- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.761
canım eğer erkekse belli oluyo merak etme, bi çıkıntı var erkeğe benziyo diyorlar
Hava alanında mecbur geçiriyorlar çantaları geçirdiğimiz cihaza yaklaşmamız gerekiyormus zararlı olan m cihazmışBilmiyorum ya sorun cikarirlar kesin hic sanmiyorun sorunsuz gecirceklerini. Diger xraylar mesele degil de hava alaninda bu sekilde olup da gecmeden giden var mi
Hava alanında mecbur geçiriyorlar çantaları geçirdiğimiz cihaza yaklaşmamız gerekiyormus zararlı olan m cihazmış
Evet ben geceyim dedim güvenlikçi orda kocaman yazmışız dedi zararı yok neden okumuyorsunuz dedi yazdıkları yerde zararlı olan cihazdı :)Mecbur gecicem o zaman ya zaten 5 haftalikken de gecmistim hic de umurlarinda olmuyo malesef hamile olusun
Evet ben geceyim dedim güvenlikçi orda kocaman yazmışız dedi zararı yok neden okumuyorsunuz dedi yazdıkları yerde zararlı olan cihazdı :)
Yavrum benmki hatta 1 hafta once söyledi şimdi kesin dedi11+6 sın erkek olduğu kesin demiş doktorun , ben dün gittim tam 12 haftalıktı sırtını dönmüş uyuyordu bişeyde demedi doktorum , bazılarıda diyorki ikili testte atıyorum %80 erkek kafam gittikçe karışıyo
Canim benim kontrol gece:)kirmizigitar canım gittin mi doktora merak ettim ?
Bana da son gittigimde sadece bunu kullan yeter demisti. 12. Haftada baska ilac verirler heralde ekstra vitaminler lazim artik sana verir bence bu aksam:)
Benim uygulamada x ısınlari rahminize gider o yuzden x isinlarindan uzak durun yaziyodu. Ben simdi ucaga binmemeli miyim xraylerden gecmemeli miyim
Bilmiyorum ya sorun cikarirlar kesin hic sanmiyorun sorunsuz gecirceklerini. Diger xraylar mesele degil de hava alaninda bu sekilde olup da gecmeden giden var mi
İnsallah canim. Karnimi ellioeum sertligi goruyorum ordaki diyorum ki annecim burdasin iyisin degil mi? Aksam bana sebeklik yaparsin degil mi doktor amcada? Hayirli haberlerini alayim insallahBana pazartesi verdi kuzular demir vitamin falankirmizigitar sanada akşam verir muhtemelen bitiyor 3. ay seninde
Mecbur gecicem o zaman ya zaten 5 haftalikken de gecmistim hic de umurlarinda olmuyo malesef hamile olusun
Canim benim kontrol gece:)
ben havaalanında geçmiyorum. sık seyehat ediyorum. söyleyince kadın polis detaylı arıyor sadece. zararı netleşmiş değil ama ben yine de geçmiyorum. sıkıntı olmuyor rahat olun pozitif ayrımcılık oluyor her yerde
çok ilginç ben hamileyim diyorum cihaza bile yaklaştırmıyorlar bir ilgi bir ilgi son kontrolde boş bir odaya alıp arıyorlar onun dışında zorla geçin diyenle karşılaşmadım ki hamile kaldığımdan ber 4 defa uçakla seyehat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?