- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.481
Günaydın canlarım :) göğüsleri 3 beden büyüyen bir benim saniyodum valla ama yalniz degilmisim demek kiben 2 hafta öncr yeni sütyen aldım 95 no utanmasalar bu bile dar geliyo diyecek benim memişler özellikle ben bisey anlamıyorum ya. Zaten acıyolar hassaslar da, sabah uyaninca daha bi aciyolar. Anlamadim gitti nedrn oldugunu
İyi kandiller kızlar herkese. Allahım sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin, dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben doktora sordum ada çayı dışında zencefil nane bunlar tüketilebilir zararlı değil dedi. Malum yaz geliyor ben limonata içicem dedim de sordum zencefil ve naneyi :)
ayy dur canımEvet bu arada hayirli kandiller olsun hepimize annecikler. Bende ayni seyi dusundum bu ramazan kila gitti oruclar. Seneye de emziriyoruz diye kalir vallaha cok kotu olacak... neyse bol bol borclanmis olucaz artik:)
Ay biz 2defa eşim için gittik Ermeni hastanesine. Ümraniye'den bile işkence geldi Gebze +40dk demek. Nasıl gidiyorsun
Günaydın sevgili anne adaylariii güzel bir gün olsun inşallah
Of ayni durumdayiz suflecim:) inan sanki gogus ucumdaki deriyi yuzmusler gibi canim aciyor goguslerimin kendisi de aciyor da ozellikle uclari cok fena. Eskiden 85 c takiyordum, kilo verdim sanirim beden kismi bol geliyor, ama gogus kabi fena oldu. D cup bile kurtarmayacak sanki bu gidisle... cuma gunu kontrolu atlatayim oazar gunu kendime hamile kreasyonu duzucem bi ton alisveris yapicam:) en basta don sutyen alicam:)Günaydın canlarım :) göğüsleri 3 beden büyüyen bir benim saniyodum valla ama yalniz degilmisim demek kiben 2 hafta öncr yeni sütyen aldım 95 no utanmasalar bu bile dar geliyo diyecek benim memişler özellikle ben bisey anlamıyorum ya. Zaten acıyolar hassaslar da, sabah uyaninca daha bi aciyolar. Anlamadim gitti nedrn oldugunu
İnan goruntum umrumda degil cok istedim bu bebegi vallahi akrep nalana donsem umursamam. Onun sagligi olsun yeter ne agridan ne sancidan ne bulantidan zerre kadar sikayet etmem...obsesif89 tatlım göğüslerim 80 b falandı. ama sütyenine göre 85 de takabiliyodum zamanında. Şu anda 95 c kendileri kafam kadar oldular valla. Göğüs anlamında bi sıkıntım yok valla büyük göğüsü severim ben ama bir de acımasalar. Uçları kirmizigitar kadar hassas değil ama yine de onlar da acıyo. Amaaaaaan valla 6 ay sonra meme göt göbek önden gitcez ne olcak halimiz çok merak ediyorum
Sabah guzel uyanmistim ama kahvaltidan sonra midem alt ust oldubenim uyanir uyanmaz degil de ozellikle birseyler yedikten sonra oluyo bulantim sizin de oylemi
valla Sabah yataktan kalkar kalkmaz bir başlıyor servisten inince bir kusma faslı yaşıyorum ki yediğim de bikaç tane leblebi sonar zorla kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama öğlene doğru onuda çıkartıyorum bişey durmuyor midemde napcam bilmiyorum
obsesif89 tatlım göğüslerim 80 b falandı. ama sütyenine göre 85 de takabiliyodum zamanında. Şu anda 95 c kendileri kafam kadar oldular valla. Göğüs anlamında bi sıkıntım yok valla büyük göğüsü severim ben ama bir de acımasalar. Uçları kirmizigitar kadar hassas değil ama yine de onlar da acıyo. Amaaaaaan valla 6 ay sonra meme göt göbek önden gitcez ne olcak halimiz çok merak ediyorum
Tatlım patlamış mısır yemeyi denedin mi hiç? Benim de bulantılarımın son zamanlarında birisi söylemişti denedim gerçekten de baya iyi gelmişti. Bi dene istersen.
Cok kotu ya allah yardim etsin... yok benm vala midem cok ustruplu bulaniyo azicik bi bulandiriyo sanki hazimsiz gibi cok yemisim de ogutememisim gibi sonra geciyo insan cok fena olur gercekten oyle. Herkes bu kadar kotu mu peki? Yani butun hamileler boyle olur mu ben neden degilim diye bosuna sorgulamiyorumdur kendimi bak:)valla canım neyi duysam deniyorum da belli bir sure fayda ediyor sonar oda midemi bulandırıyo limon duydum limon denedim evet kesiyor ama mide yanması yapıyor felaket, çubuk kraker 30 paket yedim artık midemi bulandırıyor yiyemiyorum, leblebi dediler şuan leblebideyim ama oda midemde durmuyor çıkartıyorum direk napıcağımı şaşırdım dur bakıyım cumartesi doktora gideyim söylicem ne dicek
valla canım neyi duysam deniyorum da belli bir sure fayda ediyor sonar oda midemi bulandırıyo limon duydum limon denedim evet kesiyor ama mide yanması yapıyor felaket, çubuk kraker 30 paket yedim artık midemi bulandırıyor yiyemiyorum, leblebi dediler şuan leblebideyim ama oda midemde durmuyor çıkartıyorum direk napıcağımı şaşırdım dur bakıyım cumartesi doktora gideyim söylicem ne dicek
kizlar tesekkur ederim dinlenmeye calisiyorum harekt ettikce belim agriyo ve karnimda ozellikle bebegin yerini cok net hissediyorum orada da agrim var kanama falan olmadi insallah olmaz hersey ust uste geldi kendimi yordum ama hic bisey bebegimden onemli degil cok pismanim kendimi bu hallere dusurup bebegimi sıkıntıya soktugum icin. Yarin randevum var dahiliyeye gitcektim oradan kendi dr sorarim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?