2017 EKİM Anne adayları

Ay maşallah kocaman olmuş. Yan duruyor. Ben de 8 nisanda gideceğim. 11+5 olcaz. Benimki.de böyle büyük görünür mü ki? Geçen hafta gittiğimde kolları bacakları zor seçtim inan.
Secilir vala, esim yuzunu bile gordum diyo:) ben cok bakamadim ki kalp sesini duydum iki hareketine baktim sonrasini hatirlamiyorum halbuki doktor amcasina bi suru poz verdi sebeklik yapti

kirmizigitar canım günaydın hadi göZün aydın :)) Dün aklım sende uyuyakalmışım kaç gecedir bacak ağrısından uyuyamıyorum sabah kadar sağ sol yok geçmiyor bi türlü ne yapıcam bilmiyorum şimdi gördüm haberlerini çok sevindim Allah inşallah kucaklarımıza almayı nasp eder. Bende pazartesi mutlu mutlu yazarım inş. Öpüyorum

O bende de cok oluyor tatlim bacaga vuran agri magnezyum eksikliginden oluyormus ama 28 haftadan once magnezyum kullanimini istemiyomuss doktorlar o yuzden gunde 3 kivi yemeye dikkat edin diyorlar bende kilo kilo kivi yiyorum epey rahatladim:) cidden tavsiye ederim kabizlik sorunun yoksa muz da yiyebilirsin ama sanirim kivi en saglikli cozumu.

Bu arada tesekkur ederim cok sukur atlattim 12 haftayi totem yapmistim:) burda o kadar iyi arkadas oldunuz ki bana hepiniz allah razi olsun sizin sayenizde daha kolay daha guzel hersey... esim hep kadinlar kulubundeyim diye bozuluyodu telefon yasagi ooycam sana diyodu:) dun aksam doktordan sonra yazilan yorumlari okudum ona, neden burda bu kadar vakit gecirdigini anladim simdi sana daha tek kelime etmem hepsinden allah razi olsun dedi:)

ohhhh hadi geçmiş olsun atlattın bak hayırlısı ile :) benimki hiç kıpırdamıyor ya uykucu şirimin benim :)

ohhhh hadi geçmiş olsun atlattın bak hayırlısı ile :) benimki hiç kıpırdamıyor ya uykucu şirimin benim :)
Hic atlatamicam saniyodum... binlerce sukur olsun atlattim:) uyuya uyuya buyuyecekler annesi ben hile yapip mesir macunu dayamasaydim kontrolden once biraz zor gorurdum o hareketleri bence:)

kızlar günaydın

ben dün öyle bir şey yaptımki korumuyorum kendimi şöyle temizlik böyle temizlik derken

akşam önce koltukla camın arasına bel üstü düştüm uzandım dinledim kendimi belim ağrıdı sadece panik yapmadım...

sonra nevresim değiştirirken yün yorganı nevresime yerleşşsin diye bir güzel çırptım kasığıma bir ağrı girdiki sormayın.

Eşim zaten daha görsdüğü gibi zıpladı napıyorsun diye ama iş işten geçti tabi. bütün gece kasık ağrım oldu ama kanama falan yok çok şükür.

bir de ishalim ve gazım var onun için öneri alabilir miyim ?

Hic atlatamicam saniyodum... binlerce sukur olsun atlattim:) uyuya uyuya buyuyecekler annesi ben hile yapip mesir macunu dayamasaydim kontrolden once biraz zor gorurdum o hareketleri bence:)

bana şuan kurdeşenden dolayı fındık fıstık çikolata yasak yiyemedim o yüzden :) Ama 1 ay sonraki randevude akşamdan başlayacağım uyumasın bir günde :)

sana çok sevindim akşam hep aklımdaydın kendi derdimden giripde yazamadım canım

Allah razi olsun hepinizden gercekten... kurdesen beni de cok korkutur hamilelikte hatta gecrn hafta kuzenim bende kaldi kizcagiz o gece bir kurdesen oldu gece korunde hastaneye gittik serum yedik. Bende hsmilelikte yasasan ne olur acaba serum da yiyemezdin diye girip arastirmistim ve allah kimseye hamileyken vermesin demistim nasil sikintili oldugunu tahmin ediyorum.

Kronik mi yoksa stresten mi oldun

Ben de geldim kızlar :) Allah izin verirse Ekim annesi olacağım :) nasıl gidiyor bakalım herkes memnun mu halinden

Stresten canım tek tedavi damar yoluyla diyorlar e bizdede malum o yasak kaldıki hap bile vermiyor doktorlar.

bi hastaneye gittim sadece sodyum verdi serum bununla pansuman yap dedi aman Allahım daha kötü oldum. Sonra özele gittim iyikide gitmişim allah razı olsun o doktordan merhem verdi biri serinletiyor biri kaşıntıyı alıyor ilk doktoru dinlesem bitmiştim ben :) Şükür azaldı ama 1,5 haftadır bende bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…