- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.621
Okusunlar yahu kabak gibi yazdim oraya link verdim daha napim:)Canım taşındık konusuna diğer topic deki üyeleri de eklemissin milletin kafası karışmış
Bende doktor ne derse onu yapiyorum yapicam aman hicbisey umrumda degil vallaha sadece iyi olsun istiyorunBana doktor ikili test yapacağız dedi sesim çıkmadısonuçta iyi de çıksa kötü de çıksa aldırmak gibi bir niyetim yok
İkili testte kan aliyorlar, kilona falandami bakiyorlarBana doktor ikili test yapacağız dedi sesim çıkmadısonuçta iyi de çıksa kötü de çıksa aldırmak gibi bir niyetim yok
Kuzum dedim ki bazen carpintim oluyor kalkinca, bazen cok agrili oluyom yataktan çıkamıyorum, bazen iyi oluyom falan ...o da hamilesin bu hamilelik isaretleri dedi olucak tabi altinda bisiyler arama dediSelam canim, oglus geliyor he hadi hayirlisi:)
Allah hepimize hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
bas agrisi carpinti bazen down olmak derken ne dedinnanlamadimmama:)
Kilo ya her kontrolde bakıyorlar zaten :) ikili test de kan alıyorlarİkili testte kan aliyorlar, kilona falandami bakiyorlar
Bana 1 ay sonra gel dedi çok geç diyemedim :)Bende doktor ne derse onu yapiyorum yapicam aman hicbisey umrumda degil vallaha sadece iyi olsun istiyorun
Neyse orayı takip etmeyecem zaten :) gerildim akşam akşamOkusunlar yahu kabak gibi yazdim oraya link verdim daha napim:)
Noldu be? Linkini bulamiyorum girip bakcam:)Neyse orayı takip etmeyecem zaten :) gerildim akşam akşam
Keske evimizde ultrason olsa yoksa biz çatlariz doguma kadarBana 1 ay sonra gel dedi çok geç diyemedim :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anneleri.978651/page-807Noldu be? Linkini bulamiyorum girip bakcam:)
Çok ultrason zararlı canım doktorlar en iyisini yapıyor aslındaKeske evimizde ultrason olsa yoksa biz çatlariz doguma kadar
Gecmis olsum bende fena gribim, portakal ve limon suyunu karistip iciyorum,nefesi zor aliyorum burnumdan.Kızlar merhaba
Çok fena gribe yakalandım. Başım kemiklerim bugündür ağrıyo
Boğazımda acıyo bi yandan..
Bulantıdan yemek yiyemiyorum zaten.
Ne yapsam ya ilaç da içemiyoruz galiba
Ay allahim bu nasil bir hazimsizliktir:)
Kızlar merhaba
Çok fena gribe yakalandım. Başım kemiklerim bugündür ağrıyo
Boğazımda acıyo bi yandan..
Bulantıdan yemek yiyemiyorum zaten.
Ne yapsam ya ilaç da içemiyoruz galiba
Gecmis olsum bende fena gribim, portakal ve limon suyunu karistip iciyorum,nefesi zor aliyorum burnumdan.
Canim yaklasik 1 saat once coraspin ictim ama şimdi malesef bulantim coktu ve cikardim boyle olunca ilaci tekrar iciyor musunuz normal ilac olsa icmem de kan sulandirici ya bu tereddutte kaldimHeheheh topic benden bikmisti:) korku sariyorum hepsine diye ben yarin eahatlarim insallah kontrolde sana devrederim gorevi.
Hamilelik psikolojisi dedim geçtimAy allahim bu nasil bir hazimsizliktir:)
Ben sadece iğne kullanıyorum canım hapı hamilelikten önce kullandımCanim yaklasik 1 saat once coraspin ictim ama şimdi malesef bulantim coktu ve cikardim boyle olunca ilaci tekrar iciyor musunuz normal ilac olsa icmem de kan sulandirici ya bu tereddutte kaldim
Canim ben normalde aspirin kullanmiyorum fazla sulandiriyor benim kanimi kanama yapiyor bende. Ama tekrar icmen gerektigini sanmiyorum zaten aspirinin kan sulandiriciligi 15 gune kadar suruyor pihtilasma derecen ne?Canim yaklasik 1 saat once coraspin ictim ama şimdi malesef bulantim coktu ve cikardim boyle olunca ilaci tekrar iciyor musunuz normal ilac olsa icmem de kan sulandirici ya bu tereddutte kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?