- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #7.981
Benim görümcem hafız ve peş peşe bebeği oldu. Biri daha 3aylık. Direk bana vesvese ve rüyalarımı sordu. O bile bunları yaşamış yani. Şimdi de hep deprem olup çocuklara bişey olursa diye endişe ve rüya halinde. İstanbul'da olduğumuz için. Doğduklarında bile bunlar devam ediyor demekki. Ben de bugün 2gündür kanamam olduğu için dayanamayıp doktora gittim. İğne yaptılar gördüm rahatladım. İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım ama endişe bebeğe zarar unutma. Sakin olmaya çalışHeh beni sen anlarsın sende yasiyormussun aynısını. Bir korku duası yazdoriyorum bir tanidiga bnde günlük okuyacan artk yatmadan inslh birsy olmaz bnde ilk zamn görüyordm ama gormez olmuştum 2 gundur yine başladı bugünkü anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir şeydi rüyamda dilim tutuldu en son zatn uayndigimdada dilim sisti sanırım isirdim . Bilinçaltı olabilir haklisin ama ne zamn geçecek bu ya öncesi 2 düşuk yaşadığım içinde çok korku var
Tmm canm çok sağol biraz sure faln okuyunca rahatladm . :) Anne yüreği işte dayanamiyoBenim görümcem hafız ve peş peşe bebeği oldu. Biri daha 3aylık. Direk bana vesvese ve rüyalarımı sordu. O bile bunları yaşamış yani. Şimdi de hep deprem olup çocuklara bişey olursa diye endişe ve rüya halinde. İstanbul'da olduğumuz için. Doğduklarında bile bunlar devam ediyor demekki. Ben de bugün 2gündür kanamam olduğu için dayanamayıp doktora gittim. İğne yaptılar gördüm rahatladım. İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım ama endişe bebeğe zarar unutma. Sakin olmaya çalış
Smdi mi bakmazlar ki burası az çok biliyorsun kanama faln olmadığı sürece ee ne yapalm faln diyorlar yarn içinde randevular dolu salı gününe en sinir olduğum doktor var perşembeye kadr bekleyebilsrm zatn az daha sıkar disimi kendi doktoruma giderm. Bilemedim acaba yarn başka özele mi gitsem . Smdi kendi doktoruma gidecm bni azarlar çok panikliyorsun diye
Daha belli değil canım, merak ediyor muyum? Dr söylemese aklıma bile gelmeyecekti, sadece sağlıklı olması için dua ediyorum rabbime..Oğlan dedi 14. Haftada yine bakarız ama ben söylemiştim derim dedi o kadar net bi ifade yani senin belli mi doğum günlerimiz yakın görünüyor
Canim benim:) allaha sukurler olsun cok iyiymis melegim:) burda hepimizin akli birbirinde kaliyor tabi, mesela bende kac gundurSelam kizlar cumadan beri giremedim misafirlerim vardi butun mesajlari okuyamadim amakirmizigitar in durumunu merak ediyordum orayi okudum tek cok sevindim adina sanki ben gormusum bebegimi gibi rahatladim :)
Bu arada 3 gundur kusmuyorum bu bir mucize kac gundur yoruluyorum ama agrilarim pek olmadi hafif bel batmadi disinda insallah sizinde durumlar iyidir bu arada benimde esim kk takilmamdan cok sikayetci oysa guzel moral oluyosunuz insana anlatamiyorum
Ay insallah kotu bi durum yokturCanim benim:) allaha sukurler olsun cok iyiymis melegim:) burda hepimizin akli birbirinde kaliyor tabi, mesela bende kac gundurobsesif89 girmiyor nete onu merak ediyorum cumartesi kontrolu vardi bi daha sesi cikmadi hersey yolundadir ins.
Ben diyorum ki bu esler icin de bi erkekler kulubu kursak acaba bizi rahat birakirlar mi:)
Valla cnm ben hecen hafta yani 19 haftalıkken gittiim sağlık ocağına aşı olmak için malesef el doppleriyle duyamadık sen hareketlerini hissediyo musun dedi evet dedim ozzmsn sıkıntı yok daha erken bunda duymak için dedi. Sıkma canını bende geçrn rüyamda kanamam olmuştu gece eşimi kaldırıp acile gidiyoduk çok korktum tabi ama rüya işte birazda bilinç altıDaha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Canım ben sağlık ocağında el doppleriyle duyulacagini düşünüyorum bence bi sağlık ocağına git yarın. Ne kaybedersin. Rüyalar insanı gerçekten çok etkiliyor ama sen yine de içini ferah tut,bebeğin gayet iyidir inşallah...Daha önce gebelik yaşayan arkadaşlar bilir. Bugn çok kötü br kabusla uyandm öyle ki ağlayarak uyandm ve çok korktm bebeğime br zarar gelmiştir diye daha kontrollüme var ama bn duramam böyle aile hekiminde el dopplerinle kalp atışlarıni dinleyebiliyormussun doğru mu acaba ve bn 13 haftaligm bnm ki duyulurmu zayifim arkadaşlar ve aç gitsem duyarm demi yaşıyorsa
Hanımlar iyi akşamlar :) doktorum son kontrolde paraben içermeyen krem kullanman gerekiyor dedi, siz yüz ve el için hangi marka kremleri kullanıyorsunuz ?
Hanımlar iyi akşamlar :) doktorum son kontrolde paraben içermeyen krem kullanman gerekiyor dedi, siz yüz ve el için hangi marka kremleri kullanıyorsunuz ?
Ben bepantol kullanıyorum eczacı önermişti el ve tüzel işin nemlendirici olarak
Obsesif ten haber var mi kuzum?Kızlar herkese mrb. Bn 2 haftadır yokum buralarda ama takip ediyorum sizi kim ne yaptı ne etti diye çok zor günler geçirdim bu zor günlerde kesin bebeğim yaşamıyordur ölmüştür derken kontrol gittiğimde bebeğim çok iyi hatta yerinde durmuyor sürekli oynuyordu çok şükür sağlık durumu iyi haftamızla uyumluyuz çok şükür 3 ayı atlattık meleğimle şimdi evimizdeyiz inş. Kalan 6 ayı çok güzel bir şekilde hepberaber geçiririzkirmizigitar obsesif89 B Biravucmutluluk THEY- kıZlar durumlar nasıl nasıl gidiyor yazdıklarınızı okudum hepiniz adına çok sevindim inş. Herşey bu şekilde devam eder. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?