- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.501
Deme bebegim yaaa...kiz benim ellerim kasinip nokta nokta kabarıyor
Merhaba güzel anneler bende Allah izin verirse ekim annesi olacağım.
Ne zaman başlanır bilmiyorum tam. Ama şimdiden cildi nemlendirsem iyi olur diye düşündüm. Benim kalçamda ergenlik döneminden catlaklar var. Karnımda olmasını istemiyorum ama demek ki çatlamaya müsait vücudum. Çatladıktan sonra çaresi yok çünkü. Benim annemde de cok çatlak var ama hiçbirsey sürmemiş tabi. Kaşıntı başladıktan sonra çok gecmis sürmek sadece onu duydum. Allahım çatlamayalım. Daha bikini giymek istiyorum :)
Hayırlı olsn canım herkesin oğlu oluyor sanki burdaKızlar ikili test için kan verdim bugün doktor cinsiyeti bile belli oluyo öğrenmek ister misin dedi oğlan dedi
Cok tesekkur ederim iyim dinlenmek iyi geldi cok sukur sadece bacaklarımda hamlama agrisi kaldi. Hayirli kandiller kizlar bu arada
Maşallah valla ben okurken yoruldum bu arada hataya neden gidyrsn hataylı mısın yoksaCanım koca gün masa başıda olsa çalışıyorum ve akşam eve gidiyorum 7 de evde oluyorum direk dinlenmeden oturmadan yemek yapmaya başlıyorum günde 2 çeşti + salata veya cacık - meze yemeği yiyorum haydiii bulaşığa girişiyorum inan her akşam totomun üzerine oturmam 21:00 ve oda sabit değil aaa çamaşır atayım aaa çamaşır kurumuş katlayayım mütemadiyen böyle geçiyor günlerim ve her hafta sonu koltukların altlarına varana kadar temizliğimi yaparım...
Dr progestan verdi keseyi gördüğünde tehlikem varmı dedim yok gibi duruyor ama önlem dedi. kullanmadım
1 ay önce hataya gittim otobüsle 16 saat gidiş 2 gün sonra 16 saat dönüş yol yaptım ve görümcelerim doktoruna sorup gel dedikleri halde sormadan gittim dönüşte sadece kontrole gittim ve sapa sağlamdı tospamm...
ve bu yorucu rutin hayata rağmen pazartesi kontrole gittim maşallahı vardı mışıl mışıl uyuyordu...
he gebeleğim son 1 hafta hariç çok kolay geçti tabiki ilk keseyi gördüğümüz sıraadet sancısı gibi kasık ağrılarım oldu... bulantım hiç olmadı son 1 haftadır aşırı var halsizliklşie birlikte... ve bel fıtığım var yatağım hiç rahat değil her sabah kalktığımda ilk 1 saatim bel tutulması ile geçiyor...
demem oki korkma Rabbim bilir ne yaparsan yap Rabbim bilir ama tabiki kendine benim kadarda işkence etme ben psikopatım kimse inanmıyor hamile olduğuma
Cok kotu ya allah yardim etsin... yok benm vala midem cok ustruplu bulaniyo azicik bi bulandiriyo sanki hazimsiz gibi cok yemisim de ogutememisim gibi sonra geciyo insan cok fena olur gercekten oyle. Herkes bu kadar kotu mu peki? Yani butun hamileler boyle olur mu ben neden degilim diye bosuna sorgulamiyorumdur kendimi bak:)
Anladım canımcım. Gerçekten çok zor mide bulantısı çekmeyen anlamaz valla. Benim 1 hafta kadar önce bitti çok şükür. Şimdi balon gibi karnım ve gazla uğraşıyorum ben de. Bebişlerimiz iyi ve sağlıklı olsunlar da... Yalnız ben şunu anladım annelik gerçekten de zormuşDaha başındayız ama
Bende gunu kusmayla kapatiyorum bir iki kere sabah tek kistum bu iste bi terslik vargünaydın kuzucum ben güne kusmayla başlıyorum her Sabah o yüzden güzel başlamıyorum ama inşallah sonrası güzel olur
Cubugun bi tuhaf tadi var ben bazen sabahlari galeta yiyorum guzel gidiyo bu bi dene istersen canimvalla canım neyi duysam deniyorum da belli bir sure fayda ediyor sonar oda midemi bulandırıyo limon duydum limon denedim evet kesiyor ama mide yanması yapıyor felaket, çubuk kraker 30 paket yedim artık midemi bulandırıyor yiyemiyorum, leblebi dediler şuan leblebideyim ama oda midemde durmuyor çıkartıyorum direk napıcağımı şaşırdım dur bakıyım cumartesi doktora gideyim söylicem ne dicek
Bende gunu kusmayla kapatiyorum bir iki kere sabah tek kistum bu iste bi terslik var
Cubugun bi tuhaf tadi var ben bazen sabahlari galeta yiyorum guzel gidiyo bu bi dene istersen canim
Hareketsiz biri degilim hergun rutin isleri yaparim ikindi vakti yuruyuse cikarim azıcık cunku benim aksamlari midem bulaniyo sali gunu bayagi tepe gibi yerde yurudum aksaminda asansorsuz binada kac kat merdiven sonra misafir gelecek diye geceden toz aldim bi ektra mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim sabahta tam evi supuruyorum agrilarim basladi cunku dinlenemdim hic yarisinda esimin ogle paydosu idi onu cagirdim yapti sagolsun karnim ve belim dun cok siddetli agriyordu iyim simdi inan suan popoma kadar agriyo hamlamisim bildiginCanım koca gün masa başıda olsa çalışıyorum ve akşam eve gidiyorum 7 de evde oluyorum direk dinlenmeden oturmadan yemek yapmaya başlıyorum günde 2 çeşti + salata veya cacık - meze yemeği yiyorum haydiii bulaşığa girişiyorum inan her akşam totomun üzerine oturmam 21:00 ve oda sabit değil aaa çamaşır atayım aaa çamaşır kurumuş katlayayım mütemadiyen böyle geçiyor günlerim ve her hafta sonu koltukların altlarına varana kadar temizliğimi yaparım...
Dr progestan verdi keseyi gördüğünde tehlikem varmı dedim yok gibi duruyor ama önlem dedi. kullanmadım
1 ay önce hataya gittim otobüsle 16 saat gidiş 2 gün sonra 16 saat dönüş yol yaptım ve görümcelerim doktoruna sorup gel dedikleri halde sormadan gittim dönüşte sadece kontrole gittim ve sapa sağlamdı tospamm...
ve bu yorucu rutin hayata rağmen pazartesi kontrole gittim maşallahı vardı mışıl mışıl uyuyordu...
he gebeleğim son 1 hafta hariç çok kolay geçti tabiki ilk keseyi gördüğümüz sıraadet sancısı gibi kasık ağrılarım oldu... bulantım hiç olmadı son 1 haftadır aşırı var halsizliklşie birlikte... ve bel fıtığım var yatağım hiç rahat değil her sabah kalktığımda ilk 1 saatim bel tutulması ile geçiyor...
demem oki korkma Rabbim bilir ne yaparsan yap Rabbim bilir ama tabiki kendine benim kadarda işkence etme ben psikopatım kimse inanmıyor hamile olduğuma
Seninki de sırtını dönmüş, doktor bişey dedi mi. kemik yapısından cinsiyet çıkartan varmış yaNubcular toplanın , ve yardım edecek olan arkadaşlarım , dostlarım neredesiniz
Tam 12 haftalık olmuş 1 kilo almışım
bebeğin boyu 5.6 cm
Ense kalınlığı normal
hayır net olmadan söylemiyorSeninki de sırtını dönmüş, doktor bişey dedi mi. kemik yapısından cinsiyet çıkartan varmış ya
Bence erkek 10+3 ken 12 haftalik ciktigina gore:)Seninki de sırtını dönmüş, doktor bişey dedi mi. kemik yapısından cinsiyet çıkartan varmış ya
Darisi bize insallahNubcular toplanın , ve yardım edecek olan arkadaşlarım , dostlarım neredesiniz
Tam 12 haftalık olmuş 1 kilo almışım
bebeğin boyu 5.6 cm
Ense kalınlığı normal
Sırtını dönmeseydi anlaşılcaktı , anası gibi sağa sola yatmasını seviyor demekki :)Darisi bize insallahben bisey anlayamadim pek anlasilmiyo gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?