2017 EKİM Anne adayları

ay anam bir bırakmadılar ki gireyim yok o çağırdı yok bu çağırdı bilgisayarda evde telefondan da giremedim hatta telefonu elime bile alamadım annem aramış onu bile görmedim o derece kalabalıktık birde büyük görümcemde hamile ona yardım falan darken akşam oldu zaten akşam eve geldik karşı komşum çaya geldi full doluydum yani haftasonu belki söyler sanada doctor ya bende hiç beklemiyordum çünkü sadece sağlıklı olduğunu duymak istiyordum birde promosyon oldu cinsiyeti canım benim doctor mükemmel bu arada istersen git derim ben yarım saatten aşağı çıkamıyorsun heryerine bakıyor bebeği iyice inceliyor herşeyi detaylı anlatıyor tonton dedelere benziyor üstelik muayane ücreti 53 tl sgk lı doğum da zorunlu sezeryan 1500 tl oda sgk lı

O seğirme hissi 2 defa bende de oldu. Gazdır vs dedim ama bebek olabilir mi acaba. Hiç öyle gaz belirtisi hissetmemiştim. Garip bi histi doğrusu

canım aynen bende de gaz hissi yoktu böyle sanki içimde bişey pır pır etti hatta nefesimi tuttum acaba yanlış mı hissettim diye devam etti belki minnoşlardır

Hangi hastaneye gitmiştin canım? Delta hospital mıydı?

canım aynen bende de gaz hissi yoktu böyle sanki içimde bişey pır pır etti hatta nefesimi tuttum acaba yanlış mı hissettim diye devam etti belki minnoşlardır
Kizlar bende seyirme desem daha hafif ama boyle bebegimin oldugu yerde icerde bi titreme gibi bisey oluyo muhtemelen onun hareketleri diyorum bagirsak hareketi gibi se degil sadece onun durdugu yerdr oluyo

Hangi hastaneye gitmiştin canım? Delta hospital mıydı?

evet canım delta hospital doktorun adı da Tahir Tosyalı ve cumartesi gittiğimizde hiçbir doctor yoktu birtek o çalışıyordu akşama kadar kalıyormuş adam işini çok seviyormuş netten de araştır istersen ben hiç kötü yorum bulamadım herkes çok memnun ve bende çok memnun kaldım adam detaylı inceliyor herşeyi

Kizlar bende seyirme desem daha hafif ama boyle bebegimin oldugu yerde icerde bi titreme gibi bisey oluyo muhtemelen onun hareketleri diyorum bagirsak hareketi gibi se degil sadece onun durdugu yerdr oluyo

aynen canım benimde orda olmuştu böyle sanki tariff de edemiyorum kalp atışı gibi

Okadar şiddetli geçiren ben üç günde duruldu insan bi garipsiyor benim de 15 nisanda nasıl bekliycem bilmiyorum ama..

Canim suyu yemekten hemen sonra icmeyecekmisiz midemizin eksimesini sagliyormus buda kustugumuzda genelde rahatlamamizin nedeni oluyor o yuzden yemekten yarim saat veya bi saat sonra icmek gerek ben boyle yaptigimdan beri hic kusmadim birde yemek yedikten sonra uzanacaksak bile yuksek bir sekilde oturuyor gibi yatmakta onemli yoksa yatarsak oda mideyi mahvediyo yine kusmamizi sagliyo onceden mutfaga giremezdem simdi her yeri aciyorum oyle girebiliyorum suan tek sorunum buz dolabim ne koku var ne bisey ama orada benim midemi bulandirip ogurmemi sagliyo :))

Hanımlar bana cevap vericek kimse yok mu acaba ??? Ben sürekli her gün istifra ediyorum artık perişan oldum ve dudağımda da uçuk çıktı pazartesi dr a gidicem ama içim içimi yiyo bi sorun olmaz dimi

ben ilk hamileliğimde abartısız 9 ay aynı durumdaydım. doktor bi ilaç vermişti adını hatırlamıyorum ama acayip pahalı bir ilaçtı birtek onunla geçiyordu bulantım. ara ara o hapı içip kendime gelebiliyordum.

Bana da verdi de ilaç ama su bana kesinlikle yaramıyor içtiğim an istifra ediyorum her şekil denedim olmuyo maalesef bende artık su ihtiyacımı karpuzla karşılıyorum napim

Günaydın kızlar ;

geçen hafta 12. haftamızda hem devlete hem özele gittim her iki doktorda cinsiyet hakkında yorum yapamadı .
şimdi bakıyorum ihtimalde olsa öğrenenler hep erkek hiç kız diyene rastlamadım acaba benimki kızda ondan mı yorum yapamadı doktorlar Bir sonrakı kontrol 3 hafta sonra nasıl bekleyeceğim ben

Oğlan dedi 14. Haftada yine bakarız ama ben söylemiştim derim dedi o kadar net bi ifade yani senin belli mi doğum günlerimiz yakın görünüyor

erkeklerde 11. haftada bile söylüyorlar kızlarda 16 yı bekliyorlar. bende 12. haftamı doldurduğum gün tarama için gittiğimde kabartı var gibi dedi :) bende kız istiyorum ama hayırlısı

kızlaarrr oğluşumm olcakmış bende gördüm pipiyii

Ya bende anlamıyorum hangi hizada bakıyorsunuz
Gobegin en az 4 parmak alti gibi tatlim. Ama biraz daha asagisi da olabilir asagida tasiyorsan ayaktayken bak ozellikle cisin cok geldiginde fark edersin

aynen canım benimde orda olmuştu böyle sanki tariff de edemiyorum kalp atışı gibi
Aynen bisey atiyo gibi bisey kimildiyo gibi kasiniyo titriyo gibi boyle bi degisik. Sadece kendimi dinledigimde hissediyorum ayaktayken gezerken konusurken hissetmiyorum. Mesela su an bisey cekiyor orda:) kordonuna mi asiliyo nedir:)

Kizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?
[/url][/IMG]

Masallah kac haftaliksiniz:) ben hic anlayamiyom bu islerden ya

Doktora loreal maybelline kullanmayalım mi dedim , onlarda var kullanma dedi . Ne kullanacağımı ben de bilmiyorum açıkçası.

kızlar parabenin net bir etki tesbiti yok hatta bebişler doğduktan sonra kullnacağımız d vitamininin içinde bile var. ben bi kaç defa yurtdışından getittirdim ama baş edemedim :) mecbur kullanılıyor. kaldıki bizim sürdüğümüzden bebeğe geçmesiyle onun direk içmesi arasında ne kadar fark var düşünün :) yinede piyasa ürünlerinden ziyade kaliteli ürün kullanmak önemli loreal maybelline çok çok iyi markalar değil bitkisel ürün satan markalar var tabi fiyatları biraz uçuk ben sürekli makyaj yapma gereği duymadığım için çok gelmiyor ama sürekli kullansam bütçeyi baya sarsabilirler :)

ben ilk gebeliğimde sormuştum canım zararı var mı diye de doktorum beni azarlamıştı ne alakası var diye ama hocam zararlıymış dedim kim diyo dedi. o diyenler kaç tane çocuk doğutturmuşlar allah aşkına dedi. nomal hayatına devam et ne bu abartılar böyle dedi. senin sürdüğün ojenin çocuğa ne zararı olabilir dedi. bende ilk gebeliğim diye baya evhamlıydım adam her gidişimde bırak bu hurafeleri derdi hatta eşim doktora hastaydı tam benim kafadan bu adam diye :) biraz akışına bırakmak lazım. sonrasında ojede sürdüm saçta boyattım makyajda yaptım hatta doğuma ojeli makyajlı girdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…