- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.881
Cinsiyetini söyledi mi doktorunBana soylediler onu kontrolden once cikileta ye bak cok hareketli oluyo diye... hic umudum olmadan gidince belki canlanir yiyeyim dedim :) cidden ise yariyor bence.
Cancagizim senin kendine garezin mi var yahu? Nedir yani vucudun kac desibel zorlanmaya dayanabiliyor onu mu olcuyorsun?kızlar günaydın
ben dün öyle bir şey yaptımki korumuyorum kendimi şöyle temizlik böyle temizlik derken
akşam önce koltukla camın arasına bel üstü düştüm uzandım dinledim kendimi belim ağrıdı sadece panik yapmadım...
sonra nevresim değiştirirken yün yorganı nevresime yerleşşsin diye bir güzel çırptım kasığıma bir ağrı girdiki sormayın.
Eşim zaten daha görsdüğü gibi zıpladı napıyorsun diye ama iş işten geçti tabi. bütün gece kasık ağrım oldu ama kanama falan yok çok şükür.
bir de ishalim ve gazım var onun için öneri alabilir miyim ?
Cancagizim senin kendine garezin mi var yahu? Nedir yani vucudun kac desibel zorlanmaya dayanabiliyor onu mu olcuyorsun?kızlar günaydın
ben dün öyle bir şey yaptımki korumuyorum kendimi şöyle temizlik böyle temizlik derken
akşam önce koltukla camın arasına bel üstü düştüm uzandım dinledim kendimi belim ağrıdı sadece panik yapmadım...
sonra nevresim değiştirirken yün yorganı nevresime yerleşşsin diye bir güzel çırptım kasığıma bir ağrı girdiki sormayın.
Eşim zaten daha görsdüğü gibi zıpladı napıyorsun diye ama iş işten geçti tabi. bütün gece kasık ağrım oldu ama kanama falan yok çok şükür.
bir de ishalim ve gazım var onun için öneri alabilir miyim ?
Emin olmadan yorum yapmayayim dedi:)Cinsiyetini söyledi mi doktorun
Of facia cidden 1.5 hafta nedir ya kuzen 3-4 saat dayanamadi evdeStresten canım tek tedavi damar yoluyla diyorlar e bizdede malum o yasak kaldıki hap bile vermiyor doktorlar.
bi hastaneye gittim sadece sodyum verdi serum bununla pansuman yap dedi aman Allahım daha kötü oldum. Sonra özele gittim iyikide gitmişim allah razı olsun o doktordan merhem verdi biri serinletiyor biri kaşıntıyı alıyor ilk doktoru dinlesem bitmiştim ben :) Şükür azaldı ama 1,5 haftadır bende bittim
Günaydın kızlar.Ben 40 yaşındaki ablanız:) İlk gebeliğimmin üzerinden tam 10 yıl geçti size sorayım dedim canlarım.İkiliye gidince aç karnınamı gidiliyor?Bu arada kızlar ben bu gece hiç uyumadım çok stersliydim kafama birşey taktımdün istemeden bir gaf yaptım ve birilerini kırdım diye düşünüyorum bugün arayıp özür dileyeceğim.inş. bebişim bu stersten etkilenmemiştir.
Sağol canım moral verdiğin için.Bana dr. Um sanki aç gel demişti,diye hatırlıyorum ama inanın kızlar 40 yaşında gebe olunca böyle oluyo herhalde hafızam hepten zayıfladıGunaydin:) ikili teste ac mi tok mu gidildigini bende merak ediyorum ogreneyim iyi olur:)
Hamileyim aklimin yarisini bebisim kullaniyor su an deyin kirilmaz kimse size yahu. Stres yapacak birsey yok :)nitekim ozur dilemeyi dusundugunuze gore gaf yaptiginiz kisi kotu niyetli olmadiginizi tahmin ediyordur... stresten bebeklere birsey olmaz kolay kolay oyle olsa allah korusun kac kadin hamileyken esi sehit oldu gorduk burda... allah korur hepsini kiii
O bende de cok oluyor tatlim bacaga vuran agri magnezyum eksikliginden oluyormus ama 28 haftadan once magnezyum kullanimini istemiyomuss doktorlar o yuzden gunde 3 kivi yemeye dikkat edin diyorlar bende kilo kilo kivi yiyorum epey rahatladim:) cidden tavsiye ederim kabizlik sorunun yoksa muz da yiyebilirsin ama sanirim kivi en saglikli cozumu.
Bu arada tesekkur ederim cok sukur atlattim 12 haftayi totem yapmistim:) burda o kadar iyi arkadas oldunuz ki bana hepiniz allah razi olsun sizin sayenizde daha kolay daha guzel hersey... esim hep kadinlar kulubundeyim diye bozuluyodu telefon yasagi ooycam sana diyodu:) dun aksam doktordan sonra yazilan yorumlari okudum ona, neden burda bu kadar vakit gecirdigini anladim simdi sana daha tek kelime etmem hepsinden allah razi olsun dedi:)
Cancagizim senin kendine garezin mi var yahu? Nedir yani vucudun kac desibel zorlanmaya dayanabiliyor onu mu olcuyorsun?
Sen artik iki canlisin, vucudun iki kisi icin kan uretiyor kan pompaliyor oksijen tuketiyor... otururken bile nefes nefese kaliyorum bazen yorgunluktan ben, sen nasil bir de ev isine girisiyorsun hele hele dusuyorsun felan...
Oncelikle sunu soyleyeyim, bebekler oyle yorulmayla,egilmeyle felan dusmuyor kesinlikle. O yuzden bebegin iyidir ona eminim icini ferah tut ama, yorma bebegini yok yere... simdi sana ceza:) bugun ayaklarini uzatip yerinden bile kalkmiyosun butun gun:)
Of facia cidden 1.5 hafta nedir ya kuzen 3-4 saat dayanamadi evdeallah yardimcin olsun vala o kadar stres yapacak ne buldun ki:)
Çok geçmiş olsun ama bence ihmal etmeyip bi doktora gitmelisiniz allah korusun sonradan pişman olmakta var en azından içiniz rahat ederHamişler, 3ayı doldurdum bebeğim de çok iyi deyip rahat hareket etmeyin. Ben biliyorsunuz 2gün önce doktordan geldim, sonuçlar çok iyi bebeğim çok iyi, içerde kanama alanı vs. yok, lekelenmem dahi yoktu. Hatta doktor ilişki yasağını bile kaldırdı ama yapmadık tabi. Doktordan geldiğimin ertesi günü temizlik yaptım ama yorulmadan. 10dk yaptıysam yarım saat uzandım falan. O gün hiçbirşeyim de olmadı. Dün baş dönmesi ve hafif adet sancısı gibi sancım oldu yattım uyumuşum. Ama bişeyler ters gidiyor hissettim. Uyanıp yataktan kalkmamla 1fincan kadar kan gelmesi bir oldu.Aklım çıktı, rüya görüyorum sandım. sizi korkutmamak için yazamadım da buraya. Devamı gelmedi ve iyi tarafı renk adet kanı gibi koyu eski görünümlü. Şuan hiç mecalim yok yatıyorum. Doktora da gitmek istemedim, istirahat daha iyi geliyor. Bir daha kanama olmadı ama kıpırdamaya korkar oldum. O yüzden sonradan benim gibi pişman olmamak için temizlik falan yapmayın. Zaten nankör iş bu temizlik. Şuan ev yine eski haline döndü neye yaradı. Salı günü tahlil için gidecektim zaten, ozamana kadar neyse sonuç benimle kalsın. Rabbim tüm yavrularımızı korusun annelerine bağışlasın.
Progestan kullanıyorum. Doktora gitsem de bişey yapamıyorlar ki bu durumda. Daha önceki gebeliğimde parçalar düşürmeme rağmen evde yatmak senin için daha iyi, arabanın sarsması bile tehlikeli demişti bi doktor. Ultrasonda bakıp geri döndük. Bir de İstanbul trafiği ve halim yok. Rahim ağzı ölçümüm 4cm yani normal. Doktor 2gün önceki muayenede mantar var mı diye vajinal muayene de yaptı çok canım acıdı o sıra. Temizlikten olmadıysa bile o muayene sırasında vajinam tahrip mi oldu da böyle oldum diye de aklıma geldi.Çok geçmiş olsun ama bence ihmal etmeyip bi doktora gitmelisiniz allah korusun sonradan pişman olmakta var en azından içiniz rahat eder
O da bi ihtimal tabiki o zaman en iyisi dinlenmek tekrarlarsa gidersinizProgestan kullanıyorum. Doktora gitsem de bişey yapamıyorlar ki bu durumda. Daha önceki gebeliğimde parçalar düşürmeme rağmen evde yatmak senin için daha iyi, arabanın sarsması bile tehlikeli demişti bi doktor. Ultrasonda bakıp geri döndük. Bir de İstanbul trafiği ve halim yok. Rahim ağzı ölçümüm 4cm yani normal. Doktor 2gün önceki muayenede mantar var mı diye vajinal muayene de yaptı çok canım acıdı o sıra. Temizlikten olmadıysa bile o muayene sırasında vajinam tahrip mi oldu da böyle oldum diye de aklıma geldi.
Teşekkür ederim canım. Senin de uçuğun geçer hemen inşaAllah. Doğal yöntemler vardır mutlaka, internetten bir araştır istersenO da bi ihtimal tabiki o zaman en iyisi dinlenmek tekrarlarsa gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?