- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.821
Hamile yastığı diye bir yastık var gördünüz mü hiç20.haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyo doktorlar. Ben yüz üstü yatmaya korkuyordum sadece -ki çok severim. Yastığa sarılarak yatmaktan bir saat sağa yattıysam 1saat sola yatıyorum. Tek taraflı kan dolaşımı olmuyor uyuşuyor heryerim
İnsallah canim. Karnimi ellioeum sertligi goruyorum ordaki diyorum ki annecim burdasin iyisin degil mi? Aksam bana sebeklik yaparsin degil mi doktor amcada? Hayirli haberlerini alayim insallah
Evet diyolar da ben o yuzustu yatmayi bile normal sayan doktora ne demem ki.... benim igne yapacaklardi kanamam olsugunda hamile oldugum icin igneyi bile beegi sikistirmayalim dediler ayaktan yaptilar20.haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyo doktorlar. Ben yüz üstü yatmaya korkuyordum sadece -ki çok severim. Yastığa sarılarak yatmaktan bir saat sağa yattıysam 1saat sola yatıyorum. Tek taraflı kan dolaşımı olmuyor uyuşuyor heryerim
Renkli canım hastanemde yeni değil hatay antakyadayım canım burda en yüksek fiyat bu burdakiler sizin verdiğinz parayı vermez ki hastane hastasız kalırSenin özel sağlık sigortan falan mı var ? ya da hastane yeni mi açıldı?ultrason cihazı renkli mi siyah beyaz mı? Hadi bakalım
Ah memorialRenkli canım hastanemde yeni değil hatay antakyadayım canım burda en yüksek fiyat bu burdakiler sizin verdiğinz parayı vermez ki hastane hastasız kalırbunu bile pahalı bulup gitmeyen çok insan var
Birşey görünmüyor...Kızlar buda benim ultrasn görüntüm nubcular bakarmısınz doktorum tahminde bulunmadı
Doktora git canım. Erken tedavi başlarsa sana uygun ilac verir doktor. Ben de grip olmuştum 2 hafta önce. Tedavi başlattı dr. Şimdi iyiyim. Geçmiş olsun sana da.
Valla erkeğe benziyor dedi bende gördüm erkek galiba
Hayırlısı olsun canım sağolasın. Ya hamilelerin son aylarında burnu şiştiğinden büyüyor ya o durum işte. Zayıflamadım aksine kilo aldımBurnum tıkalı benim çok uzun zamandır sizde var mı bilmiyorum ama o yüzden şişmiştir belki. Bende de kompleks oldu insanlar söyleye söyleye.
canım bende dün istifra ettikten sonar otururken karnımın sol tarafında pıt pıt seğirme hissettim çok güzeldi
Yalnız değilmişim demek ki. Odem neden oluyormus peki?Ödemden dolayı burun tıkanıyormuş. Son göründüğümde sordum doktora.Bir de deviasyon varsa benimki gibi işkence tıkanıklık olayı. Ağızdan nefes aldıkça hastalığa daha fazla davet çıkarıyoruz çünkü. Ne yapalım katlancaz
Ben daha önceki gebeliğimde 6haftalıkken Adana İstanbul arası gittim. Rica ettim anlayış gösterdiler, cihazdan geçmedim. Kadın görevli üzerimi aradı. Çok da kurcalamadı üstelik
Yalnız değilmişim demek ki. Odem neden oluyormus peki?
Ödemin baslica sebebi tuz ,mümkün olduğunca tuzsuz yememiz gerekiyoYalnız değilmişim demek ki. Odem neden oluyormus peki?
Cinsiyeti belli oldu mu pekiEvet ya benimki bu ay önden gidiyor:)))
Yok canım. Adanalıyım ama evlenince 3yıldır İstanbullu oldum.Canım sen adanada mı yaşıyorsun? Adanadaysan doktorun kim?
Ben zaten cok tuzlu yemek yiyemem. Benim de simdiden yuzum sisti.Ödemin baslica sebebi tuz ,mümkün olduğunca tuzsuz yememiz gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?