2017 EKİM Anne adayları

Burnu buyumek:) kiz yok zayiflamissindjr burnun buyuk gorunmustur bence burun neden buyusun

Bende rüyamda erkek gördüm doktorda büyük ihtimalle erkek dedi:)

Rüyan hayır olsun canım. Ben de hep erkek gördüm, görümcem benimkini kız görmüş. Doktor %90 erkek dedi. Hayırlısı bakalım.
Burun eğer yüzün zayıfladıysa büyük görünür göze. Niye büyüsün kız bu yaştan sonra hamileyiz diye.

Günaydın canımcım. Valla ben kabız olmayayım diye günde en az 2,5 litre su içiyorum ve mutlaka kuru meyve tüketiyorum. Özellikle de kuru kayısı. Badem, ceviz, yaban mersini falan... Bu güne kadar pek olmadı sorunum. Olduğu zaman da bu şekilde atlattım. Bi de 3 aydan sonra doktorun verdiği vitaminler daha rahat tuvalete çıkılmasını sağlıyomuş öyle duydum

Kızlar merhaba
Çok fena gribe yakalandım. Başım kemiklerim bugündür ağrıyo
Boğazımda acıyo bi yandan..
Bulantıdan yemek yiyemiyorum zaten.
Ne yapsam ya ilaç da içemiyoruz galiba
Doktora git canım. Erken tedavi başlarsa sana uygun ilac verir doktor. Ben de grip olmuştum 2 hafta önce. Tedavi başlattı dr. Şimdi iyiyim. Geçmiş olsun sana da.

Ben 2 li test için gittiğimde doktor muayene parası 80 tl ikili test parası da 45 tl verdim valla. 45 tl bana da çok az geldi ama anlamadım vallahi

Hayırlısı olsun canım sağolasın. Ya hamilelerin son aylarında burnu şiştiğinden büyüyor ya o durum işte. Zayıflamadım aksine kilo aldım Burnum tıkalı benim çok uzun zamandır sizde var mı bilmiyorum ama o yüzden şişmiştir belki. Bende de kompleks oldu insanlar söyleye söyleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…