- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.561
Siz 12 hafta kontrolune mi gidiceksiniz ki:) buyuksunuz oooooglum siz:)bu arada biz de @Biravucmutluluk ile beraber 17 nisanda kontrole gidecez nasipse :)
Heheheh cisin cok geldiginde tekrar dene bak:)bende yok sanırım. ne ayakta ne yatarken hiç sert değil
:)Siz 12 hafta kontrolune mi gidiceksiniz ki:) buyuksunuz oooooglum siz:)
Boşver işi gücü biraz naz yap canım snra yapmak istesende yapamyrsn bnde hataylıyım ondan sordum canımHaha okurken yoruldun bak ben yaşıyorum her gün bunlarıilk hamileliğim bide ne nazım ne niyazım var
canım eşim Hatay lı benim annesi rahatsız ondan gittik gelme dediler ama içim rahat etmedi Allaha emanet dedim çıktım yola
Ben de varım henüz 9+4 olduğumdan4-5 kisi kaldik herhalde:) haydi bakalim
Oy kuzum:) senin nezaman bi dahaki kontrolBen de varım henüz 9+4 olduğumdan
Bn 7 nisanda gdcem cnm4-5 kisi kaldik herhalde:) haydi bakalim
Ben 13 nisanda gidecem insallah erken mi olur bilmiyorum ama bana oyle randevu vermislerdi:)Bu arada 12. Hafta kontrolune gitmeyen kimler kaldik?
evet biz 16 hafta için gidecez dostumSiz 12 hafta kontrolune mi gidiceksiniz ki:) buyuksunuz oooooglum siz:)
Siz cok buyuksunuz ne bicimsiniz:) siz burda yakinda bebegimin hickiriklarini hissediyorum yazarsiniz biz hala mememizin ucundaki hassasiyetle ovunuyo oluruz. Ayyyyy cok kiskandim sizi:)evet biz 16 hafta için gidecez dostum
Olmaz herhalde yaw. Bakalim hayirlisi insallah. Ben yarin haber ederim size:)Ben 13 nisanda gidecem insallah erken mi olur bilmiyorum ama bana oyle randevu vermislerdi:)
8 nisanda yeni bir hastane ve doktordan randevu aldim canım. Doktorumun ultrasonu pek iyi degildi. Satla uyumlu cikar belki o zaman :)Oy kuzum:) senin nezaman bi dahaki kontrol
Olsun ayol hamile oldugun belli olsun az:) cok ozeniyom ama olmuyo bende
Boşver işi gücü biraz naz yap canım snra yapmak istesende yapamyrsn bnde hataylıyım ondan sordum canım
ben niye halsizim o zaman yaa bende mi sorun vardayanamıyorum durduramıyorum kendimi
benimde geçen akşam bacağımda olmuştu hızlı kan pompalıyor ya vücut ondan dediler. normalmiş yaniKızlar sağ elimde parmaklarım istemsizce hareket edip kasılıyor sizce sebebi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?