- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.061
Parabensiz bb krem:) tam olarak aradigim sey:) tenks canim:)Bu arada yuzu pul pul dokulen kimdi ya benimde ayni sorunum var ustelik butun vucudum kepek gibi cikiyo siyah giyince vok kurudu cildim malum arastirmayi seven bi insanim arastirmalarima gore biz yeteri miktara su icmedigimiz icin oluyormus yani ben sahsen 1 bucuk litre zor iciyorum buda benim vucuduma yeterli olmuyor demek ki biraz krem arastirmasida yaptim ben makyaj yaparim azda olsa bb krem kullaniyorum parabensiz olanlar var cok sukur farmasi, beaty babe kiehl bb kremleri parabensiz ben beaty babe aldim bunlardan hem faktoru yuksek gunes kremi yerine hem parabensiz hemde alkol yok rolon olsun goz kalemi farmasi alsim sebebi aluminyum olmadigi icin gunes kremi almak isteyenler hamileler icin olani var oda cildi nemlendiriyor su bahsedilen yaglari bende alicam vucudum icin insallah aklima gelenler bunlar kizlar :)
Canim su ara en doruk noktasina ulastigini duymustum 16 da tamamen bitiyormus... ben cok sukur hafif bulantilarla atlatiyorum sizi pek anliyorum diyemem malum ama inan o da guzel:) hamilelik biraz sikinti versin ki kiymet bilinsin:) ben cok istedim ama olmadi gecen hamileligimde de yoktu hic bulantim bunda da yok yani bir iki defa ogurdum bir iki defa bulanti oldu hhafiften o kaaaagünaydın güzel hamişler,
kirmizigitar benim doruk noktasına ulaştı 12+5teyim geçeceğine arttı su içsem istifra eder oldum ki bi hafta öncesine kadar sadece bulantımlardı şuan en ufak kokudan midem kalkıyo istifra ediyorum
benim gibi bulantı vs durumları artan varmı aranızda
bence şanslısın ama bi anlamda haklısında :) hamileliğin en bildiğimiz özellikleriydi bir zamanlar kusma mide bulantısı ve baş dönmesiCanim su ara en doruk noktasina ulastigini duymustum 16 da tamamen bitiyormus... ben cok sukur hafif bulantilarla atlatiyorum sizi pek anliyorum diyemem malum ama inan o da guzel:) hamilelik biraz sikinti versin ki kiymet bilinsin:) ben cok istedim ama olmadi gecen hamileligimde de yoktu hic bulantim bunda da yok yani bir iki defa ogurdum bir iki defa bulanti oldu hhafiften o kaaaa
Günaydınlar sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım ve benim hergün oluyo iyi günümse sabah akşam istifra ediyorum diğer günler perişan bi halde ben kesinlikle su içemiyorum içersem anında gidiyo onun yerine karpuz yiyebilirsiniz çok çok işe yarıyogünaydın güzel hamişler,
kirmizigitar benim doruk noktasına ulaştı 12+5teyim geçeceğine arttı su içsem istifra eder oldum ki bi hafta öncesine kadar sadece bulantımlardı şuan en ufak kokudan midem kalkıyo istifra ediyorum
benim gibi bulantı vs durumları artan varmı aranızda
bence şanslısın ama bi anlamda haklısında :) hamileliğin en bildiğimiz özellikleriydi bir zamanlar kusma mide bulantısı ve baş dönmesinormal hayatında sayılı istifra eden ben baya zorlanıyorum bütün karın kaslarım ağrıyo artık geçse diye şafak sayıyorum. ama bi anlamdada kilo almamı engelliyo o yüzden iyi gibi şuan için(sadist miyim neyim )
günaydın kızlar. bende ne bulantı var ne başka bişey. hamile değilmiş gibiyim aynı. korkmaya başladım17 nisandaydı randevu bugün gitsem mi diye düşünüyorum. randevuya daha iki hafta var o zaman yine giderim.
Obsesif ten haber var mi kuzum?
Bende senin adina cok sevibdim canim. Evet hepimiz donem donem ayni kaygilari yasadik cok korktuk ve kontrole hep titreyerek gittik ama cok sukur hersey yolundaydi insallah ekim ayinda hepimiz saglikla sihatle alicaz kucagimiza miniklerimizi
obsesif89 geldinmi?
Seni vallaha doverim! El insaf 3 gundur!kızlaaaaaarrrr günaydın mutlu haftalarımız olsunselinlilili kirmizigitar THEY- cumartesi doktorumuza gittik minnoşumu gördüm ve süprizle geldim size biraz erken ama doctor erkek dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur ama erkeğe benziyor dedi minnoşum bize bir oyunlar yaptı görseniz birde rahatsız ettik diye totosunu döndü terbiyesiz herşey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kalp atışı 138 çıktı normal dedi doktorumdan da çok memnun kaldım bir bademciklerime bakmadı ona da baksaydı check up a girmiş olacaktım böbreklerime pankreasıma falan baktı nabzıma tansiyonuma hepsine baktı mide bulantım için Zofran Verdi biz zofranı bulamadık eczanede zofer aldık dün 2 de içtim şuan bomba gibiyim bulantım yok kusmam yok dünden beri yediğim yemekten zevk aldım çok şükür haftaya çarşamba ikili test yaptırmcam yeni kan tahlilleri Verdi ve 12 hafta bitiminde sarılık aşısı Verdi sizede öyle bişey dedi mi doctor? 10+5 günlükmüş bebişim 10 cm olmuş çok şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok daha yeni girebildim haftasonum yoğun geçti sizlerden ne haberler var bakalım
Seni vallaha doverim! El insaf 3 gundur!
Cinsiyetleri öğrenenleri görünce nasıl seviniyorum ya :)) Ben de cumartesi yeni bir hastane ve doktora başlıyorum ama bana kesin bir şey söylemez şans yok bende
Gunaydin canlarim:) bulantilar ne durumda?
Sağol canım biliyorum işte ama insanın elinde olmuyoKuzum hic korkma hepimiz ayni durumdayiz biliyosun zaman zaman yasadik bunu benim basindan beri bulantim olmadi hep kaygilarim ondandi beni burda sakinlestirmeye calistiniz ama bak cok sukur normalmis:) sende o yuzden kaygilanma yok yere ve bence bir sikintin olmadigi zaman doktora gitme bak bunu aliskanlik haline getirirsek cunku cok zor olur sonra dayanmak hep kontrol araliklari 1 ay oluyor hep dayanmamiz alismamiz lazim her gun ultrasona giremeyiz
Canım ben en son 25 Mart'ta gittim. Bu haftasonu gidince 2 hafta geçmiş olacak üzerinden. İnşallah bana da söyler bir şeyler. Bir yandan merak ediyorum bir yandan da etmiyorum sağlıklı olsun yeter. Senin adına çok sevindim kuzucum. Merak ettik seni buralarda bu kadar uzun kaçaklık yapma bundan sonra :)canım benim bende söylemez bu kadar erken belli olmaz diyordum benimki alenen açtı gösterdi valla tabi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur doktorda biraz bekleyelim ama büyük ihtimal erkek dedi pipisini gördüben şok ben iptal erkekse çabuk belli oluyor kızsa zor 5. ayında öğrenen var sen gittin mi kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?