2017 EKİM Anne adayları

Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Bir de mesela neler yiyip iciyorsunuz hazir gida yiyor musunuz ??

Yanlış olmasın 10+5 olarak saydım son dediği şeye göre , adam bana 3 aylık olmuş tam 12 haftalık deyince şok oldum , sat sormadı bu sefer direk baktı

Yanlış olmasın 10+5 olarak saydım son dediği şeye göre , adam bana 3 aylık olmuş tam 12 haftalık deyince şok oldum , sat sormadı bu sefer direk baktı
Ya bu sat falan ne oluyor bana doktorum bisey demedi hic gottogomde gununde tam dedi ben 10 ocakta adet olmustum en son sat vs falan bisey demedi gununde ilerliyor dedi

12 hafta kontrolunu atlattin sen yaw korkma daha:)

vala kuzum kabizlik bende bazi gunler oluyo ama bazen olmuyo muhtemelen beslenme seklimle alakali. Calisirken disardan emek zorunsa kaldigim icin tabiki hazir gida tuketiyorum sapina kadar hemde:)

Canım ıkınmak yasak. Bende ilk haftalar çok çektim. Sonra korkumdan disipline soktum kendimi. Bir ara öğünüme yulaflı karışım hazırlayıp yiyorum. Yemediğim gün banyoda esir kalıyorum hemen. Şu yaz meyveleri çoğalsa da daha rahat olsak.
Müsli tarifim:bir kasenin içine 2-3kaşık lifalif yulaf, 2mini doğranmış kuru incir, 2mini doğranmış kuru kayısı, bikaç kuru üzüm ve üzerine süt döküp en az 20dk beklettikten sonra yiyorum.
Doktorum activia yoğurt da yiyebilirsin dedi ama 1günde 3kutu yememe rağmen işe yaramadı. Bu tarifim hemen işe yarıyor.

Tesekkur ederim canim bu yulafi markatte bulabiliriz degil mi

bende sabahları aç karnına gün kurusu kayısı yiyorum 3 adet üzerine ılık su içiyorum. bide akşamları yatmadan iki saat önce yoğurt yiyorum. işe yarıyor.

Ya yavrum yapacak gücüm olmasa zaten yapamam ki :) dün hastane iş koşturma falan yemekde yapmadım bulaşıkda yıkamadım kaşıntılardan iyice uyksuzluk halsizlik yaptı

Ha bir de acı baharatlı şeylerden uzak dur. Bir Adanalı olarak benim için zor oldu ama biber kıskanmasın diye tüm baharatları boykot ettim. Kimyon hariç, çünkü gaz problemine birebir

Ha bir de acı baharatlı şeylerden uzak dur. Bir Adanalı olarak benim için zor oldu ama biber kıskanmasın diye tüm baharatları boykot ettim. Kimyon hariç, çünkü gaz problemine birebir
Ay baharati cikardim zaten hayatimdan resmen karabiber falan midemi yakiyordu hazimsizlik yaoti biraktim yoksa bende pul biberler vs falan cok yerdim

Kızlar omega-3 leri nasıl kullanıyorsunuz. İçinde Demir, folicasit, magnezyum ve B vitaminleri de var benimkinde. Regenesis max. Kullanımını sormadım ama fena mide bulantısı yaptı. İçinde Demir olduğu için aç karna mı almam lazım acaba

Kizlar cok soru soruyorum farkindayim :) 2.lu tarama testlerini ne kadara yaptirdiniz ben 3 4 hastaneden fiyat aldim hep 320 ile 375 arasinda diyorlar hep ayni civalarda

Günaydın kızlar. Dün kvlerdeydik cinsiyet muhabbeti geçti onlardan mı etkilendim bilmiyorum ama rüyadam ultrasonda bebeğimin pipisi varmış gördüm. Bacaklarını açmış gösteriyordu Sonra da doğrudum oğlum olmuştu. Sezeryan olmuşum ama sezeryan kesiği dikine ve iki taneydi hayırlara vesile olsun inşallah :) Sanırım kızım olacak rüyaların tersi çıkar tezine göre Buarada burnu büyüyen var mı beni uzun zamandır görmeyenler burnun büyümüş diyor çok canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…