2017 EKİM Anne adayları

Parabensizmiymis bu markalar?
Yüzümüze ve cildimize kullandığımız kremler parabensiz olucakmış ya ben onları parabensiz kullanıyorum. Ama acı badem sütünü uzun zamandır kullanıyodum. Vücut losyonumu değiştirdim parabensiz zeytinyağlı olarak .Kozmetik ve ojeleri bilmiyorum.

Ben killiydim zaten ama gobegimde felan hic uoktu malum yerlerimdeki tuyler inatcidr sadece... gobegim bildigin kocamdan fena bir durumda... hormonelmis dokuluyomus dogumdan sonra ama cok kotu
Ayyy iyi bariiii :) yanarim yanarim lazerim boşa gitcek ona yanarım

Nemlendiricileri rahatlıkla kullanabilirsiniz
Deodorant, şampuan, ve diğer cilt bakım ürünlerinin, bebek gelişimi üzerine zarar verici etkileri olup olmadığı üzerine yeterli bilimsel araştırma olmamakla beraber şimdiye kadar herhangi bir problem rapor edilmemiştir. Cilt için kullanılan kremleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cilt çatlaklarının oluşmasını azaltmak için kakao ve lanolin kremleri kullanılabilir. Hamilelik döneminde makyajın zararlı olup olmadığı da sıkça sorulan sorulardan biridir. Ancak; bu konuda herhangi bir çalışma yapılmamış olmakla birlikte; bugüne kadar makyajın hamilelik üzerinde olumsuz bir etkisi görülmemiştir. Bebeğin gelişimindeki en önemli zaman ilk üç aydır. Bu süre içindeki zararlar diğer aylara göre daha fazla olmaktadır, kısa bir süre için biraz daha dikkatli olmak hem bizim hem de bebeğimizin sağlığı açısından faydalı olacaktır

Benim normalde de vardi gobegimde aldiriyodum surekli ama simdi resmen çoştu tüyler neyseki kocam cokk uzaklarda ama bi haftaya kadar yine aldircam hicc tahammülüm yok

Benim normalde de vardi gobegimde aldiriyodum surekli ama simdi resmen çoştu tüyler neyseki kocam cokk uzaklarda ama bi haftaya kadar yine aldircam hicc tahammülüm yok
Hamilelikte gobekteki tuyu aldirmak iyi cesaret:) ben genital alirken bile korkuyorum kaslari harekete gecirir rahim kasilmasi yasarmiyim diye

Hamilelikte gobekteki tuyu aldirmak iyi cesaret:) ben genital alirken bile korkuyorum kaslari harekete gecirir rahim kasilmasi yasarmiyim diye

Hic aklima oyle seyleri sokma benim benim kuaforum de zaten dusunuyodu acaba hamile kalirsan nasil agda yapcaz sana diye ama yapcak bsy yok aldiririm ben boyle duramam hem agdadan nolcak beee o kadar uyarilmayla bsy olsa birliktelikte olur

Aynı sebebden bu kadr telaslandm canm bnde rüyamda gördüm ve gerçekte yasadm hani brde burda bir nene var daha önce 2 düşuk yaşadığım için bna sürekli sübyan muskasi yaptr deyip duruyo acaba etkisindemi kaldm diyorum. Aklıma bunu getiriyorum ondn oldu diye . Ama bakalm ya umarm br sorun yoktur

Mrb canm. Çok şükür iyiyz inslhta böyle devam eder br kucağımiza almak diyorum umarm fire vermeden devam ederz. Sn nasılsın??

Ya esim hastaneye de izin vermiyor böyle yapmaya devm ediyorsun sonuçta bebeğin kalbi dursada yapacak birşey yok kısmet deyip sabırlı olmalısın rüyalara takılma diyor. Göndermiyo dahada panik hale geleceksin gittikçe eğer brsy olacaksa doktor eliyle tutamaz orda sonuçta onlar ne yapsn diyor. Sanırım bni hc bir zamn anlamicak bn rahat olursam oda olur tabiki bn brsey yapamam ama en azından duyarsam kalp atışlarıni rahatlarm duyamazsamda br an önce acimi yaşar bitiririm ne yapalım kısmet

Bu subyan muskasini da burda okudum daha once. Bu arada tatlim biri kimyasal biri bos gebelik degilmi kayiplarinin? Yanlis anlama ne olur ama onlari bebek kaybi gibi dusunup kendini uzme, sagliksiz dollenmelermis oyle dusun. Muska islerini filan da allah askina birak ben bunu duydum arastirdim bi eskiden tip gelismemisken saglik sorunlari yuzunden sureklicocuk kaybedenlere yaptiklari biseymis ben bu sayfada muskaya ragmen bebegini kaybeden de gordum muskadan haberi bile olmayip kutur kutur doguran da var...

Bak bende gecen gebeligimde yasadim bunu, ayni sekilde ruya gorunce yine korktum cok ama bak bisey olmadi cok sukur:) demekki herzaman cikacak diye birsey yok... su an kendini stresse soktukca iyice bebegini hizursuz ediyorsun

Bu subyan muskasini da burda okudum daha once. Bu arada tatlim biri kimyasal biri bos gebelik degilmi kayiplarinin? Yanlis anlama ne olur ama onlari bebek kaybi gibi dusunup kendini uzme, sagliksiz dollenmelermis oyle dusun. Muska islerini filan da allah askina birak ben bunu duydum arastirdim bi eskiden tip gelismemisken saglik sorunlari yuzunden sureklicocuk kaybedenlere yaptiklari biseymis ben bu sayfada muskaya ragmen bebegini kaybeden de gordum muskadan haberi bile olmayip kutur kutur doguran da var...

Bak bende gecen gebeligimde yasadim bunu, ayni sekilde ruya gorunce yine korktum cok ama bak bisey olmadi cok sukur:) demekki herzaman cikacak diye birsey yok... su an kendini stresse soktukca iyice bebegini hizursuz ediyorsun

İnslh canm deneyecem yarn br kaybedecek birsy yok br ugrarm belki duyarm rahatlarm duyamazsamda şaşırmam daha biraz ufak ya el dopplerinle duyulması zor oluyormuş duyamazsam hastaneye giderm yani bn asla duramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…