2017 EKİM Anne adayları

sık sık gitmeye gerek yok bencede 12. haftada tarama için gidiliyor bana o zamana kadar folik asit verdi sadece. bide özel durum olduğu için yani kanama olduğu için progestan kullandım o kadar. bugün 12 haftalık ve tarama yapıldı birde multivitamin verildi. yani 12. haftaya kadar sıkıntılı bir durum yoksa sadece folik asit kullanılıyor. kanamam olmasaydı ben hiç gitmezdim heralde :)

Hanımlar bana cevap vericek kimse yok mu acaba ??? Ben sürekli her gün istifra ediyorum artık perişan oldum ve dudağımda da uçuk çıktı pazartesi dr a gidicem ama içim içimi yiyo bi sorun olmaz dimi

Hanımlar bana cevap vericek kimse yok mu acaba ??? Ben sürekli her gün istifra ediyorum artık perişan oldum ve dudağımda da uçuk çıktı pazartesi dr a gidicem ama içim içimi yiyo bi sorun olmaz dimi
Bende oyleydim pers gittim ilac verdi ac karnina aliyorum,1 kilo kaybettim eger artarsa haberim olsun dedi ama tehlikeli değil de degil dedi.... enfeksiyon var mi sende?

Bende oyleydim pers gittim ilac verdi ac karnina aliyorum,1 kilo kaybettim eger artarsa haberim olsun dedi ama tehlikeli değil de degil dedi.... enfeksiyon var mi sende?
Enfeksiyon çıkmadı 1 bardak bile su içemiyorum o daha beter yapıyo bende 4 kilo verdim

Yazdıklarına birebir katılıyorum. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Aman dikkat et. Bırak ev dağınık kalsın.ben çok titiz olmama rağmen eve dokunmuyosam herkes başarabilir. Gelip gidenlerinde ne dediğini takmıyorum. Böyle ol sende. Çok dikkat et. Birşey yoktur merak etme.dinlen bol bol. İçinin rahat etmesi için doktoruna da görün derim. Ya da iletişim kur bir şekilde.

Canım 2.gebeliğimde ilk trimestır bittiğinde bütün belirtilerim yok olmuştu bayağı korkmuştum merak etme dönem dönem de olabiliyormuş bu durum.

Riskli gebelikse takibin duruma göre 2 haftada 1 yada haftada 1 olması gerektiği söylendi bana; herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem almak için...Diğer durumlarda sık gidilmesine gerek yok.

Uçuktan birşeycik olmaz endişe etme. İstifraya gelince tanıdığım bir arkadaşımda senin gibi su içse kusuyor zayıfladı iyice. Doktoru bu durumun bebeğe zarar vermeyeceğini söylemiş. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın süreci. Doktora gittiğinde uçuk için teramicin diye bi göz melhemi var onu sürsen zararı olurmu diye sorabilirsin. Bizim ailede de uçuk genetik nezaman bu kremi sürseler sönüyo uçuk. Gebelikte risklimidir bilemicem.

Cevap için çok teşekkürler teramicin bende kullanırdım ama şimdi bilemedim dr a gidince sorucam artık inş şu bulantılar geçerde rahatça yemek yiyebilirim artık vallahi hasret kaldım

Cevap için çok teşekkürler teramicin bende kullanırdım ama şimdi bilemedim dr a gidince sorucam artık inş şu bulantılar geçerde rahatça yemek yiyebilirim artık vallahi hasret kaldım

Bebeğe zararı olmayan ilaçlar var sanırım bulantı için... bi ara nette okumuştum. Durumundan bahset zararı olmayacaksa kullan. Ya da bulantıya iyi gelecek şeylee tüket diyeceğim ama ne görsen bulantı yaşıyosun galiba

Her şeyi denedim maalesef hiçbişey işe yaramıyo dr ilaç verdi ama o da sürekli istifra ettiğim için fayda etmiyor beklemekten başka çarem yok

Her şeyi denedim maalesef hiçbişey işe yaramıyo dr ilaç verdi ama o da sürekli istifra ettiğim için fayda etmiyor beklemekten başka çarem yok

Bazı kişilerin gebeliği gerçekten çok zorlu geçiyor. Hamileliği boyunca bulantı yaşayan da oluyor malesef.ilk 3 ay sonunda bulantısı bitende. Gebelikten gebeliğe değişen belirti farklılıklarıda oluyor. Her durumda Allah kolaylıkla geçmesini nasip etsin bu sürecin. Anne olmak zor zanaat..

Amin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da diğer herşey geçer

Yasadigin yerde devlet hastaneleri de yeterince ilgileniyosa bence uzun bi sure devlete gidebilirsin. 2 hafta sonra ikili test icin gitmen gerekiyo:)

Açıkçası koskoca hastanede 2 doktor var yılmışlar pek içime sinmiyor. Bir kaç kişiden 15 30 dikiş attılar dediler, dahada korktum. Bana hiç 11. haftada ikili tarama var demediler. ben ona buna sorarak öğrendim sonuçta ilk hamileliğim. Biraz yönlendirmesi gerekirdi. Şu zamanda gel demediler kafam karıştı

Kızlar eşiniz ile ilişkiniz ne düzeyde ben 6 haftalıkken doktora sordum simdilik olmasın dedi pazartesi 10 haftalık oluyoruz bugn doktora gittim hersey yolunda güzel dedi ama tekrar sormaya utandım açıkcası oda birsey demedi 1 ay sonra kontrolüm var o zamana kadar beklemelimiyim.

Açıkçası biz haftada bir birlikte oluyoruz hoş şimdi ailemin yanındayım ama çok şükür bi sıkıntı olmadı dr da bi sorun olmaz dedi ama yaparken dikkatli olmak lazım tabiki nette haftasına göre pozisyonlarda gösteriliyo bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…