- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.001
Ay bir kac gun once bende gördüm ama orada ki sertligi hissedince rahatlıyorumB Biravucmutluluk hamile kadınlar çok kabus gorurlermis .Bende görüyorum gerçek gibi ,tuhaf kötü rüyalar...
Biraz daha buyuseler ,hareketlerini hissetsek bu kadar endiselenmeyiz herhalde yaa ...Ay bir kac gun once bende gördüm ama orada ki sertligi hissedince rahatlıyorum
Ay bir kac gun once bende gördüm ama orada ki sertligi hissedince rahatlıyorum
Kuzu ya oje dedin :) bi aksam surdum kururken tel karistirayim dedim o arada hamilelikte ojenin zararlarini gordum kurumadan sildim bi daha da surmuyorum... doktoruma danismayi dusunuyorum kozmetik sac boyasi oje... ama erkek benim doktor da anlamaz bence:)Kızlar ben Dr. uma sormadım ama yuzumë acı badem sütü kullanıyorum parabensiz ,vucudumada zeytinyağlı vücut losyonu kullanıyorum parabensiz .Hergün eyeliner rimel suruyorum ve takma kirpikde takıyorum .Uzun suredir kirpiklerim cok karmasik bi tuhaf oldu , gebelikte oluomus .Ojede sürüyorum hep bunların zararı olmaz sanırım
:) ayaktayken denedinmi?Su sertlik bi bana mi gelmiyo yaaa
Yok mu? Benim orasi cok zayif ondan olabilir mi acaba ? Sis olunca kayboluyor odaSu sertlik bi bana mi gelmiyo yaaa
Biraz daha buyuseler ,hareketlerini hissetsek bu kadar endiselenmeyiz herhalde yaa ...
B Biravucmutluluk kizlar kabuslar hepimizin derdi... bir de isin kotusu, ben gecen hamileligimde ruyamda bebegimi kaybettigimi gormustum, bir kac gun sonra o ruyayi gordugum gece bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim...Ay bir kac gun once bende gördüm ama orada ki sertligi hissedince rahatlıyorum
Kuzu hic bi fikrim yok inan ben baya normal nemlendiricilerimi surmeye devam ediuorum acibadem sutu diyenler olmus dene istersenKizlar yuzume kreemmm oneriiinnnn pul pul oldum dokundum
Bildigin bembeyaz dökülüyor....birde ayiptir soylemesi koltuk alti asagilari gobek ve yanak cevrem killandiKuzu hic bi fikrim yok inan ben baya normal nemlendiricilerimi surmeye devam ediuorum acibadem sutu diyenler olmus dene istersen
Cnm bende nette videolarda izledim. Oje surmenin zararlı olmadigini soyluyodu ama bilindik marka olması şartıyla diodu. Bende test sonuçları ıcın arayinca sorayım bari. Gerçi hep görüyo Dr. um beni ojeli ,makyajlı söylerdi zararı olsa herhalde diye düşünüyorum. Saçlarım şimdiden vahim bi hal almaya başladı aslında ama çıt çıt la fln göze batmiyo pek simdilik.Onları boyamayi düşünmüyorum ama oda eskide kalmış .Herkes boyuyo. Amonyaksiz olursa hiç bir zararı yokmuş .Kuzu ya oje dedin :) bi aksam surdum kururken tel karistirayim dedim o arada hamilelikte ojenin zararlarini gordum kurumadan sildim bi daha da surmuyorum... doktoruma danismayi dusunuyorum kozmetik sac boyasi oje... ama erkek benim doktor da anlamaz bence:)
Bugun gecen hafta dogum yapan gelincigimdeydim. Gobegimi gosterdim kizin agzi acik kaldi:) hayir bikinili denize girdigini gormesem kesin kil yumagiydin derim dedi:)Bildigin bembeyaz dökülüyor....birde ayiptir soylemesi koltuk alti asagilari gobek ve yanak cevrem killandi
Bende de yok cnm yalnız değilsin .İlkinde de yoktu. Hic olmadı ☺Su sertlik bi bana mi gelmiyo yaaa
Oje, kozmetik icin felan bildigin kullandigin markalari deyiver heleCnm bende nette videolarda izledim. Oje surmenin zararlı olmadigini soyluyodu ama bilindik marka olması şartıyla diodu. Bende test sonuçları ıcın arayinca sorayım bari. Gerçi hep görüyo Dr. um beni ojeli ,makyajlı söylerdi zararı olsa herhalde diye düşünüyorum. Saçlarım şimdiden vahim bi hal almaya başladı aslında ama çıt çıt la fln göze batmiyo pek simdilik.Onları boyamayi düşünmüyorum ama oda eskide kalmış .Herkes boyuyo. Amonyaksiz olursa hiç bir zararı yokmuş .
Haklisin buluruz. Ahh biz annelerAmaaaaannn o zamanda bisiy buluruz biz
Yaaa hu niye oluyorrrrrBugun gecen hafta dogum yapan gelincigimdeydim. Gobegimi gosterdim kizin agzi acik kaldi:) hayir bikinili denize girdigini gormesem kesin kil yumagiydin derim dedi:)
Bende de yok cnm yalnız değilsin .İlkinde de yoktu. Hic olmadı ☺
Cnm eyeliner ve rimel note marka ruj surmuyorum uzun zamandır hep sürerdim ama bişiler yiyip içerken gidiodur fln die kullanmiyorum ojelerimde note ,flormar, goldenrose vs.Oje, kozmetik icin felan bildigin kullandigin markalari deyiver hele
Acı badem sütünü öneririm cnm bebak marka parabensiz.Hem temizlio ,hem nemlendirio. Benimde bu hamilelikten dolayi çok kurudu iyice ya hindistan cevizi yağı bile sÜrdüm .Şaşırdım napcagimi ama yine kuruyor yine kuruyo normaldede kuru cildim zaten.Kizlar yuzume kreemmm oneriiinnnn pul pul oldum dokundum
Parabensizmiymis bu markalar?Cnm eyeliner ve rimel note marka ruj surmuyorum uzun zamandır hep sürerdim ama bişiler yiyip içerken gidiodur fln die kullanmiyorum ojelerimde note ,flormar, goldenrose vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?