2017 EKİM Anne adayları

Cancagizim senin kendine garezin mi var yahu? Nedir yani vucudun kac desibel zorlanmaya dayanabiliyor onu mu olcuyorsun?

Sen artik iki canlisin, vucudun iki kisi icin kan uretiyor kan pompaliyor oksijen tuketiyor... otururken bile nefes nefese kaliyorum bazen yorgunluktan ben, sen nasil bir de ev isine girisiyorsun hele hele dusuyorsun felan...

Oncelikle sunu soyleyeyim, bebekler oyle yorulmayla,egilmeyle felan dusmuyor kesinlikle. O yuzden bebegin iyidir ona eminim icini ferah tut ama, yorma bebegini yok yere... simdi sana ceza:) bugun ayaklarini uzatip yerinden bile kalkmiyodun butun gun:)

Cancagizim senin kendine garezin mi var yahu? Nedir yani vucudun kac desibel zorlanmaya dayanabiliyor onu mu olcuyorsun?

Sen artik iki canlisin, vucudun iki kisi icin kan uretiyor kan pompaliyor oksijen tuketiyor... otururken bile nefes nefese kaliyorum bazen yorgunluktan ben, sen nasil bir de ev isine girisiyorsun hele hele dusuyorsun felan...

Oncelikle sunu soyleyeyim, bebekler oyle yorulmayla,egilmeyle felan dusmuyor kesinlikle. O yuzden bebegin iyidir ona eminim icini ferah tut ama, yorma bebegini yok yere... simdi sana ceza:) bugun ayaklarini uzatip yerinden bile kalkmiyosun butun gun:)

Of facia cidden 1.5 hafta nedir ya kuzen 3-4 saat dayanamadi evde allah yardimcin olsun vala o kadar stres yapacak ne buldun ki:)

Günaydın kızlar.Ben 40 yaşındaki ablanız:) İlk gebeliğimmin üzerinden tam 10 yıl geçti size sorayım dedim canlarım.İkiliye gidince aç karnınamı gidiliyor?Bu arada kızlar ben bu gece hiç uyumadım çok stersliydim kafama birşey taktımdün istemeden bir gaf yaptım ve birilerini kırdım diye düşünüyorum bugün arayıp özür dileyeceğim.inş. bebişim bu stersten etkilenmemiştir.

Gunaydin:) ikili teste ac mi tok mu gidildigini bende merak ediyorum ogreneyim iyi olur:)

Hamileyim aklimin yarisini bebisim kullaniyor su an deyin kirilmaz kimse size yahu. Stres yapacak birsey yok :)nitekim ozur dilemeyi dusundugunuze gore gaf yaptiginiz kisi kotu niyetli olmadiginizi tahmin ediyordur... stresten bebeklere birsey olmaz kolay kolay oyle olsa allah korusun kac kadin hamileyken esi sehit oldu gorduk burda... allah korur hepsini kiii

Günaydın hanımlar bende aranıza katılmış bulunuyorum :)
Bir ilçede yaşıyorum 18martta testle öğrendim 20martta bebeğimi ultrasonda gördüm. Doktor bir problem yok dedi ama şu gün gelde demedi. Ben bir daha ne zaman gitmeliyim. Özele başlamayıda düşünüyorum ama özele ne zaman başlamak mantıklı olur?

Sağol canım moral verdiğin için.Bana dr. Um sanki aç gel demişti,diye hatırlıyorum ama inanın kızlar 40 yaşında gebe olunca böyle oluyo herhalde hafızam hepten zayıfladı

:) Benimde eşim çok merak ediyordu kiminle neler konuşıyoruz diye sonra biraz bahsettim hakverdi :) Sende saol canım ne demek yalnız olmadığıno bilmek sorunlarını paylaşabilmek hemde tüm içtenlik ve samimiyetle olduğunda insana güç veriyor olumlu bakmanı sağlıyor ki benim çevremde hamile arkadaşım yaşıtım hiç yok bir tek burda paylaşabiliyorum bazı şeyleri. Kivi tavsiyeni dikkate alıcam banada dua et ptesi için bende inşallah güzel haberler alırım

Günaydın kızlar. İkili teste aç gitmeyin sakin tok gidin ki bebeginiz hareketli olsun. Ense kalınlığı olculurken pozisyon değiştirmesi gerekiyo. Hareketli olursa daha iyi oluyo. Açlikla bi alakası yok yani canlarim

işteyim şuan 12 de çıkacağım sabah evden çıkarken şöyle bir baktım eşim gece baya dağıtmış evi :) Eve geleyim dedim yüzüme baktı hiç bir iş yapmayacağım bugünde dağınık kalsın yatcam uyucam dedim :) Ohhh be birileri hamile olduğunu algıladı sonunda dedi yapma tabi yaaa dedi :) yüzeysel bi toplama yapar yatarım o gelene kadar sonra kolayından bir yemek yetti gayriii :) :Çok korktum akşam bide kontrolüm e 1 ay var daha bu hafta gittim ya ondan korktum doppler olsa sen gibi olurdum sanırım :)

Of facia cidden 1.5 hafta nedir ya kuzen 3-4 saat dayanamadi evde allah yardimcin olsun vala o kadar stres yapacak ne buldun ki:)

kuzu ben yeni evliyim ya hem ev işi hem iş ikisini yürütmeye alışamadan hamile kaldım borçlar falan da var eksiklerimizde var ona üzüldüm zamansız oldu diye bütün yük eşime binecek diye Ama geçti bebeğim büyüdükçe kaygılarım azalıyor :)

kirmizigitar valla cok sevindim hayırlı haber almana hadi gözün aydın olsun rabbim hayırlısı ile bebislerimzi kucağımıza almayı nasip etsin.. benim de 10 nisan da kontrolüm var zor bekliyorum valla inşallah bizde iyi haberler alırız

Günaydın hamişler bayadır yazamadım her gün istifra etmekten perişan oldum artık en sonunda ailemin yanına geldim bana baksınlar diye ya dudağımda da uçuk çıktı çok tedirgin oldum bi sorun olur mu pazartesi gidicem doktora ama içim içimi yiyo

Hamişler, 3ayı doldurdum bebeğim de çok iyi deyip rahat hareket etmeyin. Ben biliyorsunuz 2gün önce doktordan geldim, sonuçlar çok iyi bebeğim çok iyi, içerde kanama alanı vs. yok, lekelenmem dahi yoktu. Hatta doktor ilişki yasağını bile kaldırdı ama yapmadık tabi. Doktordan geldiğimin ertesi günü temizlik yaptım ama yorulmadan. 10dk yaptıysam yarım saat uzandım falan. O gün hiçbirşeyim de olmadı. Dün baş dönmesi ve hafif adet sancısı gibi sancım oldu yattım uyumuşum. Ama bişeyler ters gidiyor hissettim. Uyanıp yataktan kalkmamla 1fincan kadar kan gelmesi bir oldu.Aklım çıktı, rüya görüyorum sandım. sizi korkutmamak için yazamadım da buraya. Devamı gelmedi ve iyi tarafı renk adet kanı gibi koyu eski görünümlü. Şuan hiç mecalim yok yatıyorum. Doktora da gitmek istemedim, istirahat daha iyi geliyor. Bir daha kanama olmadı ama kıpırdamaya korkar oldum. O yüzden sonradan benim gibi pişman olmamak için temizlik falan yapmayın. Zaten nankör iş bu temizlik. Şuan ev yine eski haline döndü neye yaradı. Salı günü tahlil için gidecektim zaten, ozamana kadar neyse sonuç benimle kalsın. Rabbim tüm yavrularımızı korusun annelerine bağışlasın.

Çok geçmiş olsun ama bence ihmal etmeyip bi doktora gitmelisiniz allah korusun sonradan pişman olmakta var en azından içiniz rahat eder

Çok geçmiş olsun ama bence ihmal etmeyip bi doktora gitmelisiniz allah korusun sonradan pişman olmakta var en azından içiniz rahat eder
Progestan kullanıyorum. Doktora gitsem de bişey yapamıyorlar ki bu durumda. Daha önceki gebeliğimde parçalar düşürmeme rağmen evde yatmak senin için daha iyi, arabanın sarsması bile tehlikeli demişti bi doktor. Ultrasonda bakıp geri döndük. Bir de İstanbul trafiği ve halim yok. Rahim ağzı ölçümüm 4cm yani normal. Doktor 2gün önceki muayenede mantar var mı diye vajinal muayene de yaptı çok canım acıdı o sıra. Temizlikten olmadıysa bile o muayene sırasında vajinam tahrip mi oldu da böyle oldum diye de aklıma geldi.

O da bi ihtimal tabiki o zaman en iyisi dinlenmek tekrarlarsa gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…