- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.801
Hayirla dön inşaAllah. Sen de tedirginmisin? Ben de 3 haftadir gitmedim.bende 3 haftadır gitmiyorum banada zaman geçmek bilmedi canım yahayırlı haberlerle gelelim inşallah yalnız yalnız biz doktordan sonar görümceme gitcez o yüzden giremeyebilirim artık pazartesi yazarım size haberleri
Sen daha gitmedin mi?Canim bahsettigimiz senin durumun degildi bebegi gecmis haftalarda atiyorum 7 haftalik cikmis doktor 12 haftada tekrar cagirmis ama 12 haftalik olmasi gerekirken 8+5 cikmis. Gec dollenme olsa 7 haftalik gorunmez ultrasonda yaniliyor muyum?
Gece gidicem gece:)Sen daha gitmedin mi?
Hangi havaalanı ?çok ilginç ben hamileyim diyorum cihaza bile yaklaştırmıyorlar bir ilgi bir ilgi son kontrolde boş bir odaya alıp arıyorlar onun dışında zorla geçin diyenle karşılaşmadım ki hamile kaldığımdan ber 4 defa uçakla seyehat ettim
Ben muayene 55 ikili test için 25 tl verdim canım rekor bendeBen 2 li test için gittiğimde doktor muayene parası 80 tl ikili test parası da 45 tl verdim valla. 45 tl bana da çok az geldi ama anlamadım vallahi
Hayirla dön inşaAllah. Sen de tedirginmisin? Ben de 3 haftadir gitmedim.
Senin özel sağlık sigortan falan mı var ? ya da hastane yeni mi açıldı?ultrason cihazı renkli mi siyah beyaz mı? Hadi bakalımBen muayene 55 ikili test için 25 tl verdim canım rekor bende
kızlar herkes sola yatarak mı uyuyor bu uyku pozisyonuna takmış durumdayım ben sürekli sola yatamıyorumki gece bazen sağa bazen sola bazen sırt üstü rahat ediyorum.bazen solda uyuyup gece uyandığımda sırt üstü oluyorum bebeğe çok zarar verirmiyim. oksijensiz kalırmıdoğurana kadar paranoyak olacağım gerçekten
Evet anladım . Ama bebek bizim hesapladığımız haftalara uyum sağlamıyor işte . Bazı aylar yavaş gelişiyor bazı aylar çok hızlı . Her hamileliğe göre değişiyor tıp standartlarına uymuyor :) bu konuda doktor da bişey söylemediyse sorun Yok benceCanim bahsettigimiz senin durumun degildi bebegi gecmis haftalarda atiyorum 7 haftalik cikmis doktor 12 haftada tekrar cagirmis ama 12 haftalik olmasi gerekirken 8+5 cikmis. Gec dollenme olsa 7 haftalik gorunmez ultrasonda yaniliyor muyum?
Bende sola yatmaya calisiyorum ama donuyorum ister istemez ilk uc ay onemli degil diyordu ama fark etmez sola yatmaya gayret etmek lazim ama bazen cok tutuluyorum bilincli sagima da yatiyorum insallah zarar vermiyorumdur minnosakızlar herkes sola yatarak mı uyuyor bu uyku pozisyonuna takmış durumdayım ben sürekli sola yatamıyorumki gece bazen sağa bazen sola bazen sırt üstü rahat ediyorum.bazen solda uyuyup gece uyandığımda sırt üstü oluyorum bebeğe çok zarar verirmiyim. oksijensiz kalırmıdoğurana kadar paranoyak olacağım gerçekten
inşallah zarar vermiyoruzdur ya hep bi korkuyla yaşamak ne zormuş uyku arasında bile onu düşünüyorumBende sola yatmaya calisiyorum ama donuyorum ister istemez ilk uc ay onemli degil diyordu ama fark etmez sola yatmaya gayret etmek lazim ama bazen cok tutuluyorum bilincli sagima da yatiyorum insallah zarar vermiyorumdur minnosa
bende 3 haftadır gitmiyorum banada zaman geçmek bilmedi canım yahayırlı haberlerle gelelim inşallah yalnız yalnız biz doktordan sonar görümceme gitcez o yüzden giremeyebilirim artık pazartesi yazarım size haberleri
güzel haberlerini bekliyoruz
Kız minicik m daha nasıl benzettin: )) benimki de sırıtmış gibi resimde bakıp bakıp gülüyorum :))Kızlar bugün ultrasona girdim resmen yüzü var artık burnu vs aynı ben :)))) boyu da 27.9 mm olmuş :))
Evet ya benimki bu ay önden gidiyor:)))Evet anladım . Ama bebek bizim hesapladığımız haftalara uyum sağlamıyor işte . Bazı aylar yavaş gelişiyor bazı aylar çok hızlı . Her hamileliğe göre değişiyor tıp standartlarına uymuyor :) bu konuda doktor da bişey söylemediyse sorun Yok bence
Bende sola yatmaya calisiyorum ama donuyorum ister istemez ilk uc ay onemli degil diyordu ama fark etmez sola yatmaya gayret etmek lazim ama bazen cok tutuluyorum bilincli sagima da yatiyorum insallah zarar vermiyorumdur minnosa
20.haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyo doktorlar. Ben yüz üstü yatmaya korkuyordum sadece -ki çok severim. Yastığa sarılarak yatmaktan bir saat sağa yattıysam 1saat sola yatıyorum. Tek taraflı kan dolaşımı olmuyor uyuşuyor heryeriminşallah zarar vermiyoruzdur ya hep bi korkuyla yaşamak ne zormuş uyku arasında bile onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?