2017 EKİM Anne adayları

Zor gectigini tahmin edebiliyorum ama en azindan bulanti yasadiginizda bebeginizin saglikli gelistigini dusunebilirsiniz bende oyle bir belirti de olmayinca neye siginacagimi bilmiyorum
Olsun kalbinizi ferah tutun her hamilelik aynı geçmiyor demek istedim umarım yanlış anlaşılmadim.Sadece zor geçiyor onu anlatmak istedim.Benim 3. Gebeliğim 2 kızim var mesela onlarda bunları yaşamadım.Korkmayın riskli haftalarımda geçirmişsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Demekki 11-12 haftada oluyor bu:) vazelin zararli midir aklima geldi de cesaret edemedim

Kızlar vazelin kullanmayın hamileyken bence. Petrol türevi olduğunu ve hamilelikte kullanilmamasi gerektigini okudum bir kac yerde. Ben soguk pres kakao yagi ve hindistan cevizi yagi kullanmaya basladim tavsiye ederim:)

Cuma gunu kontrolum bir aydir gitmedim doktora insallah riskli haftalari gecirmisimdir:)
İlk gebeligimde 10. Haftada gittigimde bebegimin bir kac gun once kalbinin durdugunu ogrenmistim o yuzden ayni seyi tekrar yasamaktan cok korkuyorum malum muayene araliklari cok uzun olunca... en son 8. Haftada gordum bebegimi cuma gunu 12. Haftada olucak gittigimde hersey yolunda olursa rahatlicam ama... kaygi cok iste...

Yanlis anlamadim bu arada, burda hepimiz birbirimize takiliyoruz gonul rahatligiyla alinacak kirilacak bir durum yok :)

Kuzu bacak degil bel ve karın yarin ikili test sonucu cikicak
Sen gerildin bence:) korkma korkma. Yolundadir hersey. Aynisi dun bende oldu iste bugun gecti. Bacaklarima vuruyo benim cok ama evet bel kalca ve kasik agrisiydi yogun olarak sabah basladi aksam bitti ta 11 12 gibi....

Hic mi olmuyodu kasik agrin? Benim 2-3 hafta nerdeyse hic olmamisti, o yuzden cok korktum

O zaman kontrolünden sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz

Uzun suredir olmuyordu stresden hatir hatir kasiniyom kurdesen doktum :)

Ya benim büyük bir sorunum var hiç su içemiyorum. Çok içince midem bulanıyor. Çok dediğimde 2 bardağı geçince mesela. Çok zararlımıdır acaba doktora sormayıda unuttum pazartesi sorcam
Bende cok su icme aliskanligi olan biri degilim o yuzden kendime 1 bucuk litrelik su kabi varya onu sinir koydum en az o kadar icmeye calisiyorum en azindan ne kadar ictigimi biliyorum lezzet almaya calisiyorum oyle icebiliyorum yoksa bende zorlaniyorum icmekte

Icine elma limon taze nane koyup tatlandirabilirsin bolca ictiriyo o sekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…