- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.841
Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)kirmizigitar naptin tatlim gittin mi? Aklim sende valla ses ver bebisim.
Maşallah canım benim :)) cok sevindim. Kucagimiza alacagimiz gunleri de gorcez insallah. doktor cinsiyet tahmini yapmadı miDun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Gozun aydin canim cok sevindim :)Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Ahhh teyzesi yer onuuu yer yerDun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Amin Canım hepimizi..Hatirlamaz olurmuyum hic unutmadim, arada aklima geliyorsun merak ediyordum seni. Seni burada gördugume cok sevindim. Eski bir dostla karsilasmis gibi duygulandim. Çok sıkınti cektim arkadasim 3/düşük oldu. Bu bebegime sıkıca baglandim, dilerim oda bana baglanir. Pazartesi kontrolum ve icime sigamiyorum, bir tuhaf oluyorum. Senin bebegin nasil? Sen nasilsin? Yine hamilesin demek, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin,uzun ömürler versin evlatlarina.İyi geceler arkadaşlar :)
kirmizigitar gözün aydın merak etmiştim seni maşallah yavruna..
Cardialgia beni hatırladın mı? Gorusmeyeli çok oldu hamileligine çok sevindim.Allahım nazarlardan korusun.
Canım benim Allah razı olsun sağol bitanem.. Ben pek aktif olamıyorum ama konuya ilk mesajını görünce inanılmaz mutlu oldum. Oh dedim dostluğumuza kaldığımız yerden devam ederiz hem de göbüşlü göbüşlü :) İçini rahat tut canım,olumsuz düşünceleri at kafandan,bu kez farklı olacak de kendine.. Allahın izniyle hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. Yürekten diliyorum bunu. Rabbim yanınızda olsun.Amin Canım hepimizi..Hatirlamaz olurmuyum hic unutmadim, arada aklima geliyorsun merak ediyordum seni. Seni burada gördugume cok sevindim. Eski bir dostla karsilasmis gibi duygulandim. Çok sıkınti cektim arkadasim 3/düşük oldu. Bu bebegime sıkıca baglandim, dilerim oda bana baglanir. Pazartesi kontrolum ve icime sigamiyorum, bir tuhaf oluyorum. Senin bebegin nasil? Sen nasilsin? Yine hamilesin demek, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin,uzun ömürler versin evlatlarina.
Maşallah canım benim :)) cok sevindim. Kucagimiza alacagimiz gunleri de gorcez insallah. doktor cinsiyet tahmini yapmadı mi
Gozun aydin canim cok sevindim :)
Ahhh teyzesi yer onuuu yer yerBenimkide ilkten öyleydi sonra sakin durunca netleşti cinsiyeti :) 2li testte temiz cikar inşallah
Oooyyy maşallah sıpaya :))) hafi gözün aydın rahatlayabilirsin artik annesi :))) çok sevindim canim benim yaa :))
Hepimiz derin bir oh cekelim o zaman. Gözün aydiiin
İyi geceler arkadaşlar :)
kirmizigitar gözün aydın merak etmiştim seni maşallah yavruna..
Cardialgia beni hatırladın mı? Gorusmeyeli çok oldu hamileligine çok sevindim.Allahım nazarlardan korusun.
kirmizigitar uyudun mu?
Çok ama çok sevindim :) soyleyeydi ne olurdu sanki hih
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin insallahkirmizigitar
Benimkine de oglan dediBence kiz:) dikkat et ogrenenler hep erkek:) doktorlar erkegi hemen anliyor da kizda emin olamiyorlar. O yuzden beklemek istiyorlar...
Kiz erkek gibi geldi bana ama ne biliyim :) kiz boyu kaç?Bu arada, bi tane foto yakalamis doktor amcamiz bakin bakalim nubumuz gorunuyor mu:)
Eki Görüntüle 1975675
Hadi bakalım çok sükür. Sen de rahatladın, biz de rahatladık. :)Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Ay maşallah kocaman olmuş. Yan duruyor. Ben de 8 nisanda gideceğim. 11+5 olcaz. Benimki.de böyle büyük görünür mü ki? Geçen hafta gittiğimde kolları bacakları zor seçtim inan.Olctu sonra cikti almayi unuttu tekrar olcmeye calistik sabit durmadi velet:) ama tam 12 haftalik dedi. Uc boyutlu halini de gorduk ama, hep yuzunu kapatti:) rahatsiz ettiyse makina:)
Eki Görüntüle 1975676
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?