2017 EKİM Anne adayları

Benim gibi olmussun bebisim sende, uzun suredir olmuyordu bugun oldu bak benim de uzun suredir olmuyordu dun oldu... korkma hemen. Bulanti felan ne durumdasin? Goguslerin ne durumda?
Kasiklarima indi ağrı, bulantim hala var hatta yedirmiyor, gogusler sis ve sanci yapıyor ama o ilk zamanlar gibi değil :)

Günaydın sevgili anne adaylariii güzel bir gün olsun inşallah
Gunaydin canimcim:) ay 64 kiloyken aldigim bunlarda bana buyukmus yahu dedigim sutyenlerime memelerimin uclari bile sigmiyor:) zaten uc kismi inanilmaz hassaslasti elim degse canim yaniyor resmen, derisi yuzulmus gibi, bluzum uclarina degiyor hareket ettikce gozlerimden yas akacak sanki... bi tek benimkiler mi 3 beden atti yaw?

Günaydın canlarım :) göğüsleri 3 beden büyüyen bir benim saniyodum valla ama yalniz degilmisim demek kiben 2 hafta öncr yeni sütyen aldım 95 no utanmasalar bu bile dar geliyo diyecek benim memişler özellikle ben bisey anlamıyorum ya. Zaten acıyolar hassaslar da, sabah uyaninca daha bi aciyolar. Anlamadim gitti nedrn oldugunu

Kizlar hamilelikte naneyi cok tuketmeyin bence... maydonoz, nane, zencefil bunlar tehlikeli olabiliyor
Ben doktora sordum ada çayı dışında zencefil nane bunlar tüketilebilir zararlı değil dedi. Malum yaz geliyor ben limonata içicem dedim de sordum zencefil ve naneyi :)

benimkiler birazcık büyüdü sadece hala aynı beden kullanıyorum. bugün servisteyken çok değişik bişey oldu. ilk defa böyle bişey yaşadım. karnımın sağ tarafında pıt pıtlar duydum. sonra elimi koydum biraz daha hissettim sonra durdu. çok güzeldi. inşallah bebeğim bana sesleniyordur günaydın anneciğim diyordur

Günaydın güzel anneler, kandiliniz mübarek olsun

@Poncikbebisim nasılsın, ağrıların dindi inşaAllah
herkesin kandili mübarek olsuunnn. Rabbim bu mübarek kandil gecesi hürmetine evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah. ve kolay doğumlar nasip etsin amin.

bu sene oruç da tutamıycaz gibi napcaz bilmiyorum

Ay ne guzel:) allahim bende hissetsem ya artik o pitpitlari:)

Evet bu arada hayirli kandiller olsun hepimize annecikler. Bende ayni seyi dusundum bu ramazan kila gitti oruclar. Seneye de emziriyoruz diye kalir vallaha cok kotu olacak... neyse bol bol borclanmis olucaz artik:)

aynen canım doğru söylüyorsun cumartesi gittiğimde söylicem bakalım ne dicek digger doktorum bu erken ilaç kullanman taraftarı değilim demişti acaba beklesem mi düzelir mi acaba 2 haftaya kadar birde kusmaya başladığım için en azından kısa da olsa bir rahatlama hissi geliyor neyse bir doktora sorayım da ne dicek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…