2017 EKİM Anne adayları

Sırtını dönmeseydi anlaşılcaktı , anası gibi sağa sola yatmasını seviyor demekki :)
Benimki cihazı ilk koyduğu anda el ense sere serpe yüzü bize dönük yatıyordu sonra hemen sırtını döndü.doktor çok zorladı göbeğimi sarstı bastırdı ama yüzünü hiç geri dönmedi. Bana kalırsa cihazdan rahatsız oluyorlar.

İkili tarama testi çıkacak en kötü 1 haftaya o zaman gidicem , sonra 1 ay sonra gel cinsiyeti öğrenicez , bacak arasını kapamazsa tabi dedi , bu durumda göstermezse kız yani :)
Hayirlisi olsun bakalim bende 2 hafta sonra gidecem Allah izin verirse :) testler icin insallah hersey normal cikar amin

Nubcular toplanın , ve yardım edecek olan arkadaşlarım , dostlarım neredesiniz
Tam 12 haftalık olmuş 1 kilo almışım
bebeğin boyu 5.6 cm
Ense kalınlığı normal

Oy maşallah yer teyzesi onu Yan mı dönmüş bana mı öyle geldi yoksam? Nub göremedim tatlım ama şu duruşundan içime kız doğdu bir anda

kirmizigitar tatlım yarın kaçta gideceksin doktora? Ferah ol herşey çok güzel olacak
Kuzu benim doktor sadece aksamlari calisiyor bizde esim isten geldikten sonra gidiyoruz hep muhtemelen 9_10 gibi aksam donerim size hastaneden cikinca hemen allahim guzel haberler insallah:)

Maşallah valla ben okurken yoruldum bu arada hataya neden gidyrsn hataylı mısın yoksa

Haha okurken yoruldun bak ben yaşıyorum her gün bunları ilk hamileliğim bide ne nazım ne niyazım var

canım eşim Hatay lı benim annesi rahatsız ondan gittik gelme dediler ama içim rahat etmedi Allaha emanet dedim çıktım yola

O zaman korkma hamile değilken bile ağrıyor üst üste iş yaptımı normaldir yani

Yavrum sagol ama bende kurdesen yuksek ihtimal ama benim polenlere alerjim var ondan oluyor kesin böyle aşırı bir şey yok gidiyor geliyor

selam kızlar bugün aşırı uykum var hiç böyle olmamıştım. gece normalde 5-6 kere kalkıp su içen lavaboya giden ben gece uyandım ayılamadım su içmeye kalkamadım şimdide işyerindeyim ama gözlerimi zor tutuyorum açık. bu hafta bulantılarımda arttı bende sistem tersine işliyo sanırım:)

Bu arada kizlar 20 haftalarinda bi anneyle konustum:) dedim ki su karin settligi nedir yahu:) bizimkiler karinlarinda top gibi biryer oldugundan soz ediyor.

Mumkun degil dedi:) yattiginda eline gelmez zaten sadece ayaktayken kasiklarinda settlik hissedersin dokun bak dedi, dokundum hakikaten ayaktayken gobegimin alti tas gibi sert heh iste bebegin o sertligin altinda dedi. Zaman ilerledikce o sertlik yuksri kadar cikacakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…