2017 EKİM Anne adayları

Ay size de çok geçmiş olsun. Cardialgia Bende limonlu ıhlamur içtim kalkamıyorum yerimden bir de 4 yaşında kızım var.. Kendimden çok ona üzülüyorum bakamadığımdan

Sende mi sadece igne kullaniyosun:) cok sevindim ya:) genelde herkes coraspin ve igne kullaniyo bende tereddut ediyorum hep. Senin pihtilasma hangi genlerde ne derece
O kadar ayrıntı bilmiyorum ki en son hamilelik istediğimde bırakmıştım coraspini 4 yıl kullandıktan sonra gerek görmedi doktor herhalde

Ay size de çok geçmiş olsun. Cardialgia Bende limonlu ıhlamur içtim kalkamıyorum yerimden bir de 4 yaşında kızım var.. Kendimden çok ona üzülüyorum bakamadığımdan

Tesekkur ederim Allah şifa versin bize.
Hapusurken agri saplaniyor bazen Allah korusun birsey olmaz dimi. Cok korkuyorum

Herkese hayırlı kandiller olsun İnşallah. Bu gece perşembeyi cumaya gece çok güzel bir gece . Tüm annelerimiz için dua edeceğim. İnşallah herkes dileğine duasına kavuşur. Hepimiz için hayırlısı kızlar bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamız sonra da başka topiklerde ağlıyo susmuyo uyumuyo die tatlı tatlı konuşmak dileğiyle inşAllah iyi geceler diliyorum.

O ne der bu ne der dye düşündüğümzden yapyrz canım hep bana da geçen komşum diyor balkonun simsiyah olmş o her gün yıkar koca balkon bide sinir oldm yıkadım ben yıkarken yağmur başladı bütün akşam karın ağrısı çektim

Bende şu an gidiyorum duaya ohhh sonuclarim da temiz cok mutluyum :)

Sinir olurum öyle insanlara gel sen yıka deseydin herkes aynı değil ki canım hastalık var sağlık var

Sinir olurum öyle insanlara gel sen yıka deseydin herkes aynı değil ki canım hastalık var sağlık var
Aynen o dokuz aylık hamileydi şimdi de 3aylık bebeği var hiç atlatmadı temizliği gece 2 ye kadar temizlik yapar uyur benide kndisi gibi zannetti galiba artık takmycam onu ne derse desin arkamdan

Hapusurken agri saplaniyor bazen Allah korusun birsey olmaz dimi. Cok korkuyorum

Aminn inşallah Rabbim şifa versin hepimize. Evt hapşururken kasılıyo insan. Bişey olmaz inşallah biz içimizi ferah tutalım. Bir de ben hapşurunca sağ gözüm seyriyo ona anlam veremedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…