2017 EKİM Anne adayları

Burun tıkanıklığı bende de var uyutmuyor pencereyi açınca rahat uyuyorum kapatınca hemen uyanıyorum

Benim eşimde sağlıklı olsun yeterli diyor ama erkek deyince sevindi :)
Ben zaten yatıp kalkıp sağlıklı olsun diye dua ediyorum canım Rabbim hayırlısını versin. Erkekler seviniyor içten içe de erkek istiyorlar hepsi aynı. Ben hamile olmadan önce hep kızımız olsun derdi şimdi etraftan mı etkilendi nedir erkek deyip duruyor.

İlk defa duydum.
Ya biz napıcaz böyle konuşanları yaa. Benim düne kadar bulantım yoktu, dün biriyle konuştum öyle. Kız iyi sende bulantı yok haa çok fena eder o dedi. Dün omega-3e de başlamıştım. İlaçtan mı nazardan mı bilmem midem bulanıyor dünden beri. Bugün almadım ilaç yine de bulanıyor
Sana öyle diyene seninde popon mu büyümüş sanki diyesim geldi ay bu hamilelik benim ayarlarımı bozdu. Edepli terbiyeli bir kadındım dediğim lafa bak

Ahahahah Ay çok güldüm hepsine kızasım var ya Fındık gibi burnum vardı valla millet öyle dedikçe üzülüyorum. Benim de midem bulanıyo az önce öğürdüm bile kusturmaz inşallah. Nazara inanırım canım nazar değmiş olabilir.

Kizlar cok soru soruyorum farkindayim :) 2.lu tarama testlerini ne kadara yaptirdiniz ben 3 4 hastaneden fiyat aldim hep 320 ile 375 arasinda diyorlar hep ayni civalarda

valla canım ben daha yaptırmadım yarın 11. haftaya giriyorum ve doctor muayenem var ben anadolu yakasında oturuyorum eşim gatadan randevu aldı bir tane doctor varmış çarşambaları ordaymış ve o yapıyormuş ücretsiz yaptırmayı düşünüyoruz bakalım bir aksilik olmazsa kayışdağında eren tıp merkezi var orda 150 tl miş fiyatı eşim sormuş

Sefakoyde deva tip merkezini duydunuz mu hic ?? Orasi uygun fiyat dedi ama tip merkezi ya emin olamadim ne bileyim ya doktorumda iyidir dedi aslinda ama

günaydın kader arkadaşım bende oldum olası kabızlık var ve hamile kalınca daha da beter oldu ben valla zorluyorum mecburen biraz çünkü kasıklarıma sancı yapıyor belli bir sure sonar 4-5 gün yapmadığım oluyor karnım şişiyor çok kötü valla bende ne kayısı işe yaradı ne kuru incir üstüne su içtiğim halde erik yedim dün akşam o fayda etti Sabah rahat çıktım tuvalete iyice bir mevsimi gelsin dadanıcam eriğe dibine vurcam valla

canım bende dün istifra ettikten sonar otururken karnımın sol tarafında pıt pıt seğirme hissettim çok güzeldi

aynen bikaç kez yedim ama doyamadım ben eriğe aşermiştim hala geçmedi istek bi çıksa kusana kadar yiyeceğim sanırım dün yedim 2 gün çıkamamıştım dün çıktım lavaboya iyi geliyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…