2017 EKİM Anne adayları

Merhaba 5 haftalik hamileyim dr muaynesinde kese baya yukarda gelmisti ertesi gun 2 3 damla acik renk kanama ile dr a gittim kese etrafinda bi sorun olmadigini soyledi ve 1 doz proluton depot ıgne verdi ama ulstrasyonda kese biraz daha asagida geldi siziin sonuclariniz nasi oldu yardimci olursaniz cok sevinirim

Bilmiyorum ya sorun cikarirlar kesin hic sanmiyorun sorunsuz gecirceklerini. Diger xraylar mesele degil de hava alaninda bu sekilde olup da gecmeden giden var mi

Yavrum benmki hatta 1 hafta once söyledi şimdi kesin dedi 2li testte yapti :)

Benim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim

uçağı bilmem ama xraylardan geçmiyorum ben... zaten güvenliğin gözünün içine baktımı anlıyor sıkıntı yapma ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yandan geçiyorum :)
hatta Antakya ya giderken ankara otogarında güvenlik zararı yok ki yaa falan dedi eşimde döndü bütün güvenlikler biliyor müsade ediyor bir sen doğrusun dedi sinirle :) Allahtan güvenlik cevap vermedi yandan geçtim bende :)

Bilmiyorum ya sorun cikarirlar kesin hic sanmiyorun sorunsuz gecirceklerini. Diger xraylar mesele degil de hava alaninda bu sekilde olup da gecmeden giden var mi

ben havaalanında geçmiyorum. sık seyehat ediyorum. söyleyince kadın polis detaylı arıyor sadece. zararı netleşmiş değil ama ben yine de geçmiyorum. sıkıntı olmuyor rahat olun pozitif ayrımcılık oluyor her yerde

Bana pazartesi verdi kuzular demir vitamin falan kirmizigitar sanada akşam verir muhtemelen bitiyor 3. ay seninde
İnsallah canim. Karnimi ellioeum sertligi goruyorum ordaki diyorum ki annecim burdasin iyisin degil mi? Aksam bana sebeklik yaparsin degil mi doktor amcada? Hayirli haberlerini alayim insallah

Mecbur gecicem o zaman ya zaten 5 haftalikken de gecmistim hic de umurlarinda olmuyo malesef hamile olusun

çok ilginç ben hamileyim diyorum cihaza bile yaklaştırmıyorlar bir ilgi bir ilgi son kontrolde boş bir odaya alıp arıyorlar onun dışında zorla geçin diyenle karşılaşmadım ki hamile kaldığımdan ber 4 defa uçakla seyehat ettim

Ben de her ay mutlaka bi gidis donus yapiyorum malesef bi rica ediyim bakim belki sikinti olnaz

Hangi sehirde boyle serbestler ben 5 haftalikken hic sormadan gecmesem olmaz mi diye ya zarari olcagni dusunmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…