2017 EKİM Anne adayları

Hayirla dön inşaAllah. Sen de tedirginmisin? Ben de 3 haftadir gitmedim.

kızlar herkes sola yatarak mı uyuyor bu uyku pozisyonuna takmış durumdayım ben sürekli sola yatamıyorumki gece bazen sağa bazen sola bazen sırt üstü rahat ediyorum.bazen solda uyuyup gece uyandığımda sırt üstü oluyorum bebeğe çok zarar verirmiyim. oksijensiz kalırmı doğurana kadar paranoyak olacağım gerçekten

Hayirla dön inşaAllah. Sen de tedirginmisin? Ben de 3 haftadir gitmedim.

valla canım tedirginlik değil de özlem benimkisi ben hiç aklıma kötü şeyler getirmiyorum dşünmüyorum kötü şeyleri olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten mide bulantılarıyla boğuştuğum için birde kendime stress yapsam iyice kötü olurum o zaman bebekte kötü olur o yüzden sakinim sadece tek tedirginliğim doctorumu değiştirdim ve ilk defa yarın gideceğim doktora gidicem doctor nasıl biridir diye tedirginim

canım valla ben ilk sola yatıyorum çünkü mide bulantıları gerçekten geçiyor sola yatınca sonar sağıma dönüyorum düz maalesef yatamıyorum yediklerim ağzıma geliyor çünkü bütün gece bir sağ bir sol done done uyumaya çalışıyorum işte

Canim bahsettigimiz senin durumun degildi bebegi gecmis haftalarda atiyorum 7 haftalik cikmis doktor 12 haftada tekrar cagirmis ama 12 haftalik olmasi gerekirken 8+5 cikmis. Gec dollenme olsa 7 haftalik gorunmez ultrasonda yaniliyor muyum?
Evet anladım . Ama bebek bizim hesapladığımız haftalara uyum sağlamıyor işte . Bazı aylar yavaş gelişiyor bazı aylar çok hızlı . Her hamileliğe göre değişiyor tıp standartlarına uymuyor :) bu konuda doktor da bişey söylemediyse sorun Yok bence

Bende sola yatmaya calisiyorum ama donuyorum ister istemez ilk uc ay onemli degil diyordu ama fark etmez sola yatmaya gayret etmek lazim ama bazen cok tutuluyorum bilincli sagima da yatiyorum insallah zarar vermiyorumdur minnosa

Bende sola yatmaya calisiyorum ama donuyorum ister istemez ilk uc ay onemli degil diyordu ama fark etmez sola yatmaya gayret etmek lazim ama bazen cok tutuluyorum bilincli sagima da yatiyorum insallah zarar vermiyorumdur minnosa
inşallah zarar vermiyoruzdur ya hep bi korkuyla yaşamak ne zormuş uyku arasında bile onu düşünüyorum

Evet ya benimki bu ay önden gidiyor:)))

inşallah zarar vermiyoruzdur ya hep bi korkuyla yaşamak ne zormuş uyku arasında bile onu düşünüyorum
20.haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyo doktorlar. Ben yüz üstü yatmaya korkuyordum sadece -ki çok severim. Yastığa sarılarak yatmaktan bir saat sağa yattıysam 1saat sola yatıyorum. Tek taraflı kan dolaşımı olmuyor uyuşuyor heryerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…