- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.661
Bnde bi kez sanki içimde yer değiştiryrdu ama çok güzeldi hep yine olsn istyrm olmuyo bu arada bugün karnmn alt tarafnda bişey farkettm sol tarafın daha şişkindi hep bakıyrdm bulamyrdm bugün hiç aklmda yokken farkettimYatarken içimde birşey dönüyor gibi oluyor her zaman olmuyor tabi :)
Oluyr tabi canım iki gün önce bi gebelik programnda okumştm anne adayları unutkanlık yaşayabilir diyorduKızlar dehşet bi şekilde unutkanlik yasiyorum ya var mi boyle olan. Aklima bsy geliyo telefonu elime aliyorum napcagimi unutup geri birakiyorum
Oluyr tabi canım iki gün önce bi gebelik programnda okumştm anne adayları unutkanlık yaşayabilir diyordu
Yok anam bi halt hissetmiyorum ben anca bagirsak hareketlerim... seyirme bile yokSenkirmizigitar hissedyrmsn
Yarin canim aksam saati. Yarin aksam haber edicem size insallah. Annem aradi bu aksam dedi ki senin haftan bence daha buyuk cikicak cok buyudun sen :) bi umut diyorum hadi bakalimkirmizigitar yarin kontrol demi ?
Sağlıklı olsun da onemli değilYarin canim aksam saati. Yarin aksam haber edicem size insallah. Annem aradi bu aksam dedi ki senin haftan bence daha buyuk cikicak cok buyudun sen :) bi umut diyorum hadi bakalim
Şuan gidip komşunun balkonuna çamur dökesim geldi sebep olduğu şey için. Ona neyse .,.O ne der bu ne der dye düşündüğümzden yapyrz canım hep bana da geçen komşum diyor balkonun simsiyah olmş o her gün yıkar koca balkon bide sinir oldm yıkadım ben yıkarken yağmur başladı bütün akşam karın ağrısı çektim
Of ne diyosun kuzu ya, minareye cikip ilan edicem icimde patladi vallahaSağlıklı olsun da onemli değilCok heyecanlıyim hemen yaz tamam mı ? :)
Kuzu gobek buyudukce beynimiz kuculuyomus:) oyle diyolla bizim oralarda:) ilerde daha fena olacskmis unutkanlik:)Kızlar dehşet bi şekilde unutkanlik yasiyorum ya var mi boyle olan. Aklima bsy geliyo telefonu elime aliyorum napcagimi unutup geri birakiyorum
Hehehehhe darisi basima onzaman:) yarin istiyim bende:) bana diyim bulanti yapan agir vitaminlerden ver:)kirmizigitar bugünlere kadar bulantısız gelenlerdenim. Dün doktorun verdiği vitamin takviyesi akşamdan beri midemi esir aldı. Bulantı istiyorsan regenesis max ilacın adı :) içinde herşey varmış
Güzel haberlerle geleceksin İnşaAllah. 3ayın bitti verecektir mutlaka. Bu markayı yazarsa alırken iyice soruşturur musun. Sığır jelatini mi domuz jelatini mi kullanılmış. Firma sığır jelatini demiş ama yabancı marka olunca güvenemedim yine de.Hehehehhe darisi basima onzaman:) yarin istiyim bende:) bana diyim bulanti yapan agir vitaminlerden ver:)
Güzel haberlerle geleceksin İnşaAllah. 3ayın bitti verecektir mutlaka. Bu markayı yazarsa alırken iyice soruşturur musun. Sığır jelatini mi domuz jelatini mi kullanılmış. Firma sığır jelatini demiş ama yabancı marka olunca güvenemedim yine de.
Herkeslerin erkek bakalım senin ki ne?kirmizigitar
Günaydın annisler. Hayırlı cumalar herkese. Bugun gunlerdenkirmizigitar . Haberlerini bekliyoruz tatlimm
Günaydın evhamlı anne adayları :)
11+6 sın erkek olduğu kesin demiş doktorun , ben dün gittim tam 12 haftalıktı sırtını dönmüş uyuyordu bişeyde demedi doktorum , bazılarıda diyorki ikili testte atıyorum %80 erkek kafam gittikçe karışıyoCanlarım hayirli kandiller,
Bugun doktora gittim 2li test gayet iyi çıktı, cinsiyetimiz erkekmis artik net dedi doktor insallah..... bas agrisi carpinti bazen down olmak bunlar hastalik degil hamilelik dedi bunlara anlam katma dedi, 1. trimi hayirlisiyla bitirmeye az kaldi 11+6 olduk....
Dilerim tum musluman kadinlar ve forumdaki kadinlar bir gun sağlıkla bebeklerini kucaklarina alırlar, Allah hicbir kadini yavrusuyla sinamasin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?