- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.861
Secilir vala, esim yuzunu bile gordum diyo:) ben cok bakamadim ki kalp sesini duydum iki hareketine baktim sonrasini hatirlamiyorum halbuki doktor amcasina bi suru poz verdi sebeklik yaptiAy maşallah kocaman olmuş. Yan duruyor. Ben de 8 nisanda gideceğim. 11+5 olcaz. Benimki.de böyle büyük görünür mü ki? Geçen hafta gittiğimde kolları bacakları zor seçtim inan.
Ya hiç benzetmede mi yok ...Birşey görünmüyor...
Canım için rahatlamştr çok şükür gördün bebeğiniSecilir vala, esim yuzunu bile gordum diyo:) ben cok bakamadim ki kalp sesini duydum iki hareketine baktim sonrasini hatirlamiyorum halbuki doktor amcasina bi suru poz verdi sebeklik yapti
Gel canım buraya doğum yapana kadar siz çok para veriyorsunuzAh memorial
O bende de cok oluyor tatlim bacaga vuran agri magnezyum eksikliginden oluyormus ama 28 haftadan once magnezyum kullanimini istemiyomuss doktorlar o yuzden gunde 3 kivi yemeye dikkat edin diyorlar bende kilo kilo kivi yiyorum epey rahatladim:) cidden tavsiye ederim kabizlik sorunun yoksa muz da yiyebilirsin ama sanirim kivi en saglikli cozumu.kirmizigitar canım günaydın hadi göZün aydın :)) Dün aklım sende uyuyakalmışım kaç gecedir bacak ağrısından uyuyamıyorum sabah kadar sağ sol yok geçmiyor bi türlü ne yapıcam bilmiyorum şimdi gördüm haberlerini çok sevindim Allah inşallah kucaklarımıza almayı nasp eder. Bende pazartesi mutlu mutlu yazarım inş. Öpüyorum
Gordum cok sukur gordum:) o da bizi gorunce cok heyecanlandi bir suru akrobatik hareket yapti:)Canım için rahatlamştr çok şükür gördün bebeğini
Benimki uyuyordu dün çok az hareket etti :-(Gordum cok sukur gordum:) o da bizi gorunce cok heyecanlandi bir suru akrobatik hareket yapti:)
Bende hile yaptim hareketlerini goreyim diye gitmeden antep fistikli barlar var ya tadim in iki tane (hemde 2!) onlardan yedim. Cocuk enerji patlamasi yasamisti:)Benimki uyuyordu dün çok az hareket etti :-(
HahaBende hile yaptim hareketlerini goreyim diye gitmeden antep fistikli barlar var ya tadim in iki tane (hemde 2!) onlardan yedim. Cocuk enerji patlamasi yasamisti:)
Dun aksam kil tuy temizligimi yaptim bir aksilik olur da kurtaj olmam gerekirse hazirliksiz olmayayim diye... nasil gergin nasil kaygiliydim bilemezsiniz... ama:) 12. Haftaya girmisiz bebegim kipir kipirdi hani nub icin fotograf cekelim dedik ama inan sabit bir fotografini cekemedi doktor :) hersey yolunda cok sukur prof yonlendirdi ikili test icin randevu alicam simdi:)
Hic atlatamicam saniyodum... binlerce sukur olsun atlattim:) uyuya uyuya buyuyecekler annesi ben hile yapip mesir macunu dayamasaydim kontrolden once biraz zor gorurdum o hareketleri bence:)ohhhh hadi geçmiş olsun atlattın bak hayırlısı ile :) benimki hiç kıpırdamıyor ya uykucu şirimin benim :)
Bana soylediler onu kontrolden once cikileta ye bak cok hareketli oluyo diye... hic umudum olmadan gidince belki canlanir yiyeyim dedim :) cidden ise yariyor bence.Hahaçok iyi yapmşsn cuma günü tekrar gdcem kontrole bende bol bol çikolata yiyip gdeyim belki hareketlenir
Hic atlatamicam saniyodum... binlerce sukur olsun atlattim:) uyuya uyuya buyuyecekler annesi ben hile yapip mesir macunu dayamasaydim kontrolden once biraz zor gorurdum o hareketleri bence:)
bana şuan kurdeşenden dolayı fındık fıstık çikolata yasak yiyemedim o yüzden :) Ama 1 ay sonraki randevude akşamdan başlayacağım uyumasın bir günde :)
sana çok sevindim akşam hep aklımdaydın kendi derdimden giripde yazamadım canım
Allah razi olsun hepinizden gercekten... kurdesen beni de cok korkutur hamilelikte hatta gecrn hafta kuzenim bende kaldi kizcagiz o gece bir kurdesen oldu gece korunde hastaneye gittik serum yedik. Bende hsmilelikte yasasan ne olur acaba serum da yiyemezdin diye girip arastirmistim ve allah kimseye hamileyken vermesin demistim nasil sikintili oldugunu tahmin ediyorum.
Kronik mi yoksa stresten mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?