- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.021
Heheheheh:) bende hersaman hissetmiyorum sadece cok cisim geldiginde ve ayaktayken:)Valla bebegimin varligindab suphe ediyyom bu pisler yuzunden :)
Yüzümüze ve cildimize kullandığımız kremler parabensiz olucakmış ya ben onları parabensiz kullanıyorum. Ama acı badem sütünü uzun zamandır kullanıyodum. Vücut losyonumu değiştirdim parabensiz zeytinyağlı olarak .Kozmetik ve ojeleri bilmiyorum.Parabensizmiymis bu markalar?
Ben killiydim zaten ama gobegimde felan hic uoktu malum yerlerimdeki tuyler inatcidr sadece... gobegim bildigin kocamdan fena bir durumda... hormonelmis dokuluyomus dogumdan sonra ama cok kotuYaaa hu niye oluyorrrrrSaf kocamda sana oyle geliyor diyor...Lan dedim ben hep killimiydim
Ayyy iyi bariiii :) yanarim yanarim lazerim boşa gitcek ona yanarımBen killiydim zaten ama gobegimde felan hic uoktu malum yerlerimdeki tuyler inatcidr sadece... gobegim bildigin kocamdan fena bir durumda... hormonelmis dokuluyomus dogumdan sonra ama cok kotu
Benim vucut lazer tutmuyor bir de:) yaptiriyorum 3 ay sonra tekrarliyor malum pco ve hormon bzouklugum var:) ama gobek kili hic aliskin oldugum birsey degil:)Ayyy iyi bariiii :) yanarim yanarim lazerim boşa gitcek ona yanarım
Hadi yaaa benm kuzende oyle acaba onn lazerde o yuzden mi bitmiyor?Benim vucut lazer tutmuyor bir de:) yaptiriyorum 3 ay sonra tekrarliyor malum pco ve hormon bzouklugum var:) ama gobek kili hic aliskin oldugum birsey degil:)
Olabilir vala, 4 farkli merkezde denedim evet bitiyor ama sonra yine basliyor... en son gittigim yerde bana sen hormon tedavini olmadan lazer yaptirma dediler... soyle kuzene hormonlarina baktirsin:)Hadi yaaa benm kuzende oyle acaba onn lazerde o yuzden mi bitmiyor?
Hamilelikte gobekteki tuyu aldirmak iyi cesaret:) ben genital alirken bile korkuyorum kaslari harekete gecirir rahim kasilmasi yasarmiyim diyeBenim normalde de vardi gobegimde aldiriyodum surekli ama simdi resmen çoştu tüylerneyseki kocam cokk uzaklarda ama bi haftaya kadar yine aldircam hicc tahammülüm yok
Hamilelikte gobekteki tuyu aldirmak iyi cesaret:) ben genital alirken bile korkuyorum kaslari harekete gecirir rahim kasilmasi yasarmiyim diye
Hahahah ben hamile kaldigimdan beri kanka takildigim icin:)Hic aklima oyle seyleri sokma benimbenim kuaforum de zaten dusunuyodu acaba hamile kalirsan nasil agda yapcaz sana diye ama yapcak bsy yok aldiririm ben boyle duramam hem agdadan nolcak beee o kadar uyarilmayla bsy olsa birliktelikte olur
Hahahah ben hamile kaldigimdan beri kanka takildigim icin:)
Evet canm. Hamilelik boyunca devam mı edecek acabaB Biravucmutluluk hamile kadınlar çok kabus gorurlermis .Bende görüyorum gerçek gibi ,tuhaf kötü rüyalar...
Aynı sebebden bu kadr telaslandm canm bnde rüyamda gördüm ve gerçekte yasadmB Biravucmutluluk kizlar kabuslar hepimizin derdi... bir de isin kotusu, ben gecen hamileligimde ruyamda bebegimi kaybettigimi gormustum, bir kac gun sonra o ruyayi gordugum gece bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim...
Bu hamileligimde de benzer kabuslar defalarca gordum. Ama cok sukur birsey olmadi. Bilinc altimiz bence bize oyun oynuyor, hep aklimiz onlarda ya o yuzden bu ruyalari goruyoruz. Biraz daha rahat olmamiz gerekiyor onu anladim ben, cunku olacagin onune gecemiyoruz. Herseyi rabbime emanet edelim gerisini dusunmeyelim
Mrb canm. Çok şükür iyiyz inslhta böyle devam eder br kucağımiza almak diyorum umarm fire vermeden devam ederz. Sn nasılsın??Kızlar herkese mrb. Bn 2 haftadır yokum buralarda ama takip ediyorum sizi kim ne yaptı ne etti diye çok zor günler geçirdim bu zor günlerde kesin bebeğim yaşamıyordur ölmüştür derken kontrol gittiğimde bebeğim çok iyi hatta yerinde durmuyor sürekli oynuyordu çok şükür sağlık durumu iyi haftamızla uyumluyuz çok şükür 3 ayı atlattık meleğimle şimdi evimizdeyiz inş. Kalan 6 ayı çok güzel bir şekilde hepberaber geçiririzkirmizigitar @obsesif89 B Biravucmutluluk @THEY- kıZlar durumlar nasıl nasıl gidiyor yazdıklarınızı okudum hepiniz adına çok sevindim inş. Herşey bu şekilde devam eder. :)
Ya esim hastaneye de izin vermiyor böyle yapmaya devm ediyorsun sonuçta bebeğin kalbi dursada yapacak birşey yok kısmet deyip sabırlı olmalısın rüyalara takılma diyor. Göndermiyo dahada panik hale geleceksin gittikçe eğer brsy olacaksa doktor eliyle tutamaz orda sonuçta onlar ne yapsn diyor. Sanırım bni hc bir zamn anlamicak bn rahat olursam oda olur tabiki bn brsey yapamam ama en azından duyarsam kalp atışlarıni rahatlarm duyamazsamda br an önce acimi yaşar bitiririm ne yapalım kısmetValla cnm ben hecen hafta yani 19 haftalıkken gittiim sağlık ocağına aşı olmak için malesef el doppleriyle duyamadık sen hareketlerini hissediyo musun dedi evet dedim ozzmsn sıkıntı yok daha erken bunda duymak için dedi. Sıkma canını bende geçrn rüyamda kanamam olmuştu gece eşimi kaldırıp acile gidiyoduk çok korktum tabi ama rüya işte birazda bilinç altı
Bu subyan muskasini da burda okudum daha once. Bu arada tatlim biri kimyasal biri bos gebelik degilmi kayiplarinin? Yanlis anlama ne olur ama onlari bebek kaybi gibi dusunup kendini uzme, sagliksiz dollenmelermis oyle dusun. Muska islerini filan da allah askina birak ben bunu duydum arastirdim bi eskiden tip gelismemisken saglik sorunlari yuzunden sureklicocuk kaybedenlere yaptiklari biseymis ben bu sayfada muskaya ragmen bebegini kaybeden de gordum muskadan haberi bile olmayip kutur kutur doguran da var...Aynı sebebden bu kadr telaslandm canm bnde rüyamda gördüm ve gerçekte yasadmhani brde burda bir nene var daha önce 2 düşuk yaşadığım için bna sürekli sübyan muskasi yaptr deyip duruyo acaba etkisindemi kaldm diyorum. Aklıma bunu getiriyorum ondn oldu diye . Ama bakalm ya umarm br sorun yoktur
Bu subyan muskasini da burda okudum daha once. Bu arada tatlim biri kimyasal biri bos gebelik degilmi kayiplarinin? Yanlis anlama ne olur ama onlari bebek kaybi gibi dusunup kendini uzme, sagliksiz dollenmelermis oyle dusun. Muska islerini filan da allah askina birak ben bunu duydum arastirdim bi eskiden tip gelismemisken saglik sorunlari yuzunden sureklicocuk kaybedenlere yaptiklari biseymis ben bu sayfada muskaya ragmen bebegini kaybeden de gordum muskadan haberi bile olmayip kutur kutur doguran da var...Aynı sebebden bu kadr telaslandm canm bnde rüyamda gördüm ve gerçekte yasadmhani brde burda bir nene var daha önce 2 düşuk yaşadığım için bna sürekli sübyan muskasi yaptr deyip duruyo acaba etkisindemi kaldm diyorum. Aklıma bunu getiriyorum ondn oldu diye . Ama bakalm ya umarm br sorun yoktur
İnslh canm deneyecem yarn br kaybedecek birsy yok br ugrarm belki duyarm rahatlarm duyamazsamda şaşırmam daha biraz ufak ya el dopplerinle duyulması zor oluyormuş duyamazsam hastaneye giderm yani bn asla duramam.Canım ben sağlık ocağında el doppleriyle duyulacagini düşünüyorum bence bi sağlık ocağına git yarın. Ne kaybedersin. Rüyalar insanı gerçekten çok etkiliyor ama sen yine de içini ferah tut,bebeğin gayet iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?