2017 EKİM Anne adayları

canım hamile kalmadan once de büyük müydü göğüslerin kaç takıyordun sütyen? benimde büyüdü ben normalde 75 takıyordum şuan dar geliyor inşallah dahada büyürler hamileliğimin en çok sevdiğim yanı

Evet bu arada hayirli kandiller olsun hepimize annecikler. Bende ayni seyi dusundum bu ramazan kila gitti oruclar. Seneye de emziriyoruz diye kalir vallaha cok kotu olacak... neyse bol bol borclanmis olucaz artik:)
ayy dur canım zaten bi kamyon borç var. seneye ben tutarım inşallah. şimdilik o niyetle hareket edelim

Ay biz 2defa eşim için gittik Ermeni hastanesine. Ümraniye'den bile işkence geldi Gebze +40dk demek. Nasıl gidiyorsun

gebzeden gitmiyorum hastaneye kartalden metro marmaray yapıyorum hastane dönüşü gebzeye işe gidiyordum eşim arabayla bırakıyordu ama artık gitmicem doktorumu değiştirmek zorunda kaldım fiyattan dolayı yoksa hiçbir şekilde değiştirmezdim çok memnundum doktorumdan

Of ayni durumdayiz suflecim:) inan sanki gogus ucumdaki deriyi yuzmusler gibi canim aciyor goguslerimin kendisi de aciyor da ozellikle uclari cok fena. Eskiden 85 c takiyordum, kilo verdim sanirim beden kismi bol geliyor, ama gogus kabi fena oldu. D cup bile kurtarmayacak sanki bu gidisle... cuma gunu kontrolu atlatayim oazar gunu kendime hamile kreasyonu duzucem bi ton alisveris yapicam:) en basta don sutyen alicam:)

obsesif89 tatlım göğüslerim 80 b falandı. ama sütyenine göre 85 de takabiliyodum zamanında. Şu anda 95 c kendileri kafam kadar oldular valla. Göğüs anlamında bi sıkıntım yok valla büyük göğüsü severim ben ama bir de acımasalar. Uçları kirmizigitar kadar hassas değil ama yine de onlar da acıyo. Amaaaaaan valla 6 ay sonra meme göt göbek önden gitcez ne olcak halimiz çok merak ediyorum

İnan goruntum umrumda degil cok istedim bu bebegi vallahi akrep nalana donsem umursamam. Onun sagligi olsun yeter ne agridan ne sancidan ne bulantidan zerre kadar sikayet etmem...

Kiz mi acaba bizimki:) kiz hamilelerde gogus cok buyurmus ya:)

Valla bebişim ben de öyle duydum hep öyle de ümit ediyorum ama beni kim görse senin bebiş erkek diyo. Hatta doktorumun asistanı bile senin bebeğin erkek görürsün bak dedi Valla sağlıklı sıhhatli kucağıma gelsin de kız erkek de fark etmez kilo almışım dünya kadar olmuşum o da fark etmez Allahım onlara can sağlığı, bu dünyada yiyecek ekmek versin yeter

Sabah guzel uyanmistim ama kahvaltidan sonra midem alt ust oldu benim uyanir uyanmaz degil de ozellikle birseyler yedikten sonra oluyo bulantim sizin de oylemi

valla Sabah yataktan kalkar kalkmaz bir başlıyor servisten inince bir kusma faslı yaşıyorum ki yediğim de bikaç tane leblebi sonar zorla kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama öğlene doğru onuda çıkartıyorum bişey durmuyor midemde napcam bilmiyorum

Tatlım patlamış mısır yemeyi denedin mi hiç? Benim de bulantılarımın son zamanlarında birisi söylemişti denedim gerçekten de baya iyi gelmişti. Bi dene istersen.

ayyy ne güzel keşke benimde o kadar büyük olsa ben şimdiki haline bile şükrediyorum benim çok küçüktü çünkü ama şimdi büyüdü sütyene sığmıyor 80 olur banada ama birazcık daha büyüsünler o zaman sütyen alcam şimdilik idare ediyorum biraz sıkıyor ama

Tatlım patlamış mısır yemeyi denedin mi hiç? Benim de bulantılarımın son zamanlarında birisi söylemişti denedim gerçekten de baya iyi gelmişti. Bi dene istersen.

valla canım neyi duysam deniyorum da belli bir sure fayda ediyor sonar oda midemi bulandırıyo limon duydum limon denedim evet kesiyor ama mide yanması yapıyor felaket, çubuk kraker 30 paket yedim artık midemi bulandırıyor yiyemiyorum, leblebi dediler şuan leblebideyim ama oda midemde durmuyor çıkartıyorum direk napıcağımı şaşırdım dur bakıyım cumartesi doktora gideyim söylicem ne dicek

Cok kotu ya allah yardim etsin... yok benm vala midem cok ustruplu bulaniyo azicik bi bulandiriyo sanki hazimsiz gibi cok yemisim de ogutememisim gibi sonra geciyo insan cok fena olur gercekten oyle. Herkes bu kadar kotu mu peki? Yani butun hamileler boyle olur mu ben neden degilim diye bosuna sorgulamiyorumdur kendimi bak:)

Anladım canımcım. Gerçekten çok zor mide bulantısı çekmeyen anlamaz valla. Benim 1 hafta kadar önce bitti çok şükür. Şimdi balon gibi karnım ve gazla uğraşıyorum ben de. Bebişlerimiz iyi ve sağlıklı olsunlar da... Yalnız ben şunu anladım annelik gerçekten de zormuş Daha başındayız ama

Canım koca gün masa başıda olsa çalışıyorum ve akşam eve gidiyorum 7 de evde oluyorum direk dinlenmeden oturmadan yemek yapmaya başlıyorum günde 2 çeşti + salata veya cacık - meze yemeği yiyorum haydiii bulaşığa girişiyorum inan her akşam totomun üzerine oturmam 21:00 ve oda sabit değil aaa çamaşır atayım aaa çamaşır kurumuş katlayayım mütemadiyen böyle geçiyor günlerim ve her hafta sonu koltukların altlarına varana kadar temizliğimi yaparım...

Dr progestan verdi keseyi gördüğünde tehlikem varmı dedim yok gibi duruyor ama önlem dedi. kullanmadım
1 ay önce hataya gittim otobüsle 16 saat gidiş 2 gün sonra 16 saat dönüş yol yaptım ve görümcelerim doktoruna sorup gel dedikleri halde sormadan gittim dönüşte sadece kontrole gittim ve sapa sağlamdı tospamm...

ve bu yorucu rutin hayata rağmen pazartesi kontrole gittim maşallahı vardı mışıl mışıl uyuyordu...

he gebeleğim son 1 hafta hariç çok kolay geçti tabiki ilk keseyi gördüğümüz sıraadet sancısı gibi kasık ağrılarım oldu... bulantım hiç olmadı son 1 haftadır aşırı var halsizliklşie birlikte... ve bel fıtığım var yatağım hiç rahat değil her sabah kalktığımda ilk 1 saatim bel tutulması ile geçiyor...

demem oki korkma Rabbim bilir ne yaparsan yap Rabbim bilir ama tabiki kendine benim kadarda işkence etme ben psikopatım kimse inanmıyor hamile olduğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…