- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.701
Poposunu döndüyse kız olur derler :) hayırlısı bakalım11+6 sın erkek olduğu kesin demiş doktorun , ben dün gittim tam 12 haftalıktı sırtını dönmüş uyuyordu bişeyde demedi doktorum , bazılarıda diyorki ikili testte atıyorum %80 erkek kafam gittikçe karışıyo
Kizlar cok soru soruyorum farkindayim :) 2.lu tarama testlerini ne kadara yaptirdiniz ben 3 4 hastaneden fiyat aldim hep 320 ile 375 arasinda diyorlar hep ayni civalarda
Burnu buyumek:) kiz yok zayiflamissindjr burnun buyuk gorunmustur bence burun neden buyusunGünaydın kızlar. Dün kvlerdeydik cinsiyet muhabbeti geçti onlardan mı etkilendim bilmiyorum ama rüyadam ultrasonda bebeğimin pipisi varmış gördüm. Bacaklarını açmış gösteriyorduSonra da doğrudum oğlum olmuştu. Sezeryan olmuşum ama sezeryan kesiği dikine ve iki taneydi hayırlara vesile olsun inşallah :) Sanırım kızım olacak rüyaların tersi çıkar tezine göre Buarada burnu büyüyen var mı beni uzun zamandır görmeyenler burnun büyümüş diyor çok canım sıkıldı.
Maşallah :) 108 tl verdim benKizlar cok soru soruyorum farkindayim :) 2.lu tarama testlerini ne kadara yaptirdiniz ben 3 4 hastaneden fiyat aldim hep 320 ile 375 arasinda diyorlar hep ayni civalarda
Bende rüyamda erkek gördüm doktorda büyük ihtimalle erkek dedi:)Günaydın kızlar. Dün kvlerdeydik cinsiyet muhabbeti geçti onlardan mı etkilendim bilmiyorum ama rüyadam ultrasonda bebeğimin pipisi varmış gördüm. Bacaklarını açmış gösteriyorduSonra da doğrudum oğlum olmuştu. Sezeryan olmuşum ama sezeryan kesiği dikine ve iki taneydi hayırlara vesile olsun inşallah :) Sanırım kızım olacak rüyaların tersi çıkar tezine göre Buarada burnu büyüyen var mı beni uzun zamandır görmeyenler burnun büyümüş diyor çok canım sıkıldı.
Rüyan hayır olsun canım. Ben de hep erkek gördüm, görümcem benimkini kız görmüş. Doktor %90 erkek dedi. Hayırlısı bakalım.Günaydın kızlar. Dün kvlerdeydik cinsiyet muhabbeti geçti onlardan mı etkilendim bilmiyorum ama rüyadam ultrasonda bebeğimin pipisi varmış gördüm. Bacaklarını açmış gösteriyorduSonra da doğrudum oğlum olmuştu. Sezeryan olmuşum ama sezeryan kesiği dikine ve iki taneydi hayırlara vesile olsun inşallah :) Sanırım kızım olacak rüyaların tersi çıkar tezine göre Buarada burnu büyüyen var mı beni uzun zamandır görmeyenler burnun büyümüş diyor çok canım sıkıldı.
Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Bir de mesela neler yiyip iciyorsunuz hazir gida yiyor musunuz ??
Doktora git canım. Erken tedavi başlarsa sana uygun ilac verir doktor. Ben de grip olmuştum 2 hafta önce. Tedavi başlattı dr. Şimdi iyiyim. Geçmiş olsun sana da.Kızlar merhaba
Çok fena gribe yakalandım. Başım kemiklerim bugündür ağrıyo
Boğazımda acıyo bi yandan..
Bulantıdan yemek yiyemiyorum zaten.
Ne yapsam ya ilaç da içemiyoruz galiba
Uyuyomuş bacım sende çocuğu bi rahat bırakmıcn yaPoposunu döndüyse kız olur derler :) hayırlısı bakalım
Uyuyomuş bacım sende çocuğu bi rahat bırakmıcn ya
Seninki belli oldumu feyza aneeeee , benimki belli değil yaaaaaZaten hep uyumuyorlar mı: ) kızına talibim oğluma alacam :)
Büyümüş diyorlar işteBurnu buyumek:) kiz yok zayiflamissindjr burnun buyuk gorunmustur bence burun neden buyusun
Hayırlısı canım. Eşim erkek olmasını çok fazla istiyor, benim içinse hiç farketmez :)Bende rüyamda erkek gördüm doktorda büyük ihtimalle erkek dedi:)
Valla erkeğe benziyor dedi bende gördüm erkek galibaSeninki belli oldumu feyza aneeeee , benimki belli değil yaaaaa
Çatlıcam meraktaannnnn
Hayırlısı olsun canım sağolasın. Ya hamilelerin son aylarında burnu şiştiğinden büyüyor ya o durum işte. Zayıflamadım aksine kilo aldımRüyan hayır olsun canım. Ben de hep erkek gördüm, görümcem benimkini kız görmüş. Doktor %90 erkek dedi. Hayırlısı bakalım.
Burun eğer yüzün zayıfladıysa büyük görünür göze. Niye büyüsün kız bu yaştan sonra hamileyiz diye.
Benim eşimde sağlıklı olsun yeterli diyor ama erkek deyince sevindi :)Hayırlısı canım. Eşim erkek olmasını çok fazla istiyor, benim içinse hiç farketmez :)
Benim içimden hep erkek geçti rüyamdada hep erkek gördüm ama kızda olsa erkekte olsa farketmez , sağlıklı olsunlarda hiçbişey istememValla erkeğe benziyor dedi bende gördüm erkek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?