2017 EKİM Anne adayları

kirmizigitar naptin tatlim gittin mi? Aklim sende valla ses ver bebisim.
Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)

Maşallah canım benim :)) cok sevindim. Kucagimiza alacagimiz gunleri de gorcez insallah. doktor cinsiyet tahmini yapmadı mi

Gozun aydin canim cok sevindim :)

Ahhh teyzesi yer onuuu yer yer Benimkide ilkten öyleydi sonra sakin durunca netleşti cinsiyeti :) 2li testte temiz cikar inşallah

Oooyyy maşallah sıpaya :))) hafi gözün aydın rahatlayabilirsin artik annesi :))) çok sevindim canim benim yaa :))

Hepimiz derin bir oh cekelim o zaman. Gözün aydiiin

Amin Canım hepimizi..Hatirlamaz olurmuyum hic unutmadim, arada aklima geliyorsun merak ediyordum seni. Seni burada gördugume cok sevindim. Eski bir dostla karsilasmis gibi duygulandim. Çok sıkınti cektim arkadasim 3/düşük oldu. Bu bebegime sıkıca baglandim, dilerim oda bana baglanir. Pazartesi kontrolum ve icime sigamiyorum, bir tuhaf oluyorum. Senin bebegin nasil? Sen nasilsin? Yine hamilesin demek, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin,uzun ömürler versin evlatlarina.

Canım benim Allah razı olsun sağol bitanem.. Ben pek aktif olamıyorum ama konuya ilk mesajını görünce inanılmaz mutlu oldum. Oh dedim dostluğumuza kaldığımız yerden devam ederiz hem de göbüşlü göbüşlü :) İçini rahat tut canım,olumsuz düşünceleri at kafandan,bu kez farklı olacak de kendine.. Allahın izniyle hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Yürekten diliyorum bunu. Rabbim yanınızda olsun.
Bana gelince kızım büyüdü haziran da 3 yaşına girecek. Bi kardeş düşünüyorduk ama şimdi değildi sürpriz oldu başimla beraber dedim :) Yine zor geciyo hamileligim sürekli bulantı hali,yediğim de durmuyor midemde. Bana kalırsa hamileliğin en zor zamanları bunlar ama çok şükür yine de. Öyle işte canım. Ayy çok sevindim ya seni gördüğüme :)

Maşallah canım benim :)) cok sevindim. Kucagimiza alacagimiz gunleri de gorcez insallah. doktor cinsiyet tahmini yapmadı mi

Gozun aydin canim cok sevindim :)

Ahhh teyzesi yer onuuu yer yer Benimkide ilkten öyleydi sonra sakin durunca netleşti cinsiyeti :) 2li testte temiz cikar inşallah

Oooyyy maşallah sıpaya :))) hafi gözün aydın rahatlayabilirsin artik annesi :))) çok sevindim canim benim yaa :))

Hepimiz derin bir oh cekelim o zaman. Gözün aydiiin

:) herkese cok tesekkur ederim kizlar. Kutlama yapmaya gittik kari koca :) anca giriyoruz eve:) bakamadim o yuzden size uyurmuyum hic:)

Doktorum beni nasil da iyi tanimis, ultrason aletini dayadi hemen kalp sesini acti dedi ki sen bu sesi duymadan rahatlamicaksin once sunu dinleteyim sana:) sonra 10 dk kadar kurcaladi:) sipa baya insan formuna girmis allahim ne sebeklikler yapiyor o elleri ayaklari kipir kipir bi yuzunu donuyo bi sirtini donuyor... cinsiyetini tahmin etti yuksek ihtimalle ama emin olmadan soylemeyelim dedi.

İkili test icin perinatologa yonlendirdi, carsamba gunu gidicez aldik randevumuzu. Ayrintili ultrasonu da ayni kisi yapacakmis biliyorum zaten cok meshur bir hatun o hastanede:)

Testler ins temiz cikar tabi, ama benim icin 12. Haftayi atlatmis olmak bile buyuk nimet... hic bir hamileligim bu kadar buyumeyecek sanki hepsi 9-10 da kalacak gibi geliyordu... cok sukur rabbim nasip ediyor bu defa sanirim:)

Herkes rahat bir oh ceksin simdi:) artik kaygilanmak yok soz:)

Bu arada ek vitamin vermedi, folic e devam et dedi:) bakalim carsamba gunu sorucam doktora yine ilave ne kullanmaliyim diye...

İyi ki varsiniz kizlar, cansiniz vallaha... muck

Çok ama çok sevindim :) soyleyeydi ne olurdu sanki hih
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallah kirmizigitar

Hadi bakalım çok sükür. Sen de rahatladın, biz de rahatladık. :)

Olctu sonra cikti almayi unuttu tekrar olcmeye calistik sabit durmadi velet:) ama tam 12 haftalik dedi. Uc boyutlu halini de gorduk ama, hep yuzunu kapatti:) rahatsiz ettiyse makina:)

Eki Görüntüle 1975676
Ay maşallah kocaman olmuş. Yan duruyor. Ben de 8 nisanda gideceğim. 11+5 olcaz. Benimki.de böyle büyük görünür mü ki? Geçen hafta gittiğimde kolları bacakları zor seçtim inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…