2017 EKİM Anne adayları

Çok geç
Çok gecmiş olsun. Kötü deneyimler yaşamışsın. Benim demek istediğim kimyasal gebelik normal bir gebelik değil. Çünkü döllenme olsa bile rahime yerleşmeden düşüyor kimyasal gebelikte. Benim arkadaşım da yaşadı. Ama adet gecikmesinden 1 veya 2 gün sonra adet kanamasıyla sonlanıyor. Senin 5. Haftaya kadar gelmiş. O zaman o kimyasal gebelik değilmiş. Çünkü kimyasal gebeliği çoğu kadın farketmez bile. Ama Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır ve sağlıkla kucağımıza alırız. İlk 3 ay düşüklerin en çok olduğu dönem. Bu nedenle ağır iş yapmamak gerekiyor. Neyse bundan sonra dikkatli olalım da bebişlerimiz sımsıkı tutunsun hayata :)

Zor gectigini tahmin edebiliyorum ama en azindan bulanti yasadiginizda bebeginizin saglikli gelistigini dusunebilirsiniz bende oyle bir belirti de olmayinca neye siginacagimi bilmiyorum
Yavrum senin yine ara sıra oluyor. Yani sen öyle diyorsun. Benim hiç olmadı. Hafif kasık agrım olmasa ya da ultrasonda görmesem ben bile inanmayacağim hamile olduğuma. Eşime söyluyorum da aman kimseye söyleme nazar değmesin diyor. Bunun nazarla ne alakası var. Bulancaksa bulanır :)

Kanama yoksa korkma diyim sana doktorlar gibi:) ay ne giciklar anlasmis gibi hepsi ayni cevabi veriyo:) ama kuzum dikkat et kendine ya yorma kendini iki canlisin sen

Birsey olmaz inşallah canım. Yarına kadar geçmezse agrın doktoruna haber ver. Ama birdaha da yapma böyle şeyler lütfen.
kizlar tesekkur ederim dinlenmeye calisiyorum harekt ettikce belim agriyo ve karnimda ozellikle bebegin yerini cok net hissediyorum orada da agrim var kanama falan olmadi insallah olmaz hersey ust uste geldi kendimi yordum ama hic bisey bebegimden onemli degil cok pismanim kendimi bu hallere dusurup bebegimi sıkıntıya soktugum icin. Yarin randevum var dahiliyeye gitcektim oradan kendi dr sorarim insallah

Kizlar gogus uclarimin pul pul dokuldugunu catladigini fark ettim ozellikle su kahverengi bolumunun varki boyle bisey yasayan, krem surmeye simdiden baslamak mi gerekiyor acaba?
Göğus icin bilmem ama ben şimdiden karnıma zeytinyagı sürmeye başladım. Tecrübeli arkadaşların tavsiyesi. Şimdiden başlarsak ve her gün sürersek çatlamazmış.

Kizlar gogus uclarimin pul pul dokuldugunu catladigini fark ettim ozellikle su kahverengi bolumunun varki boyle bisey yasayan, krem surmeye simdiden baslamak mi gerekiyor acaba?
Benimde kasinmaya basladi bu aralar catliyo mu ne yapiyo anlamadim tatli tatli kasiniyo

Birdaha böyle yorma kendini. Dinlen mutlaka. Bebişler herşeyden önemli.

Ne guzel:) bende alt kattakiyemekyaparken kokusu sizmis bizim eve onun kokusunu duydum bi ogurdum pek mutlu oldum:) te o kaaaa

Acaba her gebelikte farklı belirti oluyor mudur benim hiç bulantım yok ama sürekli uyuyorum bıktım uyuşukluktan. 2.cisinde koku hassaslığım had safhadaydı. Bulantı yüzünden su içse kusanları biliyorum. Çok zor Allah sabır versin

Göğus icin bilmem ama ben şimdiden karnıma zeytinyagı sürmeye başladım. Tecrübeli arkadaşların tavsiyesi. Şimdiden başlarsak ve her gün sürersek çatlamazmış.

Kaşıntı olursa sürülmeye başlanması gerek diye biliyorum ben.benim annem zeytinyağı ve badem yağı sürmüş göğüslerine karnına ve bacaklarına 5.yada 6.ay başlamış. Hiç çatlağı yoktur. Bende bitkisel yağ sürmeyi düşünüyorum.anne tavsiyesi olarak

Kaşıma canım erken zamanda süt gelmesine neden oluyormş
Aman Allah'im ben aci badem yagi alcam yaa cok kasindigi icin catliyo demekki birde cildimde pul pul dokulmeye basladi belki hamileligin etkisiyle cildimde kuruyo iyi bi nemlendirici parabensiz var mi kizlar bildiginiz??

Ne zaman başlanır bilmiyorum tam. Ama şimdiden cildi nemlendirsem iyi olur diye düşündüm. Benim kalçamda ergenlik döneminden catlaklar var. Karnımda olmasını istemiyorum ama demek ki çatlamaya müsait vücudum. Çatladıktan sonra çaresi yok çünkü. Benim annemde de cok çatlak var ama hiçbirsey sürmemiş tabi. Kaşıntı başladıktan sonra çok gecmis sürmek sadece onu duydum. Allahım çatlamayalım. Daha bikini giymek istiyorum :)

Her gebelik aynı olmayabiliyormuş. Bi tanıdığım ilk 2 hamileliginde hiç bulantı yasamamıs ama 3.sunde çok bulanmış. Bu arada ben de çok uykucu birsey oldum çıktim.

Su begenmez oldum nihayet bimde aoç'nin suyunu icebildim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…