2017 EKİM Anne adayları

Kuzu ya oje dedin :) bi aksam surdum kururken tel karistirayim dedim o arada hamilelikte ojenin zararlarini gordum kurumadan sildim bi daha da surmuyorum... doktoruma danismayi dusunuyorum kozmetik sac boyasi oje... ama erkek benim doktor da anlamaz bence:)

Kizlar yuzume kreemmm oneriiinnnn pul pul oldum dokundum

Ay bir kac gun once bende gördüm ama orada ki sertligi hissedince rahatlıyorum
B Biravucmutluluk kizlar kabuslar hepimizin derdi... bir de isin kotusu, ben gecen hamileligimde ruyamda bebegimi kaybettigimi gormustum, bir kac gun sonra o ruyayi gordugum gece bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim...

Bu hamileligimde de benzer kabuslar defalarca gordum. Ama cok sukur birsey olmadi. Bilinc altimiz bence bize oyun oynuyor, hep aklimiz onlarda ya o yuzden bu ruyalari goruyoruz. Biraz daha rahat olmamiz gerekiyor onu anladim ben, cunku olacagin onune gecemiyoruz. Herseyi rabbime emanet edelim gerisini dusunmeyelim

Kuzu hic bi fikrim yok inan ben baya normal nemlendiricilerimi surmeye devam ediuorum acibadem sutu diyenler olmus dene istersen
Bildigin bembeyaz dökülüyor....birde ayiptir soylemesi koltuk alti asagilari gobek ve yanak cevrem killandi

Cnm bende nette videolarda izledim. Oje surmenin zararlı olmadigini soyluyodu ama bilindik marka olması şartıyla diodu. Bende test sonuçları ıcın arayinca sorayım bari. Gerçi hep görüyo Dr. um beni ojeli ,makyajlı söylerdi zararı olsa herhalde diye düşünüyorum. Saçlarım şimdiden vahim bi hal almaya başladı aslında ama çıt çıt la fln göze batmiyo pek simdilik.Onları boyamayi düşünmüyorum ama oda eskide kalmış .Herkes boyuyo. Amonyaksiz olursa hiç bir zararı yokmuş .

Oje, kozmetik icin felan bildigin kullandigin markalari deyiver hele

Bugun gecen hafta dogum yapan gelincigimdeydim. Gobegimi gosterdim kizin agzi acik kaldi:) hayir bikinili denize girdigini gormesem kesin kil yumagiydin derim dedi:)
Yaaa hu niye oluyorrrrr Saf kocamda sana oyle geliyor diyor...Lan dedim ben hep killimiydim

Kizlar yuzume kreemmm oneriiinnnn pul pul oldum dokundum
Acı badem sütünü öneririm cnm bebak marka parabensiz.Hem temizlio ,hem nemlendirio. Benimde bu hamilelikten dolayi çok kurudu iyice ya hindistan cevizi yağı bile sÜrdüm .Şaşırdım napcagimi ama yine kuruyor yine kuruyo normaldede kuru cildim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…