2017 EKİM Anne adayları

Hamile yastığı diye bir yastık var gördünüz mü hiç

Evet diyolar da ben o yuzustu yatmayi bile normal sayan doktora ne demem ki.... benim igne yapacaklardi kanamam olsugunda hamile oldugum icin igneyi bile beegi sikistirmayalim dediler ayaktan yaptilar

Senin özel sağlık sigortan falan mı var ? ya da hastane yeni mi açıldı?ultrason cihazı renkli mi siyah beyaz mı? Hadi bakalım
Renkli canım hastanemde yeni değil hatay antakyadayım canım burda en yüksek fiyat bu burdakiler sizin verdiğinz parayı vermez ki hastane hastasız kalır bunu bile pahalı bulup gitmeyen çok insan var

Doktora git canım. Erken tedavi başlarsa sana uygun ilac verir doktor. Ben de grip olmuştum 2 hafta önce. Tedavi başlattı dr. Şimdi iyiyim. Geçmiş olsun sana da.

Bende yeni yeni atlatıyorum gribi. Burnumda iç deviasyon var diye zaten yarım yamalak nefes alıyordum hepten tıkandı griple. Baş ağrısı halsizlik mahfoldum ilk günler.Geçen cuma olmuştum 1 hafta oldu nerdeyse hala tam düzelmiş değilim. 2 gün 38 derecede gezdim neyseki düşürebildim ateşi. Bu süreçte en risklisi yüksek ateş.özellikle 38 üstüne çıkması bebek için oldukça sakıncalı. Bol bol c vitamini tüket istrahat et. İlaç alma ilk 3 ay önerilmiyor.Ben bol bol limon yedim tuzlayıp. Bak canım çekti yine

Ödemden dolayı burun tıkanıyormuş. Son göründüğümde sordum doktora.Bir de deviasyon varsa benimki gibi işkence tıkanıklık olayı. Ağızdan nefes aldıkça hastalığa daha fazla davet çıkarıyoruz çünkü. Ne yapalım katlancaz

Yalnız değilmişim demek ki. Odem neden oluyormus peki?

Mrb kızlar. Bugün kont gittim.ense kalınlığı normal çıktı. İkili test için kan verdim.haftaya sonucu çıkacak inş temizdir.cinsiyet göremedik.2 hafta sonra bakalım ne olacak.benim için ne hissettiniz :)

Yalnız değilmişim demek ki. Odem neden oluyormus peki?

Vücut su tutuyor ondan.normalde ilerleyen süreçte oluyor bu aslında ama doktor erkende başlayabiliyor bazı hastalarda dedi. Hamilelik geçiren bir arkadaşımında 4.ayda yüzü bayağı şişmişti mesela. Morali bozulmasın diye birşey söylemedik ona. Hani yüzüne baktığımda başkası gibi geliyordu o derece şişmişti düşün. Ama gebelik sonrası kayboluyor hepsi. Benim önceki gebelikte sol ayağım çok şişti ayakkabı giyemiyordum.sinir olmuştum biri normal biri şişti. bazısı da yaşamıyor bir sorun. Burun tıkanıklığı bende hep var malesef. Hamilelik zor gerçekten. Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…