2017 EKİM Anne adayları

Boşver işi gücü biraz naz yap canım snra yapmak istesende yapamyrsn bnde hataylıyım ondan sordum canım

benim kontrolümde 1 nisan da sat a göre tam 12. haftayı doldurmuş oluyorum büyük ihtimal ikili tarama yapılacak. hayırlısı bakalım belki cinsiyetide gösterir :)

Kızlar sağ elimde parmaklarım istemsizce hareket edip kasılıyor sizce sebebi nedir ?

dayanamıyorum durduramıyorum kendimi
ben niye halsizim o zaman yaa bende mi sorun var yorulunca hemen başlıyo kasık ağrısı, ağrıda olmasa zaten halim yok yoruluyorum hemen. hamilelik öncesi senin gibiydim. şimdi ise yapamıyorum diye üzülüyorum. ama halim olmuyo yemek bulaşık sonrası ben pert

Kizlar akintisi cok fazla olan var mi? Sali gunu ikili test icin doktora gittigimde doktor mixovul diye bir ilac verdi, kullanan var mi?

ben yeni evliyim kuzum ilk gecedenmi ilk haftadanmı bilmem kalıverdim :) daha evliliğe evin düzenine alışamadan hamile kaldım...

benim annem aşırı titizdi ondan öyle gördüm öyle alıştım evimde öyle olsun istiyorum en ufak birşeyde heyheyleniyorum :) toz zerresi görmeye tahammülüm yok :)

sanki içimde bebek değilde annem var kalk yap diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…