- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.961
Çok şükürk.bakmayn arkadaşlar merk ettirdm kendimi iyiym çok şükür. Sizler nasılsınız
Sağol canim ya hamilelik belirtisi olarak bu zamana kadar sadece mide bulantısı yaşamış biri olarak bugünkü bu ağrılar değişik gelmişti ama dediğin sebepten sanırım. Hala da geçmedi. Bugün ben burdayım deyip durdu yani benimki :) Yattım durdum elimde olsa hiç kalkasim yok valla :)Burasi cidden hepimiz birbirimize arkadas olduk cok iyi geldi. İyi ki varsiniz:)
Ah be tatlim, cok gecmis olsun insallah problem yoktur bebeklerimiz kolay kolay oynamiyor yerinden ama yine de tedbiri elden birakmamak lazim. Ama bu yazin tam gununde bana iyi oldu, bende bu sabah uyandim dedimmki cok sukur 3 ayi atlattim artik evin islerine bakabilirim herseyi cok bosladim... ama neymis demekki cok dikkat etmeye devam etmek gerekiyormus... habersiz birakma hizi tamam mi
Amin canim insallah:) ben bas agrilarini gecen haftalarda cok yogun cektim bir kac gundur iyiyim... of fena o bas agrisi ama hamilelik boyunca zaman zaman olacakmis kan basincinin artmasiyla ilgili sanirim.
Kuzum bazen benim de oluyordu. Bu 1 ay boyunca vucudumdaki herseyi izledim neler oluyor baktim tum agri cesitlerini yazdim hafizaya:) muhtemelen rahim buyumesi esnasinda kaslardaki kasilmadan oluyor. Kanama filan olmadigi surece cok takilmamak lazim bence. Olacak yani dinlenmeye dikkat et...
Tatlim hiiiiic merak etme, o hamile degilim hissi, sanki vucudumda hic belirti kalmadi hissi hepimizde var...
İlk bebegimde hic belirtim kalmadi diye kosa kosa hastaneye gittim hersey yolundaydi, epey zaman sonra goguslerime dokunamadigim bir donemde kalbinin durdugunu ogrendim kurtaj masasina yatarken gogus uclarim sizliyordu... ayni sey bunda da oluyor bazen hic hir belirtim yok sanki ziplasam ziplarim o kadar enerjigim:) bazen bir bakiyorum su icerken yorukuyorum... belirtileri benim kadar dinleyen kimsey yoktur herhalde su topicte:) hic merak etme, belirti vermeyebiliyor talihsiz durumlar cok takilma o yuzden sadece kuzunu allaha emanet et baska biseyi dusunme...
Sahane! Aksam kocana limonla ayak masaji yaptiriyorsun kusum:) eeeeee biz anneysek onlarda baba oluyor:) azicikk nimetini gorsun su hamileligin:)
Cok gecmis olsun mujuk
Kuzu bana doktor birsey demedi ama ilk bebegimi kaybettim bunda da ilk zamanlar yogun kanamalar yasadigim icin lohusalik bitene kadar kanka takilmacadayiz:) bende isteksizlik te var:) riskin ve daha once kaybin yoksa sanirim sorun olmaz ama bence yine de doktora danismadan denemeyin allah korusun
Çok sağol canmmm :)) inslh sabredecez daha 16 gün var valla zor olacak ama mevburz durmadan da gitmek iyi olmaz son aya kadr ayda br cagiracaklarTamam canım öyle yapalım o zaman ben sana uyarım. :)
Sağol canım haklısın.Dün dr. umu aradım tok gel dedi.Dün korkunç bir baş ağrım tutu acile gittik iğne vurdular ama hala var.Snüzitimden olsa gerek.Başka ilaçları içimediğimden böyle uzun sürüyo.İnşallah geçer kendiliğinden.Günaydın kızlar. İkili teste aç gitmeyin sakin tok gidin ki bebeginiz hareketli olsun. Ense kalınlığı olculurken pozisyon değiştirmesi gerekiyo. Hareketli olursa daha iyi oluyo. Açlikla bi alakası yok yani canlarim
Gunaydin kizlar ya bu 2liye tok gitsek skinti olmaz heralde kan tahlili olcak ya bi de heryerde ayni cikar demi sonuclar yani bazi yerler cok pahali oralar iyidir gibi bi mantik yoktur demiSağol canım haklısın.Dün dr. umu aradım tok gel dedi.Dün korkunç bir baş ağrım tutu acile gittik iğne vurdular ama hala var.Snüzitimden olsa gerek.Başka ilaçları içimediğimden böyle uzun sürüyo.İnşallah geçer kendiliğinden.
Gunaydin kizlar ya bu 2liye tok gitsek skinti olmaz heralde kan tahlili olcak ya bi de heryerde ayni cikar demi sonuclar yani bazi yerler cok pahali oralar iyidir gibi bi mantik yoktur demi
Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Canim dur sakin ol. Korkma. Niye böyle telaş yaptın. Ruyalara göre amel edilmez derler. Eminim bişey yoktur bebeğinin. Benimde gobegimden başka hiç belirtim yok. Hamile olduğu unutacak derecede yani o kadar. Ama telaş yapmıyorum Allaha emanet yavrularımız.Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Canım ben de defalarca öyle rüyalar gördüm, hıçkıra hıçkıra uyandığım oldu. Bazen okadar kendimi kasmış uyanıyordum ki kasıklarım da ağrıyla uyanıyordum. Bazen hep bebeğimi kaybettiğimi gördüm. Uyumadan önce Allah'a vesvese ve rüyalardan sığınıp öyle uyumaya alıştırdım kendimi. Rahatladım. Bebeğine hiçbir şey olmamıştır endişe etme. Endişelerimiz bilinçaltımıza işliyor o da rüyada çıkıyor. Bol dua ve salavat çekDaha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Minoset yada parol içebilirsn canım bnmde grip kulağımda iltihaba yol açtı doktorum antibiyotik ve minoset werdiSağol canım haklısın.Dün dr. umu aradım tok gel dedi.Dün korkunç bir baş ağrım tutu acile gittik iğne vurdular ama hala var.Snüzitimden olsa gerek.Başka ilaçları içimediğimden böyle uzun sürüyo.İnşallah geçer kendiliğinden.
Rüya bebekle ilgiliydi ayan mi oldu diye düşünüyorum. Anlatamam nasıl korktum umarm duyarm ve inslh vardır bizim sağlık ocağında yok derlerse şaşırmam yaniDuyarsin bence canim 9 10 haftaliklar duyuyosa. Ama sakin ol bisey olmamistir hamilelikte kabus normal bi durum ruyayla bebege bisey mi olur iyi dusun moralini bozma
Rabbim korusun yeter zatn. Uyandığımdan beri dua ediyorum hrsey Rabbim den biliyorum ama bu şekilde 15 gün geciremem rüyayı anlatsam anlarsın bni ama kötü rüya anlatılmaz malum iyiye yormak istiyorum belki br işarettir diyorum inslh br sorun yoktur.Canim dur sakin ol. Korkma. Niye böyle telaş yaptın. Ruyalara göre amel edilmez derler. Eminim bişey yoktur bebeğinin. Benimde gobegimden başka hiç belirtim yok. Hamile olduğu unutacak derecede yani o kadar. Ama telaş yapmıyorum Allaha emanet yavrularımız.
Rabbim korusun yeter zatn. Uyandığımdan beri dua ediyorum hrsey Rabbim den biliyorum ama bu şekilde 15 gün geciremem rüyayı anlatsam anlarsın bni ama kötü rüya anlatılmaz malum iyiye yormak istiyorum belki br işarettir diyorum inslh br sorun yoktur.
Heh beni sen anlarsın sende yasiyormussun aynısını. Bir korku duası yazdoriyorum bir tanidiga bnde günlük okuyacan artk yatmadan inslh birsy olmaz bnde ilk zamn görüyordm ama gormez olmuştum 2 gundur yine başladı bugünkü anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir şeydi rüyamda dilim tutuldu en son zatn uayndigimdada dilim sisti sanırım isirdim . Bilinçaltı olabilir haklisin ama ne zamn geçecek bu ya öncesi 2 düşuk yaşadığım içinde çok korku varCanım ben de defalarca öyle rüyalar gördüm, hıçkıra hıçkıra uyandığım oldu. Bazen okadar kendimi kasmış uyanıyordum ki kasıklarım da ağrıyla uyanıyordum. Bazen hep bebeğimi kaybettiğimi gördüm. Uyumadan önce Allah'a vesvese ve rüyalardan sığınıp öyle uyumaya alıştırdım kendimi. Rahatladım. Bebeğine hiçbir şey olmamıştır endişe etme. Endişelerimiz bilinçaltımıza işliyor o da rüyada çıkıyor. Bol dua ve salavat çek
Smdi mi bakmazlar ki burası az çok biliyorsun kanama faln olmadığı sürece ee ne yapalm faln diyorlar yarn içinde randevular dolu salı gününe en sinir olduğum doktor var perşembeye kadr bekleyebilsrm zatn az daha sıkar disimi kendi doktoruma giderm. Bilemedim acaba yarn başka özele mi gitsem . Smdi kendi doktoruma gidecm bni azarlar çok panikliyorsun diyeCanim cocuk hastanesine git sen bence saglik ocagina gitme ultrasonla bakarla hem icin rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?