- 17 Aralık 2012
- 186
- 240
- 53
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.641
Sende mi sadece igne kullaniyosun:) cok sevindim ya:) genelde herkes coraspin ve igne kullaniyo bende tereddut ediyorum hep. Senin pihtilasma hangi genlerde ne dereceBen sadece iğne kullanıyorum canım hapı hamilelikten önce kullandım
O kadar ayrıntı bilmiyorum kiSende mi sadece igne kullaniyosun:) cok sevindim ya:) genelde herkes coraspin ve igne kullaniyo bende tereddut ediyorum hep. Senin pihtilasma hangi genlerde ne derece
Ay size de çok geçmiş olsun.Cardialgia Bende limonlu ıhlamur içtim kalkamıyorum yerimden bir de 4 yaşında kızım var.. Kendimden çok ona üzülüyorum bakamadığımdan
Valla yarim ictim gene çünkü ilaci gördüm erimemistiCanim ben normalde aspirin kullanmiyorum fazla sulandiriyor benim kanimi kanama yapiyor bende. Ama tekrar icmen gerektigini sanmiyorum zaten aspirinin kan sulandiriciligi 15 gune kadar suruyor pihtilasma derecen ne?
O ne der bu ne der dye düşündüğümzden yapyrz canım hep bana da geçen komşum diyor balkonun simsiyah olmş o her gün yıkar koca balkon bide sinir oldm yıkadım ben yıkarken yağmur başladı bütün akşam karın ağrısı çektimVarsın böyle olsun, sağlıkla vaktinde alalım kucaklarımıza da Doğuma yakın tüm evi temizlettiririz napalım. Ben bugün dayanamadım. Evi süpürdüm sildim toz aldım ama şimdi pişman gibiyim. 10dk yapıp yarım saat uzandım hep. Ağır bişey de kaldırmadım hiç. Ağrım yok ama kapı pencere açık üşüttüm galibaakıntım çoğaldı. İnşaAllah geçer.
Görümcem gelecekti laf olmasın diye yaptım. Salaklık ettim
Bende şu an gidiyorum duayaHerkese hayırlı kandiller olsun İnşallah. Bu gece perşembeyi cumaya gece çok güzel bir gece . Tüm annelerimiz için dua edeceğim. İnşallah herkes dileğine duasına kavuşur. Hepimiz için hayırlısı kızlar bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamız sonra da başka topiklerde ağlıyo susmuyo uyumuyo die tatlı tatlı konuşmak dileğiyle inşAllah iyi geceler diliyorum.
Sinir olurum öyle insanlara gel sen yıka deseydin herkes aynı değil ki canım hastalık var sağlık varO ne der bu ne der dye düşündüğümzden yapyrz canım hep bana da geçen komşum diyor balkonun simsiyah olmş o her gün yıkar koca balkon bide sinir oldm yıkadım ben yıkarken yağmur başladı bütün akşam karın ağrısı çektim
Aynen o dokuz aylık hamileydi şimdi de 3aylık bebeği var hiç atlatmadı temizliği gece 2 ye kadar temizlik yapar uyur benide kndisi gibi zannetti galiba artık takmycam onu ne derse desin arkamdanSinir olurum öyle insanlara gel sen yıka deseydin herkes aynı değil ki canım hastalık var sağlık var
Benimde vardı üst komşum çareyi konuşmamakla buldum :)Aynen o dokuz aylık hamileydi şimdi de 3aylık bebeği var hiç atlatmadı temizliği gece 2 ye kadar temizlik yapar uyur benide kndisi gibi zannetti galiba artık takmycam onu ne derse desin arkamdan
Tesekkur ederim Allah şifa versin bize.
Hapusurken agri saplaniyor bazen Allah korusun birsey olmaz dimi. Cok korkuyorum
Tesekkur ederim Allah şifa versin bize.
Hapusurken agri saplaniyor bazen Allah korusun birsey olmaz dimi. Cok korkuyorum
En mantklısı strese sokuyorlar insanı :)Benimde vardı üst komşum çareyi konuşmamakla buldum :)
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun :)En mantklısı strese sokuyorlar insanı :)
Sen hissetmeye basladin sanirim:)Bebeğin hareketlerini hissediyor musun :)
Birşeyler hissediyorum ama ayırtedemiyorumSen hissetmeye basladin sanirim:)
Bi kez hissettim şimdiye kadarBebeğin hareketlerini hissediyor musun :)
Sen hissediyor musunBebeğin hareketlerini hissediyor musun :)
Yatarken içimde birşey dönüyor gibi oluyor her zaman olmuyor tabi :)Sen hissediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?