- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.041
Yok canm zaten yaptirmam öyle birşey yaptrmadimda öncekinde br cahillik yaptrmistm ama dediğin gbi boş gebelikti. Bnde öyle düşünüyorum aslında tam oluşmamış br gebelik sonuçta onlarla kiyaslamamk gerek ama rüya nasıl işlemiş beynime anlamıyorum tekrarı olmasın inslhBu subyan muskasini da burda okudum daha once. Bu arada tatlim biri kimyasal biri bos gebelik degilmi kayiplarinin? Yanlis anlama ne olur ama onlari bebek kaybi gibi dusunup kendini uzme, sagliksiz dollenmelermis oyle dusun. Muska islerini filan da allah askina birak ben bunu duydum arastirdim bi eskiden tip gelismemisken saglik sorunlari yuzunden sureklicocuk kaybedenlere yaptiklari biseymis ben bu sayfada muskaya ragmen bebegini kaybeden de gordum muskadan haberi bile olmayip kutur kutur doguran da var...
Bak bende gecen gebeligimde yasadim bunu, ayni sekilde ruya gorunce yine korktum cok ama bak bisey olmadi cok sukur:) demekki herzaman cikacak diye birsey yok... su an kendini stresse soktukca iyice bebegini hizursuz ediyorsun
Canim okurken gordum boyle ruyalar arada oluyor ama kesinlikle kotu dusunme normal endise ediyoruz ya ona gore goruyoruz bu arada ne kadar sıklıkta kuran okursun hergun okumaya calis birde kuzu okuyarak uyu namazini kilmadan kesinlikle uyuma biz hasasiz artik en kucuk seyler bize buyuk bi sorun gibi geliyo kendini de bebegide yipratma inancli bi kizsin muskayla falan ugrasma dedgim her hususta Allah a sigin baska korumaya gerek yokİnslh canm deneyecem yarn br kaybedecek birsy yok br ugrarm belki duyarm rahatlarm duyamazsamda şaşırmam daha biraz ufak ya el dopplerinle duyulması zor oluyormuş duyamazsam hastaneye giderm yani bn asla duramam.
Yok canm zaten yaptirmam öyle birşey yaptrmadimda öncekinde br cahillik yaptrmistm ama dediğin gbi boş gebelikti. Bnde öyle düşünüyorum aslında tam oluşmamış br gebelik sonuçta onlarla kiyaslamamk gerek ama rüya nasıl işlemiş beynime anlamıyorum tekrarı olmasın inslh
En çok kendime kizdigim nokta bebeğimi üzüyor olmam su asalak kafama anlatamıyorum br türlü.
Yok canm asla ugrasmam muska ile ilgili bazı şeyler duydum asla yaptrmam. Hani teyze yaptr sende sübyan var deyip duruyor onun etkisindemi kaldm da ruyalandim diye düşündüm sadece ..Canim okurken gordum boyle ruyalar arada oluyor ama kesinlikle kotu dusunme normal endise ediyoruz ya ona gore goruyoruz bu arada ne kadar sıklıkta kuran okursun hergun okumaya calis birde kuzu okuyarak uyu namazini kilmadan kesinlikle uyuma biz hasasiz artik en kucuk seyler bize buyuk bi sorun gibi geliyo kendini de bebegide yipratma inancli bi kizsin muskayla falan ugrasma dedgim her hususta Allah a sigin baska korumaya gerek yok
Demi ama normal olan ilk gebeligim bu bütün onlemlerde alındı gerisi Rabbim e kalmış :) çok sağol ya inslh yasamayz kötü şeyler. Sağ saglim alalım kucağımiza Allah ım yardımcımız olsun :) herks takılma hamilelikte olur dedi sanırım norml br durum bnm evhamlarimdan olduSakinles lutfen bak stressle yatarsan bu gece de kabus gorursun... artik bebeklerimiz kucuk degil bunu dusun oyle hemen pit diye durmaz kalpleri. Ya da rabbim vermesin bi aksilik olacaksa oyle sessiz sedasiz olmaz artik agri yapar kanama yapar... belirti verir yani...
Daha oncekilerin hicbirinde olusmus canlanmis bir bebek yoktu bununla kiyaslama sakin.
Ben cok paniklemistim biliyorsun ama ben ilk bebegimin kalp atisini gordum hersey sahaneydi, doktorum ikili testte gorusuruz dedi gonderdi beni vakit geldiginde ben hareketlerini gormeyi beklerken kendimi kurtaj masasinda buldum o yuzden bunda cok korkuyordum. Cunku yine kalp atisini duyduk ve ikili test zamani gorusuruz dedi... surec ayni gitti ayni seyi yasamaktan korktum ama seninkiler farkli sakin bununla kiyaslama
Bende her hamilelikte bi dis gidiyo diye biliyorum su an ooooo piti pitiiii ile hangisi beni birakacak bulmaya calisiyorum :) hic yerinde tutmanin yollarini arastirmak gelmedi aklimaBenim uygulamada dis etlerinizin saglgi icin yeteri kadar flor aldiginizdan emin olun diyo neyden alcaz bu floru simdi. Nette somon yaziyo ben onu yemem nerden alacaaaaagummmm
Bende her hamilelikte bi dis gidiyo diye biliyorum su an ooooo piti pitiiii ile hangisi beni birakacak bulmaya calisiyorum :) hic yerinde tutmanin yollarini arastirmak gelmedi aklima
Sakinles sakinles... evham iyi gelmiyor miniklre:)Demi ama normal olan ilk gebeligim bu bütün onlemlerde alındı gerisi Rabbim e kalmış :) çok sağol ya inslh yasamayz kötü şeyler. Sağ saglim alalım kucağımiza Allah ım yardımcımız olsun :) herks takılma hamilelikte olur dedi sanırım norml br durum bnm evhamlarimdan oldu
Çok sagolunnSakinles sakinles... evham iyi gelmiyor miniklre:)
Genelde 12.hafta yapıyorlar diye biliyorum ama vardr br bildiği doktorn kontrol geçiyor zaten git gör benceBisey sorcam ben carsamba gittigimde doktor haftaya gel ikili test icin dedi. Simdi bu cuma gitsem eger 10+6 oluyo cok erken degilmi ya test umrumda degil ama onun bahanesiyle gidip bikere daha bebegimi gorurdum karnim agriyo sabahtan beri hic boyle olmazdi
Ozellikle hamilelikte daha sorumlu hissediyorum kendimi bos gecirmemek icin ama gercekten bende aksatiyorum maalesef ki ama yatsi namazini kilmadan asla yatmam ki gecenin serri vardir Allah a siginirim tum yarattiklarinin serrinden diye dua ederim birdeYok canm asla ugrasmam muska ile ilgili bazı şeyler duydum asla yaptrmam. Hani teyze yaptr sende sübyan var deyip duruyor onun etkisindemi kaldm da ruyalandim diye düşündüm sadece ..
Yalan konuşmak olmasn namzlarima dikkat etmez oldum kuranda okumuyorum oek fazla ama bugn okuyunca rahatladm biraz uyandığımda dilim sismisti sanırım isirdim br sure uyandıktan sonra hemen abdestimi alıp kuran okudum kendime de dualar hazırladım her gece okuyup uyuyacagm))
Canım diğerlerini bilmem ama oje yasaklar arasında diye okumuştum. Asetonlar çok zararlıymışKızlar ben Dr. uma sormadım ama yuzumë acı badem sütü kullanıyorum parabensiz ,vucudumada zeytinyağlı vücut losyonu kullanıyorum parabensiz .Hergün eyeliner rimel suruyorum ve takma kirpikde takıyorum .Uzun suredir kirpiklerim cok karmasik bi tuhaf oldu , gebelikte oluomus .Ojede sürüyorum hep bunların zararı olmaz sanırım
Canım benim yüzümde gebelik öncesi de pul pul olma sorunu vardı. Makyaj yapan biri değilim hergün 5vakit abdest alırım bu yüzden de çok kurur. Aklına gelebilecek bütün markaları denedim. Fiyatı çok pahalı olanlar da dahil. Cilt analizci bir kadın yüzünü derinlemesine temizlemediğin için cilt kremi geri kusuyor dedi, işe yaramaz dedi. Jeller bende alerji yapıyor. Temizleme sütü ile haftada iki temizleyip hergün düzenli sebamed (parabensizdir) sürdüm. Kışın bile sorunun olmadı. Şimdide devam.Kizlar yuzume kreemmm oneriiinnnn pul pul oldum dokundum
Bende makyaj yapmam ....demek surekli su surmek yapiyor, yok eskidende olurdu ama simdi soyuluyor yuzum yahuCanım benim yüzümde gebelik öncesi de pul pul olma sorunu vardı. Makyaj yapan biri değilim hergün 5vakit abdest alırım bu yüzden de çok kurur. Aklına gelebilecek bütün markaları denedim. Fiyatı çok pahalı olanlar da dahil. Cilt analizci bir kadın yüzünü derinlemesine temizlemediğin için cilt kremi geri kusuyor dedi, işe yaramaz dedi. Jeller bende alerji yapıyor. Temizleme sütü ile haftada iki temizleyip hergün düzenli sebamed (parabensizdir) sürdüm. Kışın bile sorunun olmadı. Şimdide devam.
Tam 1 haftada cikti benimBen dedm 12. Haftada yapilmiyomu o dedim o da 11 14 arasi dedi. Zaten haftaya sali da marasa gitcem testi burda mi yaptirsam bilemedim sonuclari ne kadar zamanda cikiyo acaba
Amin inş. Cnm çok şükür iyiyim bulantılarımda hafifledi inş. Balayı dedikleri döneme giriyorum tabi inş. Bebişimde sağlıklıdır :)Mrb canm. Çok şükür iyiyz inslhta böyle devam eder br kucağımiza almak diyorum umarm fire vermeden devam ederz. Sn nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?