2017 EKİM Anne adayları

Ya kizlar benim dunden beri kasiklarim acayip gergin neden olabilir acaba sanki az gerinsem yirtilacak gibi krem falan sursem ise yarar mi

Benim görümcem hafız ve peş peşe bebeği oldu. Biri daha 3aylık. Direk bana vesvese ve rüyalarımı sordu. O bile bunları yaşamış yani. Şimdi de hep deprem olup çocuklara bişey olursa diye endişe ve rüya halinde. İstanbul'da olduğumuz için. Doğduklarında bile bunlar devam ediyor demekki. Ben de bugün 2gündür kanamam olduğu için dayanamayıp doktora gittim. İğne yaptılar gördüm rahatladım. İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım ama endişe bebeğe zarar unutma. Sakin olmaya çalış

Tmm canm çok sağol biraz sure faln okuyunca rahatladm . :) Anne yüreği işte dayanamiyo

Hayir cocuk hastanesine git acilden giris yap bakiyolar ben gitmistim bikere hatta hamile bile degildim daha oncesi dusuklerim var de cok sancim var felan de eger icin rahat etcekse git bakiyolar

Oğlan dedi 14. Haftada yine bakarız ama ben söylemiştim derim dedi o kadar net bi ifade yani senin belli mi doğum günlerimiz yakın görünüyor
Daha belli değil canım, merak ediyor muyum? Dr söylemese aklıma bile gelmeyecekti, sadece sağlıklı olması için dua ediyorum rabbime..

Selam kizlar cumadan beri giremedim misafirlerim vardi butun mesajlari okuyamadim ama kirmizigitar in durumunu merak ediyordum orayi okudum tek cok sevindim adina sanki ben gormusum bebegimi gibi rahatladim :)
Bu arada 3 gundur kusmuyorum bu bir mucize kac gundur yoruluyorum ama agrilarim pek olmadi hafif bel batmadi disinda insallah sizinde durumlar iyidir bu arada benimde esim kk takilmamdan cok sikayetci oysa guzel moral oluyosunuz insana anlatamiyorum

Canim benim:) allaha sukurler olsun cok iyiymis melegim:) burda hepimizin akli birbirinde kaliyor tabi, mesela bende kac gundur obsesif89 girmiyor nete onu merak ediyorum cumartesi kontrolu vardi bi daha sesi cikmadi hersey yolundadir ins.

Ben diyorum ki bu esler icin de bi erkekler kulubu kursak acaba bizi rahat birakirlar mi:)

Ay insallah kotu bi durum yoktur

Hehhe cok iyi olurdu yaa

Hanımlar iyi akşamlar :) doktorum son kontrolde paraben içermeyen krem kullanman gerekiyor dedi, siz yüz ve el için hangi marka kremleri kullanıyorsunuz ?

Valla cnm ben hecen hafta yani 19 haftalıkken gittiim sağlık ocağına aşı olmak için malesef el doppleriyle duyamadık sen hareketlerini hissediyo musun dedi evet dedim ozzmsn sıkıntı yok daha erken bunda duymak için dedi. Sıkma canını bende geçrn rüyamda kanamam olmuştu gece eşimi kaldırıp acile gidiyoduk çok korktum tabi ama rüya işte birazda bilinç altı

Canım ben sağlık ocağında el doppleriyle duyulacagini düşünüyorum bence bi sağlık ocağına git yarın. Ne kaybedersin. Rüyalar insanı gerçekten çok etkiliyor ama sen yine de içini ferah tut,bebeğin gayet iyidir inşallah...

Hanımlar iyi akşamlar :) doktorum son kontrolde paraben içermeyen krem kullanman gerekiyor dedi, siz yüz ve el için hangi marka kremleri kullanıyorsunuz ?

Ben bepantol kullanıyorum eczacı önermişti el ve tüzel işin nemlendirici olarak

Son gunlerde bende ayni seyi dusunuyorum yogun sekilde. Ozellikle makyaj malzemesi olarak neyi kullanalim ne alalim cok ciddi anlamda bununarastiriyorum ama henuz sonuca ulasamadim

Kızlar herkese mrb. Bn 2 haftadır yokum buralarda ama takip ediyorum sizi kim ne yaptı ne etti diye çok zor günler geçirdim bu zor günlerde kesin bebeğim yaşamıyordur ölmüştür derken kontrol gittiğimde bebeğim çok iyi hatta yerinde durmuyor sürekli oynuyordu çok şükür sağlık durumu iyi haftamızla uyumluyuz çok şükür 3 ayı atlattık meleğimle şimdi evimizdeyiz inş. Kalan 6 ayı çok güzel bir şekilde hepberaber geçiririz kirmizigitar obsesif89 B Biravucmutluluk THEY- kıZlar durumlar nasıl nasıl gidiyor yazdıklarınızı okudum hepiniz adına çok sevindim inş. Herşey bu şekilde devam eder. :)

Obsesif ten haber var mi kuzum?

Bende senin adina cok sevibdim canim. Evet hepimiz donem donem ayni kaygilari yasadik cok korktuk ve kontrole hep titreyerek gittik ama cok sukur hersey yolundaydi insallah ekim ayinda hepimiz saglikla sihatle alicaz kucagimiza miniklerimizi

Kızlar ben Dr. uma sormadım ama yuzumë acı badem sütü kullanıyorum parabensiz ,vucudumada zeytinyağlı vücut losyonu kullanıyorum parabensiz .Hergün eyeliner rimel suruyorum ve takma kirpikde takıyorum .Uzun suredir kirpiklerim cok karmasik bi tuhaf oldu , gebelikte oluomus .Ojede sürüyorum hep bunların zararı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…