- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.461
Hmm denemeye degertesekkur ederim fikir icin
Kizlar hamilelikte naneyi cok tuketmeyin bence... maydonoz, nane, zencefil bunlar tehlikeli olabiliyorYani bi gece onceden hazirlayip dolaba koyarsan hele de muhtesem oluyo ertesi gune :) yazlari vazgecilmezimdir benim dogal meyve suyu :)
Kizlar hamilelikte naneyi cok tuketmeyin bence... maydonoz, nane, zencefil bunlar tehlikeli olabiliyor
Ben tirsagim aga:) icinde nane var diye yayla corbasi icmiyom:)Yok kiz bisey olmaz bi iki yaprak katiliyo sadece zaten 1 2 dal bile degil yani :)
Hangi ildesin?
Kasiklarima indi ağrı, bulantim hala var hatta yedirmiyor, gogusler sis ve sanci yapıyorBenim gibi olmussun bebisim sende, uzun suredir olmuyordu bugun oldu bak benim de uzun suredir olmuyordu dun oldu... korkma hemen. Bulanti felan ne durumdasin? Goguslerin ne durumda?
Gecmedimi kuzu sancin?Kasiklarima indi ağrı, bulantim hala var hatta yedirmiyor, gogusler sis ve sanci yapıyorama o ilk zamanlar gibi değil :)
Belki doktor tavsiyesinde bulunuruz dedim ama cok yabanci bir yerlerdeymissin:) insallah gonlune gore bir yer bulursun canim allah saglikl kucagimiz lmayi nasip etsin insallhMardin kızıltepe
Gunaydin canimcim:) ay 64 kiloyken aldigim bunlarda bana buyukmus yahu dedigim sutyenlerime memelerimin uclari bile sigmiyor:) zaten uc kismi inanilmaz hassaslasti elim degse canim yaniyor resmen, derisi yuzulmus gibi, bluzum uclarina degiyor hareket ettikce gozlerimden yas akacak sanki... bi tek benimkiler mi 3 beden atti yaw?Günaydın sevgili anne adaylariii güzel bir gün olsun inşallah
Ben doktora sordum ada çayı dışında zencefil nane bunlar tüketilebilir zararlı değil dedi. Malum yaz geliyor ben limonata içicem dedim de sordum zencefil ve naneyi :)Kizlar hamilelikte naneyi cok tuketmeyin bence... maydonoz, nane, zencefil bunlar tehlikeli olabiliyor
benimkiler birazcık büyüdü sadece hala aynı beden kullanıyorum. bugün servisteyken çok değişik bişey oldu. ilk defa böyle bişey yaşadım. karnımın sağ tarafında pıt pıtlar duydum. sonra elimi koydum biraz daha hissettim sonra durdu. çok güzeldi. inşallah bebeğim bana sesleniyordur günaydın anneciğim diyordurGunaydin canimcim:) ay 64 kiloyken aldigim bunlarda bana buyukmus yahu dedigim sutyenlerime memelerimin uclari bile sigmiyor:) zaten uc kismi inanilmaz hassaslasti elim degse canim yaniyor resmen, derisi yuzulmus gibi, bluzum uclarina degiyor hareket ettikce gozlerimden yas akacak sanki... bi tek benimkiler mi 3 beden atti yaw?
herkesin kandili mübarek olsuunnn. Rabbim bu mübarek kandil gecesi hürmetine evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah. ve kolay doğumlar nasip etsin amin.
Ay ne guzel:) allahim bende hissetsem ya artik o pitpitlari:)benimkiler birazcık büyüdü sadece hala aynı beden kullanıyorum. bugün servisteyken çok değişik bişey oldu. ilk defa böyle bişey yaşadım. karnımın sağ tarafında pıt pıtlar duydum. sonra elimi koydum biraz daha hissettim sonra durdu. çok güzeldi. inşallah bebeğim bana sesleniyordur günaydın anneciğim diyordur
Evet bu arada hayirli kandiller olsun hepimize annecikler. Bende ayni seyi dusundum bu ramazan kila gitti oruclar. Seneye de emziriyoruz diye kalir vallaha cok kotu olacak... neyse bol bol borclanmis olucaz artik:)herkesin kandili mübarek olsuunnn. Rabbim bu mübarek kandil gecesi hürmetine evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin inşallah. ve kolay doğumlar nasip etsin amin.
bu sene oruç da tutamıycaz gibi napcaz bilmiyorum
Canım doktora gidince söyle hemen ilaç yazar burda hepimiz yazıyoruz şunu iç iyi gelir falan diye ama sen uyma :) bana iyi gelen sana iyi gelmez en iyisini doktorun bilir: ) doktoruma çok bulantı var dedim dramamine diye bir ilaç verdi adını ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?