- 27 Aralık 2009
- 644
- 942
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.601
Hiç kimse bebeğinden ve senden değerli deil laf eden gelmesin bosver dikkat et kendine cnm akıntı bazen çoğalıyor bazen azalıyor bendede oluo ama üsütme ayaklarını ondanda olabilir tabiVarsın böyle olsun, sağlıkla vaktinde alalım kucaklarımıza da Doğuma yakın tüm evi temizlettiririz napalım. Ben bugün dayanamadım. Evi süpürdüm sildim toz aldım ama şimdi pişman gibiyim. 10dk yapıp yarım saat uzandım hep. Ağır bişey de kaldırmadım hiç. Ağrım yok ama kapı pencere açık üşüttüm galibaakıntım çoğaldı. İnşaAllah geçer.
Görümcem gelecekti laf olmasın diye yaptım. Salaklık ettim
Yaa sormayin ben de oyleyim supurgeyi almadim elime ne zamandir benim 6. Haftada kanamam olmusti ondan beri almadim esim yapio saolsun ama o da nereye kadr ya mutfagi temizlicem doplari falan yok nerde bu kadr usengeclik vs olamaz kendimden igrenndim artik ya hep diom okuldan gelince sunu yapayim die yok geliom yatiom o kadr elimi kaldircak halim istegim yokBen toz almayı ev süpürmeyi bile bi gün önceden düşünüyorum artık iyice pis bi insan oldum acaba doğuma kadar böyle mi olacak
Canim o nasil oluyor hic bilmiyorum bazisinin da tam tersi meselaBir bebeğin kaç haftalık olduğu hesabı nasıl yapılıyor cici anneler. Mesela benim adetin başlangıç tatihine göre normalde 11.hafta içinde olmam gerekiyordu. Doktora daha önce göründüğümde hafta hesabını buna göre söylemişti tutarlıydı.son gittiğimde ise bebeğim doktorun önce söylediği hafta üstüne 11+2 falan olması gerekirken 8 hafta küsür dedi.yani geri gitti. Her bebekte gelişim farklı olduğu için mi oluyor bu durum? Acaba yavaş gelişim söz konusumu doktora sormayı unutmuşum.pazartesi sorcam mutlaka sizinde kafanız karışıyor mu hafta hesabında tek ben miyim çözemedim
Canim o nasil oluyor hic bilmiyorum bazisinin da tam tersi meselaTHEY- bugun doktora gitti 10+3 olmasi gerekirken 12+0 cikti nasil oluyor o ben anlamiyorum bebek geriden geliyor ya da onden gidiyor sanirim. Benim sat ta karisik doktor bebegin kesesine gore soylemisti simdi gittigimde kac olacak acaba merak ediyorum bakalim
Bence normal degildir bu durum:) bir arkadas topicte bebegim beslenememis hastanede yatiyorum yazmis ne demek istemi bilmiyorum ama acaba beslenemedigi icin yavas olabilir mi gelisimi? Gerci they e doktor et ye demis o hic yemiyor beslenmeyle ilgili segil demekki... bilemedim vallahaGeriye gitmesi yada önden gelişim göstermesi bebek için dezavantaj mıdır acaba? Hiç bu konuyu doktora soran olmadı mı acep. Merak ettim çok
Hosgeldin:) sen nasil kacirdin bu topigi ya:) burda olumune kankayiz:)Bana da yer açın güzel anneler
Kiz ne bileyim artik derdime dermani burada arayacagim kisacasi,bomba gibi geldim sende benden betersin evhamdaHosgeldin:) sen nasil kacirdin bu topigi ya:) burda olumune kankayiz:)
Heheheh topic benden bikmisti:) korku sariyorum hepsine diye ben yarin eahatlarim insallah kontrolde sana devrederim gorevi.Kiz ne bileyim artik derdime dermani burada arayacagim kisacasi,bomba gibi geldim sende benden betersin evhamda
Bide gribim
Deme öyle beHeheheh topic benden bikmisti:) korku sariyorum hepsine diye ben yarin eahatlarim insallah kontrolde sana devrederim gorevi.
Bir aydir bebegimi gormedim diyom sen ikili tarama diyon:) yarin ikili tarama icin gidicem iste insallah hersey yolunda giderse...Deme öyle be
Hayirli haberler ile gel inşaAllah...
2 li tarama yapildimi sana?
Ben yaptirmayacagim ,sadece ense kalinligina baktiracagım,kan vermeyecegim esimle kararimiz bu .Bir aydir bebegimi gormedim diyom sen ikili tarama diyon:) yarin ikili tarama icin gidicem iste insallah hersey yolunda giderse...
Bakma benim de niyetim yok, ama yarin o kadar bebege odakliyim ki doktor bebek iyi simdi amuda kalk surda dese yaparim yani...Ben yaptirmayacagim ,sadece ense kalinligina baktiracagım,kan vermeyecegim esimle kararimiz bu .
Canım taşındık konusuna diğer topic deki üyeleri de eklemissin milletin kafası karışmışBence normal degildir bu durum:) bir arkadas topicte bebegim beslenememis hastanede yatiyorum yazmis ne demek istemi bilmiyorum ama acaba beslenemedigi icin yavas olabilir mi gelisimi? Gerci they e doktor et ye demis o hic yemiyor beslenmeyle ilgili segil demekki... bilemedim vallaha
Bana doktor ikili test yapacağız dedi sesim çıkmadıBakma benim de niyetim yok, ama yarin o kadar bebege odakliyim ki doktor bebek iyi simdi amuda kalk surda dese yaparim yani...
Tabi sen icinden geleni yap :) yarin bebesini göreceksin annesi, konuş onunla.Bakma benim de niyetim yok, ama yarin o kadar bebege odakliyim ki doktor bebek iyi simdi amuda kalk surda dese yaparim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?