- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.781
Ben daha önceki gebeliğimde 6haftalıkken Adana İstanbul arası gittim. Rica ettim anlayış gösterdiler, cihazdan geçmedim. Kadın görevli üzerimi aradı. Çok da kurcalamadı üstelikMecbur gecicem o zaman ya zaten 5 haftalikken de gecmistim hic de umurlarinda olmuyo malesef hamile olusun
Ben daha önceki gebeliğimde 6haftalıkken Adana İstanbul arası gittim. Rica ettim anlayış gösterdiler, cihazdan geçmedim. Kadın görevli üzerimi aradı. Çok da kurcalamadı üstelik
Heheheheheh cok seksi bir hasta doktor iliskimiz var:)Gece mi
Canım aşağıda yukarıda diye doktor mu söyledi. Cihazı tuttuğu yer olarak bu kanıya vardıysan boşuna endişelenme bence, çünkü önemli olan açı. Kanama durdu mu peki? Genelde ilişki sonrası açık renk olabiliyorMerhaba 5 haftalik hamileyim dr muaynesinde kese baya yukarda gelmisti ertesi gun 2 3 damla acik renk kanama ile dr a gittim kese etrafinda bi sorun olmadigini soyledi ve 1 doz proluton depot ıgne verdi ama ulstrasyonda kese biraz daha asagida geldi siziin sonuclariniz nasi oldu yardimci olursaniz cok sevinirim
Ben de her ay mutlaka bi gidis donus yapiyorum malesef bi rica ediyim bakim belki sikinti olnaz
Hangi sehirde boyle serbestler ben 5 haftalikken hic sormadan gecmesem olmaz mi diye ya zarari olcagni dusunmemistim
Hangi sehirde boyle serbestler ben 5 haftalikken hic sormadan gecmesem olmaz mi diye ya zarari olcagni dusunmemistim
Bende 75000 ureme olmustu:) sende ureme olmamis temiz demekkikirmizigitar idrar kültürü vermiştim. Sonuç olarak sadece epitel hücreleri görüldü, üreme olmadı yazıyor. Bir değer veya referans aralığı yok. Saçma değil mi. Sende vermiştin diye hatırlıyorum
Canım aşağıda yukarıda diye doktor mu söyledi. Cihazı tuttuğu yer olarak bu kanıya vardıysan boşuna endişelenme bence, çünkü önemli olan açı. Kanama durdu mu peki? Genelde ilişki sonrası açık renk olabiliyor
Çok sağ ol canım. Haftaya göstericem doktora bakalımBende 75000 ureme olmustu:) sende ureme olmamis temiz demekki
selam kızlar. kontroller başlamış bende yarın gidicem bana şans dileyin
12.haftaya kadar hep aşağıda kasıkta olur, bu yüzden 20dk da bir idrara çıkardım. Bir sıkıntın yok bence, bebeğin hayırlı sağlıklı olsun :) tadını çıkarcevabiniz icin cok tesekkur ederim.
iliski olmadi kanamada yok 2 3 damladan sonra hic bise gelmedi sukur dr soylemedi ben ultrasyonu tuttugu yonden oyle geldi
kendimce asagida gibi geldi yonu farkli olunca farkli gozukuyor sanirim. normal muaynede daha sagdan bakmisti dun soldan bakti banada asagida gibi geldi Insallah bir sorun olmaz herkes bebegine saglikli kavusur :)
Geriden gitmesi gibi bir durum yok , döllenme ile alakalı . Ama son haftalarda paralel oluyor gelişim merak etmeyin :)Bence normal degildir bu durum:) bir arkadas topicte bebegim beslenememis hastanede yatiyorum yazmis ne demek istemi bilmiyorum ama acaba beslenemedigi icin yavas olabilir mi gelisimi? Gerci they e doktor et ye demis o hic yemiyor beslenmeyle ilgili segil demekki... bilemedim vallaha
ana şeker bende yarın gidiyorum 14:00 de randevum bakalım ne dicek doctor
Canim bahsettigimiz senin durumun degildi bebegi gecmis haftalarda atiyorum 7 haftalik cikmis doktor 12 haftada tekrar cagirmis ama 12 haftalik olmasi gerekirken 8+5 cikmis. Gec dollenme olsa 7 haftalik gorunmez ultrasonda yaniliyor muyum?Geriden gitmesi gibi bir durum yok , döllenme ile alakalı . Ama son haftalarda paralel oluyor gelişim merak etmeyin :)
Ben bebeğim beslenememiş dedim, sonrasında cevap da yazamadım . Aslında bebeğim değil ben beslenemedim . Bir de küçük bebeğimi emzirmeye devam ettiğim için oldu . Tamamen benimle alakalı bir durum yani
Gerçekten çok sexy bir bulusma ssati :)Heheheheheh cok seksi bir hasta doktor iliskimiz var:)
Univ hastanesi benim hastanem. doktorum hastanede doc icin okuyan bir ogrenci:) dolayisiyla sadece haftada belli aksamlar nobetci doktor. O yuzden bizde gece gidiyoruz 10 gibi felan
hayırlısı ben 3 haftadır gitmiyorum :) çok uzun geldi. sanırım ikili tarama yapılacak. gösterirse belki cinsiyetide söyler. gerçi kızımda 18 haftada anca öğrenmiştik. erkekleri önce söylüyorlar. söylemezse kız diye umutlanmaya devam. senin benden sonraymış randevun benimki 10.20. hayırlı haberlerle gelelim inşallah
hayırlısı ben 3 haftadır gitmiyorum :) çok uzun geldi. sanırım ikili tarama yapılacak. gösterirse belki cinsiyetide söyler. gerçi kızımda 18 haftada anca öğrenmiştik. erkekleri önce söylüyorlar. söylemezse kız diye umutlanmaya devam. senin benden sonraymış randevun benimki 10.20. hayırlı haberlerle gelelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?