- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.901
Hamişler, 3ayı doldurdum bebeğim de çok iyi deyip rahat hareket etmeyin. Ben biliyorsunuz 2gün önce doktordan geldim, sonuçlar çok iyi bebeğim çok iyi, içerde kanama alanı vs. yok, lekelenmem dahi yoktu. Hatta doktor ilişki yasağını bile kaldırdı ama yapmadık tabi. Doktordan geldiğimin ertesi günü temizlik yaptım ama yorulmadan. 10dk yaptıysam yarım saat uzandım falan. O gün hiçbirşeyim de olmadı. Dün baş dönmesi ve hafif adet sancısı gibi sancım oldu yattım uyumuşum. Ama bişeyler ters gidiyor hissettim. Uyanıp yataktan kalkmamla 1fincan kadar kan gelmesi bir oldu.Aklım çıktı, rüya görüyorum sandım. sizi korkutmamak için yazamadım da buraya. Devamı gelmedi ve iyi tarafı renk adet kanı gibi koyu eski görünümlü. Şuan hiç mecalim yok yatıyorum. Doktora da gitmek istemedim, istirahat daha iyi geliyor. Bir daha kanama olmadı ama kıpırdamaya korkar oldum. O yüzden sonradan benim gibi pişman olmamak için temizlik falan yapmayın. Zaten nankör iş bu temizlik. Şuan ev yine eski haline döndü neye yaradı. Salı günü tahlil için gidecektim zaten, ozamana kadar neyse sonuç benimle kalsın. Rabbim tüm yavrularımızı korusun annelerine bağışlasın.
Tok gidiliyo hanımlar yani Dr.um bana tok gel demişti .Gunaydin:) ikili teste ac mi tok mu gidildigini bende merak ediyorum ogreneyim iyi olur:)
Hamileyim aklimin yarisini bebisim kullaniyor su an deyin kirilmaz kimse size yahu. Stres yapacak birsey yok :)nitekim ozur dilemeyi dusundugunuze gore gaf yaptiginiz kisi kotu niyetli olmadiginizi tahmin ediyordur... stresten bebeklere birsey olmaz kolay kolay oyle olsa allah korusun kac kadin hamileyken esi sehit oldu gorduk burda... allah korur hepsini kiii
Canim cok geçmiş olsun ama sen yinede bi Dr.unu ara bence salıya daha çok var yaHamişler, 3ayı doldurdum bebeğim de çok iyi deyip rahat hareket etmeyin. Ben biliyorsunuz 2gün önce doktordan geldim, sonuçlar çok iyi bebeğim çok iyi, içerde kanama alanı vs. yok, lekelenmem dahi yoktu. Hatta doktor ilişki yasağını bile kaldırdı ama yapmadık tabi. Doktordan geldiğimin ertesi günü temizlik yaptım ama yorulmadan. 10dk yaptıysam yarım saat uzandım falan. O gün hiçbirşeyim de olmadı. Dün baş dönmesi ve hafif adet sancısı gibi sancım oldu yattım uyumuşum. Ama bişeyler ters gidiyor hissettim. Uyanıp yataktan kalkmamla 1fincan kadar kan gelmesi bir oldu.Aklım çıktı, rüya görüyorum sandım. sizi korkutmamak için yazamadım da buraya. Devamı gelmedi ve iyi tarafı renk adet kanı gibi koyu eski görünümlü. Şuan hiç mecalim yok yatıyorum. Doktora da gitmek istemedim, istirahat daha iyi geliyor. Bir daha kanama olmadı ama kıpırdamaya korkar oldum. O yüzden sonradan benim gibi pişman olmamak için temizlik falan yapmayın. Zaten nankör iş bu temizlik. Şuan ev yine eski haline döndü neye yaradı. Salı günü tahlil için gidecektim zaten, ozamana kadar neyse sonuç benimle kalsın. Rabbim tüm yavrularımızı korusun annelerine bağışlasın.
Âmin canım sağ ol. Korkutmuş olmayayım ama yine de kendine ve bebişine iyi bak. Hiç bişey önemli değilresmen beni anlatmışsın beni uyarmışsın canım çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur Rabbim hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Aradım açmadı, mesaj bıraktım. Akşama kadar toparlanamazsam gidebilirimCanim cok geçmiş olsun ama sen yinede bi Dr.unu ara bence salıya daha çok var ya
Geçmiş olsunAradım açmadı, mesaj bıraktım. Akşama kadar toparlanamazsam gidebilirim
Secilir vala, esim yuzunu bile gordum diyo:) ben cok bakamadim ki kalp sesini duydum iki hareketine baktim sonrasini hatirlamiyorum halbuki doktor amcasina bi suru poz verdi sebeklik yapti
amin canım bende sizinkileri bekliyorum
Slm kizlar :) benm en aciliyetinden bir sorum var insAllah bilen cikar. Bugun tam 10+1 im. Dun sabah uyandigimda gogus uclarim resmen icine gocmustu agri sizi kalmadi. Ki hamileligin basindan beri en hassas yerim hep gogus ve uc kismiydi. Sonra dun ne bulanti ne halsizlik hic biseyim olmadi. Genelde alt karin bolgem yatarken esnerken gerinirken acirdi,tutardim karnimi. Ama dun oda yoktu. Demem o ki cok normaldim dun ven delirmek uzereyim bu NORMAL Mİ?? Bir kac yerde okudum bebegin kalbi durunca tum belirtiler gero gidermis Rabbim gostermesin ole bisey olabilir mi ? Bazi kisilerde belirtilern azalmasi normal sonra geri gelir fln dems. Szde de bole olan varmi? Oyyy kafayi yemek uzre gibiyim
Cevap verdgn icin tesekkur ederim bende nette arastiriyordum hala. 2 hafta once gttim doktora hersey normal ddi. Sonraki kontrolume 2 hafta var. Hafta sonu olmasa hemen gidicektim aslinda bugun. Ne bileyim canim.ya gercekten belirti azalmasi yasayan oldumu? Ben kendimi dum.duz hissediyorum ya cok harip bi hisIcini ferah tut canm ben de oyleyim hatta cogu kisi donem donem oyle oluyo her an bi belirti yasamak zorunda degiliz merak etme bebegin iyidir. Cogumuz kesin bebege bisey olmustur diye gidip hareketlerini gorerek geri döndük burda o yuzden merak etme. En son ne zaman gittin doktora
Merhaba, lütfen telaş yapma benimde oldu hatta 1 kere degil çok kez. Bende kurup duruyordum ama hicbir sorun yoktu. Hormonal degisimin sonucu bunlar ve heran herseyi hissedemeyebiliriz. Bu endise ve korkunun bebegini üzmesine izin verme içini ferah tut. Benim sabah hic agrim yokken aksam agridan dokunamiyordum.Cevap verdgn icin tesekkur ederim bende nette arastiriyordum hala. 2 hafta once gttim doktora hersey normal ddi. Sonraki kontrolume 2 hafta var. Hafta sonu olmasa hemen gidicektim aslinda bugun. Ne bileyim canim.ya gercekten belirti azalmasi yasayan oldumu? Ben kendimi dum.duz hissediyorum ya cok harip bi his
Cevap verdgn icin tesekkur ederim bende nette arastiriyordum hala. 2 hafta once gttim doktora hersey normal ddi. Sonraki kontrolume 2 hafta var. Hafta sonu olmasa hemen gidicektim aslinda bugun. Ne bileyim canim.ya gercekten belirti azalmasi yasayan oldumu? Ben kendimi dum.duz hissediyorum ya cok harip bi his
Merhaba hanımlar. Hamile olduğumu 8haftalıkken 18martta testle öğrendim 20martta bebeğimi ultrasonda gördüm. Doktor bir problem yok dedi ama şu gün gelde demedi. Devlet diye mi ilgilenmedi diye düşündüm. Ben bir daha ne zaman gitmeliyim. Özele başlamayıda düşünüyorum ama özele ne zaman başlamak mantıklı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?