2017 EKİM Anne adayları

Deme bebegim yaaa...kiz benim ellerim kasinip nokta nokta kabarıyor

cildiyeye görün bak benim 1.5 aydır ayaklarımda kaşıntı vardı eşimden mantar bulaştı sandım ara ara ellerimde kaşınıyordu... önemsemedim. 5 gündür geceleri uyumak haram oldu cildiyeye gittim kurdeşen olmuşsun dedi ve ilaç kullanamıyorum şaun ileri derecede ve psikolojim bozuldu gecelerim ağlamakla geçiyor sabah işe geliyorum uykusuz halde. bugün başka hastaneye gideceğim gün geçtikçe çoğalıyor çünkü. mutlaka git varsa birşey önlemini al.

canım aynı sorun bende de var ama karınla digger yerler farklı olabilir benim kalçamda dizlerimin arkasında çok çatlak var kilo alıp vermekten oldu kızken ama iç karnın genişse çok çatlak olmuyormuş mesela benim annemin iç karnı genişmiş hiç çatlağı yok karnında ki derisi çok incedir annemin beyaz tenli inşallah benimde öyle olur ama bende önümüzdeki ay alıcam çatlak kremi kullanmaya başlıcam

Maşallah valla ben okurken yoruldum bu arada hataya neden gidyrsn hataylı mısın yoksa

kız güldürdün beni bu halde valla benden daha beteri de var canım seruma bağlıyorlar hiç birşey yiyemiyor ne yese çıkarıyor ben sabahtan öyleyim ne yesem çıkarıyorum ama öğleden sonar hafifliyor ama tabi öğürmeler oluyor ama kusmakta çok kötü yeminle kaç gündür telef oldum boğazım ağrıyor kaburgalarım ağrıyor insanın hali kalmıyor resmen

aynen canım teyzelerim bana diyorki sen anneliği kolay mı sandın daha dur bakalım diyor acısını çekmezsen nasıl sevgi gösterceksin diyorlar dalga geçiyorlar benle

Cubugun bi tuhaf tadi var ben bazen sabahlari galeta yiyorum guzel gidiyo bu bi dene istersen canim

Hareketsiz biri degilim hergun rutin isleri yaparim ikindi vakti yuruyuse cikarim azıcık cunku benim aksamlari midem bulaniyo sali gunu bayagi tepe gibi yerde yurudum aksaminda asansorsuz binada kac kat merdiven sonra misafir gelecek diye geceden toz aldim bi ektra mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim sabahta tam evi supuruyorum agrilarim basladi cunku dinlenemdim hic yarisinda esimin ogle paydosu idi onu cagirdim yapti sagolsun karnim ve belim dun cok siddetli agriyordu iyim simdi inan suan popoma kadar agriyo hamlamisim bildigin

Nubcular toplanın , ve yardım edecek olan arkadaşlarım , dostlarım neredesiniz
Tam 12 haftalık olmuş 1 kilo almışım
bebeğin boyu 5.6 cm
Ense kalınlığı normal
Seninki de sırtını dönmüş, doktor bişey dedi mi. kemik yapısından cinsiyet çıkartan varmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…