2017 EKİM Anne adayları

resmen beni anlatmışsın beni uyarmışsın canım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Tok gidiliyo hanımlar yani Dr.um bana tok gel demişti .

Canim cok geçmiş olsun ama sen yinede bi Dr.unu ara bence salıya daha çok var ya

resmen beni anlatmışsın beni uyarmışsın canım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Âmin canım sağ ol. Korkutmuş olmayayım ama yine de kendine ve bebişine iyi bak. Hiç bişey önemli değil

Günaydın hamişler bayadır yazamadım her gün istifra etmekten perişan oldum artık en sonunda ailemin yanına geldim bana baksınlar diye ya dudağımda da uçuk çıktı çok tedirgin oldum bi sorun olur mu pazartesi gidicem doktora ama içim içimi yiyo

Arkadaşlar merhaba bi sorum var. Sabahtan beri tam bebegimin olduğu yere sık sık bıçak saplanir gibi bi ağrı giriyor. Neden olabilir acaba? Dün gece çok istifra ettim karnım agrimisti ama uyuyunca geçti. Şimdi bu neyin nesi sizce?

Bu dönemlerde yani 12.haftadan itibaren hamiş annelern bas ağrıları artabilir.. vücut daha fazla kan uretmeye baslior bebek icin o yzden bas agrisi normal benmde var.. allahn iznyle ii olsnlar da gerisi bos valla

Slm kizlar :) benm en aciliyetinden bir sorum var insAllah bilen cikar. Bugun tam 10+1 im. Dun sabah uyandigimda gogus uclarim resmen icine gocmustu agri sizi kalmadi. Ki hamileligin basindan beri en hassas yerim hep gogus ve uc kismiydi. Sonra dun ne bulanti ne halsizlik hic biseyim olmadi. Genelde alt karin bolgem yatarken esnerken gerinirken acirdi,tutardim karnimi. Ama dun oda yoktu. Demem o ki cok normaldim dun ven delirmek uzereyim bu NORMAL Mİ?? Bir kac yerde okudum bebegin kalbi durunca tum belirtiler gero gidermis Rabbim gostermesin ole bisey olabilir mi ? Bazi kisilerde belirtilern azalmasi normal sonra geri gelir fln dems. Szde de bole olan varmi? Oyyy kafayi yemek uzre gibiyim

Secilir vala, esim yuzunu bile gordum diyo:) ben cok bakamadim ki kalp sesini duydum iki hareketine baktim sonrasini hatirlamiyorum halbuki doktor amcasina bi suru poz verdi sebeklik yapti

Çok ama çok sevindim,saglikla kucagina almayi nasip etsin etsin Rabbim.
Bende pazartesi sabah erkenden gidecegim, umarim hersey yolundadir.Amin...

amin canım bende sizinkileri bekliyorum

bizim kontrol çok güzel geçti ikili tarama yapıldı sonucu haftaya çıkıcak. sabah gittiğim için karnım açtı nasıl hareket ediyordu anlatamam acayip büyümüş ve arada hıçkırır gibi zıplayıp oturuyordu. çok net gördük her yeri belliydi il defa hamile olduğumu idrak ettim çok acayip sanki ilk defa gibi :) kan verdik boyu da 54 mm olmuş. çok detaylı baktı ve uzun baktı. kızımda vardı. doktor onu seviyor falan ben de dedim kızımla alakasız onda 7 aylıkken bile bu kadar kilo almamıştım herşey çok farklı dedim güldü erkektir belki dedi. bi kabartı gördüm ama şu an net bişey söyleyemem dedi :) bende eyvah o zaman 3. yü doğurmak farz oldu dedim. babamızda tek başınamı yapıyosun dedi baya geyik oldu. kan verirken de hemşire erkek gibi geldi bana dedi. hayırlısı bakalım.

Icini ferah tut canm ben de oyleyim hatta cogu kisi donem donem oyle oluyo her an bi belirti yasamak zorunda degiliz merak etme bebegin iyidir. Cogumuz kesin bebege bisey olmustur diye gidip hareketlerini gorerek geri döndük burda o yuzden merak etme. En son ne zaman gittin doktora

Cevap verdgn icin tesekkur ederim bende nette arastiriyordum hala. 2 hafta once gttim doktora hersey normal ddi. Sonraki kontrolume 2 hafta var. Hafta sonu olmasa hemen gidicektim aslinda bugun. Ne bileyim canim.ya gercekten belirti azalmasi yasayan oldumu? Ben kendimi dum.duz hissediyorum ya cok harip bi his

Merhaba hanımlar. Hamile olduğumu 8haftalıkken 18martta testle öğrendim 20martta bebeğimi ultrasonda gördüm. Doktor bir problem yok dedi ama şu gün gelde demedi. Devlet diye mi ilgilenmedi diye düşündüm. Ben bir daha ne zaman gitmeliyim. Özele başlamayıda düşünüyorum ama özele ne zaman başlamak mantıklı olur?

Merhaba, lütfen telaş yapma benimde oldu hatta 1 kere degil çok kez. Bende kurup duruyordum ama hicbir sorun yoktu. Hormonal degisimin sonucu bunlar ve heran herseyi hissedemeyebiliriz. Bu endise ve korkunun bebegini üzmesine izin verme içini ferah tut. Benim sabah hic agrim yokken aksam agridan dokunamiyordum.
Yada kasigimda bir agri falan yurudugumde saga sola dondugumde, ama aniden belli ediyordu. Hepimiz yasiyoruz bunlari, Allah kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.Amin...

Ayrica internette hersey yaziyor lutfen kafani bulandirma,doktorum da bana cok kizdi intertten okuyup evham yaptigim icin.

Son düzenleme:

Gunumuz senle ayni ve ben suan hic ama hic bi belirti yasamiyorum emin oll :)

Yasadigin yerde devlet hastaneleri de yeterince ilgileniyosa bence uzun bi sure devlete gidebilirsin. 2 hafta sonra ikili test icin gitmen gerekiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…