. Ben de folic trio kullanıyorum.
Bende diger taraftan bildirim bekliyordum kizlar ben cok kotu bisey yaptim dun esimle yuruyuse ciktim biraz tepe gibiydi yoruldum falan bugunde misafir gelcel yardim edecek kimse olmadigi icin evi temizledim supurmeydi tozdu suan belim fena agriyo karnimda agriyo off kendimi niye bu kadar yordum ki kizlar ne yapcam yaa cok korkmaya basladim
Dikkat et cnm yormamaya çalış kendini benimde oluo yoruldugumda zorladigimda ağrılarım uzat ayaklarını uzan dinlenBende diger taraftan bildirim bekliyordum kizlar ben cok kotu bisey yaptim dun esimle yuruyuse ciktim biraz tepe gibiydi yoruldum falan bugunde misafir gelcel yardim edecek kimse olmadigi icin evi temizledim supurmeydi tozdu suan belim fena agriyo karnimda agriyo off kendimi niye bu kadar yordum ki kizlar ne yapcam yaa cok korkmaya basladim
Diğer tarafı kapattık umarım içerde kimse kalmamıştırBende diger taraftan bildirim bekliyordum kizlar ben cok kotu bisey yaptim dun esimle yuruyuse ciktim biraz tepe gibiydi yoruldum falan bugunde misafir gelcel yardim edecek kimse olmadigi icin evi temizledim supurmeydi tozdu suan belim fena agriyo karnimda agriyo off kendimi niye bu kadar yordum ki kizlar ne yapcam yaa cok korkmaya basladim
Canım bende trio kullanmıştım. Üzerinde de yazar, mümkünse yemeklerle beraber diye. Benim yemek masasında dururdu hepBen de hep tok karnına içtim. Bugün bi arkadaşım aç karnına içilmesi gerekiyor diyince tereddüte düştüm. Ben de folic trio kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?