- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.941
Muayene olduktan sonra sordum ben dr aBen de 10 haftalık hamileyim. Çarşamba günü doktor kontrolüm vardı. Doktor ilişkiye girmeyin dedi. Neye göre olumlu ya da olumsuz cevap veriyor ki doktorlar acaba?
Açıkçası koskoca hastanede 2 doktor var yılmışlar pek içime sinmiyor. Bir kaç kişiden 15 30 dikiş attılar dediler, dahada korktum. Bana hiç 11. haftada ikili tarama var demediler. ben ona buna sorarak öğrendim sonuçta ilk hamileliğim. Biraz yönlendirmesi gerekirdi. Şu zamanda gel demediler kafam karıştı
Kızlar eşiniz ile ilişkiniz ne düzeyde ben 6 haftalıkken doktora sordum simdilik olmasın dedi pazartesi 10 haftalık oluyoruz bugn doktora gittim hersey yolunda güzel dedi ama tekrar sormaya utandım açıkcası oda birsey demedi 1 ay sonra kontrolüm var o zamana kadar beklemelimiyim.
Canım bende çok istifra ediyorum dr zofer verdi arada bir alıyorum iyi geliyor bende sürekli kullanmadım su da içemiyorum ama vücudu toplamak için bizim gibilere ilaç lazım galiba uçuk için bişi bilmiyorum normalde sarımsak sür derler ama sen mutlaka dr a sor geçmiş olsunAilemin yanına geldim en son 1000 km yol geldim serum da aldım dr zofer verdi de onu da fazla kullanmak zararlıymış uçuk olayı beni korkuttune zormuş bu hamilelik ya sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah
Çok teşekkürler canım sanada geçmiş olsun dr banada zofer verdi ama içiyorum midemde durmuyo bi anlamı kalmıyo su hiç içmiyorum onun yerine karpuz yiyorum valla her türlü şeyi deniyorum artıkCanım bende çok istifra ediyorum dr zofer verdi arada bir alıyorum iyi geliyor bende sürekli kullanmadım su da içemiyorum ama vücudu toplamak için bizim gibilere ilaç lazım galiba uçuk için bişi bilmiyorum normalde sarımsak sür derler ama sen mutlaka dr a sor geçmiş olsun
Bana bir de dondurma önerdi bende emin olduğum yerden sade ve limonlu alıyorum o da iyi geliyor heheÇok teşekkürler canım sanada geçmiş olsun dr banada zofer verdi ama içiyorum midemde durmuyo bi anlamı kalmıyo su hiç içmiyorum onun yerine karpuz yiyorum valla her türlü şeyi deniyorum artık
Bendede oldu aynısı fakat kızların klitorisi bazen iri olup yanıltabiliyormuş. Kız mı? Oğlan mı? DediSelam Kızlar cinsiyet öğrenen var mı? 11 haftalık benim bebişim tahminde bulundu ama erken değil mi? Odaklanmak istemiyorum.ama doktorun surat ifadesi kesin gibiydi
Oğlan dedi 14. Haftada yine bakarız ama ben söylemiştim derim dedi o kadar net bi ifade yani senin belli mi doğum günlerimiz yakın görünüyorBendede oldu aynısı fakat kızların klitorisi bazen iri olup yanıltabiliyormuş. Kız mı? Oğlan mı? Dedi
:) Benimde eşim çok merak ediyordu kiminle neler konuşıyoruz diye sonra biraz bahsettim hakverdi :) Sende saol canım ne demek yalnız olmadığıno bilmek sorunlarını paylaşabilmek hemde tüm içtenlik ve samimiyetle olduğunda insana güç veriyor olumlu bakmanı sağlıyor ki benim çevremde hamile arkadaşım yaşıtım hiç yok bir tek burda paylaşabiliyorum bazı şeyleri. Kivi tavsiyeni dikkate alıcam banada dua et ptesi için bende inşallah güzel haberler alırım
Hamişler, 3ayı doldurdum bebeğim de çok iyi deyip rahat hareket etmeyin. Ben biliyorsunuz 2gün önce doktordan geldim, sonuçlar çok iyi bebeğim çok iyi, içerde kanama alanı vs. yok, lekelenmem dahi yoktu. Hatta doktor ilişki yasağını bile kaldırdı ama yapmadık tabi. Doktordan geldiğimin ertesi günü temizlik yaptım ama yorulmadan. 10dk yaptıysam yarım saat uzandım falan. O gün hiçbirşeyim de olmadı. Dün baş dönmesi ve hafif adet sancısı gibi sancım oldu yattım uyumuşum. Ama bişeyler ters gidiyor hissettim. Uyanıp yataktan kalkmamla 1fincan kadar kan gelmesi bir oldu.Aklım çıktı, rüya görüyorum sandım. sizi korkutmamak için yazamadım da buraya. Devamı gelmedi ve iyi tarafı renk adet kanı gibi koyu eski görünümlü. Şuan hiç mecalim yok yatıyorum. Doktora da gitmek istemedim, istirahat daha iyi geliyor. Bir daha kanama olmadı ama kıpırdamaya korkar oldum. O yüzden sonradan benim gibi pişman olmamak için temizlik falan yapmayın. Zaten nankör iş bu temizlik. Şuan ev yine eski haline döndü neye yaradı. Salı günü tahlil için gidecektim zaten, ozamana kadar neyse sonuç benimle kalsın. Rabbim tüm yavrularımızı korusun annelerine bağışlasın.
Gunaydin guzel hamisler. Gerci bana pek bi aymadi bas agrisiyla uyandim.kirmizigitar gozun aydin bebegini gordun darisi benm basima
Kuzum bazen benim de oluyordu. Bu 1 ay boyunca vucudumdaki herseyi izledim neler oluyor baktim tum agri cesitlerini yazdim hafizaya:) muhtemelen rahim buyumesi esnasinda kaslardaki kasilmadan oluyor. Kanama filan olmadigi surece cok takilmamak lazim bence. Olacak yani dinlenmeye dikkat et...Arkadaşlar merhaba bi sorum var. Sabahtan beri tam bebegimin olduğu yere sık sık bıçak saplanir gibi bi ağrı giriyor. Neden olabilir acaba? Dün gece çok istifra ettim karnım agrimisti ama uyuyunca geçti. Şimdi bu neyin nesi sizce?
Slm kizlar :) benm en aciliyetinden bir sorum var insAllah bilen cikar. Bugun tam 10+1 im. Dun sabah uyandigimda gogus uclarim resmen icine gocmustu agri sizi kalmadi. Ki hamileligin basindan beri en hassas yerim hep gogus ve uc kismiydi. Sonra dun ne bulanti ne halsizlik hic biseyim olmadi. Genelde alt karin bolgem yatarken esnerken gerinirken acirdi,tutardim karnimi. Ama dun oda yoktu. Demem o ki cok normaldim dun ven delirmek uzereyim bu NORMAL Mİ?? Bir kac yerde okudum bebegin kalbi durunca tum belirtiler gero gidermis Rabbim gostermesin ole bisey olabilir mi ? Bazi kisilerde belirtilern azalmasi normal sonra geri gelir fln dems. Szde de bole olan varmi? Oyyy kafayi yemek uzre gibiyim
Günaydın kızlar,sanirim grip oldum
Kuzu bana doktor birsey demedi ama ilk bebegimi kaybettim bunda da ilk zamanlar yogun kanamalar yasadigim icin lohusalik bitene kadar kanka takilmacadayiz:) bende isteksizlik te var:) riskin ve daha once kaybin yoksa sanirim sorun olmaz ama bence yine de doktora danismadan denemeyin allah korusunKızlar eşiniz ile ilişkiniz ne düzeyde ben 6 haftalıkken doktora sordum simdilik olmasın dedi pazartesi 10 haftalık oluyoruz bugn doktora gittim hersey yolunda güzel dedi ama tekrar sormaya utandım açıkcası oda birsey demedi 1 ay sonra kontrolüm var o zamana kadar beklemelimiyim.
Bugun yattim isten gelince 2 saate yakın uyumusum dunki korkudan sonra yaomam o kadar yaÂmin canım sağ ol. Korkutmuş olmayayım ama yine de kendine ve bebişine iyi bak. Hiç bişey önemli değil
B Biravucmutluluk marasi basicam yahu nerdesin cidden merak ettim
Bende merak etmeye baslamistim artik evdeyim evdeyken pek girmem normalde bakayim biravucmutluluk gelmismi diye girdim inann iyi olmana sevindimk.bakmayn arkadaşlar merk ettirdm kendimi iyiym çok şükür. Sizler nasılsınız
Ah canlarm çok sağolun burda aile gbi oldk. Paketi bitirmişm suresini beklemek zorunda kaldm giremedim br turlu :)Be
Bende merak etmeye baslamistim artik evdeyim evdeyken pek girmem normalde bakayim biravucmutluluk gelmismi diye girdim inann iyi olmana sevindim
Geldim canmm :))bu arada B Biravucmutluluk ben 2 gündür görmüyorum gibi nerelerdeki
Canm aldnmi sn randevuyu bn yarn alaym diyorum kesin pazartesi ayın 17sinde gidiyoruz demi :)bu arada biz de B Biravucmutluluk ile beraber 17 nisanda kontrole gidecez nasipse :)
İstersen Referandumdan önceki cuma gidelim canım. Malum ne olcagi belli değil :))) yani 14 ünde de olur. Ben çok özledim şimdiden nasıl dayancam bilmiyorumCanm aldnmi sn randevuyu bn yarn alaym diyorum kesin pazartesi ayın 17sinde gidiyoruz demi :)
Canm 14ü olmaz çünkü bu kez esimde gelmek istiyo 17si ve sonrası gidebilirim ancak :)İstersen Referandumdan önceki cuma gidelim canım. Malum ne olcagi belli değil :))) yani 14 ünde de olur. Ben çok özledim şimdiden nasıl dayancam bilmiyorum
Tamam canım öyle yapalım o zaman ben sana uyarım. :)Canm 14ü olmaz çünkü bu kez esimde gelmek istiyo 17si ve sonrası gidebilirim ancak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?