2017 EKİM Anne adayları

8 nisanda yeni bir hastane ve doktordan randevu aldim canım. Doktorumun ultrasonu pek iyi degildi. Satla uyumlu cikar belki o zaman :)
sat la uyumuna cok takilma yavrucum ya ama tabi cihaz onemli. Bende doktoruma kiyamadigim icin birakmiyorum yoksa hic o hastaneye gidesim yok:) adam kurtajimi yapti, benim rahmimi benden iyi biliyor, dengemi vucudumu taniyor, psikolojimi biliyor. O yuzden degistirmek istemiyorum alistik birbirimize cok. Ama senin oncesinde surekli bir doktorun yoksa tabiki erken donemde gonlune gore bir doktor bulana kadar dene bakalim:)

Benim haricimde bulantisi olmayan birilerinin olmasi ne guzel... her seferinde kontrole huzursuz gidiyorum yasiyordur ins diye
Ay nihayet:) vallaha midemi bulandirmak icin ugrasiyorum. Sabah ac karnina su dikiyorum kafama bakim bulandi mi aaaa bulaniyo galiba yasasin felan modundayim:) koku hassasiyetim bile yok:)

Kızlar sağ elimde parmaklarım istemsizce hareket edip kasılıyor sizce sebebi nedir ?
Stresten! Sadece stresten!

Kizlar akintisi cok fazla olan var mi? Sali gunu ikili test icin doktora gittigimde doktor mixovul diye bir ilac verdi, kullanan var mi?
Kuzum gunlrrdir kuruydum bugun yine basladi. Benim basindan beri sari sari akintilarim ama acik sari renkte.ama cok bulantacak durumda degil cok sukur

Ay kuzum ya daha neler bosver allah askina hamile oldugumu ogrendigimden beri toz bezi bile almadim elime. Arkadasim oturmaya geliyor eline dupurgeyi turusturuyorum hemen suralari aliver diye:)

Canlarım hayirli kandiller,
Bugun doktora gittim 2li test gayet iyi çıktı, cinsiyetimiz erkekmis artik net dedi doktor insallah..... bas agrisi carpinti bazen down olmak bunlar hastalik degil hamilelik dedi bunlara anlam katma dedi, 1. trimi hayirlisiyla bitirmeye az kaldi 11+6 olduk....

Dilerim tum musluman kadinlar ve forumdaki kadinlar bir gun sağlıkla bebeklerini kucaklarina alırlar, Allah hicbir kadini yavrusuyla sinamasin ....

Eklentiler

• FB_IMG_1490883600353.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 31
Belki doktor tavsiyesinde bulunuruz dedim ama cok yabanci bir yerlerdeymissin:) insallah gonlune gore bir yer bulursun canim allah saglikl kucagimiz lmayi nasip etsin insallh

Adanada da doktorum var genel tedavimi o yaptı. ondan çok memnunum doç dr ahmet barış güzel.. ama gidip gelmek mesele işte.bu mardine gelince gerçekten büyük sıkıntı, doktor yetersizliği var burada.özelede gitseniz 5 dk muayane olup çıkıyosunuz okadar yoğunlar ki. Özel muayene yok. Kadın doğum alanında doçent vs yok.sinir olmamak işten bile değil.Diyarbakırda tavsiye edilebilecek doktor olsa o da olurdu. Araştırıyorum ama hala birşey bulamadım. Hayırlısı..

Ya bende mi sorun var ben niye yoruluyrm hemen önceden böyle değildim şimdi ev mahfolmadan temizlemiyrm temzlik yaparkn yorulup sık sık dinleniyrm senin maşalahın var
Bende oyleyim cnm aynı normalde yorulmam durdugum yerde durmazdm hc enerJim yok hep uykum var hep yorgunum

Selam canim, oglus geliyor he hadi hayirlisi:)

Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

bas agrisi carpinti bazen down olmak derken ne dedinnanlamadimmama:)

Kizlar akintisi cok fazla olan var mi? Sali gunu ikili test icin doktora gittigimde doktor mixovul diye bir ilac verdi, kullanan var mi?
Benim bir anda oluyor. Hiç bişey yokken ayakta yatakta farketmez yaklaşık 2kaşık su gibi sarı akıntım oluyor, peçete ıslanıyor bayaa. Üzerinde minik pütürler oluyor hatta. Dün doktora söyledim, olabilir o dedi. Vajinal muayene yapıp mantar var mı diye kontrol etti. Temiz çıktı. Ayy ama berbat bişeymiş o muayene canı tatlı biri olarak çok canım yandı.

Ya bende mi sorun var ben niye yoruluyrm hemen önceden böyle değildim şimdi ev mahfolmadan temizlemiyrm temzlik yaparkn yorulup sık sık dinleniyrm senin maşalahın var
Ben de öyleyim. Normal zamanda aynı gün kv ve benim, iki ev temizlediğimi bilirim, tüm evi temizleyip 15kişilik yemekli misafir ağırladığım olurdu. Şimdi sabah kahvaltı yaparken arada duruyorum . Eşim ne oldu diyo. Bende ki cevap: yoruldum... yemek yerken bile yoruluyorum yani düşün.

Bende cok uyuyorum cnm hayret ediyorum ya birde yemek yiyince oturduğum yerde kafam düşüyo ayakta uyuycam resmen
Bende oyleyim ama herzaman degil bazen. Olabildigince yavas hareket etmeye calisiyorum, evim dubleks minnak minnak adimlarla ust kata cikiyoeum bisey yapmaya hemen oturacak yer ariyorum dur iki dakika soluklanayim diye:) sanki 120 kiloymusum da fsm yi 3 dk da kosarak gecmisim gibi

Ben toz almayı ev süpürmeyi bile bi gün önceden düşünüyorum artık iyice pis bi insan oldum acaba doğuma kadar böyle mi olacak

Bi ev temizlyiorum aksama kadar sürüyor dinleme dinlene.☺ Geçenlerde bi yerde okumustum.Hamile bi kadın otururken veya yatarken ,dağa tırmanan bi insandan daha fazla yorgun olurmuş valla öle

Bi ev temizlyiorum aksama kadar sürüyor dinleme dinlene.☺ Geçenlerde bi yerde okumustum.Hamile bi kadın otururken veya yatarken ,dağa tırmanan bi insandan daha fazla yorgun olurmuş valla öle
Evet benim takip ettigim hamilelik programinsa da cikmisti bu:) bak mesela isten gelince koltukta sizmisim simdi bir uyandim sanki yyorgunluktan olmusum kalp carpintisi kesik kesik olmus vucudum dinleniyorum su an:) uyurken yoruldum galiba:)

Ben toz almayı ev süpürmeyi bile bi gün önceden düşünüyorum artık iyice pis bi insan oldum acaba doğuma kadar böyle mi olacak

Normalde 5 aaat uyurdum ve bütün gün yorulmaz enerjik gezerdim. Sabah 5 te kalkıyorum hergün işim gereği. Şimdi öğle sonu 2 buçuktan akşam 5 e kadar yatıyorum. Akşam 11 gibi tekrar yatıp sabah kalkıyorum.sürekli yorgun bitkinim. Eşyalarım üstünde bi karış toz birikmiş durumda. Ev işlerini kocama yaptırıyorum.nasıl bir kadın oldum çıktım ben bilemiyorum yani

Varsın böyle olsun, sağlıkla vaktinde alalım kucaklarımıza da Doğuma yakın tüm evi temizlettiririz napalım. Ben bugün dayanamadım. Evi süpürdüm sildim toz aldım ama şimdi pişman gibiyim. 10dk yapıp yarım saat uzandım hep. Ağır bişey de kaldırmadım hiç. Ağrım yok ama kapı pencere açık üşüttüm galiba akıntım çoğaldı. İnşaAllah geçer.
Görümcem gelecekti laf olmasın diye yaptım. Salaklık ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…