- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.721
Burun tıkanıklığı bende de var uyutmuyor pencereyi açınca rahat uyuyorum kapatınca hemen uyanıyorumHayırlısı olsun canım sağolasın. Ya hamilelerin son aylarında burnu şiştiğinden büyüyor ya o durum işte. Zayıflamadım aksine kilo aldımBurnum tıkalı benim çok uzun zamandır sizde var mı bilmiyorum ama o yüzden şişmiştir belki. Bende de kompleks oldu insanlar söyleye söyleye.
Ben zaten yatıp kalkıp sağlıklı olsun diye dua ediyorum canım Rabbim hayırlısını versin. Erkekler seviniyor içten içe de erkek istiyorlar hepsi aynı. Ben hamile olmadan önce hep kızımız olsun derdi şimdi etraftan mı etkilendi nedir erkek deyip duruyor.Benim eşimde sağlıklı olsun yeterli diyor ama erkek deyince sevindi :)
Aynen sağlıklı olsunlar yeterli :)Benim içimden hep erkek geçti rüyamdada hep erkek gördüm ama kızda olsa erkekte olsa farketmez , sağlıklı olsunlarda hiçbişey istemem
İlk defa duydum.Hayırlısı olsun canım sağolasın. Ya hamilelerin son aylarında burnu şiştiğinden büyüyor ya o durum işte. Zayıflamadım aksine kilo aldımBurnum tıkalı benim çok uzun zamandır sizde var mı bilmiyorum ama o yüzden şişmiştir belki. Bende de kompleks oldu insanlar söyleye söyleye.
Ahahahahİlk defa duydum.
Ya biz napıcaz böyle konuşanları yaa. Benim düne kadar bulantım yoktu, dün biriyle konuştum öyle. Kız iyi sende bulantı yok haa çok fena eder o dedi. Dün omega-3e de başlamıştım. İlaçtan mı nazardan mı bilmem midem bulanıyor dünden beri. Bugün almadım ilaç yine de bulanıyor
Sana öyle diyene seninde popon mu büyümüş sanki diyesim geldiay bu hamilelik benim ayarlarımı bozdu. Edepli terbiyeli bir kadındım dediğim lafa bak
Kizlar cok soru soruyorum farkindayim :) 2.lu tarama testlerini ne kadara yaptirdiniz ben 3 4 hastaneden fiyat aldim hep 320 ile 375 arasinda diyorlar hep ayni civalarda
Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Bir de mesela neler yiyip iciyorsunuz hazir gida yiyor musunuz ??
Kuzu gobek buyudukce beynimiz kuculuyomus:) oyle diyolla bizim oralarda:) ilerde daha fena olacskmis unutkanlik:)
Bendede oluyor ama cok asiri degil, vitamin eksikligin olmasin
Ben sadece folic 1 iciyorum baskada bidey icmiyorum:) bu aksam gidince verir belkiFolidoce iciyorm ya folik asit+ b12 yine de unutuyorum valla
Günaydın annisler. Hayırlı cumalar herkese. Bugun gunlerdenkirmizigitar . Haberlerini bekliyoruz tatlimm
Bnde bi kez sanki içimde yer değiştiryrdu ama çok güzeldi hep yine olsn istyrm olmuyo bu arada bugün karnmn alt tarafnda bişey farkettm sol tarafın daha şişkindi hep bakıyrdm bulamyrdm bugün hiç aklmda yokken farkettim
Bana da hapşurunca oluyor niyeyse :)canım bende dün istifra ettikten sonar otururken karnımın sol tarafında pıt pıt seğirme hissettim çok güzeldi
Bana da hapşurunca oluyor niyeyse :)
Ben sadece folic 1 iciyorum baskada bidey icmiyorum:) bu aksam gidince verir belki
aynengünaydın kader arkadaşımbende oldum olası kabızlık var ve hamile kalınca daha da beter oldu ben valla zorluyorum mecburen biraz çünkü kasıklarıma sancı yapıyor belli bir sure sonar 4-5 gün yapmadığım oluyor karnım şişiyor çok kötü valla bende ne kayısı işe yaradı ne kuru incir üstüne su içtiğim halde erik yedim dün akşam o fayda etti Sabah rahat çıktım tuvalete iyice bir mevsimi gelsin dadanıcam eriğe dibine vurcam valla
canım bende dün istifra ettikten sonar otururken karnımın sol tarafında pıt pıt seğirme hissettim çok güzeldi
canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. cinsiyet tahminini de yapar doktor bakarsın artık hakkında hayırlısı olsun :)günaydın şekeryarında günlerden ben bende inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin banada mübarek cuma günü hürmetine hamişler
Bakalim bebegin gelisim durumuna gore vericek artik bisiyler herhalde... soyle 14 haftalik felan ciksa ultrasonda ay ne sevinirim:)Bana da son gittigimde sadece bunu kullan yeter demisti. 12. Haftada baska ilac verirler heralde ekstra vitaminler lazim artik sana verir bence bu aksam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?