2017 EKİM Anne adayları

O zaman ozele git bence ozelle basla ordan devam et

Riskli hamile olduğum için 2.5 aydır yaşamıyoruz birşey korkudan.normal bir gebelikse de dikkatli yaşamak gerekiyor diye biliyorum

Canım bende çok istifra ediyorum dr zofer verdi arada bir alıyorum iyi geliyor bende sürekli kullanmadım su da içemiyorum ama vücudu toplamak için bizim gibilere ilaç lazım galiba uçuk için bişi bilmiyorum normalde sarımsak sür derler ama sen mutlaka dr a sor geçmiş olsun

Çok teşekkürler canım sanada geçmiş olsun dr banada zofer verdi ama içiyorum midemde durmuyo bi anlamı kalmıyo su hiç içmiyorum onun yerine karpuz yiyorum valla her türlü şeyi deniyorum artık

Çok teşekkürler canım sanada geçmiş olsun dr banada zofer verdi ama içiyorum midemde durmuyo bi anlamı kalmıyo su hiç içmiyorum onun yerine karpuz yiyorum valla her türlü şeyi deniyorum artık
Bana bir de dondurma önerdi bende emin olduğum yerden sade ve limonlu alıyorum o da iyi geliyor hehe

Selam Kızlar cinsiyet öğrenen var mı? 11 haftalık benim bebişim tahminde bulundu ama erken değil mi? Odaklanmak istemiyorum.ama doktorun surat ifadesi kesin gibiydi

Selam Kızlar cinsiyet öğrenen var mı? 11 haftalık benim bebişim tahminde bulundu ama erken değil mi? Odaklanmak istemiyorum.ama doktorun surat ifadesi kesin gibiydi
Bendede oldu aynısı fakat kızların klitorisi bazen iri olup yanıltabiliyormuş. Kız mı? Oğlan mı? Dedi

Bendede oldu aynısı fakat kızların klitorisi bazen iri olup yanıltabiliyormuş. Kız mı? Oğlan mı? Dedi
Oğlan dedi 14. Haftada yine bakarız ama ben söylemiştim derim dedi o kadar net bi ifade yani senin belli mi doğum günlerimiz yakın görünüyor

Burasi cidden hepimiz birbirimize arkadas olduk cok iyi geldi. İyi ki varsiniz:)

Ah be tatlim, cok gecmis olsun insallah problem yoktur bebeklerimiz kolay kolay oynamiyor yerinden ama yine de tedbiri elden birakmamak lazim. Ama bu yazin tam gununde bana iyi oldu, bende bu sabah uyandim dedimmki cok sukur 3 ayi atlattim artik evin islerine bakabilirim herseyi cok bosladim... ama neymis demekki cok dikkat etmeye devam etmek gerekiyormus... habersiz birakma hizi tamam mi

Gunaydin guzel hamisler. Gerci bana pek bi aymadi bas agrisiyla uyandim. kirmizigitar gozun aydin bebegini gordun darisi benm basima

Amin canim insallah:) ben bas agrilarini gecen haftalarda cok yogun cektim bir kac gundur iyiyim... of fena o bas agrisi ama hamilelik boyunca zaman zaman olacakmis kan basincinin artmasiyla ilgili sanirim.

Kuzum bazen benim de oluyordu. Bu 1 ay boyunca vucudumdaki herseyi izledim neler oluyor baktim tum agri cesitlerini yazdim hafizaya:) muhtemelen rahim buyumesi esnasinda kaslardaki kasilmadan oluyor. Kanama filan olmadigi surece cok takilmamak lazim bence. Olacak yani dinlenmeye dikkat et...

Tatlim hiiiiic merak etme, o hamile degilim hissi, sanki vucudumda hic belirti kalmadi hissi hepimizde var...

İlk bebegimde hic belirtim kalmadi diye kosa kosa hastaneye gittim hersey yolundaydi, epey zaman sonra goguslerime dokunamadigim bir donemde kalbinin durdugunu ogrendim kurtaj masasina yatarken gogus uclarim sizliyordu... ayni sey bunda da oluyor bazen hic hir belirtim yok sanki ziplasam ziplarim o kadar enerjigim:) bazen bir bakiyorum su icerken yorukuyorum... belirtileri benim kadar dinleyen kimsey yoktur herhalde su topicte:) hic merak etme, belirti vermeyebiliyor talihsiz durumlar cok takilma o yuzden sadece kuzunu allaha emanet et baska biseyi dusunme...

Günaydın kızlar,sanirim grip oldum

Sahane! Aksam kocana limonla ayak masaji yaptiriyorsun kusum:) eeeeee biz anneysek onlarda baba oluyor:) azicikk nimetini gorsun su hamileligin:)

Cok gecmis olsun mujuk

Kuzu bana doktor birsey demedi ama ilk bebegimi kaybettim bunda da ilk zamanlar yogun kanamalar yasadigim icin lohusalik bitene kadar kanka takilmacadayiz:) bende isteksizlik te var:) riskin ve daha once kaybin yoksa sanirim sorun olmaz ama bence yine de doktora danismadan denemeyin allah korusun

Be

Bende merak etmeye baslamistim artik evdeyim evdeyken pek girmem normalde bakayim biravucmutluluk gelmismi diye girdim inann iyi olmana sevindim
Ah canlarm çok sağolun burda aile gbi oldk. Paketi bitirmişm suresini beklemek zorunda kaldm giremedim br turlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…