- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.681
Yanlış olmasın 10+5 olarak saydım son dediği şeye göre , adam bana 3 aylık olmuş tam 12 haftalık deyince şok oldum , sat sormadı bu sefer direk baktıCanim o nasil oluyor hic bilmiyorum bazisinin da tam tersi meselaTHEY- bugun doktora gitti 10+3 olmasi gerekirken 12+0 cikti nasil oluyor o ben anlamiyorum bebek geriden geliyor ya da onden gidiyor sanirim. Benim sat ta karisik doktor bebegin kesesine gore soylemisti simdi gittigimde kac olacak acaba merak ediyorum bakalim
Ya bu sat falan ne oluyor bana doktorum bisey demedi hic gottogomde gununde tam dedi ben 10 ocakta adet olmustum en son sat vs falan bisey demedi gununde ilerliyor dediYanlış olmasın 10+5 olarak saydım son dediği şeye göre , adam bana 3 aylık olmuş tam 12 haftalık deyince şok oldum , sat sormadı bu sefer direk baktı
Şuan gidip komşunun balkonuna çamur dökesim geldi sebep olduğu şey için. Ona neyse .,.
12 hafta kontrolunu atlattin sen yaw korkma daha:)Günaydın güzel annişler ve benim güzel arkidişlerimhepimiz için güzel sorunsuz bir gün olsun inşallah.
kirmizigitar bacım senden de güzel haberler bekliyoruz. Zaten gelecek o guzel haberler de aksama kadar nasil bekliicez yaw. Bizi de psikopat yaptin iyi mi kendimden cok seni merak ediyorum zaten. Kendimi merak etsem nolcak brnim bidahaki randevum 28 nisanda abooowww nasil gececek yaaaaa
vala kuzum kabizlik bende bazi gunler oluyo ama bazen olmuyo muhtemelen beslenme seklimle alakali. Calisirken disardan emek zorunsa kaldigim icin tabiki hazir gida tuketiyorum sapina kadar hemde:)Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Bir de mesela neler yiyip iciyorsunuz hazir gida yiyor musunuz ??
e tamam son adet olduğun tarihi söylemişssin benimde 9 ocak bacım işteYa bu sat falan ne oluyor bana doktorum bisey demedi hic gottogomde gununde tam dedi ben 10 ocakta adet olmustum en son sat vs falan bisey demedi gununde ilerliyor dedi
Canım ıkınmak yasak. Bende ilk haftalar çok çektim. Sonra korkumdan disipline soktum kendimi. Bir ara öğünüme yulaflı karışım hazırlayıp yiyorum. Yemediğim gün banyoda esir kalıyorum hemen. Şu yaz meyveleri çoğalsa da daha rahat olsak.Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Hmm sat o oluyor anladim tatlim sag ol :)e tamam son adet olduğun tarihi söylemişssin benimde 9 ocak bacım işte
cinsiyet belli mi senin cnm , benimki sırtını döndüğünden göremedim hiçbişeyHmm sat o oluyor anladim tatlim sag ol :)
Tesekkur ederim canim bu yulafi markatte bulabiliriz degil miCanım ıkınmak yasak. Bende ilk haftalar çok çektim. Sonra korkumdan disipline soktum kendimi. Bir ara öğünüme yulaflı karışım hazırlayıp yiyorum. Yemediğim gün banyoda esir kalıyorum hemen. Şu yaz meyveleri çoğalsa da daha rahat olsak.
Müsli tarifim:bir kasenin içine 2-3kaşık lifalif yulaf, 2mini doğranmış kuru incir, 2mini doğranmış kuru kayısı, bikaç kuru üzüm ve üzerine süt döküp en az 20dk beklettikten sonra yiyorum.
Doktorum activia yoğurt da yiyebilirsin dedi ama 1günde 3kutu yememe rağmen işe yaramadı. Bu tarifim hemen işe yarıyor.
bende sabahları aç karnına gün kurusu kayısı yiyorum 3 adet üzerine ılık su içiyorum. bide akşamları yatmadan iki saat önce yoğurt yiyorum. işe yarıyor.Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
sat la uyumuna cok takilma yavrucum ya ama tabi cihaz onemli. Bende doktoruma kiyamadigim icin birakmiyorum yoksa hic o hastaneye gidesim yok:) adam kurtajimi yapti, benim rahmimi benden iyi biliyor, dengemi vucudumu taniyor, psikolojimi biliyor. O yuzden degistirmek istemiyorum alistik birbirimize cok. Ama senin oncesinde surekli bir doktorun yoksa tabiki erken donemde gonlune gore bir doktor bulana kadar dene bakalim:)
Ay kuzum ya daha neler bosver allah askina hamile oldugumu ogrendigimden beri toz bezi bile almadim elime. Arkadasim oturmaya geliyor eline dupurgeyi turusturuyorum hemen suralari aliver diye:)
Ha bir de acı baharatlı şeylerden uzak dur. Bir Adanalı olarak benim için zor oldu ama biber kıskanmasın diye tüm baharatları boykot ettim. Kimyon hariç, çünkü gaz problemine birebirGunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Ben gecen hafta gittim simdi normalde 11. Haftada ama kk da 12. Hafta diye yaziyor nedense haftaya 2li taramaya girecegim henuz cinsiyeti bilmiyorum :)cinsiyet belli mi senin cnm , benimki sırtını döndüğünden göremedim hiçbişey
Ay baharati cikardim zaten hayatimdan resmen karabiber falan midemi yakiyordu hazimsizlik yaoti biraktim yoksa bende pul biberler vs falan cok yerdimHa bir de acı baharatlı şeylerden uzak dur. Bir Adanalı olarak benim için zor oldu ama biber kıskanmasın diye tüm baharatları boykot ettim. Kimyon hariç, çünkü gaz problemine birebir
82 tl sigortalılara cnm istanbulda bi hastane avrupa yakasıKizlar cok soru soruyorum farkindayim :) 2.lu tarama testlerini ne kadara yaptirdiniz ben 3 4 hastaneden fiyat aldim hep 320 ile 375 arasinda diyorlar hep ayni civalarda
Evet canım küçük marketlerde var mıdır bilmiyorum ama büyük marketlerin hepsinde gördüm ben. Bi paketi yaklaşık 10 gün yetiyor.Tesekkur ederim canim bu yulafi markatte bulabiliriz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?