2017 EKİM Anne adayları

Selam canim, oglus geliyor he hadi hayirlisi:)

Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

bas agrisi carpinti bazen down olmak derken ne dedinnanlamadimmama:)
Kuzum dedim ki bazen carpintim oluyor kalkinca, bazen cok agrili oluyom yataktan çıkamıyorum, bazen iyi oluyom falan ...o da hamilesin bu hamilelik isaretleri dedi olucak tabi altinda bisiyler arama dedi

Kızlar merhaba
Çok fena gribe yakalandım. Başım kemiklerim bugündür ağrıyo
Boğazımda acıyo bi yandan..
Bulantıdan yemek yiyemiyorum zaten.
Ne yapsam ya ilaç da içemiyoruz galiba

Kızlar merhaba
Gecmis olsum bende fena gribim, portakal ve limon suyunu karistip iciyorum,nefesi zor aliyorum burnumdan.

Kızlar merhaba

Gecmis olsum bende fena gribim, portakal ve limon suyunu karistip iciyorum,nefesi zor aliyorum burnumdan.

Grip olan arkadaslar limon ile kocalariniza ayaklarinzi ovdurun:)

Heheheh topic benden bikmisti:) korku sariyorum hepsine diye ben yarin eahatlarim insallah kontrolde sana devrederim gorevi.
Canim yaklasik 1 saat once coraspin ictim ama şimdi malesef bulantim coktu ve cikardim boyle olunca ilaci tekrar iciyor musunuz normal ilac olsa icmem de kan sulandirici ya bu tereddutte kaldim

Canim yaklasik 1 saat once coraspin ictim ama şimdi malesef bulantim coktu ve cikardim boyle olunca ilaci tekrar iciyor musunuz normal ilac olsa icmem de kan sulandirici ya bu tereddutte kaldim
Canim ben normalde aspirin kullanmiyorum fazla sulandiriyor benim kanimi kanama yapiyor bende. Ama tekrar icmen gerektigini sanmiyorum zaten aspirinin kan sulandiriciligi 15 gune kadar suruyor pihtilasma derecen ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…