2017 EKİM Anne adayları

Dun aksam bi hareket bende hissettim ama muhtemelen gazdi yine. Bebek hareketlerini tanimadigim icin bilmiyom tabi... ama arkadasim 20 haftalik oldu hala anca bagirsaklarimdaki hareketleri hissediyorumbasjs bisey hissedemiyorum diyor

Dun aksam bi hareket bende hissettim ama muhtemelen gazdi yine. Bebek hareketlerini tanimadigim icin bilmiyom tabi... ama arkadasim 20 haftalik oldu hala anca bagirsaklarimdaki hareketleri hissediyorumbasjs bisey hissedemiyorum diyor

Bana da bebek 4.5 ay canli 4.5 ay cansiz olur demisti eski kadinlardan bi kadin. Yani 4 4.5 aylikken hissedilmeye anca baslaniyomus hareketler

aynen bikaç kez yedim ama doyamadım ben eriğe aşermiştim hala geçmedi istek bi çıksa kusana kadar yiyeceğim sanırım dün yedim 2 gün çıkamamıştım dün çıktım lavaboya iyi geliyo cidden

aynen benimde burnuma koktu işteyken eşim almış hemen akşam soluksuz yedim yeminle ve şimdiye kadar lezzetiyle yediğim tek şey üstüne birde rezene çayı içtim güzel çıkarttı tuvalete aynen bir çıksın dibine vurcam valla

Ayy bn gecen ruyamda gordum boyle allah hayirlara cikarsin karnima bakiom aynada bi sivrilik var sonra onu elliom ayagiymis sona neyse bu karnimin dibine gekmis komple ama minicik daha boyle kafasi burnu falan belli okuo derimden seviom oksuom falan sevdirmeye gelio kendini ayy ilk kez o zaman hissettim onu cok duygusaldi ya :))

Benim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim

Benim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim
X-ray den tabiki gecmemelisin otursunlar istedikleri gibi arasinlar ucakla bi yere giden ilk hamile sen degilsin kimse gecmez hamileyken o cihazlardan

canım ben x raylerden geçmiyorum. zorluk çıkarırlarsa görevlilerden elle aramalarını isteyin. hamile olduğunuz için sıkıntı çıkaramazlar. benim doktorum mecbur kalmadıkça geçme dedi. ben hiç geçmiyorum.

Kuru kayisi ve kuru erik olmazsa olmazim oldu dusun.. bir de demir ilaci daha da arttiriyormus kabizligi, otesi var mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…