2017 EKİM Anne adayları

Bir bebeğin kaç haftalık olduğu hesabı nasıl yapılıyor cici anneler. Mesela benim adetin başlangıç tatihine göre normalde 11.hafta içinde olmam gerekiyordu. Doktora daha önce göründüğümde hafta hesabını buna göre söylemişti tutarlıydı.son gittiğimde ise bebeğim doktorun önce söylediği hafta üstüne 11+2 falan olması gerekirken 8 hafta küsür dedi.yani geri gitti. Her bebekte gelişim farklı olduğu için mi oluyor bu durum? Acaba yavaş gelişim söz konusumu doktora sormayı unutmuşum.pazartesi sorcam mutlaka sizinde kafanız karışıyor mu hafta hesabında tek ben miyim çözemedim

Hiç kimse bebeğinden ve senden değerli deil laf eden gelmesin bosver dikkat et kendine cnm akıntı bazen çoğalıyor bazen azalıyor bendede oluo ama üsütme ayaklarını ondanda olabilir tabi

Ben toz almayı ev süpürmeyi bile bi gün önceden düşünüyorum artık iyice pis bi insan oldum acaba doğuma kadar böyle mi olacak
Yaa sormayin ben de oyleyim supurgeyi almadim elime ne zamandir benim 6. Haftada kanamam olmusti ondan beri almadim esim yapio saolsun ama o da nereye kadr ya mutfagi temizlicem doplari falan yok nerde bu kadr usengeclik vs olamaz kendimden igrenndim artik ya hep diom okuldan gelince sunu yapayim die yok geliom yatiom o kadr elimi kaldircak halim istegim yok

Kizlar bu aksam ignemi vururken ilk defa cok kanadi halbuki igneyi sapladiktan sonra cekip kan varmi diye kontrol etmistim ama yine de damara geldi sanirim merak ettigim su kanasin morarsin umrumda degil de bu damara geldiginde acaba sorun olur mu? Yani doz islemini gormuyorsa bi anlami yok

Canim o nasil oluyor hic bilmiyorum bazisinin da tam tersi mesela THEY- bugun doktora gitti 10+3 olmasi gerekirken 12+0 cikti nasil oluyor o ben anlamiyorum bebek geriden geliyor ya da onden gidiyor sanirim. Benim sat ta karisik doktor bebegin kesesine gore soylemisti simdi gittigimde kac olacak acaba merak ediyorum bakalim

Geriye gitmesi yada önden gelişim göstermesi bebek için dezavantaj mıdır acaba? Hiç bu konuyu doktora soran olmadı mı acep. Merak ettim çok

Geriye gitmesi yada önden gelişim göstermesi bebek için dezavantaj mıdır acaba? Hiç bu konuyu doktora soran olmadı mı acep. Merak ettim çok
Bence normal degildir bu durum:) bir arkadas topicte bebegim beslenememis hastanede yatiyorum yazmis ne demek istemi bilmiyorum ama acaba beslenemedigi icin yavas olabilir mi gelisimi? Gerci they e doktor et ye demis o hic yemiyor beslenmeyle ilgili segil demekki... bilemedim vallaha

Canım taşındık konusuna diğer topic deki üyeleri de eklemissin milletin kafası karışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…