- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.101
Bende acikcasi ilk 3 ay surmedim de simdiden sonra surerim muhtemelen. İlk 3 ay daha acik ya bebek herseye... sorsam benim doktor da bisi olmaz der ama ben kesin inanmam ona:)ben ilk gebeliğimde sormuştum canım zararı var mı diye de doktorum beni azarlamıştı ne alakası var diye ama hocam zararlıymış dedim kim diyo dedi. o diyenler kaç tane çocuk doğutturmuşlar allah aşkına dedi. nomal hayatına devam et ne bu abartılar böyle dedi. senin sürdüğün ojenin çocuğa ne zararı olabilir dedi. bende ilk gebeliğim diye baya evhamlıydım adam her gidişimde bırak bu hurafeleri derdi hatta eşim doktora hastaydı tam benim kafadan bu adam diye :) biraz akışına bırakmak lazım. sonrasında ojede sürdüm saçta boyattım makyajda yaptım hatta doğuma ojeli makyajlı girdim :)
Ya o bebeğin hareketi tm olarak kendi değil ama ona bağlı bir hareket gazla alakası yok bendede çok oluyor tecrübeli annelere sordum o bebeğin hareketleri dediler damar atması gibi sanki çekiliyor bir damarın ordan sanki:)Kizlar bende seyirme desem daha hafif ama boyle bebegimin oldugu yerde icerde bi titreme gibi bisey oluyo muhtemelen onun hareketleri diyorum bagirsak hareketi gibi se degil sadece onun durdugu yerdr oluyo
10+ ken nası cinsiyet tahmini yaptııııkızlaaaaaarrrr günaydın mutlu haftalarımız olsunselinlilili kirmizigitar THEY- cumartesi doktorumuza gittik minnoşumu gördüm ve süprizle geldim size biraz erken ama doctor erkek dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur ama erkeğe benziyor dedi minnoşum bize bir oyunlar yaptı görseniz birde rahatsız ettik diye totosunu döndü terbiyesiz herşey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kalp atışı 138 çıktı normal dedi doktorumdan da çok memnun kaldım bir bademciklerime bakmadı ona da baksaydı check up a girmiş olacaktım böbreklerime pankreasıma falan baktı nabzıma tansiyonuma hepsine baktı mide bulantım için Zofran Verdi biz zofranı bulamadık eczanede zofer aldık dün 2 de içtim şuan bomba gibiyim bulantım yok kusmam yok dünden beri yediğim yemekten zevk aldım çok şükür haftaya çarşamba ikili test yaptırmcam yeni kan tahlilleri Verdi ve 12 hafta bitiminde sarılık aşısı Verdi sizede öyle bişey dedi mi doctor? 10+5 günlükmüş bebişim 10 cm olmuş çok şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok daha yeni girebildim haftasonum yoğun geçti sizlerden ne haberler var bakalım
Kesinlikle bence de bebegin tekmesini felan hissetmiyorum ayri ama o karnimda birseyi dondugunu boyle kimildadigini fealn hissediyorum gaz gibi ama degil dedigin gibi icimde bazen balon patliyomus gibi gaz olsa baska taraflarda da olur gaz degil bu sadece bir bolumde oluyo...Ya o bebeğin hareketi tm olarak kendi değil ama ona bağlı bir hareket gazla alakası yok bendede çok oluyor tecrübeli annelere sordum o bebeğin hareketleri dediler damar atması gibi sanki çekiliyor bir damarın ordan sanki:)obsesif89 cnm hayırlı olsun bana bişey demedi dr. Cinsiyet daha belli olamaz dedi gerçi kendi dr. Gitmedim ama bakalım randevu bulursam bu hafta Gitmeyi planlıyorum. Bana denk gelen bütün dr. Gıcık olur ya
kızlaaaaaarrrr günaydın mutlu haftalarımız olsunselinlilili kirmizigitar THEY- cumartesi doktorumuza gittik minnoşumu gördüm ve süprizle geldim size biraz erken ama doctor erkek dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur ama erkeğe benziyor dedi minnoşum bize bir oyunlar yaptı görseniz birde rahatsız ettik diye totosunu döndü terbiyesiz herşey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kalp atışı 138 çıktı normal dedi doktorumdan da çok memnun kaldım bir bademciklerime bakmadı ona da baksaydı check up a girmiş olacaktım böbreklerime pankreasıma falan baktı nabzıma tansiyonuma hepsine baktı mide bulantım için Zofran Verdi biz zofranı bulamadık eczanede zofer aldık dün 2 de içtim şuan bomba gibiyim bulantım yok kusmam yok dünden beri yediğim yemekten zevk aldım çok şükür haftaya çarşamba ikili test yaptırmcam yeni kan tahlilleri Verdi ve 12 hafta bitiminde sarılık aşısı Verdi sizede öyle bişey dedi mi doctor? 10+5 günlükmüş bebişim 10 cm olmuş çok şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok daha yeni girebildim haftasonum yoğun geçti sizlerden ne haberler var bakalım
Bana 12. Haftada erkeğe benziyo demşti 16. Haftada kızım olacağnı söyledi sanırım ben istisnayım :))Günaydın kızlar ;
geçen hafta 12. haftamızda hem devlete hem özele gittim her iki doktorda cinsiyet hakkında yorum yapamadı .
şimdi bakıyorum ihtimalde olsa öğrenenler hep erkek hiç kız diyene rastlamadım acaba benimki kızda ondan mı yorum yapamadı doktorlarBir sonrakı kontrol 3 hafta sonra nasıl bekleyeceğim ben
Burada sadece tanidiklar birbirine yorum yapiyor galiba kimseye yer yok baska. Baslik ona göre olsa kimse gelip üzülmez. Neyse iyi günler.
Bana 12. Haftada erkeğe benziyo demşti 16. Haftada kızım olacağnı söyledi sanırım ben istisnayım :))
Kizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?[/url][/IMG]
Masallah kac haftaliksiniz:) ben hic anlayamiyom bu islerden ya
Hayırlısı olsun hiç önemli değil :)erkeklerde 11. haftada bile söylüyorlar kızlarda 16 yı bekliyorlar. bende 12. haftamı doldurduğum gün tarama için gittiğimde kabartı var gibi dedi :) bende kız istiyorum ama hayırlısı
Burada sadece tanidiklar birbirine yorum yapiyor galiba kimseye yer yok baska. Baslik ona göre olsa kimse gelip üzülmez. Neyse iyi günler.
Bende acikcasi ilk 3 ay surmedim de simdiden sonra surerim muhtemelen. İlk 3 ay daha acik ya bebek herseye... sorsam benim doktor da bisi olmaz der ama ben kesin inanmam ona:)
Yoo daha ancak 20 gün oldu :) sanırım burda bazı hikayelerden de etkileniyorumOzellikle hamilelikte daha sorumlu hissediyorum kendimi bos gecirmemek icin ama gercekten bende aksatiyorum maalesef ki ama yatsi namazini kilmadan asla yatmam ki gecenin serri vardir Allah a siginirim tum yarattiklarinin serrinden diye dua ederim birde
Iyi yapmisin dua falan ayarlayarak kuran okumakta rahatlatmistir insallah sen kafana taktigin icin oyle gormusun dedigin gibi cok mu ara verdin dr gitmeye?
Yoo daha ancak 20 gün oldu :) sanırım burda bazı hikayelerden de etkileniyorum
Hamilelik alinganligi yapiyorsun bence:) kaynamistir arkadasim bazen cok aktif olanlara da oluyor gecen gun kimdi uc kere yuzum soyuluyor dedi sonra bana da bakin be diye feryad etti:)Burada sadece tanidiklar birbirine yorum yapiyor galiba kimseye yer yok baska. Baslik ona göre olsa kimse gelip üzülmez. Neyse iyi günler.
Yahu 1 dk bizim bebişlermi küçük , yoksa seninkimi büyük ?kızlaaaaaarrrr günaydın mutlu haftalarımız olsunselinlilili kirmizigitar THEY- cumartesi doktorumuza gittik minnoşumu gördüm ve süprizle geldim size biraz erken ama doctor erkek dedi bir dahaki gittiğimde daha net belli olur ama erkeğe benziyor dedi minnoşum bize bir oyunlar yaptı görseniz birde rahatsız ettik diye totosunu döndü terbiyesiz herşey yolundaymış bir sıkıntı yokmuş kalp atışı 138 çıktı normal dedi doktorumdan da çok memnun kaldım bir bademciklerime bakmadı ona da baksaydı check up a girmiş olacaktım böbreklerime pankreasıma falan baktı nabzıma tansiyonuma hepsine baktı mide bulantım için Zofran Verdi biz zofranı bulamadık eczanede zofer aldık dün 2 de içtim şuan bomba gibiyim bulantım yok kusmam yok dünden beri yediğim yemekten zevk aldım çok şükür haftaya çarşamba ikili test yaptırmcam yeni kan tahlilleri Verdi ve 12 hafta bitiminde sarılık aşısı Verdi sizede öyle bişey dedi mi doctor? 10+5 günlükmüş bebişim 10 cm olmuş çok şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok daha yeni girebildim haftasonum yoğun geçti sizlerden ne haberler var bakalım
Yahu 1 dk bizim bebişlermi küçük , yoksa seninkimi büyük ?
ben gittiğimde tam 12 haftalıktı 5.5 cm çıktı yok artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?