- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.521
Sırtını dönmeseydi anlaşılcaktı , anası gibi sağa sola yatmasını seviyor demekki :)
Bu saklamak şuanda değil büyük ihtimalle uyuyordur , ultrasonu görünce bi hareket etti öyle yatıyor yaniheheh belki kiz olabilir sakliyorsa oyle derler ya
Bişey olmayacak sakinnn, bak ben o kadar telaşlandım hiçbişeyi yokmuş korkma yarın gidiceksin kız işte :)Allahimmsene bana su kontrolde guzel guzel atlatmis olmayi nasip et insallahhhhhhh amin
Benimki cihazı ilk koyduğu anda el ense sere serpe yüzü bize dönük yatıyordu sonra hemen sırtını döndü.doktor çok zorladı göbeğimi sarstı bastırdı ama yüzünü hiç geri dönmedi. Bana kalırsa cihazdan rahatsız oluyorlar.Sırtını dönmeseydi anlaşılcaktı , anası gibi sağa sola yatmasını seviyor demekki :)
Hmm bir daha ne zaman gideceksin ?Bu saklamak şuanda değil büyük ihtimalle uyuyordur , ultrasonu görünce bi hareket etti öyle yatıyor yani
İkili tarama testi çıkacak en kötü 1 haftaya o zaman gidicem , sonra 1 ay sonra gel cinsiyeti öğrenicez , bacak arasını kapamazsa tabi dedi , bu durumda göstermezse kız yani :)Hmm bir daha ne zaman gideceksin ?
Hayirlisi olsun bakalim bende 2 hafta sonra gidecem Allah izin verirse :) testler icin insallah hersey normal cikar aminİkili tarama testi çıkacak en kötü 1 haftaya o zaman gidicem , sonra 1 ay sonra gel cinsiyeti öğrenicez , bacak arasını kapamazsa tabi dedi , bu durumda göstermezse kız yani :)
Amin kuzum inş.Hayirlisi olsun bakalim bende 2 hafta sonra gidecem Allah izin verirse :) testler icin insallah hersey normal cikar amin
Nubcular toplanın , ve yardım edecek olan arkadaşlarım , dostlarım neredesiniz
Tam 12 haftalık olmuş 1 kilo almışım
bebeğin boyu 5.6 cm
Ense kalınlığı normal
Nubu göremezsiniz çünki yan dönmüş büyük ihtimallede uyuyordu rahatsız ettik sıpayıOy maşallah yer teyzesi onuYan mı dönmüş bana mı öyle geldi yoksam? Nub göremedim tatlım ama şu duruşundan içime kız doğdu bir anda
Kuzu benim doktor sadece aksamlari calisiyor bizde esim isten geldikten sonra gidiyoruz hep muhtemelen 9_10 gibi aksam donerim size hastaneden cikinca hemen allahim guzel haberler insallah:)
Kuzu benim doktor sadece aksamlari calisiyor bizde esim isten geldikten sonra gidiyoruz hep muhtemelen 9_10 gibi aksam donerim size hastaneden cikinca hemen allahim guzel haberler insallah:)
Sorma benim dogumum da aksam olacak:)Aboooooo kız çok geçmiş beeee nasıl bekliicez şimdi akşama kadar :) çatlarım ben de
Maşallah valla ben okurken yoruldum bu arada hataya neden gidyrsn hataylı mısın yoksa
Hareketsiz biri degilim hergun rutin isleri yaparim ikindi vakti yuruyuse cikarim azıcık cunku benim aksamlari midem bulaniyo sali gunu bayagi tepe gibi yerde yurudum aksaminda asansorsuz binada kac kat merdiven sonra misafir gelecek diye geceden toz aldim bi ektra mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim sabahta tam evi supuruyorum agrilarim basladi cunku dinlenemdim hic yarisinda esimin ogle paydosu idi onu cagirdim yapti sagolsun karnim ve belim dun cok siddetli agriyordu iyim simdi inan suan popoma kadar agriyo hamlamisim bildigin
Yavrum sagol ama bende kurdesen yuksek ihtimal ama benim polenlere alerjim var ondan oluyor kesin böyle aşırı bir şey yok gidiyor geliyorcildiyeye görün bak benim 1.5 aydır ayaklarımda kaşıntı vardı eşimden mantar bulaştı sandım ara ara ellerimde kaşınıyordu... önemsemedim. 5 gündür geceleri uyumak haram oldu cildiyeye gittim kurdeşen olmuşsun dedi ve ilaç kullanamıyorum şaun ileri derecede ve psikolojim bozuldu gecelerim ağlamakla geçiyor sabah işe geliyorum uykusuz halde. bugün başka hastaneye gideceğim gün geçtikçe çoğalıyor çünkü. mutlaka git varsa birşey önlemini al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?