2017 EKİM Anne adayları

Mecbur gecicem o zaman ya zaten 5 haftalikken de gecmistim hic de umurlarinda olmuyo malesef hamile olusun
Ben daha önceki gebeliğimde 6haftalıkken Adana İstanbul arası gittim. Rica ettim anlayış gösterdiler, cihazdan geçmedim. Kadın görevli üzerimi aradı. Çok da kurcalamadı üstelik

Canım aşağıda yukarıda diye doktor mu söyledi. Cihazı tuttuğu yer olarak bu kanıya vardıysan boşuna endişelenme bence, çünkü önemli olan açı. Kanama durdu mu peki? Genelde ilişki sonrası açık renk olabiliyor

Ben de her ay mutlaka bi gidis donus yapiyorum malesef bi rica ediyim bakim belki sikinti olnaz

rica falan etmeyin bence. en doğal hakkınız bende hatta bebiş büyüdükten sonra diilde ilk haftalarda sakıncalı diye okumuştum biyerde. 2 haftalıkken 5 haftalıkken 9 haftalıkken her gidişimde geçmedim çok da anlayışlı yaklaştılar.

Hangi sehirde boyle serbestler ben 5 haftalikken hic sormadan gecmesem olmaz mi diye ya zarari olcagni dusunmemistim

ankara dan istanbula izmire ve çorluya seyehat ettim 3 havaalanındada kenara alıp kadın polisle arandım ilk geçişte öylesine aradılar ikinci geçişte boş bir odaya alım detaylı mıncıklandım hatta kadınla baya espiriler geçti aramızda

Hangi sehirde boyle serbestler ben 5 haftalikken hic sormadan gecmesem olmaz mi diye ya zarari olcagni dusunmemistim

ankara dan istanbula izmire ve çorluya seyehat ettim 3 havaalanındada kenara alıp kadın polisle arandım ilk geçişte öylesine aradılar ikinci geçişte boş bir odaya alım detaylı mıncıklandım hatta kadınla baya espiriler geçti aramızda

kirmizigitar idrar kültürü vermiştim. Sonuç olarak sadece epitel hücreleri görüldü, üreme olmadı yazıyor. Bir değer veya referans aralığı yok. Saçma değil mi. Sende vermiştin diye hatırlıyorum

cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
iliski olmamisti kanamada yok 2 3 damladan sonra hic bise gelmedi sukur..sadece kasik agrilari var ama o hamileligon nasindan beri var rahim buyumesinden olan agrilar..dr soylemedi ben ultrasyonu tuttugu yonden oyle geldi
kendimce asagida gibi geldi yonu farkli olunca farkli gozukuyor sanirim. normal muaynede daha sagdan bakmisti dun soldan bakti banada asagida gibi geldi Insallah bir sorun olmaz herkes bebegine saglikli kavusur :)

Son düzenleme:
12.haftaya kadar hep aşağıda kasıkta olur, bu yüzden 20dk da bir idrara çıkardım. Bir sıkıntın yok bence, bebeğin hayırlı sağlıklı olsun :) tadını çıkar

Geriden gitmesi gibi bir durum yok , döllenme ile alakalı . Ama son haftalarda paralel oluyor gelişim merak etmeyin :)
Ben bebeğim beslenememiş dedim, sonrasında cevap da yazamadım . Aslında bebeğim değil ben beslenemedim . Bir de küçük bebeğimi emzirmeye devam ettiğim için oldu . Tamamen benimle alakalı bir durum yani

ana şeker bende yarın gidiyorum 14:00 de randevum bakalım ne dicek doctor

hayırlısı ben 3 haftadır gitmiyorum :) çok uzun geldi. sanırım ikili tarama yapılacak. gösterirse belki cinsiyetide söyler. gerçi kızımda 18 haftada anca öğrenmiştik. erkekleri önce söylüyorlar. söylemezse kız diye umutlanmaya devam. senin benden sonraymış randevun benimki 10.20. hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Canim bahsettigimiz senin durumun degildi bebegi gecmis haftalarda atiyorum 7 haftalik cikmis doktor 12 haftada tekrar cagirmis ama 12 haftalik olmasi gerekirken 8+5 cikmis. Gec dollenme olsa 7 haftalik gorunmez ultrasonda yaniliyor muyum?

Heheheheheh cok seksi bir hasta doktor iliskimiz var:)

Univ hastanesi benim hastanem. doktorum hastanede doc icin okuyan bir ogrenci:) dolayisiyla sadece haftada belli aksamlar nobetci doktor. O yuzden bizde gece gidiyoruz 10 gibi felan
Gerçekten çok sexy bir bulusma ssati :)

bende 3 haftadır gitmiyorum banada zaman geçmek bilmedi canım ya hayırlı haberlerle gelelim inşallah yalnız yalnız biz doktordan sonar görümceme gitcez o yüzden giremeyebilirim artık pazartesi yazarım size haberleri

bende 3 haftadır gitmiyorum banada zaman geçmek bilmedi canım ya hayırlı haberlerle gelelim inşallah yalnız yalnız biz doktordan sonar görümceme gitcez o yüzden giremeyebilirim artık pazartesi yazarım size haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…