2017 EKİM Anne adayları

Parabensiz bb krem:) tam olarak aradigim sey:) tenks canim:)

günaydın güzel hamişler,
kirmizigitar benim doruk noktasına ulaştı 12+5teyim geçeceğine arttı su içsem istifra eder oldum ki bi hafta öncesine kadar sadece bulantımlardı şuan en ufak kokudan midem kalkıyo istifra ediyorum
benim gibi bulantı vs durumları artan varmı aranızda

Günaydın herkese kızlar :) bende bulantı falan kalmadı ve ne yazik ki istahim fena halde acildi. Kendimi dizginlemeye calisiyorum. Bu arada parabensiz makyaj malzemesi sormussunuz. Benim cildim alerjik oldugundan ve hayvan delisi bir insan oldugumdan (hayvanlar uzerinde deney yapmiyorlar ve hayvansal icerikleri yok ) uzun yillardir Yves Rocher kullaniyorum. Şampuanından tutun da bb kremine kadar. Hem bitkisel icerikli hem de paraben vs icermiyor. Fiyati da öyle uçuk degil. Yani bi flormar ya da golden rose kadar uygun da degil ama surekli indirimleri oluyor. Benim de cildim pul pul dökülür normalde de. Ama bu markanin urunlerinden cok memnunum ve icim rahat. Denemenizi siddetle tavsiye ederim canlarim

Canim su ara en doruk noktasina ulastigini duymustum 16 da tamamen bitiyormus... ben cok sukur hafif bulantilarla atlatiyorum sizi pek anliyorum diyemem malum ama inan o da guzel:) hamilelik biraz sikinti versin ki kiymet bilinsin:) ben cok istedim ama olmadi gecen hamileligimde de yoktu hic bulantim bunda da yok yani bir iki defa ogurdum bir iki defa bulanti oldu hhafiften o kaaaa

bence şanslısın ama bi anlamda haklısında :) hamileliğin en bildiğimiz özellikleriydi bir zamanlar kusma mide bulantısı ve baş dönmesi normal hayatında sayılı istifra eden ben baya zorlanıyorum bütün karın kaslarım ağrıyo artık geçse diye şafak sayıyorum. ama bi anlamdada kilo almamı engelliyo o yüzden iyi gibi şuan için(sadist miyim neyim )

Günaydınlar sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım ve benim hergün oluyo iyi günümse sabah akşam istifra ediyorum diğer günler perişan bi halde ben kesinlikle su içemiyorum içersem anında gidiyo onun yerine karpuz yiyebilirsiniz çok çok işe yarıyo

Evet yani midesi bulanmayinca insan hamile gibi hissetmiyor korkuyor kaygilaniyor felan

Kuzum hic korkma hepimiz ayni durumdayiz biliyosun zaman zaman yasadik bunu benim basindan beri bulantim olmadi hep kaygilarim ondandi beni burda sakinlestirmeye calistiniz ama bak cok sukur normalmis:) sende o yuzden kaygilanma yok yere ve bence bir sikintin olmadigi zaman doktora gitme bak bunu aliskanlik haline getirirsek cunku cok zor olur sonra dayanmak hep kontrol araliklari 1 ay oluyor hep dayanmamiz alismamiz lazim her gun ultrasona giremeyiz

kızlaaaaaarrrr günaydın mutlu haftalarımız olsun selinlilili kirmizigitar THEY- cumartesi doktorumuza gittik minnoşumu gördüm ve süprizle geldim size biraz erken ama doctor erkek dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur ama erkeğe benziyor dedi minnoşum bize bir oyunlar yaptı görseniz birde rahatsız ettik diye totosunu döndü terbiyesiz herşey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kalp atışı 138 çıktı normal dedi doktorumdan da çok memnun kaldım bir bademciklerime bakmadı ona da baksaydı check up a girmiş olacaktım böbreklerime pankreasıma falan baktı nabzıma tansiyonuma hepsine baktı mide bulantım için Zofran Verdi biz zofranı bulamadık eczanede zofer aldık dün 2 de içtim şuan bomba gibiyim bulantım yok kusmam yok dünden beri yediğim yemekten zevk aldım çok şükür haftaya çarşamba ikili test yaptırmcam yeni kan tahlilleri Verdi ve 12 hafta bitiminde sarılık aşısı Verdi sizede öyle bişey dedi mi doctor?10+5 günlükmüş bebişim 10 cm olmuş çok şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok daha yeni girebildim haftasonum yoğun geçti sizlerden ne haberler var bakalım

Seni vallaha doverim! El insaf 3 gundur!

Cinsiyetleri öğrenenleri görünce nasıl seviniyorum ya :)) Ben de cumartesi yeni bir hastane ve doktora başlıyorum ama bana kesin bir şey söylemez şans yok bende

Cinsiyetleri öğrenenleri görünce nasıl seviniyorum ya :)) Ben de cumartesi yeni bir hastane ve doktora başlıyorum ama bana kesin bir şey söylemez şans yok bende

canım benim bende söylemez bu kadar erken belli olmaz diyordum benimki alenen açtı gösterdi valla tabi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur doktorda biraz bekleyelim ama büyük ihtimal erkek dedi pipisini gördü ben şok ben iptal erkekse çabuk belli oluyor kızsa zor 5. ayında öğrenen var sen gittin mi kontrole?

Sağol canım biliyorum işte ama insanın elinde olmuyo doktorumu aradım. bi belirti olmaması normal dedi. bu haftalarda belirti bekleme dedi. ama çok istiyosan gel bakalım dedi hem cinsiyete de bakmış oluruz dedi :))) yarım saate gidiyorum dua edin kızlar. B Biravucmutluluk bana kızma ne olur. ama ayın 17 sinde bi daha gidecem

Canım ben en son 25 Mart'ta gittim. Bu haftasonu gidince 2 hafta geçmiş olacak üzerinden. İnşallah bana da söyler bir şeyler. Bir yandan merak ediyorum bir yandan da etmiyorum sağlıklı olsun yeter. Senin adına çok sevindim kuzucum. Merak ettik seni buralarda bu kadar uzun kaçaklık yapma bundan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…