2017 EKİM Anne adayları

Bende acikcasi ilk 3 ay surmedim de simdiden sonra surerim muhtemelen. İlk 3 ay daha acik ya bebek herseye... sorsam benim doktor da bisi olmaz der ama ben kesin inanmam ona:)

Kizlar bende seyirme desem daha hafif ama boyle bebegimin oldugu yerde icerde bi titreme gibi bisey oluyo muhtemelen onun hareketleri diyorum bagirsak hareketi gibi se degil sadece onun durdugu yerdr oluyo
Ya o bebeğin hareketi tm olarak kendi değil ama ona bağlı bir hareket gazla alakası yok bendede çok oluyor tecrübeli annelere sordum o bebeğin hareketleri dediler damar atması gibi sanki çekiliyor bir damarın ordan sanki:) obsesif89 cnm hayırlı olsun bana bişey demedi dr. Cinsiyet daha belli olamaz dedi gerçi kendi dr. Gitmedim ama bakalım randevu bulursam bu hafta Gitmeyi planlıyorum. Bana denk gelen bütün dr. Gıcık olur ya

10+ ken nası cinsiyet tahmini yaptıııı

Kesinlikle bence de bebegin tekmesini felan hissetmiyorum ayri ama o karnimda birseyi dondugunu boyle kimildadigini fealn hissediyorum gaz gibi ama degil dedigin gibi icimde bazen balon patliyomus gibi gaz olsa baska taraflarda da olur gaz degil bu sadece bir bolumde oluyo...

Ben bir de el dopleri aldim, kalp atisini bulamiyorum ama onunla dinledigimde karnimda bebegimin durdugu yerde bebegimin hareketlerini duyuyorum sanki legene su doldurmussun da biri o suyla oynuyormus gibi sesler geliyor

gözün aydın canım :) kız 10 cm ne kadar büyümüş :) ben 12 haftayı doldurduğum halde 54 mm çıktı. sarılık için bişey vermedi. haftaya sonuçlar çıkıcak bakalım. bizede erkek dedi ya hayırlısı bakalım kız hayallerimiz suya düştü :/

Bana 12. Haftada erkeğe benziyo demşti 16. Haftada kızım olacağnı söyledi sanırım ben istisnayım :))

Burada sadece tanidiklar birbirine yorum yapiyor galiba kimseye yer yok baska. Baslik ona göre olsa kimse gelip üzülmez. Neyse iyi günler.

Burada sadece tanidiklar birbirine yorum yapiyor galiba kimseye yer yok baska. Baslik ona göre olsa kimse gelip üzülmez. Neyse iyi günler.

Yooo öyle değil aslında arada kaynadı sanırım senin yazın canım yada soru sorduysan kimsenin bilgisi yoktur cevap vermemişlerdir. buarad herkes birbirine destekl oluyor bence doğru adrestesin

Kizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?
[/url][/IMG]

Masallah kac haftaliksiniz:) ben hic anlayamiyom bu islerden ya

Cinsiyet tahmini sormuşsun buldum kirmizi gitar yazmış sana cevap aslında... Maalesef bende anlamıyorum ama zaten senin net değil hiç biirşey Nub çıkmamış belli değil haç haftalıksınız ?

Sohbet bazen okadar koyu oluyor ki insan ne soru sordu onu kaçırıyor :) Sen kimse cevap yazmadığında bir daha yaz gönder. Herkes canı gönülden cevap veriyor burada emin olabilirsin.

Bende acikcasi ilk 3 ay surmedim de simdiden sonra surerim muhtemelen. İlk 3 ay daha acik ya bebek herseye... sorsam benim doktor da bisi olmaz der ama ben kesin inanmam ona:)

Eşim o kadar takıntılı ki bu oje makyaj konusuna bebeğe zarar verir diye. Birisinden bişey duyup geliyo eve onu yapma bunu yapma diye. İnsan ister istemez strese giriyor bebeğe cidden zararı olur mu diye?

Yoo daha ancak 20 gün oldu :) sanırım burda bazı hikayelerden de etkileniyorum

Hamilelik alinganligi yapiyorsun bence:) kaynamistir arkadasim bazen cok aktif olanlara da oluyor gecen gun kimdi uc kere yuzum soyuluyor dedi sonra bana da bakin be diye feryad etti:)

Kilo alisiniz nasil kizlar ben 1.5 kilo falan anca aldim ama bel cevrem arka tarafim yavastan belirginlesmeye basladi esim de dedi gorunurde bisey belli deil bacaklarinda falan ama yanlarin dolmaya baslamis diye bu aydannsonra kilo alimi hizlaniyor mu ya her zamanki yedigimi yiyorum aslinda bi de sunu n sorcam süt iciyor musunuz ben valla nasil desem kac haftadir icmedim ya yogurt peynir yiyorum ama

Yahu 1 dk bizim bebişlermi küçük , yoksa seninkimi büyük ?
ben gittiğimde tam 12 haftalıktı 5.5 cm çıktı yok artıkkkk

Yahu 1 dk bizim bebişlermi küçük , yoksa seninkimi büyük ?
ben gittiğimde tam 12 haftalıktı 5.5 cm çıktı yok artıkkkk

valla canım ultrason kağıdında 10 cm yazıyor ama acaba 10 mm mi yazıyor kız benide şüpheye düşürdün hee dur bakayım akşam iyice bir sürü ölçü yazıyor kağıtta çok ta bişey anlamadım belki yanlış görmüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…