- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.741
Bakalim bebegin gelisim durumuna gore vericek artik bisiyler herhalde... soyle 14 haftalik felan ciksa ultrasonda ay ne sevinirim:)
canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. cinsiyet tahminini de yapar doktor bakarsın artık hakkında hayırlısı olsun :)
canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. cinsiyet tahminini de yapar doktor bakarsın artık hakkında hayırlısı olsun :)
Cok erken degil mi senin icin o pitpitlar bence gazdir o
Dun aksam bi hareket bende hissettim ama muhtemelen gazdi yine. Bebek hareketlerini tanimadigim icin bilmiyom tabi... ama arkadasim 20 haftalik oldu hala anca bagirsaklarimdaki hareketleri hissediyorumbasjs bisey hissedemiyorum diyor
aynenbikaç kez yedim ama doyamadım ben eriğe aşermiştim hala geçmedi istek bi çıksa kusana kadar yiyeceğim sanırım dün yedim 2 gün çıkamamıştım dün çıktım lavaboya iyi geliyo cidden
Ne kadar ileri olursa haftasi o kadar risk azalmis olacsk ya o yuzden:)Kiz 12 haftalik ciksinda dua et önden gitse nolcak :):)
canım eğer erkekse belli oluyo merak etme, bi çıkıntı var erkeğe benziyo diyorlaray inşallah ama erken daha benim cinsiyet için daha yeni 11 haftaya girmiş olcaz yarın ama yapsa güzel olur valla
Aynı şey benimde aklımı kurcalıyoBenim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim
X-ray den tabiki gecmemelisin otursunlar istedikleri gibi arasinlar ucakla bi yere giden ilk hamile sen degilsin kimse gecmez hamileyken o cihazlardanBenim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim
canım ben x raylerden geçmiyorum. zorluk çıkarırlarsa görevlilerden elle aramalarını isteyin. hamile olduğunuz için sıkıntı çıkaramazlar. benim doktorum mecbur kalmadıkça geçme dedi. ben hiç geçmiyorum.Benim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim
ben artık geçmiyorum x-raylardan hamileyim diyorum bişey demiyolarBenim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim
Bende gecmiyorum cift cizgiyi gordugum gun bile gecmedim kusura bakmasin eliyle yoklayabilir istedigi gibi:)ben artık geçmiyorum x-raylardan hamileyim diyorum bişey demiyolarama uçak hava alanı bilemiycem
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun :)
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun :)
Gunaydinnn kk nun guzel ekim anneleri :) guzel haberler alanlarin gozu aydin bizim gibi daha bekleyenlere sabirlar dilerim :) kizlar siz de kabizlik yasiyor musunuz bir de ben tuvalette ikinmaktan cekiniyorum bisey olur diye sizde durumlar ne ?? Sabah sabah bk muhabbetinden actim konuyu ama napimm muzdaribimm
Bir de mesela neler yiyip iciyorsunuz hazir gida yiyor musunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?