- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.441
Olsun kalbinizi ferah tutun her hamilelik aynı geçmiyor demek istedim umarım yanlış anlaşılmadim.Sadece zor geçiyor onu anlatmak istedim.Benim 3. Gebeliğim 2 kızim var mesela onlarda bunları yaşamadım.Korkmayın riskli haftalarımda geçirmişsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Zor gectigini tahmin edebiliyorum ama en azindan bulanti yasadiginizda bebeginizin saglikli gelistigini dusunebilirsiniz bende oyle bir belirti de olmayinca neye siginacagimi bilmiyorum
Demekki 11-12 haftada oluyor bu:) vazelin zararli midir aklima geldi de cesaret edemedim
Cuma gunu kontrolum bir aydir gitmedim doktora insallah riskli haftalari gecirmisimdir:)Olsun kalbinizi ferah tutun her hamilelik aynı geçmiyor demek istedim umarım yanlış anlaşılmadim.Sadece zor geçiyor onu anlatmak istedim.Benim 3. Gebeliğim 2 kızim var mesela onlarda bunları yaşamadım.Korkmayın riskli haftalarımda geçirmişsiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bu hamilelik nasil gidiyor:)Acaba her gebelikte farklı belirti oluyor mudur benim hiç bulantım yok ama sürekli uyuyorum bıktım uyuşukluktan. 2.cisinde koku hassaslığım had safhadaydı. Bulantı yüzünden su içse kusanları biliyorum. Çok zor Allah sabır versin
Su begenmez oldum nihayet bimde aoç'nin suyunu icebildim bende
Bu hamilelik nasil gidiyor:)
Kac oldun tam simdi? Neden guvenmiyorsun ki?Şuan bir sorun görmedi doktor ama ben güven duyabileceğim doktor bulamadım sıkıntı orada. Kime gitsem kafamı karıştırıyor bir de bu var. Hala doktor doktor geziyorum bakalım kafama sinen biri çıkacak mı
Kac oldun tam simdi? Neden guvenmiyorsun ki?
Universite varsa oraya git bence8+5 dedi. Önceki kaybımda doktor ihmalide vardı o yüzden seçiciyim biraz. Yoğunlar doktorlar burda. Fazla ilgilenemiyorlar. Kaygılanıyorum bende ister istemez
Dun aynisi bende olmustu ya... bugun yok cok sukur... bacaklarina vurdumu senin de
Hangi ildesin?8+5 dedi. Önceki kaybımda doktor ihmalide vardı o yüzden seçiciyim biraz. Yoğunlar doktorlar burda. Fazla ilgilenemiyorlar. Kaygılanıyorum bende ister istemez
Kuzu bacak degil bel ve karınDun aynisi bende olmustu ya... bugun yok cok sukur... bacaklarina vurdumu senin de
Sen gerildin bence:) korkma korkma. Yolundadir hersey. Aynisi dun bende oldu iste bugun gecti. Bacaklarima vuruyo benim cok ama evet bel kalca ve kasik agrisiydi yogun olarak sabah basladi aksam bitti ta 11 12 gibi....Kuzu bacak degil bel ve karınyarin ikili test sonucu cikicak
O zaman kontrolünden sonra hayırlı haberlerini bekliyoruzCuma gunu kontrolum bir aydir gitmedim doktora insallah riskli haftalari gecirmisimdir:)
İlk gebeligimde 10. Haftada gittigimde bebegimin bir kac gun once kalbinin durdugunu ogrenmistim o yuzden ayni seyi tekrar yasamaktan cok korkuyorum malum muayene araliklari cok uzun olunca... en son 8. Haftada gordum bebegimi cuma gunu 12. Haftada olucak gittigimde hersey yolunda olursa rahatlicam ama... kaygi cok iste...
Yanlis anlamadim bu arada, burda hepimiz birbirimize takiliyoruz gonul rahatligiyla alinacak kirilacak bir durum yok :)
Cuma gunu kontrolum bir aydir gitmedim doktora insallah riskli haftalari gecirmisimdir:)
İlk gebeligimde 10. Haftada gittigimde bebegimin bir kac gun once kalbinin durdugunu ogrenmistim o yuzden ayni seyi tekrar yasamaktan cok korkuyorum malum muayene araliklari cok uzun olunca... en son 8. Haftada gordum bebegimi cuma gunu 12. Haftada olucak gittigimde hersey yolunda olursa rahatlicam ama... kaygi cok iste...
Yanlis anlamadim bu arada, burda hepimiz birbirimize takiliyoruz gonul rahatligiyla alinacak kirilacak bir durum yok :)
Sen gerildin bence:) korkma korkma. Yolundadir hersey. Aynisi dun bende oldu iste bugun gecti. Bacaklarima vuruyo benim cok ama evet bel kalca ve kasik agrisiydi yogun olarak sabah basladi aksam bitti ta 11 12 gibi....
Hic mi olmuyodu kasik agrin? Benim 2-3 hafta nerdeyse hic olmamisti, o yuzden cok korktum
Bende cok su icme aliskanligi olan biri degilim o yuzden kendime 1 bucuk litrelik su kabi varya onu sinir koydum en az o kadar icmeye calisiyorum en azindan ne kadar ictigimi biliyorum lezzet almaya calisiyorum oyle icebiliyorum yoksa bende zorlaniyorum icmekteYa benim büyük bir sorunum var hiç su içemiyorum. Çok içince midem bulanıyor. Çok dediğimde 2 bardağı geçince mesela. Çok zararlımıdır acaba doktora sormayıda unuttum pazartesi sorcam
Bende cok su icme aliskanligi olan biri degilim o yuzden kendime 1 bucuk litrelik su kabi varya onu sinir koydum en az o kadar icmeye calisiyorum en azindan ne kadar ictigimi biliyorum lezzet almaya calisiyorum oyle icebiliyorum yoksa bende zorlaniyorum icmekte
Hmm denemeye degerIcine elma limon taze nane koyup tatlandirabilirsin bolca ictiriyo o sekilde:)
Benim gibi olmussun bebisim sende, uzun suredir olmuyordu bugun oldu bak benim de uzun suredir olmuyordu dun oldu... korkma hemen. Bulanti felan ne durumdasin? Goguslerin ne durumda?Uzun suredir olmuyordustresden hatir hatir kasiniyom kurdesen doktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?