- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.541
Bu arada kizlar 20 haftalarinda bi anneyle konustum:) dedim ki su karin settligi nedir yahu:) bizimkiler karinlarinda top gibi biryer oldugundan soz ediyor.
Mumkun degil dedi:) yattiginda eline gelmez zaten sadece ayaktayken kasiklarinda settlik hissedersin dokun bak dedi, dokundum hakikaten ayaktayken gobegimin alti tas gibi sert heh iste bebegin o sertligin altinda dedi. Zaman ilerledikce o sertlik yuksri kadar cikacakmis.
Sen dokundugunda ayaktayken o sertligi hissediyomusun:)Oleeeey bende neden yok diye üzülmeyeyim o zamanDemek ki sorun benim yağlarda değilmiş
BenBu arada 12. Hafta kontrolune gitmeyen kimler kaldik?
Oooo cokmus senin daha... ne kadarlik ki su an? Ne zaman gittin son kontroleBen12 nisanda gidicm
Sen dokundugunda ayaktayken o sertligi hissediyomusun:)
Bu arada 12. Hafta kontrolune gitmeyen kimler kaldik?
Evet canim gobegin alti kasik bolgesi tas gibi sert sadece ayaktayken ama otururken ve uzandiginda yok:)Valla sen söylemeden hiç bakmamıştım az önce baktım evet hissediyorum. Yani karnımın alt tarafı bildiğin toptan taş gibi. Sen de ordan bahsediyosun di mi?
En son 7 haftalıkken gitmiştim şuan 10+1 iz ... ayda bir kontrolun dedi Oooo cokmus senin daha... ne kadarlik ki su an? Ne zaman gittin son kontrole
Ne zaman kontrolun?benimki 11. haftaya girmiş olacak cumartesi günü ama ben varım daha gitmedim doktora 3 hafta oldu zaman geçmek bilmiyor daha cuma var puffff
Ne zaman kontrolun?
Haydi bakalim hayirlisiyla atlatiriz insallah:)cumartesi canım
Haydi bakalim hayirlisiyla atlatiriz insallah:)
ben haftaya gideceğim:)Bu arada 12. Hafta kontrolune gitmeyen kimler kaldik?
Benim daha cok 18 nisanda . En gec benim herhaldeBu arada 12. Hafta kontrolune gitmeyen kimler kaldik?
Ben12 nisanda gidicm
cumartesi canım
ben haftaya gideceğim:)
Benim daha cok 18 nisanda . En gec benim herhalde
Ben onu fark ediyordum basindan beri ama bana israrla yatarken var sert yuvarlak top gibi bisey dedikleri icin...kirmizigitar evet evet benim de sadece ayaktayken var. Demek ki bizde de varmış kız mutlu oldum resmen
bende yok sanırım. ne ayakta ne yatarken hiç sert değilBen onu fark ediyordum basindan beri ama bana israrla yatarken var sert yuvarlak top gibi bisey dedikleri icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?